Fatih Terim'in gitmesi belki de en cok bei etkiler. Bu yüzden simdi ne yazsam karar veremedim, gercekten cok üzülürüm ve cok kizarim kendisine.
Hatirlamiyormusun hoca, daha gecen sene sokagin ortasinda basin toplantisin da adaletsizlikten bahseden ve bu adaletsizlige karsi mücadele edecem sözünden? Hatirlamiyormusun 2 senedir senin emegine bile saygi göstermeyen ve her kupa töreninde yüzü asik olan federasyon baskanin bize yaptiklarini?
Gectim bunlari, her seferinde adalet'ten bahseden Fatih Terim gidip adaleti saglayamayan federasyon icin'mi calisacak?
Ve o adaleti saglayamayan ve senin emegeine bile saygi göstermeyen adamlar senin basarindan faydalanayacak, ve adaletsizlik devam edecek, öyle yani hoca? Sen gercekten nasil kabul edersin bu sartlar altinda.
Ilk olarak diyeceklerim bu kadar; Kimse kusura bakmasin asiri duygusal davranabilirim, ama eger Galatasaray'dan koparsa hoca bu sartlar altinda, gözümde ne Galatasaray sevgisi kalir, ne Imparatorlugu kalir ne baska birseyi. Ben Fatih Terim gibi adamdan sözünün arkasinda durmasini isterim. Tabi bu kendi görüsüm ve su an gercekten cok sinirlendim cikan haberler üzerine.
O teklifi kabul etmen büyük hata.
Ayrica; Federasyonun art niyetli oldugunu düsünüyorum bu konuda. Cok eminim.