Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nankör filan değilim. Fatih terim gerçekten iyi bir ELEMAN.

İşini yapsın. takım güzel top oynasın onu istiyoruz. Çok mu şey istiyoruz?

istediğin gibi eleştir umrumda mı.

tartısma nedir bılmıyorsun polyanna falan diye konusmaya kalkıyorsun. neyapmamız lazım sen kendını kaybetmıs ssekılde saldırıyorsun dıye bızlerde mı saldıralım ılla. bıseyler bıldığınızı sanıyorsunuz ama sırf tipi ya da nebıleyım sosyal yasantıda fıkırlerı sızlere uymuyor dıye yerden yere vuruyor coğunuz.

bugun oynanan futbolu elestirirsin ama o yalakalık yaptığın herif hocanın geçmişteki başarılarının tümünü tesaduf olarak yorumladı. yorumları okumamıssın bıle sonra cıkıp yalaka yalaka "ehehehe eheee polyanna hojam yaaa" diye fırlamassın.

tartısılacak adamlar değilsiniz istediğiniz gibi saldırın. birtaneneiz her basarıyı tesadufe yorar kendısının dunyaya gelısı gıbı sanıyor herseyı diğerleriniz sırf bi kaç uye kıl oluyor dıye onllar yalakalık olsun dıye elestırır. bugunku oynatttığı futbolu eleştirin zaten hakkınız bende eleştiriyorum ama sabretmem gerektiğinide bılıyoru. sizin gibi kudurmus gibi istifa beklemiyorum

istediğin gibi eleştir umrumda mı.

tartısma nedir bılmıyorsun polyanna falan diye konusmaya kalkıyorsun. neyapmamız lazım sen kendını kaybetmıs ssekılde saldırıyorsun dıye bızlerde mı saldıralım ılla. bıseyler bıldığınızı sanıyorsunuz ama sırf tipi ya da nebıleyım sosyal yasantıda fıkırlerı sızlere uymuyor dıye yerden yere vuruyor coğunuz.

bugun oynanan futbolu elestirirsin ama o yalakalık yaptığın herif hocanın geçmişteki başarılarının tümünü tesaduf olarak yorumladı. yorumları okumamıssın bıle sonra cıkıp yalaka yalaka "ehehehe eheee polyanna hojam yaaa" diye fırlamassın.

tartısılacak adamlar değilsiniz istediğiniz gibi saldırın. birtaneneiz her basarıyı tesadufe yorar kendısının dunyaya gelısı gıbı sanıyor herseyı diğerleriniz sırf bi kaç uye kıl oluyor dıye onllar yalakalık olsun dıye elestırır. bugunku oynatttığı futbolu eleştirin zaten hakkınız bende eleştiriyorum ama sabretmem gerektiğinide bılıyoru. sizin gibi kudurmus gibi istifa beklemiyorum

Sadece sana değil bu forumda çoğu insan polyanacı. Ben kimseye yalakalık yapmadım ve arkadaşın yazdıklarını okudum hepsinde haklı. Arkadaş tesadüf dememiş sadece şanslıydı demiş fatih terim.

Fatih terim gaz ile takımı yönetiyor ama artık olmuyor benzin istiyor araba. Oda hocada yok kusura bakmasın.

Çok değil daha 3 sene önce tam da bu zamanlarda takım lige 2 maç 0 puan ile başlamış ve uefa ligine de adı sanı duyulmamış bir köy takımına elenerek veda etmişti.

Aynı sezonun sonu da nasıl bitti anlatmaya gerek yok.

Bugün İmparatoru eleştirenler 2-3 sene öncesine müstehak zihniyet.

;)

Kanatlı sistem bize en iyi gidecek olan bu net. Ancak taktik, sistem tartışmak da bir yere kadar, dün oyuncuların çoğu yokları oynadı resmen, anlaşmazlıklar, top kayıpları, saçma sapan pas hataları, hiç görülmedik adamlar böyle oynuyorsa Fatih Terim'e ne eleştiri getireceğim ben, oyuncularda bir gariplik var. En basiti daha Selçuk'u bile arıyoruz nerde bu adam diye.

Sadece sana değil bu forumda çoğu insan polyanacı. Ben kimseye yalakalık yapmadım ve arkadaşın yazdıklarını okudum hepsinde haklı. Arkadaş tesadüf dememiş sadece şanslıydı demiş fatih terim.

Fatih terim gaz ile takımı yönetiyor ama artık olmuyor benzin istiyor araba. Oda hocada yok kusura bakmasın.

iyi ozaman şimdi bir köşeye pus sessizce istifa etmesini bekle. sonsuza kadar.

bilip bilmediğin konularda olaya yenı gelın gibi atlama önce yorumu iyice oku ondan sonra şakşakçılık yap. hakettiğiniz gerçek cevabı verince en az 5 ay myc alınıyor sonra

Antalya maçında artık bişeyler değişsin istiyorum.

• Eboue uzun taç kullanmasın artık.
  • Drogra freekicklerden uzak dursun.
  • Her rakip kornerde bütün futbolcular ceza sahasına girmesin bütün 2.toplar rakibe gidiyor.Bidaha pozisyon yiyoruz
  • Kornerlerde ön direğe orta yapmayın.yeter.
  • Futbolcu seçimlerine bişey desekte değişmeyecek zaten o yüzden yazmıyorum.

hoca hala sistemi oturtamadı takıma.2.5 senede hiç mi takımı duran top organizasyonu çalıştırmadın.hiçmi dar alanda pas trafiği yaptırtmadın.

sneijder olmasaydı kaleye bile gidemezdik dünki maçta.

jurgen kloop geldi 2.ligden aldı takımı sistemi oturttu 2 sene içinde bak şimdi takım ne halde.

fatih hoca bunu yapamıyor sistem yok paldır küldür oynuyor takım.ne oyuncu yetiştirebiliyor ne taktik bilgisi verebiliyor.2.5 senedir takım aynı adam akıllı gol bulduğumuz pozisyon yok.

Ona buna hiç bir futbolcuya yorum yapmaya gerek yok. Kötü oyunun tek sorumlusu hocadır. Başka da bir etken bulmuyorum. Bu şartlarda milli takımı nasıl kabul ettin hala aklım almıyor.

Çok değil daha 3 sene önce tam da bu zamanlarda takım lige 2 maç 0 puan ile başlamış ve uefa ligine de adı sanı duyulmamış bir köy takımına elenerek veda etmişti.

;)

:D

dostum 3 sene önceki kadroyla bu seneki kadro bir mi ?

bu kadro 2-3 sene önce olsaydı emin ol rijkaard bile sistemi oturtmuştu takıma.

beğenmediğimiz bülent korkmaz olsa bile takım ilk2de olurdu cok rahat.tdsiz bile olurdu yani.

Bu maçlarda sürekli berabere falan kalıyoruz zaten. Ancak, önümüzdeki 5 maçta, en kötü 4 galibiyet almazsak sıkıntı olur.

:D

dostum 3 sene önceki kadroyla bu seneki kadro bir mi ?

bu kadro 2-3 sene önce olsaydı emin ol rijkaard bile sistemi oturtmuştu takıma.

beğenmediğimiz bülent korkmaz olsa bile takım ilk2de olurdu cok rahat.tdsiz bile olurdu yani.

2009-2010 da ki kadroda çok iyiydi ama rijkaardın bi numarasını göremedik.

;)

Milli maç arasındaki sürede Bruma takıma katılır,hadi ilk hafta uyum süreci falan oynamayabilir ama ondan sonraki hafta sahaya 4-3-1-2 gibi angutça bir sistem ile çıkarsan sene sonu takımı bırakman hoşuma gider hocam. Bunu seni tüm kalbiyle destekleyen, sana ''babam gibi sevdiğim adam'' diyen ben söylüyorsam eminim çoğu kişi de benimle hem fikirdir.

Ya aklım almıyor nasıl böyle bir hata da ısrar edersin hocam ? beklerinde Hakan gibi rezil,Eboue gibi 5 maçın 3'ünde yatan bir isim varken nasıl 4-3-1-2 sisteminde oynarsın zımba gibi beklerin olsa ve biri aksasa bile sistem aksar resmen her maça kaybetmiş olarak başlıyoruz.

Selçuk yerinde oynamıyor,Drogba-Burak çift forvetinde her ikisi birden etkisiz,Sneijder kanatsız sistemde berbat,Hamit gibi bir adam oynuyor resmen biz 10 kişi rakip 12 kişi oynuyor.

Bıktım ya.

Milli maç arasındaki sürede Bruma takıma katılır,hadi ilk hafta uyum süreci falan oynamayabilir ama ondan sonraki hafta sahaya 4-3-1-2 gibi angutça bir sistem ile çıkarsan sene sonu takımı bırakman hoşuma gider hocam. Bunu seni tüm kalbiyle destekleyen, sana ''babam gibi sevdiğim adam'' diyen ben söylüyorsam eminim çoğu kişi de benimle hem fikirdir.

Ya aklım almıyor nasıl böyle bir hata da ısrar edersin hocam ? beklerinde Hakan gibi rezil,Eboue gibi 5 maçın 3'ünde yatan bir isim varken nasıl 4-3-1-2 sisteminde oynarsın zımba gibi beklerin olsa ve biri aksasa bile sistem aksar resmen her maça kaybetmiş olarak başlıyoruz.

Selçuk yerinde oynamıyor,Drogba-Burak çift forvetinde her ikisi birden etkisiz,Sneijder kanatsız sistemde berbat,Hamit gibi bir adam oynuyor resmen biz 10 kişi rakip 12 kişi oynuyor.

Bıktım ya.

Ezbere oynatıyor takımı hoca.Ne taktik ne bi çalışma be bi analiz dünkü Eskişeirmaçına en ufak hazırlık yaptığını düşünmüyorum

İnşallah Antalya açında bireşylerin değiştiğini görürüz.

Aynen öyle Galatasaray Takımı deplasmanda kim olursa olsun skoru kabullenmemeli daha iyisi için uğraşmalı ama iki haftadır takım çok ciddiyetsiz ruhsuz isteksiz. Takım güzel oynasa berabere kalsa kimsenin tek kelime sesi çıkmaz ama 1. sezon güzel oynayarak şampiyon olduk ikinci sezon daha kötü oynayarak şampiyon olduk bu sezon daha da kötü oynuyoruz ve rakiplerimiz de daha iyi oynuyor. Takımın oyuncu eksikliği var filan bu cümlelere Avrupa için katılırım ama ligde 3 maçı da çok rahat kazanacak bir kadromuz var.

birinci sezon sezon ortasında ve sonlara doğru çok iyi oynadık. super finalde idare ettik. ikinci sezon hep kötüydük acayip olaylar yaşadık (mersin maçı gibi) bu sezon da değişiklik yok.

hoca savunmaya güvenmiyor, meloyu savunmaya yardım etmesi için görevlendirmiş. aynı şekilde selçuğu da iyice dmc olarak kullanıyor. e takımın iskeleti gitti ilerde nasıl oynarsan oyna takım kötü olur tabi.

ha bunları yapmasa bu sefer takım savunma yapamadığı için 2şer 3er golleri yeriz. melo ve selçuğa muhtaç kalırız. bu savunma zaafiyeti teknik ekibin başarısızlığıdır bana kalırsa.

;)

bu ve benzeri savunma yapanlar yeni yönetimi görmüyorlar mı acaba?

yeni yönetim sportif başarısızlığa isyan olarak geldi (eski yönetim başka nedenlerden gönderilse de) ve X bir teknik adamı da getirmiş olsalardı bu transferleri yapacaklardı o transferleri yaptıktan sonra istesen de o kötü sonuçları alamazsın. istesen de uefadan köy takımına elenemezsin. ünal aysalın yönetimlerinde vizyon var herşeyi teknik direktöre bağlamayın lütfen.

bence yukarda bahsettiğim vizyon daha genç ve modern futbolun prensiplerine bağlı bir teknik adam getirecek. doğru olan da bu kanısındayım.

;)

kardes yanlis dusunuyon. birisi yanlis yapiyosa elestirilir, bu tur makamda olan elestiriye acik olmalidir. tr futbol tarihinin hic goremicegi kupa olan avrupa kupasini aldirdi. bunu aldirdi diye hatalarini gormezden gelirsek, hocayada, kendimizede, takimada, oyuncularada haksizlik ederiz. elestiri olmazsa gelisim olmaz. terim buyuk bi koc ama bu oyunu bu pahali kadroya oynatiyorsa elestirilir. kaldiki kendisi skordan cok benim gibi oyuna, mentaliteye onem veren birisi.

adam kendi kendini bile elestiriyor bizmi elestirmeyelim. uzerine koyarak gitmemiz lazim diyor. rencide etmemek kaydi ile pekala elestirilebilir. farkli gorus ve bakis acilarida onemlidir.

Puan kaybetmek falan umurumda değil de takımın oynadığı futbol kahrediyor bizi. Takımda ne yardımlaşma var, ne alan değiştirme var, ne de dar alanda kısa pas trafiği var. Top birine geldi mi en az 10 saniye kime atacağını düşünüyor, çünkü diğer oyuncular çok hareketsiz ve hepsi rakipleri tarafından markaj altında oluyor. Yahu alt yapı bilgisi gerektiriyor; eğer doluysan boş olan yerlere kaçacaksın, alanı kendin yaratacaksın ve mesafeyi daraltacaksın. Ne bekliyorsun anlamadım? Bundan dolayı çok yavaş ve verimsiz oynuyoruz.

İkincisi iki senedir dilimizde tüy bitti ama artık yeter. Şu 4-4-2 saçmalığından vazgeçilmelidir. Yahu Selçuk'u bile bu saçma sapan sistem yüzünden doğru düzgün kullanamıyoruz, adam orta saha dışında her yerde oynuyor. Sağ kanat, sol kanat, sağ iç, sol iç, bazen bekte bile görüyorum Eboue'nin yerine... Burak da aşırı formsuz; bu formsuzluğu artık cezalandırılmalı ve 4-2-3-1'e dönmeliyiz.

Oyuncuların rotasyonu olur ama sürekli sistem değiştirmekle bu gemi yürümez. Bruma geldikten sonra takım kesinlikle tek forvet oynamayı öğrenmeli, alanı daraltmalı, orta saha presi arttırılmalıdır. Drogba'ya da ileride pres yapması konusunda telkinde bulunulmalıdır. Türkiye ligi burası; 2 dakika pres yapsan ve önde bassan karşı rakip elbet sana bir gol yumurtlar ki bu maçta kaleci bize gol hediye ediyordu az daha.

Şu 2-3 haftada takımda iyi oynayan bir Muslera bir de biraz Sneijder var. Geri kalanın alayı formsuz -buna hoca da dahil- ve kafası futbolda değil. Çok umursamaz takılıyorlar, aldıkları paranın hakkını vermeyecekse alayına para cezası vereceksin.

Bu verimsiz ve kötü futbol bir kaç hafta daha sürerse 90 dakikamı daha yararlı işlere ayırmayı düşüneceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt