Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim buralarda bir söz var ama daha naziğini söylemek icap ediyor. İstesen de istemesen de o sistemden VAZGEÇECEKSİN.

Hoca çoktan takımı bırakmış gitmiş. Bizim aklımız 4. yıldızdayken onun aklı Brezilyada. Selçuk u resmen harcadı milli takımda. Sakatlandığı anda çıkarsa, belki bugün sahadaydı. Kaç tane frikik kullandık. Belki birini atardı Selçuk.

Çok gol kaçırmışız o nedenle maçı vermişiz diyenler var. Siz dua edin Antalya 2.yi 3.yü atamadı.

Ben Terim den umudu kestim. Bundan sonra milli takımı bıraktım, geri dönüyorum dese bile işe yaramaz.

Selçuk yok Sneijder yok.Mecbur kanattan yardırman gerek ama sen kanat çıkarıp forvet alıyorsun.Burak'ı sağa Umut'u sola atıyorsun ve gol atacağım sanıyorsun.

Dünya Kupasında başarılar hoca.

Hoca ne diyorsun ya? 2000'dede biz gönderdik seni? Durup dururken bırakıp gittin. Oyuncular F.Süren gitme diye neler söyledi. Bırak şimdi bana ben GS bırakmadıkça GS'yi bırakmamı filan.

Birileri rahat etsin diye imza atmam ne demek? Senin taraftarın burada kahroluyor her gün bu takımın hali ne olacak diye.

Benim imzam gonulden ancak birileri rahat etsin diye imza atmam

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kovulup tazminat alma peşinde muhtemelen, milli takımdan da yıllık 5milyon euro x5 yıllık kontrat

suyundanda koy

Şimdide Erman'a sallayacak. Hocaaa o adam çalışırken Aydın bey yatıyordu!!!!

hocam ağzınızda lafi geveleyip durmayın ne ise söyleyin çıkan ünal başkan beni istemiyor de eğer öyleyse yada ben galatasarayı istemiyorum de yada şu imzayı at eğer çok seviyorsan

Galatasaray, Fatih Terim’in A Milli Takım Görevini Kabul Etmesinden Sonra Oynadığı 3 Lig Maçını Da Kazanamadı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt