Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tumblr_msq06a9ssC1qeiog8o7_1280.jpg

tumblr_msq06a9ssC1qeiog8o4_1280.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=E3AP2Gw4sY8[/media]

:)

Koydukça kızıyor lar ilginç bi tip bunlar

Galatasaray ın hocası başarılı oluyor bunlarda kuduruyor :)

Antalya maçında bi şeylerin değiştini göremek istiyorum artık.Yok sa bu sene

3.lük bile zor cl de

fatih hocayı çok severim ama ermana keşke şans verilseydi ne işe yaradığı belirsiz aydını tercih etmemeliydi erman oynamasa bile kalmalıydı bu sene takımda

Ona çok harbi kafa yok bazılarında fio damı hagı vardı yada milli takımda .

olmaz olur mu ya?sen ne yaptın cismi yoktu ama ruhu vardı haginin fiorentina ve Milli takımda(!).

sen ne anlatıyorsun bunlara onur.seninde yazdığın gibi hoca koydukça bazı kesimler kuduruyor.hiç Galatasaraya bakmaya gerek yok.dün akşamdan sonra,hocanın başarılarından sonra yazılanlara bakarsan sorunun hocanın yanlış diziliş vb olmadığını sorunun Fatih Terim nefreti olduğunu görürsün.ancak hoca koyduğu zaman başkalarının kudurması,başarısızlığını bekleyenlerin(belki de bunun için dua edenlerin) her defasında möt olması beni inanılmaz mutlu ediyor.İnşallah Allah nasip ederde hem CL de gruptan çıkarız hemde Allah'ın yardımıyla Milli takım olarak brezilyaya gideriz bu tayfa hasetinden ortadan çatlar da kurtuluruz bu asalaklardan.

Hagi gibi futbolcu gelmez. Hey gidi gunler hey.

Hocam seni anlıyorum da, Milli takıma değer verdiğin için gidiyorsan Milli takıma gitmeyecektin ki tüpçün Türk futbolundan çekilsin, eğer Milli takım başarılı olursan tüpçü hava atçak, Türk futbolunun daha da içine etçek.

hayır birde utanmadan birisi çıkıp demez mi o dönemde Fatih hoca hiç taktik falan vermiyor takımı öyle çıkarıyordu sahada taktiği hagi veriyordu diye.gülsem mi ağlasam mı karar veremedim.adama sormazlar mı adem hagi o kadar iyi taktik veriyordu da neden Galatasaraya 2 kez hoca olduğunda veremedi.yada bursayı küme düşürdü.bu tarz saçma yorumlar konusunda çığır açabilecek yetenekler olduğunu görmek beni benden alıyor :D

Hagi nin futbolculuğu ile teknik direktörlüğünü karıştırmışsın. Kim sana Hagi iyi TD dedi ki ? :rolleyes:

Hagi ye hangi futbolcuları aldılar bi saysana. Bide Terim e alınan futbolcuları say. Hagi ye iyi TD diyen yok ama Fener e 5 atmıştı Terim 6 yerken.:rolleyes:

o zaman bizde kuşlar gibi tek maçla hoca değerlendirelim.hagi 5 attı kalsın Fatih hoca 6 yedi gitsin.bu nasıl bir mantıktır ya.git gide antu kafasına ulaşmaya çalışıyoruz ki buna bir anlam veremiyorum.

bu arada haginin aldırdıkları da kusura bakma her dönem geldiğinde sadece romenler oldu.yani sadece kendi vatandaşarını aldı.haginin eline misimoviçi verdiler de ne oldu.adamın yüzüne bile bakmadan sepetledi takımdan romenlere yer açmak için.culio ve stancuyu göndermek için ne kadar uğraştık.

o zaman bizde kuşlar gibi tek maçla hoca değerlendirelim.hagi 5 attı kalsın Fatih hoca 6 yedi gitsin.bu nasıl bir mantıktır ya.git gide antu kafasına ulaşmaya çalışıyoruz ki buna bir anlam veremiyorum.

bu arada haginin aldırdıkları da kusura bakma her dönem geldiğinde sadece romenler oldu.yani sadece kendi vatandaşarını aldı.haginin eline misimoviçi verdiler de ne oldu.adamın yüzüne bile bakmadan sepetledi takımdan romenlere yer açmak için.culio ve stancuyu göndermek için ne kadar uğraştık.

Bir maç dediğin 100 maça bedel. Yıllardır dalga konusu. Biteceği de yok...Gözünüzü Terim bürümüş sizin. Söyleyin renkleriniz ne renk...Biz sarı kırmızıyız.

Hıncal ın geçenlerdeki yazısını okumuşsunuzdur...Takım için kapkara bir tablo çiziyor,sonrada bütünüyle Başkanı sorumlu tutuyor;Hocaya yine toz kondurmuyor tabi,hatta durumdan mağdur olduğunu bile söyleyebiliyor!...

Sneijder ''Çilek'' transferinde ısrarcı olmasının dışında ne yaptı ya da neye engel oldu peki Aysal?!...Yönetim-seçim konusu başka;takımın hali ve kadro yapılanmasından bahsediyorum...

Takımın gidişatı endişe verici,performansı yükselen olmadığı gibi,oyuncuların çoğunluğunda bariz bir düşüş var,rakip takımlar orta sahada rahatlıkla baskı kurabiliyor,organize hiçbir şey üretilemiyor ve Burak-Drogba nın kişisel becerilerine kalıyor iş;yapamazlarsa da onlardan kötüsü yok!...

Futbolcuların çoğundan verim alınamıyor olması,bana ister istemez Lucescu sonrası dönemi hatırlatıyor...Takımı Bülent Akın,Florqin,Victoria vs ile ''Sinekten yağ çıkararak'' şampiyon yapan,bitti gözüyle bakılan Emre Aşık ı Milli takım seviyesine çıkaran ''Ama coşkulu futbol oynatamayan!'' Lucescu nun yerine tam ve tek yetkiyle getirilen ''Gönüllerdeki Hoca'' o sezon FB ve BJK ın toplam harcadığı kadar maliyetle aldırdığı oyuncuların yanısıra eldekileri de birer çöp halinde bırakmıştı arkasında,giderken...

Hıncal hazretleri o zamanda bütün kabahati Rahmetli Canaydın a yıkmıştı...Fatih Hocanın giderkenki duruşunu adeta destansı bir nutukla Tv de anlatışını dün gibi hatırlıyorum...

Tarihin tekerrüründen Allah korusun...

Galatasaray düşmanlarının ağzında olan şu "Terim %100 haklıdır, taraftar tepkiyi ona izin veren yönetime koymalı". Bir taşla iki kuş vurmak amaçları. Terim %100 milli takımda bundan sonra. Başbakan demecinde "sezon sonundan itibaren Terim'in tamamen milli takımda olmasını temenni ediyorum" dedi. Terim ve yönetimin başbakana karşı gelmeyeceğinden emin olan Galatasaray düşmanları Ünal Aysal'ı, taraftarın Fatih Terim sevgisini kullanarak Galatasaray'dan göndermek peşindeler. Terim de yönetim de Galatasaray ve kendi menfaatleri için başbakana karşı gelmiyorlar. Bence Fatih Terim sezon sonunu beklemeden Galatasaray'dan ayrılmalı ki Galatasaray yeni hocasıyla planlamalarına başlayabilsin.

Rte den Terim açiklamasi :

"İddia ispat ile mükelleftir. Bunu ispat gerekir. Bunu söyleyenler söylediklerini ispat ile mükelleftir. Bana göre TFF Fatih hocayı bu göreve getirmekle başarılı bir karar almıştır. Geçmişte Allah rahmet etsin Hasan Doğan döneminde neredeyse şampiyon oluyorduk. Temenni ederim ki Fatih hoca Milli Takımı bütünü ile bu sezondan sonra üstlenir. Milli Takımı miniklerden alıp üst yapıya kadar başarıya taşır."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt