- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.750
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazıları Fatih Terim'in başarılarının sadece Hagi takımındayken olduğunu sanıyor galiba , açıp bi baksınlar vikipediden falan. :redface:
Ona çok harbi kafa yok bazılarında fio damı hagı vardı yada milli takımda .
hayır birde utanmadan birisi çıkıp demez mi o dönemde Fatih hoca hiç taktik falan vermiyor takımı öyle çıkarıyordu sahada taktiği hagi veriyordu diye.gülsem mi ağlasam mı karar veremedim.adama sormazlar mı adem hagi o kadar iyi taktik veriyordu da neden Galatasaraya 2 kez hoca olduğunda veremedi.yada bursayı küme düşürdü.bu tarz saçma yorumlar konusunda çığır açabilecek yetenekler olduğunu görmek beni benden alıyor![]()
Hagi nin futbolculuğu ile teknik direktörlüğünü karıştırmışsın. Kim sana Hagi iyi TD dedi ki ?![]()
niye sahada taktik veren hagi hoca olunca mı unuttu taktik vermeyi.
Hagi ye hangi futbolcuları aldılar bi saysana. Bide Terim e alınan futbolcuları say. Hagi ye iyi TD diyen yok ama Fener e 5 atmıştı Terim 6 yerken.![]()
o zaman bizde kuşlar gibi tek maçla hoca değerlendirelim.hagi 5 attı kalsın Fatih hoca 6 yedi gitsin.bu nasıl bir mantıktır ya.git gide antu kafasına ulaşmaya çalışıyoruz ki buna bir anlam veremiyorum.
bu arada haginin aldırdıkları da kusura bakma her dönem geldiğinde sadece romenler oldu.yani sadece kendi vatandaşarını aldı.haginin eline misimoviçi verdiler de ne oldu.adamın yüzüne bile bakmadan sepetledi takımdan romenlere yer açmak için.culio ve stancuyu göndermek için ne kadar uğraştık.
Hagi ye hangi futbolcuları aldılar bi saysana. Bide Terim e alınan futbolcuları say. Hagi ye iyi TD diyen yok ama Fener e 5 atmıştı Terim 6 yerken.![]()