Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım kötüye gidiyorken eleştirilmek normaldir. Hele o kötü gidişi destekleyecek bazı anormal durumlar oluşmuş ya da BİRİLERİ tarafından oluşturulmuşsa. Normal olmayanı ise her eleştireni nankör, kuş, hayvan vs. suçlamaktır. Suç ortadadır, suçun büyüğü ortadadır, suçun sahibi ya da sahipleri bellidir ve bu konularda bu formaya gönül vermiş ve bu formanın iyiliğini isteyenlerin HAKARET ETMEDEN eleştiri yapması ise normaldir. Aynı başarı ve kupalarda imparator yapılması, alkışlanması ya da omuzlara alınması kadar normaldir.....

Aynı şeyi söylüyoruz işte arkadaş daha önce Fatih hoca ile ilgili hiç böyle konuşulmuyordu deniyordu bende hayır hep oluyordu dedim ve örneğini verdim geçen sezonda önceki sezonda kötü giderken ne yazılıyorsa bugünde aynıları yazılıyor dedim..

Valla bu sezon kazandığımız Antep maçı sonrasında bile bir hayli yüklenildi, artık sadece kötü sonuçla da bir ilgisi yok, insanlar genel manada artık skor taraftarlığını bıraktı, ilerisi için bir ışık bekliyorlar ama yok. 2 kupa ile girilen sezonun daha başında bu denli kaos yaşanması olur şey değil, e üzerine de bu kaos futbolu eklenince tuz biber oluyor.

Fatih Terim'in milli takıma hocalık yapmasından ötürü , burada sallayanların milli duyguları, Hoca ya bir kaç beraberlikten ötürü sallayanların da Galatasaraylılığı sorgulanır.

Bu adam her kurumu, her branşı yerlerde sürünen bu ülkenin en başarılı insanlarından birisidir.Dünyanın tanıdığı saydığı ve başka kulüp taraftarlarında imrendiği bir hoca dır.Türk Milli takımına ve Galatasray'a en güzel dönemleri yaşatan insandır, zor bir kişiliktir, zoru sever ve başarır.Bu yüzden başarılıdır.

Şimdi tek taraflı sevgi olmaz, hocamız Galatasaray'ın yanında, Milli duyguları sebebiyle, Milli takımada hocalık yapmayı kabul etdiyse.Önce Bu ülkenin insanı sonrada Galatasaray'lı olarak hocama destek olmak düşer.

Dün ve ondan önceki maçlarda yokları oynayan Drogba ve Burak puan kayıplarının başlıca sorumlusudur.Takıma ihanet etme pahasına rezil bir oyun oynuyorlar.Ben forvet hattına Gazi antepten Muhammed gibi bir oyuncu ile takviye yapılması geektiğini düşünüyorum.

Fatih Terim'in milli takıma hocalık yapmasından ötürü , burada sallayanların milli duyguları, Hoca ya bir kaç beraberlikten ötürü sallayanların da Galatasaraylılığı sorgulanır.

Bu adam her kurumu, her branşı yerlerde sürünen bu ülkenin en başarılı insanlarından birisidir.Dünyanın tanıdığı saydığı ve başka kulüp taraftarlarında imrendiği bir hoca dır.Türk Milli takımına ve Galatasray'a en güzel dönemleri yaşatan insandır, zor bir kişiliktir, zoru sever ve başarır.Bu yüzden başarılıdır.

Şimdi tek taraflı sevgi olmaz, hocamız Galatasaray'ın yanında, Milli duyguları sebebiyle, Milli takımada hocalık yapmayı kabul etdiyse.Önce Bu ülkenin insanı sonrada Galatasaray'lı olarak hocama destek olmak düşer.

Dün ve ondan önceki maçlarda yokları oynayan Drogba ve Burak puan kayıplarının başlıca sorumlusudur.Takıma ihanet etme pahasına rezil bir oyun oynuyorlar.Ben forvet hattına Gazi antepten Muhammed gibi bir oyuncu ile takviye yapılması geektiğini düşünüyorum.

Drogba ve Burak kotuyse rezilse onlari oyundan almasi gerekenin kim oldugu da belli.

Valla bu sezon kazandığımız Antep maçı sonrasında bile bir hayli yüklenildi, artık sadece kötü sonuçla da bir ilgisi yok, insanlar genel manada artık skor taraftarlığını bıraktı, ilerisi için bir ışık bekliyorlar ama yok. 2 kupa ile girilen sezonun daha başında bu denli kaos yaşanması olur şey değil, e üzerine de bu kaos futbolu eklenince tuz biber oluyor.

Romanya maçından sonra övgüler düzülüyordu, Antalya maçından sonra aynı duruma döndük yine. Skor taraftarlığı tam gaz devam ediyor maalesef. Dünkü beceriksizlikler olmasa ve aynı oyunla 4-1 falan kazansak burada kimsenin sesi çıkmayacaktı. Bunu hepimiz biliyoruz.

Ben sıkıldım artık açıkçası bu tavırlardan. Bir kere de takım puan kaybettiğinde veya kötü gittiğinde hocasına, oyuncularına sahip çıkan bir taraftar görelim arkadaş. Herkes en ufak bir hatada saldırmaya hazır akbabalar gibi davranıyor. Takım bir-iki maç daha kötü gitsin tribüne bile gelmeyecek ve takımı kendi kaderine terk edecek kadar nankör bir taraftar grubu var bu takımın. Kimse kimseyi kandırmasın. Bizim taraftarımız yok, seyircimiz var. İyi sonuçlarla dışarıda hava atan Galatasaraylıları görürüz hep, kötü dönemimizde etrafta Galatasaraylı bulamazsın.

Romanya maçından sonra övgüler düzülüyordu, Antalya maçından sonra aynı duruma döndük yine. Skor taraftarlığı tam gaz devam ediyor maalesef. Dünkü beceriksizlikler olmasa ve aynı oyunla 4-1 falan kazansak burada kimsenin sesi çıkmayacaktı. Bunu hepimiz biliyoruz.

Ben sıkıldım artık açıkçası bu tavırlardan. Bir kere de takım puan kaybettiğinde veya kötü gittiğinde hocasına, oyuncularına sahip çıkan bir taraftar görelim arkadaş. Herkes en ufak bir hatada saldırmaya hazır akbabalar gibi davranıyor. Takım bir-iki maç daha kötü gitsin tribüne bile gelmeyecek ve takımı kendi kaderine terk edecek kadar nankör bir taraftar grubu var bu takımın. Kimse kimseyi kandırmasın. Bizim taraftarımız yok, seyircimiz var. İyi sonuçlarla dışarıda hava atan Galatasaraylıları görürüz hep, kötü dönemimizde etrafta Galatasaraylı bulamazsın.

Dönüp bi geriye bakarsan oynanan futboldan çok hocanın maç sonundaki tavırlarına tepki gösterildiğini anlardın.

Herşeyi geçtim eğer bir daha Drogba'ya frikik attırırsa yazıklar olsun. İyice saldım çayıra mevlam kayıra olduk.

şunları inanarak mı yazdın renkdaş

bu kadar popülist olunmaz

galatasaraylılık sorgulamaktan girmişin milli duygulardan çıkmışın

Ben bı terim hayranı olarak hocanın dünkü hal ve hareketlerını hiç ama hi begenmedım

En büyük zararı bızler klup cekıyor

Sonu hayırlı olur inşallah

Fatih Terim Galatasaray'a ne kadar bağlı olduğunu ve Galatasaray'ı bırakmayacağını kendi içinde biliyor olabilir. Ama sözleşmeyi imzaladığı sürece dışarıdaki kişilerin içlerinin rahat etmeyeceğini ve takımda ve taraftardaki huzursuzluğun artarak devam edeceğini anlamalı artık.

Gider Milli Takımını yönetir. Bana bu çileyi çektirmek zorunda değil. Kimse ona demiyor Mili Takımı çalıştırmasın diye. Bir an önce yollar ayrılsın ve Milli Takımı çalıştırsın bu kadar çok istiyorsa.

Drogba ve Burak olmasa dün bu takım pozisyona giremezdi. Takımın tek bildiği sey vur topu ileri 3 forvetden biri indirir de rastgele gol olur. Neyi savunuyorsunuz anlamıyorum ki? Dün rezil oynadık şunu kabul edin önce. Sahaya dizilişimiz 3 forvet + 2 kanat 1 orta saha daha saçmaydı. Şu son 30 dakika'yı başka takıma karşı oynasak sırf kontra ataklardan 7-8 tane pozisyona girerlerdi.

Ligin vasat takımı Antalyaspor'a bile ancak böyle pozisyon bulabiliyorsak vay bizim halimize. Hocanın bu kulübe yaşattığı başarılara eyvallah ama bu kulüp her sene sırf 40-50m harcıyor bonservislere. Ben hiç bir zaman geçmişe bakamam futbolda. Bugün önemlidir futbolda. Maalesef hocanın geçmişte yaşattığı başarılar aklıma gelmiyor ben maç izlerken saçımı başımı yolarken. Yada sezon sonunda 10-12 puan geride kapatırsak Lig TV hocanın geçmiş başarıları adına bize fazla para vermeyecek yada UEFA aaa hocanız sizin geçmişte çok başarılar yaşatmış ülkesine ve bu takıma gelin sizi Şampiyonlar Ligine alıyım da demiyecek.

Hocanın Milli Takımı kabul etmesi hataydı eğer takımla sözleşmeyi uzatmıyorsa gitsin kalsın Milli Takımda. Ne demek bazılarının keyfi olsun diye ben imza atmam? Bu açık açık başkana sen istedin diye imza atacak değilim demek. Sırf bu laf yüzünden bile hoca ile yarın yolları ayırırım ayıp çünkü bu yaptığı konuşma. Şimdi herkes Ünal Aysal'a yükleniyorda Fatih Hoca bu zamana kadar çalıştığı hangi başkan ile anlaştı? Hepsi ile sorun yaşadı. TFF Başkanlarıda dahil. Euro 2008'de başarılı olmadan önce rahmetli Hasan Doğan sırf takım iyi gidiyor diye Hoca ile yolları ayırmadı.

E 4-1 kazansaydık şöyle olurdu böyle olurdu diyeceksek, o zaman Hagi zamanında da bazı maçlarda saçma sapan goller yemesek belki de o seneyi 3. falan bitirecektik, yani olaylara böyle mi bakalım artık? Dün karambole o toplardan biri girse en fazla günü kurtarmış olurduk, fazlası değil. Hem 2-1 yendiğimiz Antep maçından sonra da hatırı sayılır şekilde eleştirildi hoca. Mesele galibiyet, beraberlik falan değil. Mesele başka boyutlarda artık.

Sonunda Aydını,emreni,aykutunu,hamitini ve amrabatınıda al git diyecek taraftar ondan korkuyorum.

Tüpcüyle ortak özellikleri gaz vermek

Ah hocam keşke sende biraz Ünal Aysal başkanımız kadar sözde profesyonel olsaydın o zaman seni kimse kolayca taraftarın önüne atamazdı her şeyle tek başına mücadele etmezdin ve bugün burada sana değil başkana saydırırlardı.

" Güzel bir kızı öperken düzgün araba kullanan birisi, öpücüğe hak ettiği dikkati vermiyor demektir."

Albert Einstein​

Yine anlasilmayan bir konusma yapmis.

Kimse sunu sorgulamasin kimse bunu sorgulamasin. Canim ne zaman ne isterse onu yaparim.

Imza atmam. Ama gitmem de.

Sozlesmelere hicbir zaman bakmadim. Ama simdi nedense canim imzalamak istemiyor.

Milli takimi 4 maclik calistiriyorum. Ama uzayabilir de.

Birileri istiyor diye imza atacak degilim. Ama Baskanla aramizi acmaya calismayin.

Hocam Allah askina bir soyle gonlunden geceni ya, bak sen de rahatlayacaksin.

Illa herkese soylemen de sart degil, git Baskana soyle.

Yani ne yapmaya calisiyorsun, insanlari birseylere mecbur birakmaya mi calisiyorsun?

Bu polemikler senin bu turden aciklamalarin yuzunden cikiyor, bunu da gayet iyi biliyorsun.

Soyle, Ben hem milli takimi hem Galatasaray'i calistiracagim de. Sen de Rahatlarsin.

B_cb0dd01772f9ca258878167cc74827c2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt