Vefa göstermiyor diyerek eleştiren ama Galatasaray başarılarının yarısına sahip olmuş adama "0" vefa gösteren güya futbol profesörü olan gerzek taraftar modelini görünce Fatih Hoca niye dursun ki diyorum adam yıllardır bu takıma sadık kaldı.. Gitti FB'yi, BJK'yi çalıştırmadı.. GS ve Türkiye hariç yurt içinde hiçbir takıma gitmedi.. GSli duruşunu her zaman ele aldı.. Zor anlarında takıma her zaman sahip çıktı.. Çöküşte olan takımı aldı 2 sezon şampiyon yaptı, CL'de çeyrek finale çıkardı.. Her derbi de ezildiğimiz FB'yi içerde dışarda ezmeye başladı..
Bu mu battı beyler? 4 maçta 3 beraberlik aldı diye defolsun gitsin diyorsunuz.. Milli teklif GS'yi yırtma planıydı ve bu gerzek taraftarımız yüzünden başarıya da ulaşıyor... Yeter arkadaş şimdi 2 kişi çıkacak eleştirmek de mi yasak diyecek bu mu eleştiri? Adama GS'yi sattı şudur budur.. Hoca'ya yakışan anlaşma imzalamasıdır vs diye eleştirenler önce bir kendisine baksın ya.. bu takıma bilmem kaç şampiyonluk kazandırmış Avrupa'da en önemli başarılar kazandırmış birine defol git demek taraftara yakışıyor mu? Evet bende dün eleştirdim, konsantre olamıyor falan diye ama Hoca'ya kariyerine yaptıklarına saygı duyduğum için susuyorum sabrediyorum eğer 8-9 sezonda İMPARATOR dediğiniz adama 1 ay içinde defol ulan diyorsanız Fatih Terim'i değil kendinizi ve Galatasaraylılığınızı sorgulayın..Gidin Fener taraftarına bakın onlar 2 sezondur şampiyon olamıyor ezeli rakibine her alanda kaybediyor, eriyor, şike süreciyle uğraşıyor ama sizin kadar dağınık görünmüyorlar.. Ama biz böyleyiz gidip Reali yenelim BJK'yi yenelim Fatih Terim'den iyisi yok.. Burada eleştiren tiplerde utanmadan överler aynı konu içinde birde..
GSCimbom yönetimine de iki çift sözüm var bu mu sizin değerlerinize sahip çıkma şekliniz? Yöneticileriniz bile yakışmayacak ifadelerde bulunuyor, belki bu yazıdan dolayı ceza alacağım gerzek vs dediğim için taraftara ama sizden ricam yakın zamanda söyleminiz olan GS değerlerini yıpratılmasına göz yummayacağız sözünü yerine getirmeniz..