İsmail Adıyaman
Tecrübeli Üye
- 4 Aralık 2008
- 6.520
- 182
- 1.358
+1905 Ismail nasilsin?![]()
Eyvallah kral sen nasılsın?
+1905
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1905 Ismail nasilsin?![]()
Tamam işte Fatih Hoca bunu düşünüp cevap veremiyor, samimi olsa böyle cevap verirdi. Ben samimiyetine cidden inanmıyorum artık hocanın kusura bakmayın.
Senin için demiyorum ama diğer arkadaşların yorumlarına bakarsak Fatih Terim en büyük Galatasaray düşmanı gibi görünüyor. Herkes biraz sakinleşsin artık. Tamam eleştirinizi yaptınız, haklı olduğunuz noktalar var. Ama bir şeyi 15 kere söylemenin de bir anlamı yok. İsteseniz de istemeseniz de bu takımın teknik direktörü şu anda Fatih Terim. Bu kadar önemli bir maç öncesinde de taraftar destek vermek zorundadır.
bir kere cevap verdi bu konu hakinda. nasip kismet dedi. yani veremiyor ki. oda sonucda bize bagli ve baskana. baskandan oturup konusmadan kesin ne söyleye bilsin hoca ?! dünya kupasina gitmek ister ama baskanla konusmadan anlasmadan bunu direk söyleyemez ki.
Kendisini şöyle toparlaması gerek, bu imza konusunu bu kadar uzatan hocadır.
Atacak imzayı konu kapanacak bu kadar basit.
He olur da dünya kupasına gidersek 1 aylığına daha izin verir başkan.
+1905
Senin için demiyorum ama diğer arkadaşların yorumlarına bakarsak Fatih Terim en büyük Galatasaray düşmanı gibi görünüyor. Herkes biraz sakinleşsin artık. Tamam eleştirinizi yaptınız, haklı olduğunuz noktalar var. Ama bir şeyi 15 kere söylemenin de bir anlamı yok. İsteseniz de istemeseniz de bu takımın teknik direktörü şu anda Fatih Terim. Bu kadar önemli bir maç öncesinde de taraftar destek vermek zorundadır.
oluyor bazilari icin demek ki.
aysal baskan icin olyuor. basin süzcümüz icin oluyor..fatih hoca icin oluyor...
kendileri yaptiklari aciklamardan yol cikarak yazdim bu isimleri. sen görmeye bilirsin hakli veya haksiz olarak kendine göre ama bu olayi milli mesele görenleride yargilamayiz bence. saygi görmek lazim bu düsünceye.
Kovulmanında bir yolunu bulur terim .Zaten şu anda açıklamalarıyla oraya doğru hızla gidiyor.o mu uzati acaba ?! milli takim icin anlastikdan sonra hemen ertesi gündü galiba floryada basina aciklamasi vardi.
" ben Galatasaraydan kovulmadikca Galatasaraydan ayrilmam söz konusu degil!!!"
NOKTA !!!
uzatan telegolcüler bilmem kimlerdi. yok hoca 4 yilik imzaladi yok hoca söyle yapti...
kim uzatmis acaba ?
Tamam işte bende diyorum ki samimi olan insan açıklamasını yapar. Der ki zamanı gelince oturur konuşuruz başkanla. Ama Fatih Terim hemen suç bastırmaya çalışıyor, sağa sola saldırıyor.
bir kere cevap verdi bu konu hakinda. nasip kismet dedi. yani veremiyor ki. oda sonucda bize bagli ve baskana. baskandan oturup konusmadan kesin ne söyleye bilsin hoca ?! dünya kupasina gitmek ister ama baskanla konusmadan anlasmadan bunu direk söyleyemez ki.
Ülkemizde günde 1 dollar ile gecinen milyonlarca insanimizin futbolu milli mesele olarak görmedigini biliyorum.yapilan Demogoji artik sökmüyor beyler "maymun gözünu acti artik".
Tff yoneticisi cikiyor gulerek Terim 5 10 yil bizee diyor. Ciksin duzgunce nerenizden uyduruyorsunuz 4 mac icin geldim sonra Galatasaray a doncem desin.
Ne zaman sozlesme konusu acilsa lagi uzatiyor yuvarliyor ama sonuca baglamiyor.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Eyvallah kral sen nasılsın?
+1905
o mu uzati acaba ?! milli takim icin anlastikdan sonra hemen ertesi gündü galiba floryada basina aciklamasi vardi.
NOKTA !!!
uzatan telegolcüler bilmem kimlerdi. yok hoca 4 yilik imzaladi yok hoca söyle yapti...
kim uzatmis acaba ?
o mu uzati acaba ?! milli takim icin anlastikdan sonra hemen ertesi gündü galiba floryada basina aciklamasi vardi.
NOKTA !!!
kim uzatmis acaba ?
bu biraz rte in 50% meselesine dönmeye basladiülkenin 50% senin gibi düsünüyorsa ama diger 50% fatih hoca gibi düsünüyorsa... ne yapacagiz o zaman ?!
Kovulmanında bir yolunu bulur terim .Zaten şu anda açıklamalarıyla oraya doğru hızla gidiyor.