Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bi gazeteci terime soramıyor mu net bir şekilde milli takımda ki görev süreniz maksimum dünya kupasına kadar mı?

+1905

Inan kiraci sen ben taraftar olarak belki takmiyoruz ama adamin bir korkunc gücü var camiada maalesef. liseciler diye kavram var ya ?! bu adam isde liderleri. onun ogluda öztürk sayilir. yani liseden cikmis insanlardan bas etmiyorum. bir liseciler var bide liseciler bizde :)

bilmiyorum anlata bildim mi.

Lise/liseciler ayri bir konu.Simdilik Ft ile alakasi olmayan mevzular.Ft önce kendini bir toparlasin sonra millete dil uzatsin.

Abi bi gazeteci terime soramıyor mu net bir şekilde milli takımda ki görev süreniz maksimum dünya kupasına kadar mı?

+1905

Soruldu, dendi ki "Milli takım Dünya Kupası'na giderse başında siz mi olcaksınız bir başkası mı?" cevaplayamadı hoca. Benim Galatasaraylılığımı sorgulamayın diyebildi.

Yahu o zaman neden biz takım olarak bu tüpçüye bağlıyız. Neden ligden çekmiyoruz takımı???

Hatta şikecilerin kanalı ligtv değilmi neden ordanda çıkamıyoruz..

Tüpçü federasyon başkanı galatasarayda , milli takımda bu federasyona bağlı değilmi? birde bu gözle bak.

Biz kulüp olarak tüpçüden para alıyoruz. Bunu neden alıyoruz o zaman?

Bizim başkan niye gitti tüpçüyle yabancı sınırı pazarlığı için. Demedimi bu yönetim gidecek diye??

Demogoji yapıyorsun. Federasyona bağlıyız ve de tüpçü gidici. Terim de zaten tüpçünün olmadığı düzgün bir yönetimle bu işe girseydi eleştirim en fazla ikisini birden yürütebilir misin hoca olurdu? Bir ton laf et, sonra da dediklerini yala. Bunlar benim yorumlarım değil bizzat olanlar.

İnan Kıraç denen adam kulübün tamamının iplerini elinde tutuyor. Ünal Aysal'ın belki 10 kat fazla güce sahip bir adam. Sadece Galatasaray yönü değil, kimelrden gelmiş, kimlere damatmış, kulübe kimi başkan yapmış kimi indirmiş bir araştırsan renktaş ağzın açık kalır.

Kardes ben Inan kiracin kim oldugunu cok iyi biliyorum.Fatih terim yaptigi hatalari konusuyoruz,konuyu farkli yere cekip senaryo üretmeye gerek yok,onun icin Inan kirac suan benim icin bir sey ifade etmiyor,senin icin bu Ft mevzusunda ifade ediyor olabilir.

Kusura bakmayin ama Ft yaptigi yanlislari ve son basin toplantisin da yaptigi cirkinlikleri örtbas etmek icin daha ne kadar senaryo üretilicek merak ediyorum.

Soruldu, dendi ki "Milli takım Dünya Kupası'na giderse başında siz mi olcaksınız bir başkası mı?" cevaplayamadı hoca. Benim Galatasaraylılığımı sorgulamayın diyebildi.

Tamam onu bende biliyorum ama benim sorum daha farklı.

Hani oldu da milli takım dünya kupasına gitti terim zaten milli takımın başında olur o kupada hani bunu sormaya bile gerek yok.

Sorulması gereken şu olmalı dünya kupası sonrası milli takım mı Galatasaray mı?

+1905

Demogoji yapıyorsun. Federasyona bağlıyız ve de tüpçü gidici. Terim de zaten tüpçünün olmadığı düzgün bir yönetimle bu işe girseydi eleştirim en fazla ikisini birden yürütebilir misin hoca olurdu? Bir ton laf et, sonra da dediklerini yala. Bunlar benim yorumlarım değil bizzat olanlar.

Tamam eleştirirsen de renktaş, şu başlığın son 3-4 sayfasını okuyan adam ne pis adammış bu Fatih Terim vurun kellesini gitsin der. Dozu kaçtı biraz.

Lise/liseciler ayri bir konu.Simdilik Ft ile alakasi olmayan mevzular.Ft önce kendini bir toparlasin sonra millete dil uzatsin.

takimi toparlasin dersek daha iyi olur belki. kendisini toparlamasi gibi durum ben azindan görmüyorum. dil uzatigi kisiler kendisini toparlasinda daha bir fayda var bence.

biraksinlar rahat biraksinlar. teknik taktik elestiri yapacaklasa yapsinlar. gerisi onlari ne ilgilenir nede hayal ürün komplo haberler yapmaya yol acma hakina doga bilir. ama burasi türkiye maalesef. futboldan haric her sey konusuluyor :(

Tamam eleştirirsen de renktaş, şu başlığın son 3-4 sayfasını okuyan adam ne pis adammış bu Fatih Terim vurun kellesini gitsin der. Dozu kaçtı biraz.

Pis adam falan demiyorum, nolursa olsun bir Galatasaray'lı olarak severim hocayı. Ama bir an önce herşey netleşsin yada güzelce bıraksın görevini. Son bikaç aydır yaptıkları saçmalıktan ibaret sadece bunu söylüyorum

Yahu hoca milliyetçi diyoruz yalan dolan diyorsun. Benim söylediklerim demogoji oluyor. Kusura bakmada sen ya at gözlüğünü çıkar yada milli duyguları yoksa da tanımadığın bilmediğin insanlar için

yalan söylüyor bahane deme. Kendinle çelişkili açıklamalar yapıyorsun. O zaman aynı eleştiriyi başkana da desene.

Neyse bu ülkede akp nin en büyük başarısıdır. insanları milliyetçiliğini yok ettiler.

Fatih hocanın milliyetçiliğine de kimsenin söz söyleme hakkı yok. Bizde nasılsa milli takımda da öyledir.

Buna sen ister inan ister inanma ama inanmıyorsanda bunlar bahane deme. Eğer öyle düşünüyorsan artık tartışacak bir konu olmuyor.

gide bilirsek tabiki gitmek ister dünya kupasina ama buda baskandan izin almadan bir sey diyemez ki. zaten öyle bir ortam yok daha henüz. mucize deniliyordu simdi durum zor haline geldi. o duruma gelelimde sonra oturup konusurlar baskan ile.

baskanda bu turnufa icin izin veriri bence ama bilmiyorum tabiki. gitme dersede gitmez bence hoca. ama niye gitesin ki. takimlar zaten tatilde. transferleride o yapmiyor ki. isimleri verir yani listesini. arada sirada web cam ile görüsürler olur biter :)

takimi toparlasin dersek daha iyi olur belki. kendisini toparlamasi gibi durum ben azindan görmüyorum. dil uzatigi kisiler kendisini toparlasinda daha bir fayda var bence.

biraksinlar rahat biraksinlar. teknik taktik elestiri yapacaklasa yapsinlar. gerisi onlari ne ilgilenir nede hayal ürün komplo haberler yapmaya yol acma hakina doga bilir. ama burasi türkiye maalesef. futboldan haric her sey konusuluyor :(

Fatih hoca kendisi uzatiyor medya degil.Basin toplantisinda kabadayilik yapicagina bu isler neden bu hale geldigini düsünsün önce.Türkiye´de kimse bu arabesk sözlere inanmiyor artik.90´li yilarda kalmis Ft artik milli dava olayini kimse yemiyor,Futbolun milli davasi mi olur Allah askina.

Kardes ben Inan kiracin kim oldugunu cok iyi biliyorum.Fatih terim yaptigi hatalari konusuyoruz,konuyu farkli yere cekip senaryo üretmeye gerek yok,onun icin Inan kirac suan benim icin bir sey ifade etmiyor,senin icin bu Ft mevzusunda ifade ediyor olabilir.

Kusura bakmayin ama Ft yaptigi yanlislari ve son basin toplantisin da yaptigi cirkinlikleri örtbas etmek icin daha ne kadar senaryo üretilicek merak ediyorum.

Ben sadece İnan Kıraç ile ilgili kouda konuştum. Hocanın ve Başkanın arasındaki mesele bambaşka.

Yahu hoca milliyetçi diyoruz yalan dolan diyorsun. Benim söylediklerim demogoji oluyor. Kusura bakmada sen ya at gözlüğünü çıkar yada milli duyguları yoksa da tanımadığın bilmediğin insanlar için

yalan söylüyor bahane deme. Kendinle çelişkili açıklamalar yapıyorsun. O zaman aynı eleştiriyi başkana da desene.

Neyse bu ülkede akp nin en büyük başarısıdır. insanları milliyetçiliğini yok ettiler.

Fatih hocanın milliyetçiliğine de kimsenin söz söyleme hakkı yok. Bizde nasılsa milli takımda da öyledir.

Buna sen ister inan ister inanma ama inanmıyorsanda bunlar bahane deme. Eğer öyle düşünüyorsan artık tartışacak bir konu olmuyor.

Hoca milliyetçi de senin şu çıkışını anlamadım benim yazdıklarımla ne alakası var şimdi? Hoca tüpçünün olmadığı bi takımda görev yapsa herkes biliyor ki bu kadar tepki çekmeyecekti. Ha bu olur muydu, gayet tabi de olabilirdi. Geçmişte de oldu. Adnan Polat çağırdığında pek ala gelmedi göreve noldu Galatasaraylılığından bişey mi eksildi?

Tamam onu bende biliyorum ama benim sorum daha farklı.

Hani oldu da milli takım dünya kupasına gitti terim zaten milli takımın başında olur o kupada hani bunu sormaya bile gerek yok.

Sorulması gereken şu olmalı dünya kupası sonrası milli takım mı Galatasaray mı?

+1905

+1905 Ismail nasilsin?:)

gide bilirsek tabiki gitmek ister dünya kupasina ama buda baskandan izin almadan bir sey diyemez ki. zaten öyle bir ortam yok daha henüz. mucize deniliyordu simdi durum zor haline geldi. o duruma gelelimde sonra oturup konusurlar baskan ile.

baskanda bu turnufa icin izin veriri bence ama bilmiyorum tabiki. gitme dersede gitmez bence hoca. ama niye gitesin ki. takimlar zaten tatilde. transferleride o yapmiyor ki. isimleri verir yani listesini. atada sorada wem cam ile görüsürler olur biter :)

Tamam işte Fatih Hoca bunu düşünüp cevap veremiyor, samimi olsa böyle cevap verirdi. Ben samimiyetine cidden inanmıyorum artık hocanın kusura bakmayın.

Kendisini şöyle toparlaması gerek, bu imza konusunu bu kadar uzatan hocadır.

Atacak imzayı konu kapanacak bu kadar basit.

He olur da dünya kupasına gidersek 1 aylığına daha izin verir başkan.

+1905

Fatih hoca kendisi uzatiyor medya degil.Basin toplantisinda kabadayilik yapicagina bu isler neden bu hale geldigini düsünsün önce.Türkiye´de kimse bu arabesk sözlere inanmiyor artik.90´li yilarda kalmis Ft artik milli dava olayini kimse yemiyor,Futbolun milli davasi mi olur Allah askina.

oluyor bazilari icin demek ki.

aysal baskan icin olyuor. basin süzcümüz icin oluyor..fatih hoca icin oluyor...

kendileri yaptiklari aciklamardan yol cikarak yazdim bu isimleri. sen görmeye bilirsin hakli veya haksiz olarak kendine göre ama bu olayi milli mesele görenleride yargilamayiz bence. saygi görmek lazim bu düsünceye.

Pis adam falan demiyorum, nolursa olsun bir Galatasaray'lı olarak severim hocayı. Ama bir an önce herşey netleşsin yada güzelce bıraksın görevini. Son bikaç aydır yaptıkları saçmalıktan ibaret sadece bunu söylüyorum

Senin için demiyorum ama diğer arkadaşların yorumlarına bakarsak Fatih Terim en büyük Galatasaray düşmanı gibi görünüyor. Herkes biraz sakinleşsin artık. Tamam eleştirinizi yaptınız, haklı olduğunuz noktalar var. Ama bir şeyi 15 kere söylemenin de bir anlamı yok. İsteseniz de istemeseniz de bu takımın teknik direktörü şu anda Fatih Terim. Bu kadar önemli bir maç öncesinde de taraftar destek vermek zorundadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt