Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suçu başkasına atmıyorum ama ben Fatih Hoca'nın bu yoğunluk içinde çok da seve seve kabul ettiğini düşünmüyorum açıkcası.. Tabi bu benim görüşüm çünkü takımda başarısız olduğu an sıkıntı çıkacağını bilir.. Başkan'da aynı şekilde izin verirken bunu hesaplardı ama bir şekilde herkesin itiraz edemeyeceği birşey oldu.. FB veya BJK normalde kıyamet koparması lazım onlarda sustu.. Ben ilk zamanlarda yabancı sınırına karşılık yapılıyor diye düşünüyordum bunun olup olmadığını göreceğiz zamanla ama bence Ekimden sonra milli maçlar bitecek ve herşey normale dönecek sezon sonuna kadar..

Üzgünüm ama seve seve kabul etti. Bu sabahın köründe tüpçüyle kahvaltıya gittiğinde ve o çıkışta ki suratındaki sırıtıştan çok rahat anlaşılıyordu. Hocanın yapısı böyle işte adam da ki düşünce onu da idare ederim evellallah bunun da altından kalkarım şeklinde. Kendine aşırı güveniyor yapısı böyle adamın. Ha bu aşırı güven ki çoğu insan buna ego diyor hadi ben demiyeyim, öz güven diyeyim ciddi ciddi bize zarar veriyor. Bunu göremiyorsa diyecek bişey yok artık.

En basitinden şu sözleşme mevzusu. Polemik yaratıp ona buna çatacağına çıkıp çat koysa sözleşmeyi bu kötü skorlarda bile taraftarlar çok yüklenmez ona. Dün akşam dinliyorum hala boş boş ne idüğü belirsiz afilli cümleler, ona buna çatmalar falan. Ayıp ya yakıştıramıyorum ben artık.

- Geçen sene ve bu sene takımın bir şey oynamadığı ortada, yine de sabır gösterebiliriz. Sonuçta son iki sene kağıt üstünde başarı geldi. 6/8 sezon şampiyon oldu. Terim'e göstermeyeceğiz de kime sabır göstereceğiz.

- Bu sene kadronun hatalı kurulduğu ortada (6+0+4 açısından), kimse "Terim sadece teknik direktör zaten transferin sorumluluğu onda değildir" falan demesin. Unvana bir bakın, İdari teknik sportif direktör ise kadro planlamasının tüm sorumluğunu almak zorundasın. Türk oyuncu yok mu? Bulup çıkarmak, yetiştirmek Terim'e düşer. Geçmişte yaptı. Ben dünyada böyle bir unvan da görmedim. Kurumsallaşma diyen Ünal Aysal kendi ile çelişiyor.

- Geçen sene yaşananlar kesinlikle Galatasaray camiasına yakışmayan şeylerdi. Sahaya girmek falan o zaman da eleştirdim, şimdi de şiddetle eleştiririm. Bunun arkasında duracak olanlar varsa A.Y. tarzı yönetimin arkasında olur.

- Hocam basın toplantısında iyi güzel söylüyor. Galatasaraylılığı'ndan elbette şüphemiz yok. Bizi yüz üstü bırakacağını da düşünmüyoruz. Bu konuda Allah'ı var. TR'deki en mert, delikanlı insanlardan biridir belki de ama böyle ima dolu açıklamaların da polemik çıksın diye bekleyen Türk Medyası için harika bir malzeme olduğunu da bilemiyor mu? Madem imzalamıyorsun, nedenini daha net söyle. Biriyle derdi varsa, isim ver. İma dolu açıklamalar sonrasında bu hafta bakın bakalım TELEGOL'de neler olacak.

İşte eleştiri budur... Böyle eleştiri saygı çerçevesi gözetilerek eleştiri yapılınca kimse ses çıkarmaz zaten.. + Eleştirilerinin çoğuna katılıyorum 2 sezondur saman alevi gibi 2.Schalke,Real,Kayseri,Sivas vs maçları hariç oynanan oyunların çoğu zevk vermedi.. Geçen sezon 2. yarının ortalarından sonra toparlamaya başladık.. o zamanda ligde 9 maçın 8'ini kazandık zaten..İlk sene daha kötü kadro vardı ama zevk alıyordum oynanan futboldan.. Transfer planlaması aşırı kötü tek kurabildiğim mantık (daha doğrusu kurmak istediğim) kısa süre içerisinde yabancı kuralının serbest olması aksi takdir de bir plan içerisinde yaptığımızı düşünmüyorum..

Biri hocaya soylesin cok forvetle cikmak cok gol atacagimiz anlamina gelmez.

Ayrica kaleye cektigimiz sut 26 falandi bunlardan 7si kaleyi bulmus. Bu kadar mi beceriksiz olunur yoksa maca agzi acik mi cikiyor bizimkiler?

Her mac istatistiklerimiz boyle fener macini hatirlayin 30 sut cekmistik ama beceriksizler yine 1 golu zor atmistik

Hocam dun tamam cok pozisyon bulduk da ne oynadigimiz belli degildi.

Hele gol atmamiz sartsa hep ortasahayi bosaltiyoruz.

Takimlar seni cozdu artik.

En azindan Selcuk olmadigi zamanlarda tek forvete donmeliyiz.

Ayrica kaleye cektigimiz sut 26 falandi bunlardan 7si kaleyi bulmus. Bu kadar mi beceriksiz olunur yoksa maca agzi acik mi cikiyor bizimkiler?

Her mac istatistiklerimiz boyle fener macini hatirlayin 30 sut cekmistik ama beceriksizler yine 1 golu zor atmistik

Aynen oyle.

Sadece sanssizlik falan olsa 3-4 mactan birinde hep fark atiyor olurduk. O da yok.

Demek ki beceriksiz veya isteksizler.

Hepimiz sinirliyiz sonuclardan dolayi, malum sebeplerden dolayi da kirginiz. Burasi tamam.

Ancak sinirden ordan oraya saldirmaya da gerek yok. Biraz abartiyoruz gibime geliyor.

Dün maci son dakikada kazansaydik "Ne macti ama be, ne savastik ama be, vay be" filan diyecektik.

Yani 1 metreden golü kaciriyorsan neyi konusacaksin ki kardesim ya?

Sürec biraz uzadi simdi, ama ilk devrenin sonuna kadar arayi kapatacagimizi düsünüyorum.

Bu sene biraz takip edelim bakalim :) Onlar kacsin :)

Bunun sebebi lakaytlık işte. Peki bunun önüne geçip motivasyonu sağlayacak kim? Hoca. O nerede peki? Milli takım kampında.

Bekleyip görmekten başka çaremiz yok bizim ama mevcut durumun kötü oluşunun sebebi de Terim'in kendisidir, Galatasaray'a eskisi gibi odaklanamadığını düşünüyorum bi özensizlik var sanki. Milli dava gibi söylemlerini samimi bulmuyorum ben, açıkçası kalırsa da giderse de üzülmem.

Ilk defa Arena'ya gidip mac izleyeyim dedim, onu da bana zehir ettin. Ne diyem daha ya. Ikinci yari oynattigin taktik de tam bir komedi zaten, oyunda bile o kadar forvet oynatilmaz ama sen kimseden korkmadigin icin elinde ne kadar forvet varsa sahaya sürüyorsun.

Ilk defa Arena'ya gidip mac izleyeyim dedim, onu da bana zehir ettin. Ne diyem daha ya. Ikinci yari oynattigin taktik de tam bir komedi zaten, oyunda bile o kadar forvet oynatilmaz ama sen kimseden korkmadigin icin elinde ne kadar forvet varsa sahaya sürüyorsun.

Necati tribündeki taraftarın tepkisini de merak ediyorum ben mesela o Umut-Amrabat değişikliğinde tepkiler nasıldı, bi de galiba Emre ç ıslıklanmış.

Necati tribündeki taraftarın tepkisini de merak ediyorum ben mesela o Umut-Amrabat değişikliğinde tepkiler nasıldı, bi de galiba Emre ç ıslıklanmış.

Ilk yari Amrabat'a cok sövdük. Bi ara pes pese 2-3 kere top kaybi yapti, o anda hepimiz cildirdik. Keza Emre de öyle. Bizi cileden cikarmayi basardi. Amrabat devre arasi oyundan alindigi icin isliklayamadik ama Emre'yi oyundan cikarken küfreden ve isliklayan baya coktu.

Suçu başkasına atmıyorum ama ben Fatih Hoca'nın bu yoğunluk içinde çok da seve seve kabul ettiğini düşünmüyorum açıkcası.. Tabi bu benim görüşüm çünkü takımda başarısız olduğu an sıkıntı çıkacağını bilir.. Başkan'da aynı şekilde izin verirken bunu hesaplardı ama bir şekilde herkesin itiraz edemeyeceği birşey oldu.. FB veya BJK normalde kıyamet koparması lazım onlarda sustu.. Ben ilk zamanlarda yabancı sınırına karşılık yapılıyor diye düşünüyordum bunun olup olmadığını göreceğiz zamanla ama bence Ekimden sonra milli maçlar bitecek ve herşey normale dönecek sezon sonuna kadar..
Niye kıyamet koparsınlar ki.Adamların istediği de oydu zaten.Acıklı olan ne biliyormusun hoca imzalasa bile artık bu konun önü kesilmeyecek ta milli takımdan veya galatasaraydan istifa edinceye kadar.

Hocaya SMS;

Milli takım nası gidiyor hocam ? Umarım oyuncularla aran iyidir onlara motive edebiliyorsundur ( özellikle fenerli futbolcuları ).

Bizi sorarsan kendi halimizde top oynamaya çalışıyoruz. Allah ne verdiyse ilk dakikadan son dakikaya kadar hücum ediyoruz. Taktiğimiz yok ama şükür ki Drogba'mız var. Duran toplarda hiç sıkıntımız yok her kornerimiz tehlike.

Sen bizi düşünme. Allaha emanet ol.

Ok.Kib.By

Hocaya SMS;

Milli takım nası gidiyor hocam ? Umarım oyuncularla aran iyidir onlara motive edebiliyorsundur ( özellikle fenerli futbolcuları ).

Bizi sorarsan kendi halimizde top oynamaya çalışıyoruz. Allah ne verdiyse ilk dakikadan son dakikaya kadar hücum ediyoruz. Taktiğimiz yok ama şükür ki Drogba'mız var. Duran toplarda hiç sıkıntımız yok her kornerimiz tehlike.

Sen bizi düşünme. Allaha emanet ol.

Ok.Kib.By

Süperdi valla .Olayımız bu kadar güzel özetlenir.

Geçen sezon Şubat ayı mesajlarından birkaç örnek..

Ben kendi şahsım adına gayet de doğru birşey yazmışım, ligi kaybederiz gibi bir ifadem yok, geçen sene ligi kaybetmek mucize değildi bunu ifade etmişim. Kaybedebilir miydik, evet edebilirdik. Bunun için baya çaba sarf ettik ama neyse ki rakipler baya aptalca işler yaptılar. Şansımız yaver gitti ve kazandık. Drogba transferi yapılmasaydı buralar ağlama duvarına dönerdi, neyse ki başkan fırsat transferini yaptı da büyük bir buhrandan kurtardı takımı. Yani gidip de şampiyonluk kaybedildikten sonra ahlar vahlar etmenin, veya şampiyon olduktan sonra "Noldu hani konuşuyordunuz" demenin manası yok. Testi kırıldıktan sonra çocuğu dövmek kolay.

7 ay önce durum neyse şu anda da o.. Yine söylüyorum "Ligi kaybetmek mucize değil." Eğer yanlış bir ifadeyse düzelt lütfen.

Bak daha ligin 4.haftasından söyleyim de, eğer bir daha eski postları aramak zorunda kalırsan, bulman kolay olsun.

Neleri tartışır olduk Ya Rabbim. 3 gün sonra Real maçı var Terim ve BİRİLERİ yüzünden yorum yapılan konulara bak :(

Gereğinden fazla değer verildiğini düşündüğüm Fatih Terim'in, kendisini Galatasaray'ın üzerinde gören hal ve tavırları/konuşmaları, Galatasaray'lı olmayanları değil, Galatasaray'a gönül verenleri daha çok üzmektedir ve yaralamaktadır. Başında ne olursa olsun ve hangi duyguları ileri sürerek, olmayacak/olamayacak bir şeyi sen çıkarda yaparsan sorumlu olduğun tüm Galatasaray Camiasını hiçe sayarcasına, herkezin ve tüm Galatasaraylıların bir şeyler söylemeye hakkı vardır diye düşünüyorum. "Ben yaptım oldu ve hiç kimse çıkıpta eleştirmesin, aldığım karar desteklensin.." mantığıyla hareket edersek, Malesef böyle bir Dünya yok, Sayın Fatih hocam..

Ben kendi şahsım adına gayet de doğru birşey yazmışım, ligi kaybederiz gibi bir ifadem yok, geçen sene ligi kaybetmek mucize değildi bunu ifade etmişim. Kaybedebilir miydik, evet edebilirdik. Bunun için baya çaba sarf ettik ama neyse ki rakipler baya aptalca işler yaptılar. Şansımız yaver gitti ve kazandık. Drogba transferi yapılmasaydı buralar ağlama duvarına dönerdi, neyse ki başkan fırsat transferini yaptı da büyük bir buhrandan kurtardı takımı. Yani gidip de şampiyonluk kaybedildikten sonra ahlar vahlar etmenin, veya şampiyon olduktan sonra "Noldu hani konuşuyordunuz" demenin manası yok. Testi kırıldıktan sonra çocuğu dövmek kolay.

7 ay önce durum neyse şu anda da o.. Yine söylüyorum "Ligi kaybetmek mucize değil." Eğer yanlış bir ifadeyse düzelt lütfen.

Bak daha ligin 4.haftasından söyleyim de, eğer bir daha eski postları aramak zorunda kalırsan, bulman kolay olsun.

Aynı şeyi söylüyoruz işte arkadaş daha önce Fatih hoca ile ilgili hiç böyle konuşulmuyordu deniyordu bende hayır hep oluyordu dedim ve örneğini verdim geçen sezonda önceki sezonda kötü giderken ne yazılıyorsa bugünde aynıları yazılıyor dedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt