- 10 Mart 2013
- 120.749
- 152.676
- 4.938
tapatalk
Sondan basliyorum cevaplamaya yarisi dedigin oynamaadigi maclar dostluk maclari komik olmus bu sekilde savunmaya gecmen ugurcum.
Sadece hazırlık değil ki.Son oynadığı Yunanistan maçından 1 ay sonra Norveç ve Bosna maçları,7 ay sonra da Euro 2008 var.Cemaatçi olsa Hakan'ı bir şekilde kadroya sıkıştırır Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük golcüsünü Euro 2008'e bir nevi jübile niyetine götürmesine de medyadan kimse bir halt diyemezdi.
37 lik hakan mevlutten iyi is cikarirdi yaklasimini senin kendi var sayimin.
Evet benim varsayımım
Bu cemaatin icinde tasviye edilen pasifize edilen bircok insan var ne yani ft ile ters dusmuz olamazlar mi?
Lakin bu da senin varsayımın.
Ft organizasyonun devami icin ve turk futbolunu ele gecirmek icin bizzat galatasaraya monte edilerek ve desteklenerek gorevlendirilmistir.
Bu cümle tipik fbli ve bjkli cümlesi.Şampiyonluklarımızın şaibeli olduğunu söyleyeceksin neredeyse.
Ben sana kanit olarak herkesin bildigi takim icerisinde cemaatin icinde bulunmus futbolculari soyluyorum.Cemaate uyelik kimlik kartimi var?O donemde hakan sukur onderliginde takimdaki bircok oyuncunun cemaat iliskileri bilinen bir gercek.
İyi de Fethullah'a ziyarete giden 7 kişiden 6'sı Terim'den önce Galatasaray'daydı.Sadece Vedat'ı Terim Galatasaray'a getirdi.
Bu adamlar Souness,Feldkamp,Hollmann'la falanla da çalışmış.Bu mantıkla bu hocalara da Fethullahçı diyebiliriz.