Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbolda fatih terim 2. yarı demektir. şimdi mersin maçını izliyorum gstvde, bir de eskilerden rosenborg vardı ikinci yarı harcamıştık adamları.

vallahi ben bu olaya sevindim

milli takimi bir Tek Fatih Hoca adam ederdi zaten.

Yildirim Demirörenmis Aziz Yildirimla Fenerle bagiymis beni ilgilendirmez sonucta Y.Demirörenin sahibi oldugu Takimi calistirmiyacak

Olaya böyle bakmamak lazim .

Devlet Meselesi bu. Demirören sadece oyuncaklardan biri Fatih Hoca ise Oyuncu ve Görevi Milli takimi adam etmek.Y.Demirören Fatih Hocanin umrunda degildir

Merhabalasmaktan ileri gitmez iliskileri

Fatih Terim Yıldırım Demirören'in gül cemaline gitmediğine göre milli takıma sorun yok. Milli duyguları düşünerek değilde zorla veya YD sevgisinden gittiğini düşünen insanları zerre anlamıyorum.

Ayrıca artık Dünya Kupası'na gidebileceğimize inanmaya başladım. Bence siz de inanın. Başaralım...

Ulan para almayacagim diyor ya neyin kafasındasin, ortalığı ne geriyorsun oh daha iyi oldu gitti adam. Şimdi maçlarda kimse Galatasaray'a saygısızlık yapmayacak ve tff fatih Terime ceza veremeyecek akıllı olun.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ne bu üslup? Karşında arkadaşın yok saygılı ol. Konumuz para değil, para için gitmiş olsa saygı duyulurdu hocanın kararına. Önemli olan siyasetten gelen talimatla iş yapması, prensiplerini bir kenara bırakıp tükürdüğünü yalaması, Yıldırım Demirören ve yönetimiyle samimi pozlar vermesidir. Azizbahçeli deyip fenerlilere laf ederdik te bizim Galatasaraylıların da fenerlilerden farkı yokmuş. Aziz'in her yaptığını haklı bulan ve destekleyen fenerliler eşittir Fatih Terim'in her yaptığını doğru bulup destekleyen Galatasaraylılar. Biat kültürü yakışmaz camiamıza. Aslolan Galatasaray'dır ve kişiler sonuna kadar eleştirilir camiada.

Ne bu üslup? Karşında arkadaşın yok saygılı ol. Konumuz para değil, para için gitmiş olsa saygı duyulurdu hocanın kararına. Önemli olan siyasetten gelen talimatla iş yapması, prensiplerini bir kenara bırakıp tükürdüğünü yalaması, Yıldırım Demirören ve yönetimiyle samimi pozlar vermesidir. Azizbahçeli deyip fenerlilere laf ederdik te bizim Galatasaraylıların da fenerlilerden farkı yokmuş. Aziz'in her yaptığını haklı bulan ve destekleyen fenerliler eşittir Fatih Terim'in her yaptığını doğru bulup destekleyen Galatasaraylılar. Biat kültürü yakışmaz camiamıza. Aslolan Galatasaray'dır ve kişiler sonuna kadar eleştirilir camiada.

olayın siyasi müdahale olduğu düşüncesine karşıyım.öyle olsa en son bize dokunurlardı diye düşünüyorum. bence suç teklif edenden çok kibarca reddetmeyenlerdedir

Şampiyon olduğumuzda kupayı verirken oyuncunun ellerine atıp giden,Fenerbahçemiz diyebilen,şikeyi aklamak Feneri düşürmemek için '3-4 sene Avrupaya hiç bir takım gitmesede olur' diyebilen,4.yıldızı taktırmamak için 6+0+4 kararıyla adeta önümüzü tıkamaya çalışan Demirören ile aynı masaya oturan Fatih Hoca benim için bitmiştir!! 2 senedir Fatih terimin TFF'ye söylediği sözleri hatırlıyorum ve bugün yaptığı işle adeta kendiyle söyledikleriyle çeliştiğini görüyorum.Birde 'milli hizmet' diyerek yaptığı yanlışı aklamaya çalışıyor,sadece yazık!! Galatasaray taraftarının TFF'ye karşı duruşuna Fatih Terim ihanet etmiştir!!

Cok biliyon sen. Cikarin at gozluklerinizi bi bakin etrafa ondan snra yorum yapin. Hersey tek boyutta gozuktugu gibi olmuyor malesef.

»» tapatalk ««

Cok biliyon sen. Cikarin at gozluklerinizi bi bakin etrafa ondan snra yorum yapin. Hersey tek boyutta gozuktugu gibi olmuyor malesef.

»» tapatalk ««

mert teknik direktörlük kurslarına çalışan bir çok hocadan daha yetenekli olduğuna inanan,

mağlup olduğumuz günlerde ve bu tip günlerde bu başlığa özellikle gelip sallamayı seven,

hatta ilk golü yediysek direk online olan ama onun dışında hiç buralarda gözükmiyen,

boş zamanlarında kumsalda koşmayı,uzun atlamayı ve sörf yapmayı seven

tatlı bir arkadaşımızdır.

Koca Terim değirmen suyu oldu !

önümüzdeki yılın akıbeti ne olacaksa bir an önce belli olsun

Galatasaray zarar görmesin de Terim merim çok önemli değil

Hiç istemiyordum bu durumu ama destek olmaktan farklı birşey yapılamaz şu saatten sonra. :cold:

Koca Terim değirmen suyu oldu !

önümüzdeki yılın akıbeti ne olacaksa bir an önce belli olsun

Galatasaray zarar görmesin de Terim merim çok önemli değil

Galatasaray zarar gormesin terim onemli degil ne demek noluyor ya. Tamam kulubumuz vefasizligin sinirlarini yakin zmn da zorladi da. Taraftardami nankor yahu.

»» tapatalk ««

Sonuna kdr arkandayiz hocam sen Galatasary'i, Galatasaraylilari uzmezsin. Galatasarla gururlandiriyorsun bizi simdi milli takim icinde gururlanalim. Yolunuz acik olsun diyecek birsey yok artik.

Siyaseti futbolun icine sokanlar allah cezanizi versin. Bugunu de beddua etmeden gecirmeyeyim

»» tapatalk ««

olaylar çok abartılıyor. benim için tek sıkıntı hocanın sezon sonu bizi bırakıp milli takımda devam etmesi olurdu.

sağolsun ünal başkan bu konuda herkesi rahatlattı.

milli takımın maçları sezon sonuna kadar devam etseydi, ortalık şampiyonluk mücadelesiyle yangın yerine dönmüşken bi de arada milli takım maçları olsaydı, Fatih hocanın milli takımı çalıştırması aleyhimize olurdu. ancak milli takımın maçları ekim 15te bitiyor. belki daha sonra 1-2 hazırlık maçı olur.

bu olaya çok fazla "taraftar gözü"yle bakmamak lazım. arada bi takım siyasi baskıların olduğu gerçek. ve bu tarz bi ortamda çok sert yanıtlar vermek kulübümüzün aleyhine olurdu. belki de şampiyonluğumuza mal olurdu. bunu bilmeyiz.

bence bu süreçten karlı ve güçlenerek çıktık.

Galatasaray zarar gormesin terim onemli degil ne demek noluyor ya. Tamam kulubumuz vefasizligin sinirlarini yakin zmn da zorladi da. Taraftardami nankor yahu.

»» tapatalk ««

süreç hakkında kimsenin kesin bildiği bişey yok

sözleşme yenileyecekse bir an evvel yenilesin

yok eğer önümüzdeki yıl milli takımla devam edecekse kararını şimdiden acıklasın kulüp ona göre programını yapsın

nankörlükle ilgisi yok

olay sürüncemede kalmasın kulüp sıkıntı yaşar

süreç hakkında kimsenin kesin bildiği bişey yok

sözleşme yenileyecekse bir an evvel yenilesin

yok eğer önümüzdeki yıl milli takımla devam edecekse kararını şimdiden acıklasın kulüp ona göre programını yapsın

nankörlükle ilgisi yok

olay sürüncemede kalmasın kulüp sıkıntı yaşar

Hocaya guvenim sonsuz ne yalan soyliyim. Galatasaraya ne kdr inaniyosam terime de bi o kdrinancim ve sevgim var. Galatasayin zararina birsey yapmaz hoca. İcinizi ferah tutun

»» tapatalk ««

Bi kere 4. Yilsizi takma sozu vermis adam. Bi kere cl i kaldi dedi bu adam nasi akliniz aliyoda yarida birakacagini dusunuyosunuz

»» tapatalk ««

Hocaya guvenim sonsuz ne yalan soyliyim. Galatasaraya ne kdr inaniyosam terime de bi o kdrinancim ve sevgim var. Galatasayin zararina birsey yapmaz hoca. İcinizi ferah tutun

»» tapatalk ««

dediğin gibidir umarım

taraftarın aklındaki soru işaretlerini gidermeli yarın(bugün)

onu gönder bunu gönder nedir bu yaa. transferlerin hepsi tutaydı c.l. de final oynardık zaten. futbolcu bu iyi de oynar kötü de sen istikrarı sağla her sene c.l. ye katıl gerisini düşünme. gerisini fatih hoca düşünüz sen üzülme ;)

açık ve net milli takımda başarısız olmasını diliyorum. başarısız olursa kimse zaten birşey demez durum ortada.

not:aşırı milliyetçiyimdir. alçakça ve haince yapılmış planların demiröreninde iktidarında suratına vurmasını istiyorum. biraz adalet diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt