Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Geçen sene ve bu sene takıma ne oynatmak istediğini bilmeyen teknik direktörümüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nankör filan değilim. Fatih terim gerçekten iyi bir ELEMAN.
İşini yapsın. takım güzel top oynasın onu istiyoruz. Çok mu şey istiyoruz?
istediğin gibi eleştir umrumda mı.
tartısma nedir bılmıyorsun polyanna falan diye konusmaya kalkıyorsun. neyapmamız lazım sen kendını kaybetmıs ssekılde saldırıyorsun dıye bızlerde mı saldıralım ılla. bıseyler bıldığınızı sanıyorsunuz ama sırf tipi ya da nebıleyım sosyal yasantıda fıkırlerı sızlere uymuyor dıye yerden yere vuruyor coğunuz.
bugun oynanan futbolu elestirirsin ama o yalakalık yaptığın herif hocanın geçmişteki başarılarının tümünü tesaduf olarak yorumladı. yorumları okumamıssın bıle sonra cıkıp yalaka yalaka "ehehehe eheee polyanna hojam yaaa" diye fırlamassın.
tartısılacak adamlar değilsiniz istediğiniz gibi saldırın. birtaneneiz her basarıyı tesadufe yorar kendısının dunyaya gelısı gıbı sanıyor herseyı diğerleriniz sırf bi kaç uye kıl oluyor dıye onllar yalakalık olsun dıye elestırır. bugunku oynatttığı futbolu eleştirin zaten hakkınız bende eleştiriyorum ama sabretmem gerektiğinide bılıyoru. sizin gibi kudurmus gibi istifa beklemiyorum
Sadece sana değil bu forumda çoğu insan polyanacı. Ben kimseye yalakalık yapmadım ve arkadaşın yazdıklarını okudum hepsinde haklı. Arkadaş tesadüf dememiş sadece şanslıydı demiş fatih terim.
Fatih terim gaz ile takımı yönetiyor ama artık olmuyor benzin istiyor araba. Oda hocada yok kusura bakmasın.
Çok değil daha 3 sene önce tam da bu zamanlarda takım lige 2 maç 0 puan ile başlamış ve uefa ligine de adı sanı duyulmamış bir köy takımına elenerek veda etmişti.
Aynı sezonun sonu da nasıl bitti anlatmaya gerek yok.
Bugün İmparatoru eleştirenler 2-3 sene öncesine müstehak zihniyet.
![]()
dostum 3 sene önceki kadroyla bu seneki kadro bir mi ?
bu kadro 2-3 sene önce olsaydı emin ol rijkaard bile sistemi oturtmuştu takıma.
beğenmediğimiz bülent korkmaz olsa bile takım ilk2de olurdu cok rahat.tdsiz bile olurdu yani.
Milli maç arasındaki sürede Bruma takıma katılır,hadi ilk hafta uyum süreci falan oynamayabilir ama ondan sonraki hafta sahaya 4-3-1-2 gibi angutça bir sistem ile çıkarsan sene sonu takımı bırakman hoşuma gider hocam. Bunu seni tüm kalbiyle destekleyen, sana ''babam gibi sevdiğim adam'' diyen ben söylüyorsam eminim çoğu kişi de benimle hem fikirdir.
Ya aklım almıyor nasıl böyle bir hata da ısrar edersin hocam ? beklerinde Hakan gibi rezil,Eboue gibi 5 maçın 3'ünde yatan bir isim varken nasıl 4-3-1-2 sisteminde oynarsın zımba gibi beklerin olsa ve biri aksasa bile sistem aksar resmen her maça kaybetmiş olarak başlıyoruz.
Selçuk yerinde oynamıyor,Drogba-Burak çift forvetinde her ikisi birden etkisiz,Sneijder kanatsız sistemde berbat,Hamit gibi bir adam oynuyor resmen biz 10 kişi rakip 12 kişi oynuyor.
Bıktım ya.
Aynen öyle Galatasaray Takımı deplasmanda kim olursa olsun skoru kabullenmemeli daha iyisi için uğraşmalı ama iki haftadır takım çok ciddiyetsiz ruhsuz isteksiz. Takım güzel oynasa berabere kalsa kimsenin tek kelime sesi çıkmaz ama 1. sezon güzel oynayarak şampiyon olduk ikinci sezon daha kötü oynayarak şampiyon olduk bu sezon daha da kötü oynuyoruz ve rakiplerimiz de daha iyi oynuyor. Takımın oyuncu eksikliği var filan bu cümlelere Avrupa için katılırım ama ligde 3 maçı da çok rahat kazanacak bir kadromuz var.
Çok değil daha 3 sene önce tam da bu zamanlarda takım lige 2 maç 0 puan ile başlamış ve uefa ligine de adı sanı duyulmamış bir köy takımına elenerek veda etmişti.
![]()
![]()