Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

En azindan tepeden iyi görmüslerdir sahadaki dizilis ve oyun anlayimisizi. Umarim bu mactan cok iyi dersler cikartir teknik ekibimiz. Gelecek sezon iyi bir stoper ve sol bek sart oglu sart. Bize savunmada liderlik yapacak oyuncu lazim.

malesef plansiz transfer politikasi suan terimin elini bagliyor. hamit amrabat maglum bir türlü beklenen performansi veremediler melo keza öyle, ihtiyac olan bir 10 numara vardi alindi ama birden bire drogba gelince isler iyice karisti. sneijderi sol acik denedi dogal olarak fiyasko oldu, bügün buraki sag acik denede sonuc ayni, suanki kadro ile ne tam olarak bir 4-3-1-2 oyniyabiliriz nede bir 4-4-2 . ya yardan yada serden vazgecmesi gerekli terim. ya burak yada sneijder yedek kalacak yada drogba, ücü bir arada oynamasi icin cok saglam bekler gerekli ve orta üclü cok saglam olmali buda bizde yok bu sezon

Hocanın verimsiz transferlerinin üstüne birde sisteme uymayan transferler işi zora soktu. Bu kadar paraya ancak bu kadar verimsiz transfer yapılırdı galiba.

Sisteme uygun adam almak yerine aldığımız adamı sisteme alıştırmaya çalışıyoruz.

Hocanın verimsiz transferlerinin üstüne birde sisteme uymayan transferler işi zora soktu. Bu kadar paraya ancak bu kadar verimsiz transfer yapılırdı galiba.

Sisteme uygun adam almak yerine aldığımız adamı sisteme alıştırmaya çalışıyoruz.

O zaman adama göre sistem yaratması gerekiyor.

fatih hoca teknik taktik anlamda oyun okuma yeteneği kalmamış aylardır futbol yok bu takımda yazık bu kadar oyuncu alındı ortada futbol yok

sesin iyi çıkmazsa bağıracaksın arkadaş.bu imkanlarla bu futbolu izletiyorsa hocamız adı fatih terim değil babam selahattin olsa eleştiririm.bu geceki futbolun adı kötü futbol değil berbat futbol değil "oha ulan futbolu" dur..

bu imkanlarla bu futbolcu kadrosuyla bu oyunu oynatabilmek büyük beceridir yürekten kutlarım fatih hoca ve ekibini.öyle ironi mironi değil bravo diyorum.

eboue nin yedek engin elmander dani yektanın 18 e giremediği bir kadro konuştuğumuz boru değil.1 puan aldığımız için sevindiğimiz eskişehirde olsa bu adamlar şampiyonluğa oynar eskişehir tablo bu kadar net.

kulağımızın üstüne yatmaya gerek yok..hocanın zerre kadar rakip analizi oyun planı stratejisi yok.büyük harflerle: YOK.geçmiş başarıları nasıl aldı peki???oyuncuları o gün maksimum derecede istekli enerjik ve iyi olacak..alışılmışlığın katacağı kolaylık plan taktik uyum çalışma sıfır..o yüzden arkadaşlarıma diyorum GSARAY fatih hocayla avrupa şampiyonu olabilir bu sene inanıyorum fatih hocada o inanç var ama çıkıp kötü bir günümüze denk gelip şampiyonlar ligi yarı finali rezalet skorunu da imza atabiliriz çünkü dengesi yok takımın.

eskişehirspordan top alamayan üst üste 5 pas yapamayan takım ALLAH yaşatmasın real barca manu bayern gibi takımlara karşı ne yapar?

onlara karşı farklı oynarızz amann sende demeyin maçları ezbere oynuyoruz alışma plan taktik hiçbişey yok.kişisel kaprisler uğruna eboue dururken sabri oynuyor ya dünyanın hangi hocası sabriyi kazanmak uğruna eboueyi harcar?sabrinin her tarafını kazansak ne yazar uzun vadede külliyen bir zarar olduğunu tespit edememiş hisleriyle kadro yapan bir hocamız var.melo 4 haftadır oynamıyor aksarsa filan yektayı oyuna alırım diye düşünmüyor yekta 18 de yok.izahı yok izanı yok.aydın giriyor melonun yerine aydın bildiğimiz aydın yıllardır aynı aydın..orta saha rakibindi iyice kanıksıyor eşehir kaleye gidemiyoruz.

yazacak çok şey var ama herkes görüyor aklı başında olan sebebini biliyor kör taklidi yapanlar var aramızda onlar fatih hoca hata yapmaz diye geçen sene şampiyon olduk vs kendilerini kandırmaya devam edebililerler hatta schalkeyi eleyince baakkk ne olduu imparator işte gördünnn diyenler olacak ama hepsi hikaye..

bu kadar yatırım yapılan takım duygularla kaprislerle yönetilmez.standartı olur.eskişehire ezilmez.bayern mühih almanyada neyse bu sene GSARAY odur türkiyede ama bayerne bakın bize bakın.şampiyon olalım herşeye rağmen bu kötü futbola rağmen olalım şikeciler daha organize ayağa sağlam futbol oynasada şampiyon biz olalım inşallah olacağızda ama fatih hocanın "o isim " olmadığı aşikar..22 yıldır GSARAY izlerim bu derece beklentiyle sunulan arasında farkın olumsuz olduğu maç izlemedim.kendimden hayattan hocadan hacıdan herşeyden soğudum.drogbalı sneijderli takım atak yapamıyor erkan zengin bizle dalga geçiyor eşehir üstüste 30 pas yapıyor bizim takım kedi fare olmuş hoca değişiklik yaptıkça tablo güzelleşmiyor rezaletleşiyor aksine..

zemin bahanesi yok..önümüzde şampiyonlar ligi maçı yok..yorgunluk yok..kötü olsada rezalet bi hakem yok..mazeretin m si yok ama futbolun f sini oynamadan beraberliğe sevinip dönüyoruz.ve bu tabloya rağmen yeterince eleştiri tepki hesap sorma yok teknik heyete şu topu aykut oynatsın ipe giderdi yarın sabah adam..

ben forumda "aykut kocaman fatih hocadan daha başarılı bu sezon" diye başlık açmayı düşünüyorum çünkü bağırmadıkça duyulmayacak sesimiz, testi kırılmadan tokat atalım istiyoruz ama forumun yüzde 80 i anlaşılmaz bir biat ve bağlılıkla dokunulmaz yapmış fatih hocayı başlık amacından sapar linç ediliriz diye korkuyorum açmakta kararsızım.sadece yeterrr fatih terimm yeterrr diyorumm..işini daha iyi yap dünyanın parasını alıyorsun eskişehiri iki analiz et geçmişinle değil biliminle akılınla hocamız ol.GSARAY ünal başkanla çok iyi bir yola girdi bu yolun engel taşı olmakta mihenk taşı olmakta senin elinde.

Fatih hocanın gerçekten bu maça hazırlandığını düşünmüyorum psikolojisi tamamen ceza olayındaydı oyuncularda meydanı boş buldu kafasına göre takıldı,yarın fener derbiyi alınca umarım fırçanı kayarsın bu milyonluk adamlara..

Giydikleri formanın Galatasaray forması olduğunu hatırlatırsın!

Bir yerlerde bir sıkıntı var bakalım hayırlısı.Son 4-5 maçtır çok kötü top oynuyoruz.Hele bugün resmen dibe vurduk.

Sneijder ve Drogba'yı oynatamıyor.

Bu sene kazasız belasız şampiyon olup, schalke'yi de elersek şansa.

Seneye bu takımda iyi bir temizliğe ihtiyaç var.

Gidecek oyuncular (bence) :

Emre (Kiralık), Elmander, Hamit, Aydın, Sabri, Hakan Balta.

Alınacak oyuncular:

Bir tane 30lu yaşlarda ujfa gibi tecrübeli iyi stoper. o bölgeye lider olması lazım.

bir tane de sağlam sol ve sağ bek. eboue durum vahim biliosunuz. adam sıkıntılı son aylardır.

Terim açısından bakarsak çok şaşılacak bir durum yok aslında.Zaten taktik konusunda daha başarılı olsa şu an Türkiye'de olmazdı.

Yaptığı en iyi şeyi de bu maçta locadan yapamayınca takım tökezledi resmen..

Yine de arkasında durmak gerek ancak çok net bir gerçek var ki; hadi Cl'den elendik ancak şampiyonluk bu noktadan sonra giderse yönetim Terim ile devam etmez..

Terim açısından bakarsak çok şaşılacak bir durum yok aslında.Zaten taktik konusunda daha başarılı olsa şu an Türkiye'de olmazdı.

Yaptığı en iyi şeyi de bu maçta locadan yapamayınca takım tökezledi resmen..

Yine de arkasında durmak gerek ancak çok net bir gerçek var ki; hadi Cl'den elendik ancak şampiyonluk bu noktadan sonra giderse yönetim Terim ile devam etmez..

sampiyonlugun gitmemesi yönetime bagli.

terim saha icinde en iyi mücadeleyi veriyor.

ama maclar masa basi oyunlarinda baglaniyor (sike dosyasina bakarsak).

bu yüzden yönetim saha disinda lobisini calistirmali ayni diger kulüplerin en cirkef sekilde yaptiklari gibi ;)

sampiyonlugun gitmemesi yönetime bagli.

terim saha icinde en iyi mücadeleyi veriyor.

ama maclar masa basi oyunlarinda baglaniyor (sike dosyasina bakarsak).

bu yüzden yönetim saha disinda lobisini calistirmali ayni diger kulüplerin en cirkef sekilde yaptiklari gibi ;)

Yalnız devamlı bunun arkasına saklanmamalıyız.

Evet her ne kadar doğru noktaları olsa da top oynayamıyoruz biz bu kadro ile.Bugün maçı pozisyonsuz bitirdik resmen..

Yönetim bana kalırsa yapacağını yapmıştır zaten..

Kimse hoca Sneijder ve Drogba'yı istememişti demesin zaten böyle bir şey varsa baştan hata var..Keşke Dany ve Amrabat transferine de karışsaymış derim o zaman yönetim..

Kaç haftadır hangimiz oturup rahat bir maç izledik..Kimse kızmasın ama bunu sorumlusu Fatih Terim şu an...

Evet sonuç olarak başarılı olsak ta futbol olarak vasatız sezon boyunca..Cl'de zaten Burak'ın ekstra golleri ile çıktık.Ligde desen rakipler beceriksiz..

Bu balon elbet bir yerde patlıyacak böyle giderse..

Umarım Hoca gerekli müdahaleyi yapar..Benim çok fazla umudum yok açıkçası ama umarım yanılırım..

Fatih hoca gitsin diyenlere gülmemek elde değil elbet ama hocanın taktiksel olarak bocalama sürecinde olduğu çok belli şu an. Geçen sene fener maçında emre çolakla keşfedilen 4-4-2yle çıkmıştı bu bocalamadan. Ama bu sene sene başından beri ne oynadığımız belli değil. Ayrıca hoca oyuncuları motive etmede de sıkıntı yaşıyo gibi. Engin, melo, riera, eboue falan adaleti kurmak da güç. Ama transferler olduktan sonra bi muhabir takımda forma yarışı artacak vs. demişti. O da bırakın da bizim sorunumuz olsun demişti. Umarım önümüzdeki 10 hafta için bi sistem oluştururuz

22 yaşımdayım hayatım boyunca Galatasarayı bu kadar kötü görmedim buna benzer İstanbulspor maçı vardı yine hoca Fatih Terim di mehmet yozgatlı 6 gs li futbolcuya çalım atmıştı

Elmander umut Engin biz bu oyuncularla şampiyon olduk hoca gereğini yapmalı bize artık savaşacak oyuncu lazım

Elmander umut Engin biz bu oyuncularla şampiyon olduk hoca gereğini yapmalı bize artık savaşacak oyuncu lazım

hoca kopmuş takımdan milletvekili mi olacak artık aklında ne var belli değil bu takım bu sezon hiç futbol oynamadı ligde

ya Drogba yada Burak deyip 4-5-1 veya 4-4-1-1 sistemine acilen dönmesi lazım. Olmuyor arkadaş olmuyor işte bugünkü maçı seyrederken stresten sıkıntıdan kendimi yerlere attım ama imparator hala taktiğinden vazgeçmiyor 4-4-2 mi kaldı allasen. Taşıyamıyoruz işte topu ileri taşıyamıyoruz hadi taşıdık diyelim o da 20 dakikada bir oluyor topu ilerde 1 dakikadan fazla tutamıyoruz rakip kaleye oyunu adam gibi yıktığımız son maçı vallahi hatırlayamıyorum arkadaş.4-4-1-1 sistemiyle oynadığımız antalya maçını çok rahat bir şekilde pozisyon bile vermeden 2-0 kazanmıştık acaba terim o maçı izlemedi mi diye düşünmüyor değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt