Erdinç Esenkaya
10 Numara!
- 3 Temmuz 2009
- 12.316
- 1.220
- 1.778
4 te 4 yapacagina inaniyorum
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan para almayacagim diyor ya neyin kafasındasin, ortalığı ne geriyorsun oh daha iyi oldu gitti adam. Şimdi maçlarda kimse Galatasaray'a saygısızlık yapmayacak ve tff fatih Terime ceza veremeyecek akıllı olun.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Ne bu üslup? Karşında arkadaşın yok saygılı ol. Konumuz para değil, para için gitmiş olsa saygı duyulurdu hocanın kararına. Önemli olan siyasetten gelen talimatla iş yapması, prensiplerini bir kenara bırakıp tükürdüğünü yalaması, Yıldırım Demirören ve yönetimiyle samimi pozlar vermesidir. Azizbahçeli deyip fenerlilere laf ederdik te bizim Galatasaraylıların da fenerlilerden farkı yokmuş. Aziz'in her yaptığını haklı bulan ve destekleyen fenerliler eşittir Fatih Terim'in her yaptığını doğru bulup destekleyen Galatasaraylılar. Biat kültürü yakışmaz camiamıza. Aslolan Galatasaray'dır ve kişiler sonuna kadar eleştirilir camiada.
Şampiyon olduğumuzda kupayı verirken oyuncunun ellerine atıp giden,Fenerbahçemiz diyebilen,şikeyi aklamak Feneri düşürmemek için '3-4 sene Avrupaya hiç bir takım gitmesede olur' diyebilen,4.yıldızı taktırmamak için 6+0+4 kararıyla adeta önümüzü tıkamaya çalışan Demirören ile aynı masaya oturan Fatih Hoca benim için bitmiştir!! 2 senedir Fatih terimin TFF'ye söylediği sözleri hatırlıyorum ve bugün yaptığı işle adeta kendiyle söyledikleriyle çeliştiğini görüyorum.Birde 'milli hizmet' diyerek yaptığı yanlışı aklamaya çalışıyor,sadece yazık!! Galatasaray taraftarının TFF'ye karşı duruşuna Fatih Terim ihanet etmiştir!!
Cok biliyon sen. Cikarin at gozluklerinizi bi bakin etrafa ondan snra yorum yapin. Hersey tek boyutta gozuktugu gibi olmuyor malesef.
»» tapatalk ««
Koca Terim değirmen suyu oldu !
önümüzdeki yılın akıbeti ne olacaksa bir an önce belli olsun
Galatasaray zarar görmesin de Terim merim çok önemli değil
Galatasaray zarar gormesin terim onemli degil ne demek noluyor ya. Tamam kulubumuz vefasizligin sinirlarini yakin zmn da zorladi da. Taraftardami nankor yahu.
»» tapatalk ««
süreç hakkında kimsenin kesin bildiği bişey yok
sözleşme yenileyecekse bir an evvel yenilesin
yok eğer önümüzdeki yıl milli takımla devam edecekse kararını şimdiden acıklasın kulüp ona göre programını yapsın
nankörlükle ilgisi yok
olay sürüncemede kalmasın kulüp sıkıntı yaşar
Hocaya guvenim sonsuz ne yalan soyliyim. Galatasaraya ne kdr inaniyosam terime de bi o kdrinancim ve sevgim var. Galatasayin zararina birsey yapmaz hoca. İcinizi ferah tutun
»» tapatalk ««