Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Sen mantıklı olsan ben tartışırım. Hoca istifa diyen adamla ne tartışayım? Şu durumda hoca istifa dediysen söylenenlere de katlanacaksın.

Benimle dalgaya gecmeye hakkın yok yigit

Soylenenlerede katlanmak zorunda degilim

Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

4-5 mac ceza alabilirmis

Ertem Sener

Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Biz, hoca istifa diyenlere katlanmak zorunda kaldıysak sen de buna katlanmak zorundasın Melih.

katlanmak zorunda degilim

Sebebinide aciklayayim anlayabilmen umidi ile

Burası bir forum sosyal medyada denebilir

Burada kimse kimseye yuklenemez/dalga gecemez

Bende bir uyeyim sende bir üyesin.

Istedigin gibi dalga gec. Sen benimle dalga gectin diye ben oturup kara kara dusunmeyecegim.

Ben galatasarayın hep kazanmasini isterim. Kazanamazsada elestiriyi yaparim. Bu fatih de olsa mehmet de olsa hasan da olsa diyecegimi derim.

Ama tutupta biz kaybedince haaa kapaak hadi yuklenelim bize katlanmak zorundasın seninle dalga gececegiz demem.

Neyse uzatmayacagim. Sen kendini haklisan. Beni de alintilama

bence bir kac mac tribünde olmasinin avantajlari da olur.. en azindan hamit ve amrabatin ne kadar lesh oynadigini daha iyi görür ve bir daha oynatmaz belki

Cevap: Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

katlanmak zorunda degilim

Sebebinide aciklayayim anlayabilmen umidi ile

Burası bir forum sosyal medyada denebilir

Burada kimse kimseye yuklenemez/dalga gecemez

Bende bir uyeyim sende bir üyesin.

Istedigin gibi dalga gec. Sen benimle dalga gectin diye ben oturup kara kara dusunmeyecegim.

Ben galatasarayın hep kazanmasini isterim. Kazanamazsada elestiriyi yaparim. Bu fatih de olsa mehmet de olsa hasan da olsa diyecegimi derim.

Ama tutupta biz kaybedince haaa kapaak hadi yuklenelim bize katlanmak zorundasın seninle dalga gececegiz demem.

Neyse uzatmayacagim. Sen kendini haklisan. Beni de alintilama

Ben seninle dalga geçiyorum, sen doğrudan "anlayabilmen ümidi ile" diyorsun. O yüzden hiç bana tiyatro yapma burada. Doğrudan insanın zekasına hakaret ediyorsun. Şunu ben yazsam ceza alırım.

Ben eleştirenlerle sayfalarca tartıştım, ama genelde büyük tepkiler vermem. Sadece hoca istifa diyenlerle doğal olarak sorun yaşıyoruz.

Burası forum olduğuna göre, kendisine yönelik bir şeyler yazıldığında üyeler istediğini alıntılar. Buna da kimse karışamaz.

Garip gelebilir ama ceza alması takımda ekstra motivasyon sağlayabilir. Bu da bizim işimize gelebilir.

Edit: Gelebilir ne yaa, motivasyon sağlarsa gelir zaten :D

Harikulade bir kare.

2m7ajnt.jpg

Hoca basın toplantısına gelmedimi mac sonu konusmalarını göremedim nette

İmparator ve ordusu :yenieek:

show_thumbnail_1.jpg

Hoca niye tribüne gönderildi acaba ertelenen cezayı kesin devreye sokarlar koz gecti ellerine serefsizlerin

Cevap: Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Ya bak eger mantikli olsan gel tartisalim , ben neden elestirdigimi soyleyeyim.

Ne yani galatasaray haftaya kaybedince yada schalkeye elenince ben sana al kapak al aaa mi yazayım 5 yasinda cocuklar gibi.

Bu konuda haklısın, bir maçla fikir değişmez fakat sen de sürekli ''ama Burak top tutamıyor'' ''kapaklara devam ediyor'' diyordun 5 yaşındaki çocuklar gibi. Sözlerin ile yaptıkların arasında çelişki var süpermod.

Soyunma odasından atamadıkları sürece sıkıntı yok.Verir orada taktiğini yine.

malesef soyunma odasına giriş yasağı var özellikle deplasmend sorun yaratacak bu durum önümüzdeki haftalar biraz sıkıntılı geçecek gibi:confused:

Soyunma odası cezası olmuyor diye biliyordum ben.O zaman kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt