Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sondan basliyorum cevaplamaya yarisi dedigin oynamaadigi maclar dostluk maclari komik olmus bu sekilde savunmaya gecmen ugurcum.

Sadece hazırlık değil ki.Son oynadığı Yunanistan maçından 1 ay sonra Norveç ve Bosna maçları,7 ay sonra da Euro 2008 var.Cemaatçi olsa Hakan'ı bir şekilde kadroya sıkıştırır Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük golcüsünü Euro 2008'e bir nevi jübile niyetine götürmesine de medyadan kimse bir halt diyemezdi.

37 lik hakan mevlutten iyi is cikarirdi yaklasimini senin kendi var sayimin.

Evet benim varsayımım

Bu cemaatin icinde tasviye edilen pasifize edilen bircok insan var ne yani ft ile ters dusmuz olamazlar mi?

Lakin bu da senin varsayımın.

Ft organizasyonun devami icin ve turk futbolunu ele gecirmek icin bizzat galatasaraya monte edilerek ve desteklenerek gorevlendirilmistir.

Bu cümle tipik fbli ve bjkli cümlesi.Şampiyonluklarımızın şaibeli olduğunu söyleyeceksin neredeyse.

Ben sana kanit olarak herkesin bildigi takim icerisinde cemaatin icinde bulunmus futbolculari soyluyorum.Cemaate uyelik kimlik kartimi var?O donemde hakan sukur onderliginde takimdaki bircok oyuncunun cemaat iliskileri bilinen bir gercek.

İyi de Fethullah'a ziyarete giden 7 kişiden 6'sı Terim'den önce Galatasaray'daydı.Sadece Vedat'ı Terim Galatasaray'a getirdi.

Bu adamlar Souness,Feldkamp,Hollmann'la falanla da çalışmış.Bu mantıkla bu hocalara da Fethullahçı diyebiliriz.

Başkomutanımız Sn. Ünal Aysal'a kurulan aşağılık kumpas ne olacak, takipçisiyiz bu konunun.

fatih_terimin_sikayeti_uzerine_unal_aysal_ve_rasim_ozan_kutahyaliya_hapis_cezasi_verildi_h4110.jpg

FETÖ-Ft ilişkisini Yalçın Küçük defalarca dile getirmişti.

Ekli dosyalar

• fatih-terim-neden-sessiz-0408161200_m2.webp
    fatih-terim-neden-sessiz-0408161200_m2.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 164
Son düzenleme:
Sadece hazırlık değil ki.Son oynadığı Yunanistan maçından 1 ay sonra Norveç ve Bosna maçları,7 ay sonra da Euro 2008 var.Cemaatçi olsa Hakan'ı bir şekilde kadroya sıkıştırır Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük golcüsünü Euro 2008'e bir nevi jübile niyetine götürmesine de medyadan kimse bir halt diyemezdi.

Evet benim varsayımım

Lakin bu da senin varsayımın.

Bu cümle tipik fbli ve bjkli cümlesi.Şampiyonluklarımızın şaibeli olduğunu söyleyeceksin neredeyse.

İyi de Fethullah'a ziyarete giden 7 kişiden 6'sı Terim'den önce Galatasaray'daydı.Sadece Vedat'ı Terim Galatasaray'a getirdi.

Bu adamlar Souness,Feldkamp,Hollmann'la falanla da çalışmış.Bu mantıkla bu hocalara da Fethullahçı diyebiliriz.

Yahu yarisi demissin kendin koymussun iste ortaya hay allahim ya kadroda olmadigi cogu mac hazirlik maci komik olma

Yahu arkadas bu adam cemaatci bu futbolcular ile calismadimi?

Kendin yazdin itirafcinin soyledigini ft yi savunmak icin yok futbolcuya sert bir sekilde kizmis diye madem o kadar karsi bu islere takimdaki cemaatci adamlara niye sesi cikmamis?

Cemaat icinden takima yerlestirilmis adamlar ile sikenin alakasi ne bunu cozemedim cemaat takima kendi adamlarini yerlestirince sikemi yapmis oluyor?

Sen daha dalda portakal iken ben galatasray maclarina giderdim ergenler gibi bjk li yada fb li oldugumu iddaa edeceksen hic tartismayalim?

Tartismada seviye olsun.

Benim varsayim dedigim seyin temeli var cemaat icindeki yapilanma ve cikar iliskilerini anlaman icin imamin ordusu adli kitabi okumani tavsiye ederim belliki sosyal medya ile kisitli bu konudaki bilgilerin.

tapatalk

Ugur renkdasimizi henuz alt edebilen 1 babayigite rastlamadim ,belki Yasin Simsek knock out edebilir kendisini diye dusunuyorum

FT'nin futbol imamı olduğuna dair şüphesi olan mı var? Milli takıma aldığı oyuncular dikkatli incelenirse hep cemaate yakın isimleri tercih ettiği görülecektir.

marco aurello tam bir abiciydi hey gidi hey ne badireler atlatmısız

Yahu yarisi demissin kendin koymussun iste ortaya hay allahim ya kadroda olmadigi cogu mac hazirlik maci komik olma
emoji1.png

Hazırlık maçı olsa ne olacak?Hangi as milli futbolcu hazırlık maçı diye 8 maç ardı ardına kadroya alınmamış?

Yunanistan maçından sonra da 2 resmi maç ve Euro 2008 var.Onlara da almadı diyorum.Transfermarkt Yunanistan maçı son maçı olduğu için gerisini almamış.Onları da eklersek resmi maçların yarısında oynatıp yarısında oynatmamış oluyor işte.

Yahu arkadas bu adam cemaatci bu futbolcular ile calismadimi?

Kendin yazdin itirafcinin soyledigini ft yi savunmak icin yok futbolcuya sert bir sekilde kizmis diye madem o kadar karsi bu islere takimdaki cemaatci adamlara niye sesi cikmamis?

İtirafçı "en az 1 kere uyardığını duydum" daha fazla da olabilir dedi.

İsmail Terim'den 3 yıl önce bırakmış.Uğur 1996'da futbolu bırakmış,Terim Galatasaray'a 1996'a gelmiş.Bu ikisinin zaten Terim'le pek alakası yok.

Mert Korkmaz Terim geldikten 1 sene sonra gönderilmiş.Yerine Vedat alınmış.Vedat 2003'te yine Terim döneminde takımdan ayrılmış.

Okan,Arif ve Hakan Ünsal kaliteli oyuncu oldukları için takımda kalmış.

Ayrıca ne yapmasını bekliyorsun?Cemaatçi diye hepsini kadro dışı mı bıraksaydı?Terim futbolcunun kişisel tercihine direkt olarak karışamaz ki.Uyarısını yapmış geçmiş herhalde.Ayrıca 2002 Dünya Kupası'na kadar sürmüş bu olay.Fethullahçı oyuncular devletten aldığı Dünya 3.lüğü primini Fethullah'a vermek falan istemiş adamın dediğine göre.Sadece Terim döneminde olan bir olay da değil.

Cemaat icinden takima yerlestirilmis adamlar ile sikenin alakasi ne bunu cozemedim cemaat takima kendi adamlarini yerlestirince sikemi yapmis oluyor?
emoji1.png

"Ft organizasyonun devami icin ve turk futbolunu ele gecirmek icin bizzat galatasaraya monte edilerek ve desteklenerek gorevlendirilmistir."

Bu cümlede ne demek istedin peki?Özellikle boldladığım kısımda.

Sen daha dalda portakal iken ben galatasray maclarina giderdim ergenler gibi bjk li yada fb li oldugumu iddaa edeceksen hic tartismayalim?

Tartismada seviye olsun.

Öyle bir şey demek istemedim ama söylediğin o cümleyi fbli ve bjkli adamlar söylüyor bu aralar bu da bir gerçek.

Benim varsayim dedigim seyin temeli var cemaat icindeki yapilanma ve cikar iliskilerini anlaman icin imamin ordusu adli kitabi okumani tavsiye ederim belliki sosyal medya ile kisitli bu konudaki bilgilerin.

Dediğin kitapta direkt olarak Terim'in ismi geçiyor mu?

Son düzenleme:
Hazırlık maçı olsa ne olacak?Hangi as milli futbolcu hazırlık maçı diye 8 maç ardı ardına kadroya alınmamış?

Yunanistan maçından sonra da 2 resmi maç ve Euro 2008 var.Onlara da almadı diyorum.Transfermarkt Yunanistan maçı son maçı olduğu için gerisini almamış.Onları da eklersek resmi maçların yarısında oynatıp yarısında oynatmamış oluyor işte.

İtirafçı "en az 1 kere uyardığını duydum" daha fazla da olabilir dedi.

İsmail Terim'den 3 yıl önce bırakmış.Uğur 1996'da futbolu bırakmış,Terim Galatasaray'a 1996'a gelmiş.Bu ikisinin zaten Terim'le pek alakası yok.

Mert Korkmaz Terim geldikten 1 sene sonra gönderilmiş.Yerine Vedat alınmış.Vedat 2003'te yine Terim döneminde takımdan ayrılmış.

Okan,Arif ve Hakan Ünsal kaliteli oyuncu oldukları için takımda kalmış.

Ayrıca ne yapmasını bekliyorsun?Cemaatçi diye hepsini kadro dışı mı bıraksaydı?Terim futbolcunun kişisel tercihine direkt olarak karışamaz ki.Uyarısını yapmış geçmiş herhalde.Ayrıca 2002 Dünya Kupası'na kadar sürmüş bu olay.Fethullahçı oyuncular devletten aldığı Dünya 3.lüğü primini Fethullah'a vermek falan istemiş adamın dediğine göre.Sadece Terim döneminde olan bir olay da değil.

"Ft organizasyonun devami icin ve turk futbolunu ele gecirmek icin bizzat galatasaraya monte edilerek ve desteklenerek gorevlendirilmistir."

Bu cümlede ne demek istedin peki?Özellikle boldladığım kısımda.

Öyle bir şey demek istemedim ama söylediğin o cümleyi fbli ve bjkli adamlar söylüyor bu aralar bu da bir gerçek.

Dediğin kitapta direkt olarak Terim'in ismi geçiyor mu?

Kitapta ismi gecmez mert korkmaz konusunda soylediklerime varsayim dedigin icin yazdim o kitabi orada hizmet hareketi icin insanlarin nasil hice sayildigi vs. anlatiliyor. Cemaate uyeligin resmi bir kaydi yok kagit uzerindede boyle bir cemaat yok ugurcum o yuzden cemaate uye olan kisilere kimlik karti verip uye kaydi yapmiyorlar o yuzden bunu kimse belgeleyemez su anda cemaatci oldugu soylenen kisilerde isimleri cemaate kayitli oldugu icin degil gecmis iliskilerinden ortaya cikiyor.

Boldladigin kisimda demek istedigim galatasaray gibi buyuk bir camia icerisinde yapilanarak en ust noktaya gelmesi icin desteklenmesinden bahsediyorum.

Bu orgut ft ile ortaya cikti demedim ki zaten tam tersine oncesindede var olan bir orgutun sureklilik esasina gore ft ile yola devam ettigi ortada.

Hakan sukur ile alakali olayda sunu diyorum adam 37 yasindaydi ve zaten cok kotu bir sezon gecirmisti alamazdi hakani kadroya cok buyuk tepki alirdi ve bir basarisizlikta ft linc edilir ve butun ugraslari bosa giderdi.Ulke futbolunu ft ile ele gecirmisler neden risk alsinlar?

Kisiler bazinda olaya bakiyosun yok merti niye gondermis hakani niye 2008 e cagirmamis diyip duruyorsun.Ancak orgutu anlamamissin sen kisiler degil hizmet hareketi onemlidir amaca ulasmak icin hizmet hareketi herkesi kullanir oncelikle bunu bilmen ve anlaman gerekiyor.

tapatalk

Son düzenleme:
Bir de sürekli aynı kişileri dilleyen var bikmadan

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt