Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav içerde Antalya'ya nasıl puan kaybederiz arkadaş, sinirden çıldırıcam aklım almıyor ya.

Tepki Zamanı geldi , Sustuk sustuk biyere kadar .

Ne tepkisiymiş ne zaman desteklediniz ki , ne zaman sustunuz sürekli saçma sapan eleştiriler.

Görende kadromuz Münih, Madrid kadrosu sanıyor. Çok mükemmel kadromuz varda , çok harika oyuncular varda hocamı oynatmıyor.

Çıkıp oynayamıyorsa hoca suçlu öylemi, valla futbolcular adam gibi oynamazsa keseceksin ama neymiş Onları kesemezmişsin.

Hoca daha ne yapsın her taktiği denedi ama yok kanatlardan neden oynatmazsın derdiniz kanattan oynamadıkmı,

Drogba, Burak, Umut dünyaları kaçırdı be biraz insaf yahu. Çıkıp hocamı atacak golü, net 10 gol kaçtı beceriksizlikten,

gelmişsiniz hoca istifa, sizin taraftarlığınıza bir laf ederdim ama değmezsiniz...

Kadro seçimi konusunda eleştiriye gerek görmüyorum, Real maçı öncesi doğaldır. Ama takımı iyi motive edememiş maalesef bu maç için. Bu yöndeki eleştiriler haklı. Takım pek umursamadı maçı. Real maçı ile takımın kendini affettirmesi lazım taraftara.

Kararini ver hoca. Kaliyosan imzala yoksa gule gule.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kendi ayağına kurşun sıktın...şimdi milli uykular bakalım bzi kurtaracak mı...

Milli göreve alalım seni hoca boşver Galatasaray filan önemli değil sen milli takıma gideceksin zaten giderken Ünal Aysal'ıda götüriyim istiyorsun herhalde? Yoksa bu puan kayıplarının başka açıklaması yok!!!

Burak ve Umut gibi topla arasi iyi olmayan iki adami kanatlara atarak tum hucum aksiyonlarimizi bitirdi.

Bir de; cok forvet cok gol, cok defans az gol diye bir futbol anlayisi kalmadi.

Şimdi birazdan bir grup gelip hocayı eleştirdiğimiz için bize saldıracak. Deli gibi savunacaklar muhtemelen. Doğru zmanda eleştiri yapmak gerekir. Seçim yapması gerekiyor.

Seni sevenleri üzme Baba..

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Bu sene Ünal Aysal'ında Fatih Hoca'nın da son senesi yazın bir kenara.

Aysal 2.sermaye arttırımını yapıp sezon sonu bırakacak bahanesi de Fatih Hoca olacak.

Çünkü Terim'i milli takıma yolladı, sezon sonu full-time milli takıma gidecek hoca. Ve Aysal da eleştiri alacak, ben istenmediğim yerde durmam kırıldım diyip gidecek.

Ben artık buna inanmaya başladım.

Ama Terim bizi krize atmaz diyordum o da milli takım sevdasına bizi feda ediyor, çok üzüldüm gerçekten.Ünal Aysal yapabilir normal ama 40 yıllık Galatasaray'lı bunu yapmamalıydı.

Ne tepkisiymiş ne zaman desteklediniz ki , ne zaman sustunuz sürekli saçma sapan eleştiriler.

Görende kadromuz Münih, Madrid kadrosu sanıyor. Çok mükemmel kadromuz varda , çok harika oyuncular varda hocamı oynatmıyor.

Çıkıp oynayamıyorsa hoca suçlu öylemi, valla futbolcular adam gibi oynamazsa keseceksin ama neymiş Onları kesemezmişsin.

Hoca daha ne yapsın her taktiği denedi ama yok kanatlardan neden oynatmazsın derdiniz kanattan oynamadıkmı,

Drogba, Burak, Umut dünyaları kaçırdı be biraz insaf yahu. Çıkıp hocamı atacak golü, net 10 gol kaçtı beceriksizlikten,

gelmişsiniz hoca istifa, sizin taraftarlığınıza bir laf ederdim ama değmezsiniz...

Yav he he . Bursaya eskisehire gucumuz yetmiyo.

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Sen gel 2 sene şampiyon yap takımı ilk 4 maçta 3 beraberlik aldın diye taraftar deninen kişicikler gelsin burada sana laf söylesin futbol bilgini tartışsın. Çok fazlasın sen bunlara FT. Seviyoruz seni.

Bu sene Ünal Aysal'ında Fatih Hoca'nın da son senesi yazın bir kenara.

Aysal 2.sermaye arttırımını yapıp sezon sonu bırakacak bahanesi de Fatih Hoca olacak.

Çünkü Terim'i milli takıma yolladı, sezon sonu full-time milli takıma gidecek hoca. Ve Aysal da eleştiri alacak, ben istenmediğim yerde durmam kırıldım diyip gidecek.

Ben artık buna inanmaya başladım.

Ama Terim bizi krize atmaz diyordum o da milli takım sevdasına bizi feda ediyor, çok üzüldüm gerçekten.Ünal Aysal yapabilir normal ama 40 yıllık Galatasaray'lı bunu yapmamalıydı.

Hoca bizi bırakmaz. Basının gazına geliyor bence taraftarımız.

Daumdan farki yok. Hatirlayan hatirlar o da geriye dusunce 4-5 forvet sokup izlemeye gecerdi. Tek taktik bu. Chedjou ve Melo'ya dua edelim de 5lik olmadik.

Resmen orta sahasız oynadık 2. yarı Umut-Amrabat değişikliği çok saçmaydı. 3 forvet ile oynuyorsun ve hiç biri kanat özelliğine sahip değil. Topu forvet bölgesine kim taşıyacak ? Resmen top şişirerek pozisyon aradık 2. yarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt