Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca hem takımına hemde kendine zarar veriyor malesef.

Şikeci kuşlar göbek atiyor şu an.

Çok yanlış yaptyın hocam.

Neyse hocam Real maçını al ondan sonra da sözleşme imzala herkesin çenesi bir kapansın.

Sen uzattıkça herkes üstüne gidecek. Hayır en kötüsü Galatasarayı yedekte tutuyor deniyor ya. Yuh artık. İmzala bitir şu işi.

Neden imza atmadığını istediğin kadar cümle ile açıkla. SUSACAĞIM ..... Son açıklamasına girmiyorum bile. Üzerine gidilirse imza atmazmış. GÜLE GÜLE İMPARATOR derler o zaman adama. Galatasarayıma imparator çok. Ne demişti. ASLOLAN GALATASARAY dır. Gerisi kim olursa olsun TEFERRUAT .....

Vefa göstermiyor diyerek eleştiren ama Galatasaray başarılarının yarısına sahip olmuş adama "0" vefa gösteren güya futbol profesörü olan gerzek taraftar modelini görünce Fatih Hoca niye dursun ki diyorum adam yıllardır bu takıma sadık kaldı.. Gitti FB'yi, BJK'yi çalıştırmadı.. GS ve Türkiye hariç yurt içinde hiçbir takıma gitmedi.. GSli duruşunu her zaman ele aldı.. Zor anlarında takıma her zaman sahip çıktı.. Çöküşte olan takımı aldı 2 sezon şampiyon yaptı, CL'de çeyrek finale çıkardı.. Her derbi de ezildiğimiz FB'yi içerde dışarda ezmeye başladı..

Bu mu battı beyler? 4 maçta 3 beraberlik aldı diye defolsun gitsin diyorsunuz.. Milli teklif GS'yi yırtma planıydı ve bu gerzek taraftarımız yüzünden başarıya da ulaşıyor... Yeter arkadaş şimdi 2 kişi çıkacak eleştirmek de mi yasak diyecek bu mu eleştiri? Adama GS'yi sattı şudur budur.. Hoca'ya yakışan anlaşma imzalamasıdır vs diye eleştirenler önce bir kendisine baksın ya.. bu takıma bilmem kaç şampiyonluk kazandırmış Avrupa'da en önemli başarılar kazandırmış birine defol git demek taraftara yakışıyor mu? Evet bende dün eleştirdim, konsantre olamıyor falan diye ama Hoca'ya kariyerine yaptıklarına saygı duyduğum için susuyorum sabrediyorum eğer 8-9 sezonda İMPARATOR dediğiniz adama 1 ay içinde defol ulan diyorsanız Fatih Terim'i değil kendinizi ve Galatasaraylılığınızı sorgulayın..Gidin Fener taraftarına bakın onlar 2 sezondur şampiyon olamıyor ezeli rakibine her alanda kaybediyor, eriyor, şike süreciyle uğraşıyor ama sizin kadar dağınık görünmüyorlar.. Ama biz böyleyiz gidip Reali yenelim BJK'yi yenelim Fatih Terim'den iyisi yok.. Burada eleştiren tiplerde utanmadan överler aynı konu içinde birde..

GSCimbom yönetimine de iki çift sözüm var bu mu sizin değerlerinize sahip çıkma şekliniz? Yöneticileriniz bile yakışmayacak ifadelerde bulunuyor, belki bu yazıdan dolayı ceza alacağım gerzek vs dediğim için taraftara ama sizden ricam yakın zamanda söyleminiz olan GS değerlerini yıpratılmasına göz yummayacağız sözünü yerine getirmeniz..

Vefa göstermiyor diyerek eleştiren ama Galatasaray başarılarının yarısına sahip olmuş adama "0" vefa gösteren güya futbol profesörü olan gerzek taraftar modelini görünce Fatih Hoca niye dursun ki diyorum adam yıllardır bu takıma sadık kaldı.. Gitti FB'yi, BJK'yi çalıştırmadı.. GS ve Türkiye hariç yurt içinde hiçbir takıma gitmedi.. GSli duruşunu her zaman ele aldı.. Zor anlarında takıma her zaman sahip çıktı.. Çöküşte olan takımı aldı 2 sezon şampiyon yaptı, CL'de çeyrek finale çıkardı.. Her derbi de ezildiğimiz FB'yi içerde dışarda ezmeye başladı..

Bu mu battı beyler? 4 maçta 3 beraberlik aldı diye defolsun gitsin diyorsunuz.. Milli teklif GS'yi yırtma planıydı ve bu gerzek taraftarımız yüzünden başarıya da ulaşıyor... Yeter arkadaş şimdi 2 kişi çıkacak eleştirmek de mi yasak diyecek bu mu eleştiri? Adama GS'yi sattı şudur budur.. Hoca'ya yakışan anlaşma imzalamasıdır vs diye eleştirenler önce bir kendisine baksın ya.. bu takıma bilmem kaç şampiyonluk kazandırmış Avrupa'da en önemli başarılar kazandırmış birine defol git demek taraftara yakışıyor mu? Evet bende dün eleştirdim, konsantre olamıyor falan diye ama Hoca'ya kariyerine yaptıklarına saygı duyduğum için susuyorum sabrediyorum eğer 8-9 sezonda İMPARATOR dediğiniz adama 1 ay içinde defol ulan diyorsanız Fatih Terim'i değil kendinizi ve Galatasaraylılığınızı sorgulayın..Gidin Fener taraftarına bakın onlar 2 sezondur şampiyon olamıyor ezeli rakibine her alanda kaybediyor, eriyor, şike süreciyle uğraşıyor ama sizin kadar dağınık görünmüyorlar.. Ama biz böyleyiz gidip Reali yenelim BJK'yi yenelim Fatih Terim'den iyisi yok.. Burada eleştiren tiplerde utanmadan överler aynı konu içinde birde..

GSCimbom yönetimine de iki çift sözüm var bu mu sizin değerlerinize sahip çıkma şekliniz? Yöneticileriniz bile yakışmayacak ifadelerde bulunuyor, belki bu yazıdan dolayı ceza alacağım gerzek vs dediğim için taraftara ama sizden ricam yakın zamanda söyleminiz olan GS değerlerini yıpratılmasına göz yummayacağız sözünü yerine getirmeniz..

Sakin Ol Şampiyon.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Gerzek olan; bazılarının bir yerlere gelmek ve yaranmak için düne kadar sövdüğü adamın ayağına giden, ASLOLAN GALATASARAY dedikten sonra imza için kıvrım kıvrım kıvıran, hep benim için GALATASARAY önemlidir söyleminden sonra Florentina gibi düşmemeye oynayan takıma kaçan, çağrıldığımda hep geldim yalanıyla (Galatasaray ın en kötü döneminde Galatasaray ı reddeden), en sonunda da A7 konusunda yaptığı yanlışı hayasızca savunan bir adamı hala ELEŞTİRİLEMEZ görenlerdir....

Gerzek olan; bazılarının bir yerlere gelmek ve yaranmak için düne kadar sövdüğü adamın ayağına giden, ASLOLAN GALATASARAY dedikten sonra imza için kıvrım kıvrım kıvıran, hep benim için GALATASARAY önemlidir söyleminden sonra Florentina gibi düşmemeye oynayan takıma kaçan, çağrıldığımda hep geldim yalanıyla (Galatasaray ın en kötü döneminde Galatasaray ı reddeden), en sonunda da A7 konusunda yaptığı yanlışı hayasızca savunan bir adamı hala ELEŞTİRİLEMEZ görenlerdir....

Hay sizin eleştiri anlayışınızın.. Bu takımın en büyük efsanelerinden birine, büyük başarılar kazandırmış bir ismine en önemlisi hala görevinin başında olan Hocasına kıvırıyor, çıkarcı falan diyeceksin karaktersiz muamelesi yapacaksın ve bunun adına da eleştiri diyeceksin.. Hadi ordan!!!

Hay sizin eleştiri anlayışınızın.. Bu takımın en büyük efsanelerinden birine, büyük başarılar kazandırmış bir ismine en önemlisi hala görevinin başında olan Hocasına kıvırıyor, çıkarcı falan diyeceksin karaktersiz muamelesi yapacaksın ve bunun adına da eleştiri diyeceksin.. Hadi ordan!!!

Sağa sola çamur atmayın. Terim in yaptıklarının mantığını anlatın. Anlatamıyorsanız SUSUN... Millete hakaret edip ceza almasına neden olacak şekilde çehreye (en hafifi buydu) bürünmeyin....

defol git denmez haklısın,üslup düzeltilmeli o da tamam.. yalnız,

demirörenin altında çalışmayı kabul eden,aydın gibi adama 1 milyon verdirip cl kadrosuna yazdırıp ermanla nerdeyse dalga gecen,üstüne aydın gezerse size ne diyen,1 tane yerli oyuncu aldırmayan,2000 de bırakıp giden, Hocada pek haklı değil yalnız...bunun skorla alakası yok hala skor yüzünden diyorsunuz....

objektif olmaya çalışalım biraz hep Hoca haklı değil azda sizin eleştirilerinizi görelim

hocam bize bu cileli futbollu cektirtmee toparla su takimi .. her hafta baska 11 dizmece yapma

adam aldi klubu eline oyuncak gibi kullaniyo hala onu elestirenlere gerizekali diyen akillilar var tez zamanda kurtuluruz insallah

Asılolan Galatasaray gibi sihirli cümleleri kuruyosun hocam ama Adnan Polat zamanında yengeden izin alıp geçemedin başımıza :) O yüzden büyük lokma yiyip büyük laf konuşmamak gerek

defol git denmez haklısın,üslup düzeltilmeli o da tamam.. yalnız,

demirörenin altında çalışmayı kabul eden,aydın gibi adama 1 milyon verdirip cl kadrosuna yazdırıp ermanla nerdeyse dalga gecen,üstüne aydın gezerse size ne diyen,1 tane yerli oyuncu aldırmayan,2000 de bırakıp giden, Hocada pek haklı değil yalnız...bunun skorla alakası yok hala skor yüzünden diyorsunuz....

objektif olmaya çalışalım biraz hep Hoca haklı değil azda sizin eleştirilerinizi görelim

Hatası yok demiyorum hatası olabilir ama sizde şunu kabul edin 2 maç berabere bitmeseydi kazansaydık bugün Fatih Hoca'nın ne milli takıma gidişi konuşuluyordu ne Aydın ne başka birşey.. Skorla alakalı değil diyorsun da nasıl değil.. Ben dün aşırı eleştirdim aç ilk 11 konusuna falan bak hatta puan kaybı gelmez umarım falan dedim Fatih Hoca konsantre olamıyor falan diye.. Eleştiri farklı birşeydir efsane dediğin adama hakaret, saygısızlık farklı birşeydir..

Sağa sola çamur atmayın. Terim in yaptıklarının mantığını anlatın. Anlatamıyorsanız SUSUN... Millete hakaret edip ceza almasına neden olacak şekilde çehreye (en hafifi buydu) bürünmeyin....

Susup susmamam gerektiğini senden mi öüreneceğim? Terim'in yaptığını anlatacak kişi ben değilim kendisidir.. Yaptığı doğrudur veya yanlıştır benim mevzum o değil yapılan saygısızlığa tepkim senin gibilerin yaptığı saygısızlığa..2 senedir başarılı bir takım var ve medya, TFF tarafından yıpratılmaya çalışılıyor sizde buna çanak tutuyorsunuz.. Bugün bıraksa takım daha mı iyi olacak? Şampiyon mu olacak? Kim gelecek yerine? Hemen gaza gelmeyin biraz akışına bırakın 1 ay sonra imparator mesajlarıyla dolar burası 3 maç peşpeşe kazanılınca..

Hatası yok demiyorum hatası olabilir ama sizde şunu kabul edin 2 maç berabere bitmeseydi kazansaydık bugün Fatih Hoca'nın ne milli takıma gidişi konuşuluyordu ne Aydın ne başka birşey.. Skorla alakalı değil diyorsun da nasıl değil.. Ben dün aşırı eleştirdim aç ilk 11 konusuna falan bak hatta puan kaybı gelmez umarım falan dedim Fatih Hoca konsantre olamıyor falan diye.. Eleştiri farklı birşeydir efsane dediğin adama hakaret, saygısızlık farklı birşeydir..

Susup susmamam gerektiğini senden mi öüreneceğim? Terim'in yaptığını anlatacak kişi ben değilim kendisidir.. Yaptığı doğrudur veya yanlıştır benim mevzum o değil yapılan saygısızlığa tepkim senin gibilerin yaptığı saygısızlığa..2 senedir başarılı bir takım var ve medya, TFF tarafından yıpratılmaya çalışılıyor sizde buna çanak tutuyorsunuz.. Bugün bıraksa takım daha mı iyi olacak? Şampiyon mu olacak? Kim gelecek yerine? Hemen gaza gelmeyin biraz akışına bırakın 1 ay sonra imparator mesajlarıyla dolar burası 3 maç peşpeşe kazanılınca..

Ya anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. Kimse kimseye hakaret etmedi forumda SİZ ETTİNİZ ama. Siz mi karar veriyorsunuz kimlerin gerzek olduğuna ben o mesajınıza istinaden yazdım bunları. Dolayısıyla birine bir söz söylemeden önce ( susup susmamam gerektiğini senden mi öğreneceğim gibilerinden ) önce kendinizi bir gözden geçirin. Birinin ne olduğuna karar verebilmeniz için ya ondan olmanız ya da o konuda ihtisas görmüş olmanız gerekir. Mantık budur. Tekrar ediyorum efsane olduğuna hem fikiriz ama bu gerçekleri değiştirmiyor. Dediğim gibi siz bu hal, tavır ve sözlerin ne anlama geldiğini ya da size göre ne ifade ettiğini anlatın ben özür dilemesini bilirim. BUYRUN ya da dediğim gibi yoksa SUSUN....

Bana eleştirenlere gerizekalı diyor diye laf atılıyor da dün yazdığım mesajlar..

puan kaybı bekliyordum öylede oldu.. Fatih Hoca aklını buraya vermeli artık iyidir hoştur ama taraftar yavaş yavaş mırıldanmaya başladı..Kadro tercihi kötüydü takımda hırs eksikliği vardı Bruma ve Sabri girdikten sonra takım biraz hırslandı ama olmadı..

Fatih hoca hiç rakibi incelemiş midir sizce? Cuma sendromu? Fatih Hocanın hafta içi olmayışı? CL maçları öncesi kötü performansımız

umarım yanılırım ama puan kaybı muhtemel gibi işin kötüsü çok aşırı kötü kadro planı yaptık ve şuan geçen senenin şampiyon kadrosu aynen durmasına rağmen kimin oynayacağını bilmiyoruz...

ya abi bu nedir ya muslera nasıl olmaz ya iyice saçmalamaya başladılar.. Sneijder de yok şu takımda kim olmasa daha fazla etkiler Muslera mı? Melo mu? Chedjou mu? Drogba mı? yoksa Amrabat falan mı? hepsinin eksikliği bir nebze kapatılır da Muslera'yı oynatmamak nedir ya umarım işler ters gitmez yoksa Fatih Hoca acayip saçmaladı..

Bugün Eray yüzünden daha doğrusu Muslera olmadığı için puan kaybedersek sorunlusu Terim'dir çünkü hafta içi milli maçlar olmasına rağmen ve hemen hemen her yabancımız milli takımlara gitmesine rağmen Cuma'ya maç istemesi tamamen skandal umarım bir aksilik olmaz yoksa eleştirilerim bayağı sertleşecek ne olacak yarın oynansaydı şu maç? Cumartesi, Salı oynayamıyor mu bu takım? Salı-Cuma oynuyor da..

Kimse eleştirilmez değildir.. Kimseyi eleştirilmez gördüğüm falan da yok.. Görüldüğü gibi dün bende Fatih Terim'i bayağı eleştirmişim ama eleştiri ile hakaret,saygısızlık arasındaki farkı anlayamayacak taraftarımız var..

Cevap vereme hakaret et.... .......... dolmuş buralar (Boşluğu siz doldurun)

Su anda yipratici ve kirici elestirilerin Galatasaray´a bir faydasi yok. Kaldi ki Fatih Terim´in bi 1 senelik basarisizlik kredisi de vardir.

Nankörlük yapmayalim, asiri tepki de vermeyelim sinirden. Sonucta 2 senelik basarilarimiz da ortada.

Su anda bir cok kisi mutlu degil, ancak sabretmekte fayda var. Bekleyip görelim, sonunda elestiririz.

Umarim rakiplerin alacagi sonuclar biraz lehimize olur da, biraz toparlaniriz.

Ama ligde durumun yavas yavas kritik hale gelmeye basladigi da bi gercek

2-3 olumsuz mesaj okuyup bunu forumun geneline yayacak şekild argo konuşmakta moda oldu zaten

Yaa kötü sahip sahibinindir diyip geçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt