Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tememnıden öteye gitmez terım in o sözlerinden sonra

Belkı bizim yönetim isteksiz olursa belki

Ama gayet açık ve net çok güzel karıştırdı tüpçü denılen haysıyetsiz kişi

2 sene teklif edildi işte yönetimden çıktı olay iş HOCADA artık..görüşmeye bile gitmeyecekti Hoca hatanın en buyugu onda malesef

Volkan demirel: Fatih Terim türk futbolunun imparatoru herşeyi Fatih Terim demek başarı demek.

fatih hoca galatasaray ı bırakmayacak, demirören le görüşmeye gittiğinde de herkes yollamıştı hocayı.sadece hocanın ağzından çıkanlara inanın, soytarıların değil !

Padisahimiz Terim'in uzun sureler gorev yapmasini temenni etmis.

Bir cekmedi elini...

Ya Abdullah abi padisah suclu hem fikiriz ama fatih terim de melek degil.Kimse kimseyi zorlayamaz .Bu kadar basit degil,kolaya kacmayalim lütfen.Suc sirf hirsizda degil abi ,kapiyi acik birakanda en az hirsiz kadar suclu.

hoca "Galatasaray beni bırakmadıkça ben bırakmam" dedi

başkan hocaya 2016ya kadar sözleşme uzatmayı teklif etti

bence olay bitti. isteyen istediğini desin bu saatten sonra

Alt tarafı basit bir soru: "Eğer Dünya Kupası'na gidersek, takımın başında siz mi olacaksınız?"

Buna bile bin dereden su getirmeler, lafı eveleyip gevelemeler, kem küm etmeler, bana bu soruları sormayın demeler. E yuh yani.. Kime soracaklar peki, Gökmen Özdenak'a mı?

Terim den çok Terimci profile göre ''Romanya maçından sonra imzayı atar,sonra herşey güllük gülistanlık olur'' muş!...Romanya maçının kaybedilip,Milli rüyanın bitmesini bekliyoruz yani,herşeyin düzelmesi için (Ki öyle olsa da ben çok ümitvar değilim,takımın gidişatından)...Kazanırsak değişen bir şey olmayacağına göre bu sonuç çıkıyor ortaya...Yani Hocamız Milli takım hedeften kopmadığı ve orada istendiği müddetçe ''Milli görev'' den vazgeçmeyecek,Galatasaray-Milli takım arasında tercih yapması gerektiğinde elbette ''Milli dava!''...Az olan şans tükenir,ısrarcı olunmazsa da ''Aslolan Galatasaraydır!'' şark kurnazlığı...Allah bir insana ''Yürü ya kulum'' demeye görsün!...

Özetle,adamın Galatasarayımıza stepne muamelesi yapmasından dahi mutluluk payı çıkarabilen bir taraftar çoğunluğuna ''Mezarlıklar vazgeçilmez insanlarla doludur'' özdeyişini hatırlatmak,zaman kaybından başka bir anlam taşımıyor...

İlk parağrafı yazarken kafamda oluşan son cümle doğrultusunda forumda daha az vakit geçirmek en doğrusu galiba...

Hocam inşallah milli takım elenmeden önce imzayı atarsın da, kafamda oluşan komplo teorilerini boşa çıkarırsın...

Hocanın kafasını karıştırıyorlar. Hocam bunların Türk futbolu umrunda değil, maksat Galatasaray başarılı olmasın. Uyanman lazım. Ama iyi bir sözleşme yapar 60 yasımdan sonra uğraşamam, yattığım yerden parama bakarım diyorsan amenna.

Hoca'nın ağzından çıkana inanın diyorsunuz da Hoca'nın ağzından ne çıkıyor anlayan var mı? Tam olarak söylesin, sözleşmem şu kadar. 2014 Mayıs ayında da şuradayım... Bu kadar zor mu?

İşin aslı; şikecilerin en büyük destekçisi, yabancı kuralı ile doğrudan bizi hedef alan biriyle görüşmesi bile bu camiaya hakaret aslında...

Sözleşme konusu her şeyi ortaya çıkaracak. Ben hocanın basın toplantılardan anladığım kadarıyla, kendisinin hangi şartları nasıl geldiği falan üstü kapalı anlatmaya çalıştığını düşünüyorum. Kendisi de rahatsız. Lakin sözleşme teklifimizi kabul etmemesi halinde çok şey değişecek. Bir kere doğal olarak taraftarların bir tepkisi oluşacağı kesin. Benim de aklımdan bir sürü olay geçiyor. Hayırlısı artık, ben yine sonucu görmeden kesin yargıya varmak istemiyorum.

Hayret bir şey Leş kargaları sözleşmeyi niye gönderecekmişiz diyor Terim den tık yok. Terim elindeki sözleşmeyi versin diyorum eeee o da yok.Sonra Terim i eleştirenler kuş. Hadiyin oradan.....

Hoca sözleşmeyi kabul etmez ise, derse ben sezon sonunda ayrılacağım Milli Takımı çalıştıracağım, en iyi seçenek Ocak'ta yolları ayırıp iyi bir hoca getirmek takımın başına her ne kadar Fatih Hocanın kalmasını istesem de ama eğer hoca sözleşme yenilemezse Milli Takımdan döndükten sonra taraftarın stadda ve dışında göstereceği tepkiyle çok daha fazla zarar görürüz. Çok saçma iş yaptın hoca şu milli takıma tamam diyerek.

Hocanın kafasını karıştırıyorlar. Hocam bunların Türk futbolu umrunda değil, maksat Galatasaray başarılı olmasın. Uyanman lazım. Ama iyi bir sözleşme yapar 60 yasımdan sonra uğraşamam, yattığım yerden parama bakarım diyorsan amenna.

Sende acaipsin be kardes,görende/dyanda hocayi on yasinda zanneder.40 yilini spora vermis hoca senin benim gördüklerimi göremiyorsa demek baska niyeti var hocanin.Stadin cikisinda beni bitirmeye calisiyorlar diyeceksin,sonra onlarlan ayni catida bulusucaksin ve bizde bu oynanan tiyatroya inanacagiz öyle mi?

Sende acaipsin be kardes,görende/dyanda hocayi on yasinda zanneder.40 yilini spora vermis hoca senin benim gördüklerimi göremiyorsa demek baska niyeti var hocanin.Stadin cikisinda beni bitirmeye calisiyorlar diyeceksin,sonra onlarlan ayni catida bulusucaksin ve bizde bu oynanan tiyatroya inanacagiz öyle mi?

Bazen görsende elden bişey gelmez. Başbakan bir telefon açar. (Başbakan iyi niyetlidir bilemem) Onu kıramadığı için he demiştir. Ama tüpçünün niyeti belli. Bunu da gormustur. Bana göre hayır diyebilmeliydi. Gidersede saygı duyarım. Önceleri baya kızmıştım. Adam parasına bakar. Baya da yaşı var sonucta. Keske 4. yıldızı takmadan gitmese.

Rte den Terim açiklamasi :

"İddia ispat ile mükelleftir. Bunu ispat gerekir. Bunu söyleyenler söylediklerini ispat ile mükelleftir. Bana göre TFF Fatih hocayı bu göreve getirmekle başarılı bir karar almıştır. Geçmişte Allah rahmet etsin Hasan Doğan döneminde neredeyse şampiyon oluyorduk. Temenni ederim ki Fatih hoca Milli Takımı bütünü ile bu sezondan sonra üstlenir. Milli Takımı miniklerden alıp üst yapıya kadar başarıya taşır."

Başbakanın açıklamaları,spor bakanının açıklamaları, TFF'den açıklamalar ve bu gibi açıklamalar gösteriyor ki Fatih Terim'i Galatasaray'dan koparmaya çalışıyor siyaset, TFF ve Fenerbahçe lobisi.Fena baskı olduğu açık. Buna Galatasaray ve Fatih Terim ne kadar karşı koyabilir bilmiyorum fakat proje çok iyi uygulanıyor ve biz buna çanak tutuyoruz. Siyaset Fenerbahçe'yi tekrar egemen güç yapmak istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt