Refik Arkın
Tecrübeli Üye
- 4 Haziran 2011
- 5.609
- 0
- 1.021
Suçu başkasına atmıyorum ama ben Fatih Hoca'nın bu yoğunluk içinde çok da seve seve kabul ettiğini düşünmüyorum açıkcası.. Tabi bu benim görüşüm çünkü takımda başarısız olduğu an sıkıntı çıkacağını bilir.. Başkan'da aynı şekilde izin verirken bunu hesaplardı ama bir şekilde herkesin itiraz edemeyeceği birşey oldu.. FB veya BJK normalde kıyamet koparması lazım onlarda sustu.. Ben ilk zamanlarda yabancı sınırına karşılık yapılıyor diye düşünüyordum bunun olup olmadığını göreceğiz zamanla ama bence Ekimden sonra milli maçlar bitecek ve herşey normale dönecek sezon sonuna kadar..
Üzgünüm ama seve seve kabul etti. Bu sabahın köründe tüpçüyle kahvaltıya gittiğinde ve o çıkışta ki suratındaki sırıtıştan çok rahat anlaşılıyordu. Hocanın yapısı böyle işte adam da ki düşünce onu da idare ederim evellallah bunun da altından kalkarım şeklinde. Kendine aşırı güveniyor yapısı böyle adamın. Ha bu aşırı güven ki çoğu insan buna ego diyor hadi ben demiyeyim, öz güven diyeyim ciddi ciddi bize zarar veriyor. Bunu göremiyorsa diyecek bişey yok artık.
En basitinden şu sözleşme mevzusu. Polemik yaratıp ona buna çatacağına çıkıp çat koysa sözleşmeyi bu kötü skorlarda bile taraftarlar çok yüklenmez ona. Dün akşam dinliyorum hala boş boş ne idüğü belirsiz afilli cümleler, ona buna çatmalar falan. Ayıp ya yakıştıramıyorum ben artık.