Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Kimleri aldırmamış ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birileri dediği basındır sanmıyorum Başkan ve taraftara öyle hitap edeceğini zaten öyleyse yolu açık olsun.
Galatasaray kovmadan gitmem demogolojisini devam ettirmiş yine madem sözleşme içeriğine bile bakmıyorsum ve bu kadar Galatasaray'ı seviyorsun neden imza atmıyorusun , hoca Galatasaray'ı basından çok kendinin yıprattığının farkında bile değil.
" birileri memnun olacak diye " diyor. Atacağı imzadan basın mı memnun olacak ? Bence başkan için söylüyor. Taraftar en çok memnun olacaktır ancak taraftar için söylediğini sanmam.
Bu saatten sonra imzalamasın zaten. Bir çuval inciri berbat etti.
Şuradaki nankör yorumları görünce adamın midesi bulanıyor, rahat bırakın imparatoru..
Milli takımda devam etmeyi düşünüyorsa şimdiden açık açık söylesin.
Kalmak istiyorsa da imzayı atsın bir an önce.
Belirsizlik devam ettiği sürece hep zarar göreceğiz.
Yakıştıramıyorum bir türlü, eğer milli takımı tercih ederse bizi basamak olarak kullandığını düşünmeye başlışıcam 3 sene önce bugün evden maçları izliyordu unutmamak gerek ve talibi filan da yoktu İmparator olduysa bu Galatasaray'ın sayesinde olmuştur.
Elbette katkıları vardır bize bu tartışılmaz ancak 2000 yılında yaptığı gibi bırakıp giderse ne imparatorluğu kalır ne de adamlığı gözümde.
bence derin bir nefes alalım... bir sakin olalım... real maçından sonra yine burada buluşalımçok farklı şeyler konuşulacağından adım gibi eminim...
tuuuuuuuuu... ahanda buraya yazıyorum...