Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcuk korner falan kullanamıyor abi gececen selcugu bikere ben daha kornerden gol attıgımızı hatırlamıyorum fener bile kuytu arka direkte bırakıp kornerden gol attı gecen sene

Melo'nun çüküyle attığı gol. Melo'nun bugün kaçırdğı 100de 100lük gol. Bunlar kornerden geldi degajdan taçtan değil. İzlemeden yorum yapmayalım.

Hocam Drogba'ya tenis oynamadigini hatirlatirsan seviniriz.

eskiden 2 forvet varken 3.yü sokardın kaybetmeyi göze alıp hep kazanmayı isterdin şimdi mağlubiyetten korkuyosun 2 maçtır Hocam..erken eleştiriden korkuyosun belkide...

Senin takimina bu ruhsuz oyun hic yakismiyor Imparator. Hadi hicbirsey yapmadilar, en azindan deli gibi pres yaparlar.

Baski yok, pres yok, hirs yok. Bu Imparatorun takimi degil. Noldu hocam?

Terim Sportif Direktörlüge getirilmeli ve yerine Klopp tarzı gencleri seven ve modern futbolun yeniliklerine acık bir adam getirilmeli.

Galatasaray'a Hızlı futbol oynatacak bir Hoca şart...

Aksam Aksam neyin kafasını çekdiysen söyle aynısından bende alayım belli iyi uçurmus seni.

Adam gibi konus sabah sabah ağzımı bozdurma zıpçıkdı mıpçıkdı...

Geçmişdeki başarıların arkasında sadece Fatih terim olmadıgını vurguladık.yanlış mı söylediklerimiz ?

Senin mantıgınlada yönetimlerin önemi yok getir fatih hocayı bitsin herşey.

Fatih terim o enkaz GS ı yalnız başına almadı.

Ünal Aysal başkanla beraber aldı.

Madem işin sırrı yönetimde değilde fatih hocada niye Adnan polat gel kurtar bizi dediğinde gelmedi takımın başına ?

Herşeyi bir kişiye bağlamayı insanları putlaşdırmayı ne çok seviosunuz.

Fatih terim geldiği sene fenerbahçe 3 temmuz sürecinden ağır darbe yedi.

Beşiktas desen ortalarda yokdu.

Böyle bir kadroyla bırakda şampiyon olsun GS ....

Elinde eksikleri olsada Türkiye liginden 3 gömlek üstün bir kadro var bırakda Şampiyon olsun...

hocam bırak adam polyanacı işte :)

bir td dusunki 3 sene takim calistirsin tek bir duran top organizasyonu beceremesin

insaf be napiyosunuz antremanda ben merak ediyorum

artik organizasyonu gectim kimin kullanacagini bi gorus ayarla hic olmazsa

ayiptir yaaaaa vallahi ayiptir

hayatinda ne savunmada hem hucumda tek bir kafa topu almamis semihi yollamaya devam et kornerlerde super oluyo valla gidiyo geliyo

~tepetaklak hamzaoglu~

5 yıldır olmayan ismimizle çeyrek final oynadık dimi? Sizin gibi 1-2 kötü sonuçta oraya buraya laf atanları Allah kucaklasın.

Kazandığımız maçlarda bile rezil futbolu eleştirdim merak etme sen.Hem geçen sene bragayı cluju son anda ite kaka manu sayesinde geçtin diye başarılı görüyorsan takımı birşey diyemem.

Senin takimina bu ruhsuz oyun hic yakismiyor Imparator. Hadi hicbirsey yapmadilar, en azindan deli gibi pres yaparlar.

Baski yok, pres yok, hirs yok. Bu Imparatorun takimi degil. Noldu hocam?

Aynen öyle Galatasaray Takımı deplasmanda kim olursa olsun skoru kabullenmemeli daha iyisi için uğraşmalı ama iki haftadır takım çok ciddiyetsiz ruhsuz isteksiz. Takım güzel oynasa berabere kalsa kimsenin tek kelime sesi çıkmaz ama 1. sezon güzel oynayarak şampiyon olduk ikinci sezon daha kötü oynayarak şampiyon olduk bu sezon daha da kötü oynuyoruz ve rakiplerimiz de daha iyi oynuyor. Takımın oyuncu eksikliği var filan bu cümlelere Avrupa için katılırım ama ligde 3 maçı da çok rahat kazanacak bir kadromuz var.

5 yıldır olmayan ismimizle çeyrek final oynadık dimi? Sizin gibi 1-2 kötü sonuçta oraya buraya laf atanları Allah kucaklasın.

Elde edilen başarılar var diye kötü oyunu eleştirmeyelim mi? İki sezondur oyun anlamında istikrarlı bir düşüş içerisindeyiz. Avrupa'da daha coşkulu oynadığımız için başarılı oluyoruz zaten Avrupa'da oynadığımız coşkuyu isteği takım ruhunu lige yansıtabilsek kazansak da kaybetsek de iki hafta üst üste berabere kalsak da kimsenin sesi çıkmazdı yapıcı eleştirilere sırf başarılıyız diye kapalı olmak olmaz renktaş.

Sezon başlamadan 2 ay önce bir sezon plan yapması gerekirken bunu yaptığını hiç ama hiç düşünmüyorum. Sistem, transfer, kadro seçimi... Hepsi için kafası karışık. Karar veremiyor.

Büyük futbolculara da konuşabildiğini sanmıyorum. Yazık oluyor.

hoca artık sistem üzerinde ciddi değişikler yapmalı böyle sezon bitmez , isteyen küssün isteyen gitsin ama değişiklik şart....

hocam bırak adam polyanacı işte :)

küfrettireceksiniz beni( ettirdinde ) sabah sabah rahatlıyacaksınız. senin gibi nanköer heriflere karşı biriini koruyan oyle olur zaten.

senın gıbı kuduz köpek gıbı ordan oraya mı saldırıyaım takım puan kaybedınce. bılıncını kaybetmıs hayvanlar gıbısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt