Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E 4-1 kazansaydık şöyle olurdu böyle olurdu diyeceksek, o zaman Hagi zamanında da bazı maçlarda saçma sapan goller yemesek belki de o seneyi 3. falan bitirecektik, yani olaylara böyle mi bakalım artık? Dün karambole o toplardan biri girse en fazla günü kurtarmış olurduk, fazlası değil. Hem 2-1 yendiğimiz Antep maçından sonra da hatırı sayılır şekilde eleştirildi hoca. Mesele galibiyet, beraberlik falan değil. Mesele başka boyutlarda artık.

Kotu oynuyoruz ve aslinda uzun zamandir boyle.

Dogru duzgun taktik yok, oyun anlayisi yok, organize atak yok, hep dogaclama, hep bireysel, calisilmis serbest vurus, korner, tac yok, vur ileriye Drogba alsin.

Eboue sagdan gelsin iceri katetsin.

At Burak'in onune yakalasin.

Takim oyunu yok, pres yok, paslasma yok, verkac yok, oyle olunca butun oyuncular yalniz. Kimse ne yapacagini bilmiyor.

Ileride de ver Bruma'ya calimlasin olacak.

Rakipler de cozdu artik, hala daha yillar oncesinin 4-4-2'sini oynuyoruz, hic iyi gitmiyoruz.

Kotu oynuyoruz ve aslinda uzun zamandir boyle.

Dogru duzgun taktik yok, oyun anlayisi yok, organize atak yok, hep dogaclama, hep bireysel, calisilmis serbest vurus, korner, tac yok, vur ileriye Drogba alsin.

Eboue sagdan gelsin iceri katetsin.

At Burak'in onune yakalasin.

Takim oyunu yok, pres yok, paslasma yok, verkac yok, oyle olunca butun oyuncular yalniz. Kimse ne yapacagini bilmiyor.

Ileride de ver Bruma'ya calimlasin olacak.

Rakipler de cozdu artik, hala daha yillar oncesinin 4-4-2'sini oynuyoruz, hic iyi gitmiyoruz.

Bu yeni bir olay değil, geçen seneden beri bu böyle aslında, belli bir oyun planı yok, golü yediğimiz anda panik atağa geçen bir takım, golü bulunca da genelde rölantiye alan bir görüntü var.

Dün maç topiğinde de söylemiştim, 4 maçta 5 farklı sistem kullanmışız ve toplamda 8 kez maç içinde sistem değiştirmişiz. Ve kullandığımız oyuncu sayısını da belirtmeye gerek yok herhalde. Bir takımın bu şekilde uyum sağlama ve oturma şansı yok.

Son 2 sezonun şampiyon takımı ve sözde oturmuş kadrosunun hali bu ! İşin kötüsü ilerisi için de bir ışık görünmüyor. Çünkü takıma bir sistem oturtma düşüncesi bile yok. Varsa da ben görmüyorum.

Geçen sene şanslıydık, rakipler bizden daha aptalca işler yaptılar, bir şekilde yırttık. Bu sene de görünen o ki, yine rakipler saçmalasın diye dua edicez.

Takım düzelir orda sıkıntı olacağını düşünmüyorum hatta daha ileriye gideyim haftaya beşiktaşa yenilsek bile aynı kanaatteyim, ancak hocanın söylemlerinden rahatsız oluyorum, madem Galatasaray bir tercih meselesi değildir o zaman at imzayı sustur herkesi ''birilerinin işine geliyor diye imza atmam'' ne demektir Allah aşkına ya hadi bunları geçtim sürekli medyada milli takıma 4 yıllık imza attı lafları dönüyor bunun yanında TFF yetkilileri biz fatih hocayı uzun soluklu düşünüyoruz diyorlar, hocada çıkıp yok öyle bişey demiyor... Sonrada başlıyor millete ayar vermeye iyi güzel hoşta hoca milletin ağzına sakızı verende sensiz

Çok üzdün hoca bizi çok heleki dünkü acıklamarından sonra

Böyle giderse devre arası operasyonu kaçınılmaz

Hocam efsanesin, baş tacısın, klüp tarihindeki hayatta olan en değerli kişisin ama bir lafın var hani "Aslolan Galatasaray dır" diye. Eğer klüp gerek açıklamalarından gerek davranışlarından gerekse tercihlerinden dolayı zarar görmeye başlarsa kusura bakma ama "Aslolan Galatasaray dır"

İşin birde hukuki tarafı var. Hocanın bizle olan sözleşmesinde iki takımı birden çalıştıramayacağı belirtilmiştir muhakkak. Başkan ın ona milli takım için verdiği 4 maçlık iznin yazılı olduğunu zannetmiyorum.

Terim eğer TFF ile sözleşme imzaladıysa ( ki imzalamış, anlaşılan bu ) bunu bizimle olan sözleşmesinin bitim tarihinden sonrası için yapmıştır. Yani bizimle olan sözleşmesi devam ettiği için başka bir yerle anlaşıp sözleşme imzalayamaz.

Bu şu anlama geliyor. Hoca zaten uçmuş gitmiş. Başkan ın önüne koyduğu 2 yıllık sözleşmeyi imzalaması imkansız. İki ayrı yerle aynı dönem için sözleşme yapamaz. Çünkü bu suç.

Üzerindeki sinir bu yüzden. TFF ile anlaştığını söyleyemiyor. Yada hangi şartlarla anlaştığını saklıyor. Çünkü bu sözleşme Galatasarayı satıp gittiğinin belgesi... Bir plan yapmış bunun bozulacağını farkettiği için panikte. Eveleyip geveliyor. Garip, anlamsız şeyler söylüyor. Birilerini suçluyor. Basına fırça atıyor.

Bence planı şöyleydi. Sezon sonuna kadar Galatasarayı idare edecek. Şampiyon olursa ne ala. Olamazsa da sorun değil. Başkanla yada başka biriyle takışacak bunu bahane edip istifa edecek. Nasıl olsa milli takım cepte. ( Bu senaryoyu Terim i iyi tanıdığımı düşünerek, aklıma yattığı için ürettim. Sadece benim fikrim. )

Başkan bence Terim in planını sezdi. Terim in uzattığı sözleşmeyi imzalayamayacağını biliyordu. Faka bastırmak için yaptı bunu....

Vede tuttu.

Ya saçmalama Refik Allah aşkına her kötü gidişte bu taraftar bu hale geliyor..Çok uzağa gitme bu konunun 1. sayfasına bak.. Sadece Milli Takım, Erman konusu, 3 maç beraberlik aşırı üst üste geldi.. Bugün yenseydik bu eleştiriler yarı yarıya azalırdı..

Bak geçen sezon bir kaç eleştiri İlk sayfalardan..

Geçen sezon Şubat ayı mesajlarından birkaç örnek..

Görüşümün geçen seneden farklı olduğunu sanmıyorum.

İşin birde hukuki tarafı var. Hocanın bizle olan sözleşmesinde iki takımı birden çalıştıramayacağı belirtilmiştir muhakkak. Başkan ın ona milli takım için verdiği 4 maçlık iznin yazılı olduğunu zannetmiyorum.

Terim eğer TFF ile sözleşme imzaladıysa ( ki imzalamış, anlaşılan bu ) bunu bizimle olan sözleşmesinin bitim tarihinden sonrası için yapmıştır. Yani bizimle olan sözleşmesi devam ettiği için başka bir yerle anlaşıp sözleşme imzalayamaz.

Bu şu anlama geliyor. Hoca zaten uçmuş gitmiş. Başkan ın önüne koyduğu 2 yıllık sözleşmeyi imzalaması imkansız. İki ayrı yerle aynı dönem için sözleşme yapamaz. Çünkü bu suç.

Üzerindeki sinir bu yüzden. TFF ile anlaştığını söyleyemiyor. Yada hangi şartlarla anlaştığını saklıyor. Çünkü bu sözleşme Galatasarayı satıp gittiğinin belgesi... Bir plan yapmış bunun bozulacağını farkettiği için panikte. Eveleyip geveliyor. Garip, anlamsız şeyler söylüyor. Birilerini suçluyor. Basına fırça atıyor.

Bence planı şöyleydi. Sezon sonuna kadar Galatasarayı idare edecek. Şampiyon olursa ne ala. Olamazsa da sorun değil. Başkanla yada başka biriyle takışacak bunu bahane edip istifa edecek. Nasıl olsa milli takım cepte. ( Bu senaryoyu Terim i iyi tanıdığımı düşünerek, aklıma yattığı için ürettim. Sadece benim fikrim. )

Başkan bence Terim in planını sezdi. Terim in uzattığı sözleşmeyi imzalayamayacağını biliyordu. Faka bastırmak için yaptı bunu....

Vede tuttu.

Aklın yolu bir demek ki, Romanya maçından önce bahsettiğim "komplo teorisi" aynen buydu. Hoca TFF ile "Brezilya'ya gidersek devam" diye sözleşme imzaladı, Aysal bunu öğrendi ve önüne yeni bir sözleşme attı ve madde koydu sadece Galatasaray diye. Ortada TFF ile yapılmış bir sözleşme olduğu için de hoca Galatasaray'a imza atamıyor. Romanya'ya yenilseydik bugün imzalar atılırdı, milli takım devam ettiği sürece Galatasaray'a imzalamayacak hoca.

Yine de umarım biz boşa kuruntu yapıyoruzdur. Sezon sonu herşey çıkar ortaya.

Bugün dünkü açıklamalarının sinirini üstümden atmış biri olarak konuşuyorum

Sabah basın toplantısını tekrardan izledim

Dün yazdıklarımın az bile olduğuna kanaat getirdim

Fatih terim sinirli

Mantıklı düşünemiyor

Suçluluk psikolojisinin yarattığı yan etkiler nelerse hepsine sahip

Daha kötüsü 2. dönemindeki çizgisine hızla yaklaşıyor

Özellikle toplantının bir bölümünde " eleştirilerle bize dayak atıyorlar. haa yanlış anlama olmasın mecazi anlamda dayak. Diğer anlamda dayak zaten kimse atamaz" gibisinden bir cümlesi var.Kafa 1500

Savaşta değiliz ancak savaş psikolojisiini yaratan tamamen hocadır ve hızla yenilmeye doğru ilerliyor

Aklın yolu bir demek ki, Romanya maçından önce bahsettiğim "komplo teorisi" aynen buydu. Hoca TFF ile "Brezilya'ya gidersek devam" diye sözleşme imzaladı, Aysal bunu öğrendi ve önüne yeni bir sözleşme attı ve madde koydu sadece Galatasaray diye. Ortada TFF ile yapılmış bir sözleşme olduğu için de hoca Galatasaray'a imza atamıyor. Romanya'ya yenilseydik bugün imzalar atılırdı, milli takım devam ettiği sürece Galatasaray'a imzalamayacak hoca.

Yine de umarım biz boşa kuruntu yapıyoruzdur. Sezon sonu herşey çıkar ortaya.

sezon sonu diye bir şey olmaz.Başkan bir açıklamasında üstü kapalı ekim ayını işaret etti

Haklıda.

O yüzden en geç devre arasında imzalar atılmazsa gerekeni yapacaktır

Ha hoca direnirim gibisinden birşey söyledi dün

Sözleşmelere bir kere bile bakmadığını söylüyor hoca,hakikatende bakmamış

Başkan fesihi eder kapıyada koyar.

sezon sonu diye bir şey olmaz.Başkan bir açıklamasında üstü kapalı ekim ayını işaret etti

Haklıda.

Taraftar baskısını ensesinde hissediyor başkan şu anda. Kafasında "Fatih Terim'i gönderir de başarısız olursam" korkusu var.

Haklıda.

Sözleşmr falan yok ortada.Başkan blöfçü bildiğin, hocayı taraftara yem ediyor. Hoca ise asrın hatasını 2 hafta içinde etmezse yapacak çünkü herkes bu sefer inanacak Ünal Aysal'a. Sene sonu gelir sözleşmeyi imzalardı zaten. Aysal önce şimdi sözleşme önerirsek hocaya saygısızlık olur diyerek 1 hafta sonra bu sözleşmeyi neden öneriyor o düşünülmeli ilk.

Sözleşmr falan yok ortada.Başkan blöfçü bildiğin, hocayı taraftara yem ediyor. Hoca ise asrın hatasını 2 hafta içinde etmezse yapacak çünkü herkes bu sefer inanacak Ünal Aysal'a. Sene sonu gelir sözleşmeyi imzalardı zaten. Aysal önce şimdi sözleşme önerirsek hocaya saygısızlık olur diyerek 1 hafta sonra bu sözleşmeyi neden öneriyor o düşünülmeli ilk.
Çünkü Milli takımla uzun süreli sözleşme imzaladığını öğrendi.Hoca'nın bu şekilde takıma zarar vereceğini düşünerek de Biran önce yolları ayırmak için terimi sıkıştırıyor.Terimin Birileri istedi, diye imza atacak değilim derken bunu kastediyordu bence.

Fatih Terim ben Galatasaray'ı bırakmam, beni göndermeye çalışırlarsa da direnirim diyor. Buradaki çok bilmişler zaten bizi bırakacaktı diye senaryolar üretiyor.

Bravo beyler aynen devam, acaba bu sözleşme niye daha önce önerilmedi diye hiç düşünmeyin şimdi imzalamıyor diye Terim'i günah keçisi ilan edin.

Başkan gönderebiliyorsa göndersin bakalım hocayı. Kendisi de çok iyi biliyor, öyle veya böyle Fatih Terim kulüpten gittiği zaman Galatasaray da olağanüstü kongreye gidecek.

sözleşmenin şimdi önerilmesi gayet normal, olur da milli takım dünya kupasına giderse sezon sonu bizimle sözleşmesi bitecek olan fatih terime federasyon "dünya kupasına takımı götürmek istiyorsan uzun süreli kontratı imzala hoca" demeyeceğini kimse iddia edemez, sezon sonu fellik fellik hoca aramaktansa şimdiden terimin tercihini görüp ona göre hareket etmek istenmesi gayet normal, sonuçta hocanın uzun vadede 2 takımı birden çalıştıramayacağı aşikar

Yine bütün bu olayların öncesinde de iyi bir hoca gelirse Terim kadar başarılı olur iddiasını savunan biri olarak şunu söylemeliyim ki Hoca gitse bile eğer doğru hocayı bulur getirir ve aynı vizyonla devam edersek başarımız devam eder.

Fatih Hoca'nın yeni gelen hocaya göre artısı kalitesiz yerlierden görece daha fazla verim alması olur.

Hocanın transferden anlamadığını da yine söyleyenlerden biriyim. Bir adam Yiğit, Serca, Cris, Amrabat, Dany gibi adamlara para yağdırıp, BJK'nin bile akıl ettiği Töre ve Kerim'i kiralamayı, Ali Adnan'ı alıp bir Süper Lig takımına kiralamayı(yabancı sınırı bahanesinden dolayı) akıl edemiyorsa, yıllardır Carlinhos gibi dandik bir adamdan başka sol bek akıllara gelmiyorsa orada bir sıkıntı var demektir.

Shaqiri, Suarez ve Bruma kendisinin talep ettiği ve mantıklı olan ender transfer talepleri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt