Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık herşeyi Geçtim . uA nın o taraftarın duygularını yansıtan açıklamalarından sonra hoca giderse , Yapacak Bişey yok be Kardeş.

Fatih Terim'in gitmesi belki de en cok bei etkiler. Bu yüzden simdi ne yazsam karar veremedim, gercekten cok üzülürüm ve cok kizarim kendisine.

Hatirlamiyormusun hoca, daha gecen sene sokagin ortasinda basin toplantisin da adaletsizlikten bahseden ve bu adaletsizlige karsi mücadele edecem sözünden? Hatirlamiyormusun 2 senedir senin emegine bile saygi göstermeyen ve her kupa töreninde yüzü asik olan federasyon baskanin bize yaptiklarini?

Gectim bunlari, her seferinde adalet'ten bahseden Fatih Terim gidip adaleti saglayamayan federasyon icin'mi calisacak?

Ve o adaleti saglayamayan ve senin emegeine bile saygi göstermeyen adamlar senin basarindan faydalanayacak, ve adaletsizlik devam edecek, öyle yani hoca? Sen gercekten nasil kabul edersin bu sartlar altinda.

Ilk olarak diyeceklerim bu kadar; Kimse kusura bakmasin asiri duygusal davranabilirim, ama eger Galatasaray'dan koparsa hoca bu sartlar altinda, gözümde ne Galatasaray sevgisi kalir, ne Imparatorlugu kalir ne baska birseyi. Ben Fatih Terim gibi adamdan sözünün arkasinda durmasini isterim. Tabi bu kendi görüsüm ve su an gercekten cok sinirlendim cikan haberler üzerine.

O teklifi kabul etmen büyük hata.

Ayrica; Federasyonun art niyetli oldugunu düsünüyorum bu konuda. Cok eminim.

Fatih hoca bu saatten sonra Demirören federasyonunun teknik adamı olmayı kabul ederse, hocanın Galatasaray tarihinde kazandırdıkları bütün başarılar boşa gitmiş olur.

fatih hoca görevden kaçmaz hele milli görevden asla vatansever bir insan kendisi o federasyon olarak bakmıyor bu işe ülke menfaati olarak bakıyor ama ülke menfaatini düşünürken galatasaray'ıda ihmal etmiyeceğine eminim bu işi güzelce rayına oturtacaktır medya yanlış yönlendiriyor şuan ortalığı hocaya güveniyorum ve asla ileriki dönemde milli takım veya başka bir takım için bizi yarı yolda bırakmayacağına eminim tabi ünal başkan ve yönetimi hocaya sahip çıkarsa....

Duygusallıksa,duygusallık. Ağlamaksa ağlamak,tepinmekse tepinmek. Bu şerefsizlerin gönderdiği teklifi nasıl kabul edersin be hocam. :(

başkan hocanın iki takımı birden çalıştırmasına izin vermez haklı olarak. hoca da bizi bırakıp milli takıma gitmez.

Bu işin bu kadar uzaması bile Fatih Terimin milli takımın basına geçmek istediğini gösteriyor.İstemeyen adam anında hayır ben GS nin basındayım gelemem der kibarca.Açık söylüyorum eger bu teklifi kabul edersen hoca, 20 yıldır sana hayran biri olarak gözümde he rzaman imparator olmus biri olarak bitersin benim için.Direk istifanıda ver Başkana.Git tek milli takımı çalıstır yıldırım baskanınla beraber.

Edemez arkadasim isterse emir obamadan gelsin kabul edemez hoca. Adamlarin niyeti üzüm yemek olsa eyvallahta direk baģciyi döver bu tüpçü.

Bu tamamen Galatasarayın başarısını engellemeye yönelik sinsi bir plandır. Şuan Milli Takım için bir çok alternatif isimler var; Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam, Mustafa Denizli,Yılmaz Vural gibi

Yeter demiroren Galatasaray'i karistirmaya calistiginin farkindayiz.Milli takimi calistiracak yuzlerce hoca varken, neden iyi giden Galatasaray'in hocasi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt