Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çamur at izi kalsın anti terimcileri kale almayalım lütfen bu konularda. He he yav demeye bile deymezSerkan bey art niyetli mağlesef içeriksiz sallamasyon konuşuyor üzücü
Geçen FETÖ'nün eski futbol imamı şimdinin itirafçısı Said Alpsoy'u dinledim.Terim'in sohbetlere giden bir oyuncusunu(ismini söylemedi)sert bir şekilde uyardığını söyledi programda.
Hakan Şükür'ü Euro 2008'e götürmeyip Mevlüt'ü götürmüştü.Fethullahçı biri bunları yapmaz diye düşünüyorum.
Feto gibi fatoda bitecek dilleme ayinleriniz icin bir baskasini bulmaniz gerekecek.Serkan bey art niyetli mağlesef içeriksiz sallamasyon konuşuyor üzücü
Mehmed ağar mı mesut yılmaz tansu çiller mi fetö mü bi karar verelim artık
Hmmm ne kadar sert uyarmis?
Senin said alpsoy dedigin adamda ayni ft gibi isler tersine donunce itirafci konumuna gecmis ayni omurgasizlar tayfasinin bir elemani yani ayni bokun laciverti bunlar simdi itirafci sifati ile kendilerini bu batakligin icinden cikartmaya calisiyorlar ne yani karektersiz bir donegin lafinami guvenicez?
Ft nin adami satin almadigi ne malum?
Fatih terimin uefa kupasi kazandigimiz donemde elindeki yerli futbolculara bak ve cemaatle iliskileri varmi yok mu hangi organizasyon sonucu bir araya gelmisler o zaman anlarsin.
2008 e goturmedi dedigin hakan sukur o zaman 37 yasindaydi cemaat ile iliskisinden dolayi degil zaten adam futbolu birakti 3 sene sonra m.vekili oldu.
Ancak ersun yanal doneminde hakanin devreye girmesi ile ft nin tekrar nasil milli takimin basina gectiginide cok iyi biliyoruz![]()
Fatih terim'in Cemaatçi olma ihtimali Can BÜYÜK ün Dursuncu olma ihtimaliyle eş değerdir.
şu forumda işin sonunda haklıda olacağımı bilsem 1 uğurla 2 ademle tartışmaya asla girmem.
hadi ademi biraz manipule edersem gelen desteklerle indiririmde uğurla olmaz yav.
maçkolik transfermakt viki vs gibi siteleri bukadar donanımlı kullanan bir insan evladı daha olamaz heralde. pis bir insan inş yakın zamanda ihrac yer.
Iyice sacmaladiniz ha
FT hocamiza Fetocu falan diyerek sacmalamayin lutfen. Cumhurbaskanimiz bile FETOcuydu
Konusturmayin simdi beni![]()
konuş volkan biz sana bakarız reis
Adamı tanımıyorum.Lafına güvenemem doğru ama en azından ben birini referans gösterdim.Sen "Feto ile iliskileri ile bir yerlere geldigi ortaya cikmis" dedin.Kim söylüyor bunu kaynak nedir belli değil.
Bizim topçuların Fethullah ile görüntülendiği videoda İsmail Demiriz var.İsmail,Terim gelmeden 3 sene önce Galatasaray'dan ayrılıp futbolu bırakmış.Yani Terim'den önce varmış bu organizasyon.
Ayrıca Fethullah'ın sohbetlerine katılan 1990'dan beri Galatasaray'da oynayan Fethullahçı Mert Korkmaz'ı 1997'de Terim Galatasaray'dan göndermiş.Fethullahçının Fethulahçıyı kollaması gerekmez mi?Terim niye göndermiş bu adamı peki?
37'lik Hakan,Mevlüt'ten daha fazla iş yapardı.
Hakan Ersun'u göndermiş FT'yi getirmiş diyorsun ama Terim geldikten Hakan maçların yarısında kadroda değil?
![]()
işte racon böyle kesilir.Konusacak birsey yok. Gidip FETO ile isbirligi yapip , darbeye neden olmadigi surece kimse kimseye FETOcu diyerek suclayamaz. Ulkenin lideri birkac yil once yanindan ayrilmiyordu FETO'nun...
Sacma sapan konusup elaleme laf vermeyin!
Bu kadar siyasi yeter...
Volkan renkdasimiz sovecek gibi bu durumu uzulerek karsilariz