Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son iki maçtaki kaybedilen 4 puanın tek sorumlusu sensin hoca. Hele bu maçtaki yaptığının açıklaması yok. Koca 45 dk heba oldu. Selçuk'u sağ açık oynatmak ne demek?

Ben yaparım, ben ederim, ben ben ben ben. Hep bunun sonucu bunlar, ben bilirimin sonucu.

Takımın oynadığı futbol vs. değil. Futbolu unutturan bir sistem var takımda, futbolla alakası yok, nasıl olsa bir şekilde gol atar taktiği var, böyle bir saçmalık olamaz.

Takımın takır takır birbirini bile bile yaptığı bir hareket yok abi.

Malesef Fatih hocanın aklı tamamen Milli takımda ve Fatih hocanın bu durumu takımada olumsuz olarak yansımış. Cezasının ardından çıktığı ilk maçta net olarak görüldü bunlar. Yönetimin bu durumun farkında olduğunu, sözleşmesi bitince tekrar anlaşmayacağını, yeni bir hoca ile bir sonraki sezona başlayacağını düşünüyorum ve alacakları bu kararıda şimdiden destekliyorum. Çünkü; Galatasaray'a yeni yeni kanlar ve çok daha yeni heyecanlar lazım. Aksi halde geçmişimizdeki başarılar ve tarihimizle övünmekten gelecek adına yeni bir başarı inşa edemeyeceğiz..

mert teknik direktörlük kurslarına çalışan bir çok hocadan daha yetenekli olduğuna inanan,

mağlup olduğumuz günlerde ve bu tip günlerde bu başlığa özellikle gelip sallamayı seven,

hatta ilk golü yediysek direk online olan ama onun dışında hiç buralarda gözükmiyen,

boş zamanlarında kumsalda koşmayı,uzun atlamayı ve sörf yapmayı seven

tatlı bir arkadaşımızdır.

sen kendini yazıyosun herhalde benim bu dediklerinden birini yaptığımı ispatla bidahada girmem bu foruma

sen kendini yazıyosun herhalde benim bu dediklerinden birini yaptığımı ispatla bidahada girmem bu foruma

yok yahu daha evvel senınle tartısıyorduk bı konuda bülent ünder ya da hagi dönemi olmalı. sen demiştin teknık dırektorluk kursuna hazırlanıyorum dıye.

bulamk bıraz zor olur ama denerım

yok yahu daha evvel senınle tartısıyorduk bı konuda bülent ünder ya da hagi dönemi olmalı. sen demiştin teknık dırektorluk kursuna hazırlanıyorum dıye.

bulamk bıraz zor olur ama denerım

Yok onu demiyorum maçlardan sonra oyunculara atıp tuttuğumu nerden çıkardın ? Burak'ı çok severim Eskişehir maçındaki performansı eleştirilmeye değer buna rağmen bir tane mesajım yok oyuncuları eleştiren sadece Chedjou'nun Türkiye ligini küçümsediğini ve hazır olmadığını söyledim.Fatih Terim'e gelirsek hocamızı çok severim ama sahada bir sistem bir organizasyon yok bu konulara ciddi mesai harcaması gerekirken 2 senedir salladığı TFF'ye ve başkanına biat ediyor.O söylediği sözler hala aklımızda ne değiştide aynı masaya oturdular ? Fatih Terim tek kelimeyle 'tükürdüğünü yaladı' bunu kabul etmek lazım!! bu ülkede başka hoca mı yok ? Fatih Terim ne çekiyosa egosundan çekiyor.Hep ben olayım hep ben 'istenmeyi' seviyor...

Bunları söyleyince maçtan sonra gelip sallamış oluyoruz senin gözünde hangisi yanlış söylesene ?

Teknik kadroya hücum koçumu alsak napsak acaba. NBA sıtayla.

Teknik ekip klasör halinde bir albüm hazırlamış... Ne işe yaradığını bilmiyorum ama belliki bir çalışma yapmışlar. Ümit Davala klasördeki foto vs leri Drogbaya gösteriyordu. Pek iyi göremedim. Ne olduğunu bilen var mı ?

Dün 2.yarı çıkardığı kadroyu maçın başında çıkarsaydı şu an 2-0 lık galibiyeti kutluyor olurduk

kenarıda 2 yardımcı durmasından daha mantıklı ama bize daha çok defans koçu lazım.:asd:

Yok usta bizim savunma oyuncuları kötü zaten. Defans koçu olsa da fayda etmez. Ama hücumda iyi oyuncularımız olmasına rağmen her maç kabız oluyoruz. Demek ki üretemiyoruz. İyi bir hücum koçu bu sorunu çözebilir :asd:

Yok onu demiyorum maçlardan sonra oyunculara atıp tuttuğumu nerden çıkardın ? Burak'ı çok severim Eskişehir maçındaki performansı eleştirilmeye değer buna rağmen bir tane mesajım yok oyuncuları eleştiren sadece Chedjou'nun Türkiye ligini küçümsediğini ve hazır olmadığını söyledim.Fatih Terim'e gelirsek hocamızı çok severim ama sahada bir sistem bir organizasyon yok bu konulara ciddi mesai harcaması gerekirken 2 senedir salladığı TFF'ye ve başkanına biat ediyor.O söylediği sözler hala aklımızda ne değiştide aynı masaya oturdular ? Fatih Terim tek kelimeyle 'tükürdüğünü yaladı' bunu kabul etmek lazım!! bu ülkede başka hoca mı yok ? Fatih Terim ne çekiyosa egosundan çekiyor.Hep ben olayım hep ben 'istenmeyi' seviyor...

Bunları söyleyince maçtan sonra gelip sallamış oluyoruz senin gözünde hangisi yanlış söylesene ?

tfff konusunda savunulacak tek bı yanı yok nedıyım kı. tukurduğünu yalamadı dırek kendı ayağına sıktı

Bu forum kendi icinde hic bu kadar karaktersiz Fenerbahceli ve Besiktas taraftarini barindirmamisti..

B_31520e38688488282ceef62ae177f247.jpg

Hoca'yı çok sevdiğimi saygı duyduğumu söylmeme gerek yok ama şu gerçek ki imparatorluğunun Drogba'ya uğramadığı kesin.

hoca hala sistemi oturtamadı takıma.2.5 senede hiç mi takımı duran top organizasyonu çalıştırmadın.hiçmi dar alanda pas trafiği yaptırtmadın.

sneijder olmasaydı kaleye bile gidemezdik dünki maçta.

jurgen kloop geldi 2.ligden aldı takımı sistemi oturttu 2 sene içinde bak şimdi takım ne halde.

fatih hoca bunu yapamıyor sistem yok paldır küldür oynuyor takım.ne oyuncu yetiştirebiliyor ne taktik bilgisi verebiliyor.2.5 senedir takım aynı adam akıllı gol bulduğumuz pozisyon yok.

hangi takimi ikinci ligden almis klopp?Ya kardesim hepimiz din kardesiyiz bu kadar sallanmaz ya,dortmund ne zaman ikinci ligde oynadi?Maddi durumu kötü olan dortmundu yeni yapilanma ile ayaga kaldirdi ,senin yazdigin gibi bir olay yok:)

Puan kaybetmek falan umurumda değil de takımın oynadığı futbol kahrediyor bizi. Takımda ne yardımlaşma var, ne alan değiştirme var, ne de dar alanda kısa pas trafiği var. Top birine geldi mi en az 10 saniye kime atacağını düşünüyor, çünkü diğer oyuncular çok hareketsiz ve hepsi rakipleri tarafından markaj altında oluyor. Yahu alt yapı bilgisi gerektiriyor; eğer doluysan boş olan yerlere kaçacaksın, alanı kendin yaratacaksın ve mesafeyi daraltacaksın. Ne bekliyorsun anlamadım? Bundan dolayı çok yavaş ve verimsiz oynuyoruz.

İkincisi iki senedir dilimizde tüy bitti ama artık yeter.

Terim de senin elestirdigin konu hakkinda konusuyor bu filmde. Dilinde tuy bitmis ama futbolcular uygulamiyor bu saha ici yardimlasmayi. En cok elestirdigimiz ikinci doneminden bu film: [media]https://www.youtube.com/watch?v=NRqWb7tjNps[/media]

Elestirelim hocamizi da Turk futbolcusu faktorunu de unutmayalim. Sahada gormedigimiz herseyin de sorumlusu Terim degil.

Basarili olmak icin sansa ihtiyac var ama bir insan sadece sansla 19 yasinda Adana'nin, 21 yasinda Galatasaray'in kaptani olmaz. Terim'in kaptanligi da Arda'nin, Sabri'nin kaptanligina benzemiyormus tabii ki. Gokmen Ozdenak gibi biri Fatih susun dedi mi soyunma odasi buz keserdi diyor.

Hababam sinifinin yanlarinda caliskan Ahmet gibi duracagi laubali, hizipci, kaytarmaya meyilli Turk futbolcusunu hizaya getirmeyi iyi biliyor hocamiz. Sergen, Umit gibi muhabbeti guzel, rahat, genis insanlar hoca takim 5-0 ondeyken dislerini sikarken gorunce gicik oluyorlar kendisine. Bu kisilerin dusuncelerini ciddiye almaya gerek yok bence. Terim de ayni tipleri adamdan saymiyor. Kan uyusmazligi var aralarinda.

Ben de elestiriyorum taktik bilgisini, transferlerini vs. de alternatiflere bakinca kotunun iyisidir Terim. Guzel futbol falan hikaye, tarihe kupa kazananlar geciyor. Yabanci siniri varsa, Turk futbolcusundan en yuksek performans alacak kisi imparator olur.

Hoca'yı çok sevdiğimi saygı duyduğumu söylmeme gerek yok ama şu gerçek ki imparatorluğunun Drogba'ya uğramadığı kesin.

Haklısın ilk sezon takım İmparatorlukla yönetiliyor gibiydi Hoca'nın takımıydı resmen her sözü yapılıyordu. İkinci sezon beyliklere bölünmüş gibi oldu Drogba Beyliği Sneijder Beyliği Burak Beyliği.:D Takım aynı Kanuni dönemindeki gibi en prestijli ve geniş kadrolu hale geldi ama yönetimi daha da zorlaştı. Umarım iç isyanlar bastırılır imparator tarafından da bu duraklama dönemi biter tekrar yükselme dönemine geçeriz. Bize Malkoçoğlu Bruma'yla Ulubatlı Arda Battal Gazi Coentrao lazım :D

şu güzelim kadronun oynayabileceği en kötü futbolu oynatıyorsun imparator hadi onuda geçtim şu duran top işine bir çare bile bulamadın saçma sapan oyunculara etmeyeceği paraları verdirdin(dany-amrabat-riera) ama lafa gelince mangalda kül bırakmazsın gençleşecez diye naralar atıyon ama takıma 1 tane bile genç oyuncu kazandıramadın koca ülkede 1 solbek bulamıyorsan yılların fatih terimisin yazıklar olsun senin imparatorluğuna aslolan galatasaraydır sen daima kalbimizde kalacaksın ama yapamıyorsan git

Maç kaybetmeyı gectım puan bıle kaybetmeyeceksın hoca!

Yoksa troller aman vermez

Yakında kazandığın başarılara şikeyle kazandı diyecek beyınsızlerde çıkacak

Senın takımın asla uyum sürecı yasamayacak,formsuz dönemi olmayacak

Türkiye de yetısmeyen sol bek bile senın sucun

Yıldızların senın takımında kaprıs yapma hakkı olmayacak ,yoksa ımparator lugun sökmuyor dıyenler olacak

Birini alamadımı suc senın olacak

Eee sen bunlarla yasamayı bildıgin için ite köpeğe meydanı bırakmadığın ,bunlarla savaşmayı bildiğin için

İMPARATOR sun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt