Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nankör dolmuş buralar.
neden terimi elestirmek nankörlükmü oluyo su elindeki kadroya bak oynadigimiz futbola bak gecen senede rezil bir futbolla sampiyon olduk her seyin ustu kapandi ne hakki var bize bu futbolu izletmeye klubenden kendi oyuncusuna kufur eder haftalarca takimi yalniz birakir bu saatten sonra gitsin caneri volkani motive etsin galatasaray 110 senedir var kimse elinde oyuncak edemez

Ya anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. Kimse kimseye hakaret etmedi forumda SİZ ETTİNİZ ama. Siz mi karar veriyorsunuz kimlerin gerzek olduğuna ben o mesajınıza istinaden yazdım bunları. Dolayısıyla birine bir söz söylemeden önce ( susup susmamam gerektiğini senden mi öğreneceğim gibilerinden ) önce kendinizi bir gözden geçirin. Birinin ne olduğuna karar verebilmeniz için ya ondan olmanız ya da o konuda ihtisas görmüş olmanız gerekir. Mantık budur. Tekrar ediyorum efsane olduğuna hem fikiriz ama bu gerçekleri değiştirmiyor. Dediğim gibi siz bu hal, tavır ve sözlerin ne anlama geldiğini ya da size göre ne ifade ettiğini anlatın ben özür dilemesini bilirim. BUYRUN ya da dediğim gibi yoksa SUSUN....

Genel taraftar profiline o lafım hiçbir şahısa değil.. Üzerinize alınmanız saçma bazen bende yapıyorum bunu başarıya aşırı alışınca 2-3 maç kötü gidişte hemen mırıldanıyoruz birilerini ıslıklıyoruz, başkana, hocaya sarıyoruz 3. sezon bu her kötü gidişte böyle sözüm onaydı ki bu taraftar modelini her fırsatta eleştiriyorum..önce bir onu açıklığa kavuşturayım da geleyim diğer konuya Fatih hoca yaptıklarında sonuna kadar hatalı bile olsa onun bu kadar kredisinin olduğunu düşünüyorum hele hele hakaret ve saygısızlık yapılmayacağını düşünüyorum.. Eleştiririm ama sezon sonuna kadar istifaya davet etmem ne kadar başarısız olursa olsun tabi bu benim görüşüm benim gözümdeki kredisi..

neden terimi elestirmek nankörlükmü oluyo su elindeki kadroya bak oynadigimiz futbola bak gecen senede rezil bir futbolla sampiyon olduk her seyin ustu kapandi ne hakki var bize bu futbolu izletmeye klubenden kendi oyuncusuna kufur eder haftalarca takimi yalniz birakir bu saatten sonra gitsin caneri volkani motive etsin galatasaray 110 senedir var kimse elinde oyuncak edemez

Herkesin görüşü farklı saygıda duyarız. Ama hakareti, defolsun gitleri hatta ve hatta imPARAtor gibi söylemleri hiç haketmiyor.

Yine anlatamamışım. Benim derdim sonuçlar değil ki. Açın Antalya maçı forumuna ne yazmışım görürsünüz. Benim derdim kendisinin verdiği ya da veremediği mesajlarda. Benim eleştirim buna yoksa bir kere bile İSTİFA yazmadım. Yazmam da. Ama davranışları ve tercihleri YETER ARTIK dedirten cinsten. Bunu eleştirenlere lafım. Ben eleştiriyorsam Galatasaray ım adına doğru görmediğim şeyleri eleştiriyorum. Bu kim olursa olsun. BABAM bile olsa benim için böyledir.....

Herkesin görüşü farklı saygıda duyarız. Ama hakareti, defolsun gitleri hatta ve hatta imPARAtor gibi söylemleri hiç haketmiyor.
defolsun gitsin falan denmez ama herkes elestirilir ben fatih terimin takima oynattigi oyunu saga sola gider yapmasini klubu oyuncak gibi kullanmasini elestiririm o ne kadar galatasarayliysa bende o kadar galatasarayliyim ben aklim erdiginden beri bu takimin pesindeyim hayatimda bir defa babama terslemisimdir oda bir malubiyet sonrasi sinirimden babam vefat edeli 6 sene oldu o olay hala icimden cikmaziyi futbol izlemek benim hakkim terim artik kredisini bitirmistir bende

Mevzu beraberlik falan değil. Bu takım geçen sene de üst üste kötü skorlar almıştı ama hiç böyle bir çıkış olmamıştı taraftardan.

1- Her türlü imkanın varken doğru düzgün transfer planlaması yapmadı, aydın-emre gibi adamlardan medet bekliyor hala ki dün akşam ki aydın çıkışı gözümde bayağı bi saygınlığını azalttı hocanın.

2- Bu takım transfere ihtiyacı olmasına rağmen hala kumaşı ve kaliteli ayakları tatmin edecek düzeyde. Buna rağmen, bu takım 2 senedir beraber oynamasına rağmen sanki yeni bi takım olmuş gibi sistemsiz, organizasyonsuz sahada ne yaptığı belli olmayan bir takım hüviyetinde hala. Öndeyken geriye çekil, gerideysen yedek kulübesinde ne kadar forvet varsa sahaya doldur. Bu mudur yani diye isyan ediyor artık insan?

3-Tabi en büyük sebep milli takım. Bunların olacağını bile bile gidip imza attı. Taraftarın tahammül göstermemesinin en büyük sebebi de bu ki bu konuda da kimse taraftarı suçlayamaz. Kredisi kaybettiğimiz puanlardan dolayı değil bu tip mevzuların çığ gibi büyümesinden kaynaklanıyor. Ha her puan kaybettiğimizden sonra kabadayı tavırlarla sürekli ona buna saldırması, tehdit etmesi falan da bildiğin tiksindirdi artık.

De Sanctis,Meira,Servet,Arda,Lincoln,Linderhoth,Mehmet Topal,Kewell,Nonda,Baros'lu kadroyla 5.

Franco,Servet,Neill,Arda,Elano,Topal, Linderhoth,Keita,Kewell,Nonda,Baros,Dos Santos,Jo'lu kadroyla 3. Olduğumuzu düşün ve hocaya nasıl bir haksızlık edildiğini düşün..

2 sezon önce Elmander,Necati,Sercanlarla şampiyon olup kadronun bu hale gelmesinde katkısı tartışılmaz.. 2 sezon önce şampiyon olduğundan çok daha iyi kadrolar Rijkaard'ın eline verildi.. Güya büyük hocaydı ne oldu takımı 5. yaptı.. O kadro çok kötü müydü? Hala eleştiri adı altında "Saygısızlık" ediyorsunuz sevin sevmeyin ama hakkını verin ligimizde kim gelirse gelsin.. Kadroyu en iyi kullanan Fatih Hoca olur.. Gördük milli takımı da 2 maçta fark ortaya çıktı..

defolsun gitsin falan denmez ama herkes elestirilir ben fatih terimin takima oynattigi oyunu saga sola gider yapmasini klubu oyuncak gibi kullanmasini elestiririm o ne kadar galatasarayliysa bende o kadar galatasarayliyim ben aklim erdiginden beri bu takimin pesindeyim hayatimda bir defa babama terslemisimdir oda bir malubiyet sonrasi sinirimden babam vefat edeli 6 sene oldu o olay hala icimden cikmaziyi futbol izlemek benim hakkim terim artik kredisini bitirmistir bende

Baban için üzüldüm abi Allah rahmet eylesin. Futbola gelince haklısın, zaten bu seneki futboldan keyf alan tek bir Galatasaray'lı yoktur kanımca. Gider mi kalır mı bilmem ama futbolumuzda birşeylerin tez vakitte düzelmeye ihtiyacı var o kesin.

İmza yok değil mi yine :) peki...

Sent from my iPad using Tapatalk

Su anda yipratici ve kirici elestirilerin Galatasaray´a bir faydasi yok. Kaldi ki Fatih Terim´in bi 1 senelik basarisizlik kredisi de vardir.

Nankörlük yapmayalim, asiri tepki de vermeyelim sinirden. Sonucta 2 senelik basarilarimiz da ortada.

Su anda bir cok kisi mutlu degil, ancak sabretmekte fayda var. Bekleyip görelim, sonunda elestiririz.

Umarim rakiplerin alacagi sonuclar biraz lehimize olur da, biraz toparlaniriz.

Ama ligde durumun yavas yavas kritik hale gelmeye basladigi da bi gercek

Başarısız olabilir..Dün yaptığı açıklamar insanları bu hale getiren.Hataları bile savunur hale, ona buna ders verir hale geldi.Yeminle 2 gelişindeki halini hatırlatıyor hoca artık bana

Arkadaşlar MİLLİ DAVA var işin içinde SUSUN ARTIK !!!!!!!

Bıktı adam sizin gibi birilerinden......

GALATASARAY bu sene şampiyon olamasa ne olur. Önemli olan milli takımın playoff oynaması. Ondan sonra bakacak işte daha ne istiyorsunuz. ASLOLAN GALATASARAY dır....

YERSENİZ......

Mevzu beraberlik falan değil. Bu takım geçen sene de üst üste kötü skorlar almıştı ama hiç böyle bir çıkış olmamıştı taraftardan.

1- Her türlü imkanın varken doğru düzgün transfer planlaması yapmadı, aydın-emre gibi adamlardan medet bekliyor hala ki dün akşam ki aydın çıkışı gözümde bayağı bi saygınlığını azalttı hocanın.

2- Bu takım transfere ihtiyacı olmasına rağmen hala kumaşı ve kaliteli ayakları tatmin edecek düzeyde. Buna rağmen, bu takım 2 senedir beraber oynamasına rağmen sanki yeni bi takım olmuş gibi sistemsiz, organizasyonsuz sahada ne yaptığı belli olmayan bir takım hüviyetinde hala. Öndeyken geriye çekil, gerideysen yedek kulübesinde ne kadar forvet varsa sahaya doldur. Bu mudur yani diye isyan ediyor artık insan?

3-Tabi en büyük sebep milli takım. Bunların olacağını bile bile gidip imza attı. Taraftarın tahammül göstermemesinin en büyük sebebi de bu ki bu konuda da kimse taraftarı suçlayamaz. Kredisi kaybettiğimiz puanlardan dolayı değil bu tip mevzuların çığ gibi büyümesinden kaynaklanıyor. Ha her puan kaybettiğimizden sonra kabadayı tavırlarla sürekli ona buna saldırması, tehdit etmesi falan da bildiğin tiksindirdi artık.

Ya saçmalama Refik Allah aşkına her kötü gidişte bu taraftar bu hale geliyor..Çok uzağa gitme bu konunun 1. sayfasına bak.. Sadece Milli Takım, Erman konusu, 3 maç beraberlik aşırı üst üste geldi.. Bugün yenseydik bu eleştiriler yarı yarıya azalırdı..

Bak geçen sezon bir kaç eleştiri İlk sayfalardan..

Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

takımı katletmeye devam ediyor yüce imparator

Şu görüntüde ligi kaybetmekte artık mucize değil maalesef...

Fatih Hoca'ya İtalya'dan teklif mi geldi ? Zorluyorsun hoca.

Terim iyi teknik direktör ama daha iyisi varmı var bize daha uygunu daha faydalı olabilecek birisi varmı var! Bu isim kesinlikle Lucescu!

Sana güvenemiyoruz artık, resmen bizim Aykut Kocaman'ımız oldun. Kendine gel, lütfen.

Geçen sezon Şubat ayı mesajlarından birkaç örnek..

De Sanctis,Meira,Servet,Arda,Lincoln,Linderhoth,Mehmet Topal,Kewell,Nonda,Baros'lu kadroyla 5.

Franco,Servet,Neill,Arda,Elano,Topal, Linderhoth,Keita,Kewell,Nonda,Baros,Dos Santos,Jo'lu kadroyla 3. Olduğumuzu düşün ve hocaya nasıl bir haksızlık edildiğini düşün..

2 sezon önce Elmander,Necati,Sercanlarla şampiyon olup kadronun bu hale gelmesinde katkısı tartışılmaz.. 2 sezon önce şampiyon olduğundan çok daha iyi kadrolar Rijkaard'ın eline verildi.. Güya büyük hocaydı ne oldu takımı 5. yaptı.. O kadro çok kötü müydü? Hala eleştiri adı altında "Saygısızlık" ediyorsunuz sevin sevmeyin ama hakkını verin ligimizde kim gelirse gelsin.. Kadroyu en iyi kullanan Fatih Hoca olur.. Gördük milli takımı da 2 maçta fark ortaya çıktı..

Evet BAM ÜÇLÜ ORTA SAHASIYLA.

Arkadaşlar MİLLİ DAVA var işin içinde SUSUN ARTIK !!!!!!!

Bıktı adam sizin gibi birilerinden......

GALATASARAY bu sene şampiyon olamasa ne olur. Önemli olan milli takımın playoff oynaması. Ondan sonra bakacak işte daha ne istiyorsunuz. ASLOLAN GALATASARAY dır....

YERSENİZ......
ne milli davasi savasami gidiyoz bunca mac kiclarini kaldirip oynamamislar bu saatten sonra milli dava zaten bizde dara düstükmü isin icinden siyrilmanin en iyi yolu vatan millet din edebiyati yapmaktir

Terim'i seven Terimsporlu, Metin Oktay'ı seven Metin Oktaysporlu mu oluyor? Daha efsanelerine saygın yok, gelip burada Türk futbol tarihinin en büyük hocası hakkında atıp tutuyorsun engin FM bilginle. Hocanın taktiği başkanın yıldız getirme sevdası ortaya çıkıncaya kadar gayet iyi işliyordu. Sneijder, Drogba, Burak hepsi oynayacak. Ama hocanın prese ve mücadeleci orta sahalara dayalı sistemi de işleyecek. Ne güzel iş. Başkan, Bülent Tulun denen o sinsi herifle beraber hocanın kuyusunu kazacağına işine baksın. Futbol takımını da hocaya bıraksın.

Herseye eyvallahda bu yazdığın tamamen zırvalık hemde dik alası sneijder veya dengi futbolcu istiyen terim Drogba'yı isteyen bizzat terim adam geldiğinde şeker bulmuş cocuk gibi sevinmişti .başkanı sevme tamam terimi ne yaparsa yapsın savun onada tamam ama daha yaratıcı ol bu yazdığın tamamen saçmalık dediğim gibi ayrıca terim bu sene çok formsuz bu aşikar düzelirse ne ala kendini toplar inşallah

geçen yıl genç yerli oyuncuları alıp sağlam bi genç kadro kuracağız dedin fatih hoca niye yapmadın bunu?

alper dedin anladık sattılar sözlerini de nerde istediğin kerim frei,genç oyuncular? 2 ay top oynamayan aydın kaldı ve çolaktan medet umuyoruz

Mehmet Topal,Linderhoth,Ayhan,Barış,Mustafa Sarp,Elano,Arda,Kewell,Caner,Dos Santos,Keita

Şimdi bu ortasaha kağıt üstünde kötü mü?

Sen tutup Ayhan,Barış,Mustafa Sarp 3lüsünü oynatırsan kötü olur tabi.. yoksa Şu Ortasahası olan bir kadro bence rahat rahat şampiyonluğa oynamalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt