Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ses seda yok ..... Hayırdır hocam hani milli maçtan sonra konuşuyordun. Ne oldu ? Diye sormazlar mı ? Sorarlar....

B_e99ad19ce15edd6e942553a890f1efec.jpg

B_e3ac0942665f540d13a38af907dff7ff.jpg

Yarın imza atılmaz , atılsa da çeneler kapansın diye atılacak diye dün demiştim , mesajım duruyor isteyen bakabilir. .Beni rahatsız eden şeylerin başında hoca bizi yedekte tutuyor , ben artık böyle düşünmeye başladım . Dünya kupasına gidemeyeceğimiz kesinleştiği an bize imza atacaksa imparator falan demem bu saatten sonra ona saygım biter. Biri de '' hocayı tanımayanlar çıkıp burda konuşmasın'' yazmış . Ona çok güldüm işte. Şu an endişelenenlerin başında hocayı iyi tanıyanlar geliyor zaten yoksa hiç birşeye kulak asmayıp keyfimize bakardık .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=AqX9rcWurTg[/media]

Bu akşam bu tezahüratları duyabilirmişiz.

Hocayı rahat bırakın.. Planlaması gereken bir Brezilya seyahat programı, rakip analizleri filan var. Bence antremanlara da çıkmasın hoca. 12 gün çıkmadı zaten. Hocaya neden kal diyeceğini anlamadım taraftarın? Zaten koymuş yönetim 2 sene sözleşmeyi önüne. 2000'de kalsa belki biz şuan nerelerde olacaktık.. O bir anda saçma sapan bir şekilde gitti. Yine aynısını bekliyorum hocadan.

İş belli oldu bence... Hoca ses çıkarmadığına göre halinden memnun. İki tarafı da idare etmek istiyor. Gittiği yere kadar gitsin istiyor.

Fiyakalı iş tabi. Çift maaş alacaksın. İki tarafta nerdeyse yalvarma durumuna gelmiş. Birisi 5-10 yıllık program sunuyor. Diğeri 2 yıllık sözleşme hazırlamış senden imza bekliyor.

Kim olsa hoşuna gider.

Ama benim bildiğim Galatasaray bu duruma düşmezdi. En başından kesip atardı. Ya milli takım ya GS. O kadar... Uzatmayacaklardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt