Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ernan hakkinda soyledikleri cok kabaydi ve aydin icinkiker sacmaydi

hoca çok boş konuşuyor bence. ya kendine yakışanı yapar gider 2 yıllık imzasını atar yada gider milli takım hocası olur. burası Galatasaray, ego tatmin etme yeri değil hocam. sana saygımız sonsuz ama bizi elinde oynatmaya kalkarsan bu taraftar seni affetmez. berabere kaldık diye değil bu tepki, senin söylemlerinle eylemlerinin zıtlığındandır. madem Galatasaray kovmadıkça ben burdayım diyorsun, gidersin paşa paşa atarsın sözleşmeye imzayı. yoksa da sana mili takımda başarılar dilerim. Galatasarayda herkesin yeri dolar merak etme. Galatasaray artık ekonomik olarak kendini aştı, giderekde profosyonelleşiyor ve kurumsallaşıyoruz, bizim bu saatten sonra gazla mazla gelecek şampiyonluktan çok, sistemli, ne yaptığını ne oynadığını bilen bir takıma ihtiyacımız var, bunu yapacağına inanıyorsak, imzala sözleşmeni kal başımızın üstünde yerin var, ama yok egonu tatmin edeceksen kusura bakma yanlış adrestesin artık

Birileri dediği basındır sanmıyorum Başkan ve taraftara öyle hitap edeceğini zaten öyleyse yolu açık olsun.

Galatasaray kovmadan gitmem demogolojisini devam ettirmiş yine madem sözleşme içeriğine bile bakmıyorsum ve bu kadar Galatasaray'ı seviyorsun neden imza atmıyorusun , hoca Galatasaray'ı basından çok kendinin yıprattığının farkında bile değil.

Hani sınav testtir fazla asılmazsın çalışmazsın kolay olur diye işte Terim Galatasarayı öyle görüyor.

Birileri dediği basındır sanmıyorum Başkan ve taraftara öyle hitap edeceğini zaten öyleyse yolu açık olsun.

Galatasaray kovmadan gitmem demogolojisini devam ettirmiş yine madem sözleşme içeriğine bile bakmıyorsum ve bu kadar Galatasaray'ı seviyorsun neden imza atmıyorusun , hoca Galatasaray'ı basından çok kendinin yıprattığının farkında bile değil.

" birileri memnun olacak diye " diyor. Atacağı imzadan basın mı memnun olacak ? Bence başkan için söylüyor. Taraftar en çok memnun olacaktır ancak taraftar için söylediğini sanmam.

Bu saatten sonra imzalamasın zaten. Bir çuval inciri berbat etti.

" birileri memnun olacak diye " diyor. Atacağı imzadan basın mı memnun olacak ? Bence başkan için söylüyor. Taraftar en çok memnun olacaktır ancak taraftar için söylediğini sanmam.

Bu saatten sonra imzalamasın zaten. Bir çuval inciri berbat etti.

Yakıştıramıyorum bir türlü, eğer milli takımı tercih ederse bizi basamak olarak kullandığını düşünmeye başlışıcam 3 sene önce bugün evden maçları izliyordu unutmamak gerek ve talibi filan da yoktu İmparator olduysa bu Galatasaray'ın sayesinde olmuştur.

Elbette katkıları vardır bize bu tartışılmaz ancak 2000 yılında yaptığı gibi bırakıp giderse ne imparatorluğu kalır ne de adamlığı gözümde.

ne yazik ki Terim ihanet icindedir.3 kulvarda yarisan milyon eurolar para harcayan bir takimin var senin.Senin neyine milli takim?

Helal olsun bea helal olsun hoca. Sen 1974'te imza atmış olabilirsin ama hep para içinde yüzdün. Hakkın mıydı evet hakkındı ama fazla da konuşmaya hakkın yok bence. Bizde anadan üryan Galatasaraylıyız. Biz başkaları gibi kimsenin nazını egosunu çekemeyiz. Bu takıma kimler geldi geçti. Kimleri ıslıkladık, kimleri aalkışladık, kimleri bağrımıza basıp ertesi sabahı sövüp saydık. Burası Galatasaray hoca. Ünal reis çağ atlattıkça klübe profesyonelleştirdikçe(hataları elbette vardır) sen 1974'e bağlayıp duruyorsun.

Forum da bazı renktaş diyordu ki umarım takım bozulmaz bu sefer gene futbol şansın yanında olur diye. Haklılar da inş bjk'ye yenilmeyiz de sende bu takımda durursun hoca !!!!

Milli takımda devam etmeyi düşünüyorsa şimdiden açık açık söylesin.

Kalmak istiyorsa da imzayı atsın bir an önce.

Belirsizlik devam ettiği sürece hep zarar göreceğiz.

bence derin bir nefes alalım... bir sakin olalım... real maçından sonra yine burada buluşalım :) çok farklı şeyler konuşulacağından adım gibi eminim...

tuuuuuuuuu... ahanda buraya yazıyorum...

Milli takımda devam etmeyi düşünüyorsa şimdiden açık açık söylesin.

Kalmak istiyorsa da imzayı atsın bir an önce.

Belirsizlik devam ettiği sürece hep zarar göreceğiz.

Milletin tepkisi ona zaten milli takımda kalmayı düşünüyor ki bu kadar oyalanıyor.Yoksa insanların çoğu 3 maçta berabere kaldı diye terim istifa diye yazmaz.

Yakıştıramıyorum bir türlü, eğer milli takımı tercih ederse bizi basamak olarak kullandığını düşünmeye başlışıcam 3 sene önce bugün evden maçları izliyordu unutmamak gerek ve talibi filan da yoktu İmparator olduysa bu Galatasaray'ın sayesinde olmuştur.

Elbette katkıları vardır bize bu tartışılmaz ancak 2000 yılında yaptığı gibi bırakıp giderse ne imparatorluğu kalır ne de adamlığı gözümde.

Doğru söylüyorsun. Bugün Mourinho ile arkadaşsa Galatasaray sayesinde oldu bu...Nankörlük yapmaması gerekirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt