- 22 Kasım 2008
- 14.511
- 939
- 418
burdayız recep sıkıntı nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Tilev kaç gündür Fatih Terim Gaatasarayda diyor inş haklı çıkar yoksa önümüzü göremiyorum
Güvenilir mi
Bu adam niye gelmedi?
Biz proje ve bütce olmadan Terim gelmez derken Terim gelecek diyenler nerede?
Güya Euro 2016da yari final finalden bahsediyorlardi.:asd22: Ne demistim? Hirvatlarda CM disinda bir sey yok. ilk güclü rakibe elenirler. Turkiye Ceklerle 3.lük mücadelesi verir. Hep hakli cikmaktan biktim.
terim istediği oyuncular alınmadan gelmez demistik.
eğer lucas ile kalite bir st alırsak ve takım ligin ilk yarısını zirvede tamamlarsa devre arası damlayabilir.
Güya Euro 2016da yari final finalden bahsediyorlardi.:asd22: Ne demistim? Hirvatlarda CM disinda bir sey yok. ilk güclü rakibe elenirler. Turkiye Ceklerle 3.lük mücadelesi verir. Hep hakli cikmaktan biktim.
Dostum,Danimarka'da yaşıyormuşsun.Delaney ve Cornelius nasıl topçular?Fayda sağlar mıydı?Biz proje ve bütce olmadan Terim gelmez derken Terim gelecek diyenler nerede?