Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Ben Hoca'nın bu maçta kazanmak için elinden geleni yaptığına inanmıyorum.Defansif ağırlıklı bir kadro ile çıkarsan üst düzey oyuncuların da koşan ve ısıran rakiplere karşı oyundan düşerler.Schalke maçına kadar Sneijder ve Drogba'nın tam kapasitelerine erişmesi için forma veriyor ancak bu maçta bu oyuncuların yerine Engin,Umut ve Hamit gibi koşan ve rakibe pres yapan oyuncularla başlasaydı rakibin direncini de kırabilir maçı da kolay kazanırdık.

Fatih Terim her zaman benim için efsanedir sonuç ne olursa olsun arkasındayım rezil takımı alıp şampiyon yapmıştır ve feneri oynadığı her maçta rezil kepaze etmiştir

Bu oyuncu grubuyla Fatih Terim kendi felsefesini uygulayamaz ki. Önde "Burak-Drogba-Sneijder" baskı uygulayacak profilde değiller.Geçen sene "Elmander-Necati" ikilisi pres yapıyor,Engin basıyor; Selçuk ve Melo da formuyla orta saha hakimiyetini bize getiriyordu(tandemi söylemiyorum bile).Şimdi ise bu kadar pres gücü olmayan oyuncu ile oynamak,hele ki Selçuk ve Melo'nun geçen seneden daha kötü durumda olduğunu,Amrabat'ın topsuz oyunda olmadığını düşünürsek; Fatih Terim'in kendi felsefesini uygulatması hayalcilik olur.

Takım başka bir formasyona geçmeli ama yılların verdiği alışkanlığı Fatih Terim nasıl bırakır bilemem.Bu kadar mücadelesi eksik olan takımı,dengeli ve mücadeleci takımlar aynen bu şekilde ezer...Ayrıca başka bir formasyona geçeceksek,durdurup vuracaksak,defansın da sağlam olması gerekir ama o da yok. Hakikaten zor iş...

Bu oyuncu grubuyla Fatih Terim kendi felsefesini uygulayamaz ki. Önde "Burak-Drogba-Sneijder" baskı uygulayacak profilde değiller.Geçen sene "Elmander-Necati" ikilisi pres yapıyor,Engin basıyor; Selçuk ve Melo da formuyla orta saha hakimiyetini bize getiriyordu(tandemi söylemiyorum bile).Şimdi ise bu kadar pres gücü olmayan oyuncu ile oynamak,hele ki Selçuk ve Melo'nun geçen seneden daha kötü durumda olduğunu,Amrabat'ın topsuz oyunda olmadığını düşünürsek; Fatih Terim'in kendi felsefesini uygulatması hayalcilik olur.

Takım başka bir formasyona geçmeli ama yılların verdiği alışkanlığı Fatih Terim nasıl bırakır bilemem.Bu kadar mücadelesi eksik olan takımı,dengeli ve mücadeleci takımlar aynen bu şekilde ezer...Ayrıca başka bir formasyona geçeceksek,durdurup vuracaksak,defansın da sağlam olması gerekir ama o da yok. Hakikaten zor iş...

:tiphat::tiphat:

Kesinlikle işimiz hiç kolay değil. Bir yandan Burak'ı kesemez. Bir yandan Drogba ve Sneijder var. Beklerin durumu ortada, iyi oyun artık hayal diyebiliriz. Bundan sonrası tamamen sonuç odaklı, yani benim açımdan öyle..

Anlatmak istediğim 3.döneminde oynadığı bütün maçlarde kepaze etmesi, antuya malzeme vermekmi istiyosun

Biliyorum reis takiliyorum.. Niye malzeme veriyiruz hayirdir? Zaten adamlar kendilerini bununla avutuyorlar elleme bi 10 sene daha avutsunlar..

AslOlanGalatasaray'dir

Biliyorum reis takiliyorum.. Niye malzeme veriyiruz hayirdir? Zaten adamlar kendilerini bununla avutuyorlar elleme bi 10 sene daha avutsunlar..

AslOlanGalatasaray'dir

Ya arada o siteye giriyorum o kadar aptalca muhabbetler dönüyoki o şeref yoksunlarına malzeme verilmesinden yana değilim senin şu cevabını gören alır o sitede paylaşır yani tek tesellileri bu artık

:tiphat::tiphat:

Kesinlikle işimiz hiç kolay değil. Bir yandan Burak'ı kesemez. Bir yandan Drogba ve Sneijder var. Beklerin durumu ortada, iyi oyun artık hayal diyebiliriz. Bundan sonrası tamamen sonuç odaklı, yani benim açımdan öyle..

Aynen öyle...Ben de iyi oyun beklemiyorum çünkü Fatih Terim'in kafasındakiler ile bu oyuncu grubuyla sahada uygulanması gereken arasında dağlar kadar fark var.Maalesef herşey karmançorman oldu.Bir sürü diziliş yazıyorlar da mücadelen,presin eksik ise o dizilişler anca kağıt üzerinde hayal ettiğin şekilde kalır...

Sezon başından itibaren planlı bir transfer politikasıyla bu ligi çoktan bitirmemiz gerekirdi,şimdi kuşların savaşını bekliyoruz...

şişir bakalım hoca daha drogbanın kafasına şişir

yorumlarınıza tamamen katılıyorum. kimi kesecek fatih hoca ya. birini kesse diğeri küser. selcugu 1 mac oynatmasın kıyamet kopar.

Bu böyle gitmez. Galatasaray büyük klüptür. Bu takıma ikinci bir Cevat hoca faktörü gerekiyor. Gerekirse Mourinho bile gelir.

ne yaptigindan haberi bile yok

{We promised you that our victory would bring back peace to our country}

takimim kimyasi baya bir bozuk malesef. bu sezon sampion olusak bizim iyi oldugumuzdan degil, digerleri bizden de kötü olduklarindan kaynaklanir acikcasi. arkadaslarin burda yorumlarina az cok katiliyorum. bugün sahaya cikan kadro geri 4lü haric en ideal kadroydu bana göre ama sezonun en kötü futbolunu oynadilar. korktugum geri 4lü yine az cok gemiyi kurtardi ki bunda musleraninda büyük payi var dogal olarak. ama orta saha olsun hucum hatindaki kopukluk veya onuda gectim . selcuklu-melo lu sneijderli bir orta saha hic mi 90 dk icinde 4-5 seri paslasma beceremez :SS:

hic bir orginasyon atak yokdu. amatör ligindeki takimlar bile daha iyi oynardi malesef. isimlere bakiyoruz vay be diyoru maca bakiyoruz bir sey diyecek halimiz kalmiyor malesef:SS:

vallah macdan sonra okadar morel bozukluguna ugradim ki. berabere bitti diye degil hata kazansaydik bile morelim bozuk olurdu ama 3 puan biraz belki tesseli olurdu bu durumda. bu rezalet Galatsarayimiza yakismayan futbol dan maf oldum resmen.

böyle kötü futbol ben mustafa sarpli barisli dönemlerde bile izelemdim arkadas. nedir bu?! ceki düzen versinler kendilerine biraz. her sey dizilis taktik degil futbolda. futbolcu sahaya gezmeye cikmis ise taktik ne ise yarar dizilis ne ise yarar?! Orduspor macini 2-0 dan 4-2 yaptiklarindan dolayi kendilerini bir sey mi zanetiler daha dogrusu ne de olsa kazaniriz mi zanetiler anlam veremedim acikcasi. Maca bakiyorumm...yahu Muslera haric bir oyuncumuz iyi oynamadi . iyi yi birakdim artik kötü bile oynamadi. REZALET di hepsi malesef :SS:

Es- Es e de hakini vermek gerekir . adamlar caktirmadan bizim gecen sene oynadigimiz futbolu oynuyorlar kimse fark etmedimi?!

bitici forvetleri olsa es es uzak ara sampion olma ihtimali olurdu acikcasi bu oyunla ama ilerde son noktayi koyamiyorlar cogu macda. neyse yazi daha da uzatmadan umarim az cok toparlanir bu takim.

hizli adami cikariyon artik derdin ne bilemiyoruz 15 dkk sonra onur tarafa hizli adam aliyon falan

sacma sapan isler

oyuncu degisikliklerini bosuna harciyosun rezalt sacma sapan isler

3 pas yapamayan bir takim yarattin sene basindan beri

takimin basinda yilmaz vural olsa

bundan iyi top oynardik cok net

hizli adami cikariyon artik derdin ne bilemiyoruz 15 dkk sonra onur tarafa hizli adam aliyon falan

sacma sapan isler

oyuncu degisikliklerini bosuna harciyosun rezalt sacma sapan isler

3 pas yapamayan bir takim yarattin sene basindan beri

takimin basinda yilmaz vural olsa

bundan iyi top oynardik cok net

Sen 34 yaşına kadar iyi gelmişsin bu kafayla :lol:

34 yasina bu kafayla iyi yada kotumu geldigimi sordugumu hatirlamiyorum mesajimda

kemigin ustundemi

yaziyordu?

34 yasina bu kafayla iyi yada kotumu geldigimi sordugumu hatirlamiyorum mesajimda

kemigin ustundemi

yaziyordu?

Demek istediğimi anlamaman çok doğal 2009 dan sonra ömrün bu forum içinde geçtiği için asosyallik tavan yapmış arada dışarı çık insanlarla konuş sadece yazı yazmakla olmuyo sonra Fatih Terim gibi büyük adamlara sallamaya başlıyosun =) ben senden önce kaydoldum bu foruma senin mesajlarının 60 ta 1 i kadar mesaj yazmamışım daha çünkü arada dışarı çıkarım insanlarla konuşurum Fatih Terim'in ne kadar büyük bi efsane olduğunun farkına varıyorum bu sebeplerden

du şunuda eklim :D {We promised you that our victory would bring back peace to our country}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt