Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Bide Yılmaz Vural gelsin daha iyi olur demiş hay Allah'ım ya neler yaşıyo

bacon fatih ne anlation gene anlamadim

sosyal olmak super cool falanmi diyon:)

{We promised you that our victory would bring back peace to our country}

Bide Yılmaz Vural gelsin daha iyi olur demiş hay Allah'ım ya neler yaşıyo

allahtan 3 paragraf yazmamisim

boyle taksit taksit okusam bende 5 mesajla kapatirdim 5 seneyi:)

sabaha karsi forumda sosyallesmeseydin keske agir geliyor heralde

Bu saatte kavga mı edilir arkadaş? Akşam kalabalığında etsenize..

allahtan 3 paragraf yazmamisim

boyle taksit taksit okusam bende 5 mesajla kapatirdim 5 seneyi:)

sabaha karsi forumda sosyallesmeseydin keske agir geliyor heralde

Bunu alın dışarı ya:lol:

Size yaranmak mümkünmü be... Yırttınız kendinizi şu kadroyla çıksın diye. Alın işte çıktı ne oldu? Bırakın artık hocanın işine karışmayıda işini yapsın hoca.. Baskı kurmayın adamın üstüne..

Ben Fatih Terim'in bugünkü kadroyla çıkmasının ve inatla oyuncu değişikliği yapmamasının tek sebebinin Galatasaray'ın ideal kadrosunun bu olmadığını herkese anlatmak için olduğunu düşünüyorum.. İyide yapmıştır. Kaybedilen 2 puandır belki ama bir çok yanlış yargılamayıda düzeltebilir. Bu takımda 4 hücumcu aynı anda OYNAYAMAZ... Hatta Sneijder'in olduğu çift forvet sistemide oynayamaz.. Bu takım 4-3-3'te oynayamaz çünkü bu takımın kanadı yok. Kısacası Sneijder transferi şuan mevcut kadromuzun içindeki virüs.. Haaa.. Seneye yeni futbolcular transfer eder, Sneijder'in etrafına kurarsın takımı bak o zaman Sneijder ortalığı kasıp kavurur.. Ama şuan tam anlamıyla takımın içindeki virüs gibi..

bizim baskimizi hissediyor olsa gerek

yoksa sizmi forumda yazilanlari ispitliyosunuz:)

keske bu kadroyla cikmasi icin baski yapmasaymisiz forumca:)

Size yaranmak mümkünmü be... Yırttınız kendinizi şu kadroyla çıksın diye. Alın işte çıktı ne oldu? Bırakın artık hocanın işine karışmayıda işini yapsın hoca.. Baskı kurmayın adamın üstüne..

Skor taraftarı bunlar 2 yıl önce tarihinin en kötü dönemini geçiren takımı ilk senesinde şampiyon yapan yıllar sonra Şl'de tur atlayan bu süreçte oynadığı derbilerde büyük üstünlük sağlayan feneri oynadığı her maçta rezil kepaze eden adamı Eskişehir maçı 0-0 bitti diye Yılmaz Vural'la kıyaslicak kadar Galatasaraylılığı sorgulancak kişiler bunlar

Ben Fatih Terim'in bugünkü kadroyla çıkmasının ve inatla oyuncu değişikliği yapmamasının tek sebebinin Galatasaray'ın ideal kadrosunun bu olmadığını herkese anlatmak için olduğunu düşünüyorum.. İyide yapmıştır. Kaybedilen 2 puandır belki ama bir çok yanlış yargılamayıda düzeltebilir. Bu takımda 4 hücumcu aynı anda OYNAYAMAZ... Hatta Sneijder'in olduğu çift forvet sistemide oynayamaz.. Bu takım 4-3-3'te oynayamaz çünkü bu takımın kanadı yok. Kısacası Sneijder transferi şuan mevcut kadromuzun içindeki virüs.. Haaa.. Seneye yeni futbolcular transfer eder, Sneijder'in etrafına kurarsın takımı bak o zaman Sneijder ortalığı kasıp kavurur.. Ama şuan tam anlamıyla takımın içindeki virüs gibi..

vay anasini millete dogru yolu gostermek icin 2 puan kaybetmisiz:)

Skor taraftarı bunlar 2 yıl önce tarihinin en kötü dönemini geçiren takımı ilk senesinde şampiyon yapan yıllar sonra Şl'de tur atlayan bu süreçte oynadığı derbilerde büyük üstünlük sağlayan feneri oynadığı her maçta rezil kepaze eden adamı Eskişehir maçı 0-0 bitti diye Yılmaz Vural'la kıyaslicak kadar Galatasaraylılığı sorgulancak kişiler bunlar

allah muhabbetinizi daim etsin keyifler iyi insallah:)

allah muhabbetinizi daim etsin keyifler iyi insallah:)

Allah yazarken bari baş harfi büyük yap 29 bin mesaj yazmışsın bunudamı biz öğretcez sana

Serdar Burak seni getirelim takımın başına biz ne dersin? Ne kolay ya adam harcamak iki dakikada.. Harcadığınız adamda sıradan bir adam olsa neyse... Koskoca Fatih Terim.. Rijkaard'a gösterilen sabırın zerresi Fatih hocaya gösterilmiyor. Malesef bu diğer tüm Türk oyuncularımız içinde geçerli. Bizde bir yabancı hastalığı manyaklığı var çözemiyorum..

Senin Türk Milli Takımı ve Türkiye liglerinde oynayan bir tane takımının bile felsefesi yok.. Bizim Türkiye olarak mantelite, felsefe ve genel olarak sistemimizi biri anlatabilir mi? YOK! Yıllarca EURO 2008'de "biz Türkiye'nin oynadığı oyunu çözemiyoruz, ne oynuyorlar anlayamıyoruz" diyenler aslında bizim tam anlamıyla ne yaptığımızı bilmeden delice saldırarak, taktik varyasyonlardan eksik olarak oynadığımızdan dolayı böyle söylüyorlardı.. Yani dalga geçiyorlardı.. Ama bu Fatih Terim'in suçu değil. Bu altyapıdan itibaren eğitilemeyen oyuncular ve sistemden uzak, güne dayalı plansızlıktan kaynaklı.. Onun için mesele bugün Galatasarayımızın kötü oynayıp oynamaması değil. Mesele Türk futbolunun hiç bir felsefe, mantelite ve sisteminin olmamasıdır.. Silkinip kendinize gelin ey taraftar kardeşler..

isim gucum var teknik direktorlukle falan ugrasamam soylediklerim harfiyen uygulanirsa basari gelir

yormayin kendinizi fazla:)

soyluyorum simdi kagidi kalemi hazirlayin:)

Senin Türk Milli Takımı ve Türkiye liglerinde oynayan bir tane takımının bile felsefesi yok.. Bizim Türkiye olarak mantelite, felsefe ve genel olarak sistemimizi biri anlatabilir mi? YOK! Yıllarca EURO 2008'de "biz Türkiye'nin oynadığı oyunu çözemiyoruz, ne oynuyorlar anlayamıyoruz" diyenler aslında bizim tam anlamıyla ne yaptığımızı bilmeden delice saldırarak, taktik varyasyonlardan eksik olarak oynadığımızdan dolayı böyle söylüyorlardı.. Yani dalga geçiyorlardı.. Ama bu Fatih Terim'in suçu değil. Bu altyapıdan itibaren eğitilemeyen oyuncular ve sistemden uzak, güne dayalı plansızlıktan kaynaklı.. Onun için mesele bugün Galatasarayımızın kötü oynayıp oynamaması değil. Mesele Türk futbolunun hiç bir felsefe, mantelite ve sisteminin olmamasıdır.. Silkinip kendinize gelin ey taraftar kardeşler..

o zaman hep beraber ne diyoruz

bravo imparator:)

dur bi dakka yazinin onla alakasi yokmus:(

sistemi olmayip ust uste 3 pas yapabilen cok takim var yahu o kadar kasmayin

Fatih hocamı kardeşim ligdeki tüm anadolu takımlarına kapalı defans yaptıran, bam güm oynatan? Türkiye'de oynanan futbolun rezaleti yüzünden ne dışardan gelenler burada dikiş tutturabiliyor ne de biz dışarıda başarılı olabiliyoruz. Farkına varalım artık bazı şeylerin..

isim gucum var teknik direktorlukle falan ugrasamam soylediklerim harfiyen uygulanirsa basari gelir

yormayin kendinizi fazla:)

soyluyorum simdi kagidi kalemi hazirlayin:)

28.301 mesajdan belli işinin gücünün olduğu işindeki en büyük hedefinde 50.000 mesaja 1 ay içinde ulaşmak heralde

Takımın oynayışında sorun var, bu sorunun temel sebebi Fatih Terim. Ne yapıp edip bu kadroyu doğru düzgün oynatmalı, belli başlı futbolcular var ve bunlar takımın düzenini darbe vuruyor, bunlara karşı gösterdiği iyi niyeti de artık bitirebilir. İyi niyet gösteriyorum diye düşünüyordur belki ama takım için kötü oluyor. Velhasıl hep böyle gidecekse futbolumuz, kalırsa başımızda seneye de böyle olacaksa, Allah yardımcımız olsun.

Takımın oynayışında sorun var, bu sorunun temel sebebi Fatih Terim. Ne yapıp edip bu kadroyu doğru düzgün oynatmalı, belli başlı futbolcular var ve bunlar takımın düzenini darbe vuruyor, bunlara karşı gösterdiği iyi niyeti de artık bitirebilir. İyi niyet gösteriyorum diye düşünüyordur belki ama takım için kötü oluyor. Velhasıl hep böyle gidecekse futbolumuz, kalırsa başımızda seneye de böyle olacaksa, Allah yardımcımız olsun.

Bu takım için bana Fatih Terim'den daha iyi bi isim söylermisin geldiği taktirde Fatih hocadan daha iyi işler yapabilceğini düşündüğün biri yada şöyle sorim 2 yıl önce takımın başına geçipte Fatih Hoca'nın yaptıklarını yapabilceğine inandığın birisi varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt