Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam işte Fatih Hoca bunu düşünüp cevap veremiyor, samimi olsa böyle cevap verirdi. Ben samimiyetine cidden inanmıyorum artık hocanın kusura bakmayın.

bir kere cevap verdi bu konu hakinda. nasip kismet dedi. yani veremiyor ki. oda sonucda bize bagli ve baskana. baskandan oturup konusmadan kesin ne söyleye bilsin hoca ?! dünya kupasina gitmek ister ama baskanla konusmadan anlasmadan bunu direk söyleyemez ki.

Senin için demiyorum ama diğer arkadaşların yorumlarına bakarsak Fatih Terim en büyük Galatasaray düşmanı gibi görünüyor. Herkes biraz sakinleşsin artık. Tamam eleştirinizi yaptınız, haklı olduğunuz noktalar var. Ama bir şeyi 15 kere söylemenin de bir anlamı yok. İsteseniz de istemeseniz de bu takımın teknik direktörü şu anda Fatih Terim. Bu kadar önemli bir maç öncesinde de taraftar destek vermek zorundadır.

Taraftar maça gider desteğini verir zaten, ıslıklanacak hali yok Arena'da. Ama eskisi gibi İmparator tezahüratları da biraz zor. "Birileri rahatlasın diye" lafı taraftara da geldi çünkü.

bir kere cevap verdi bu konu hakinda. nasip kismet dedi. yani veremiyor ki. oda sonucda bize bagli ve baskana. baskandan oturup konusmadan kesin ne söyleye bilsin hoca ?! dünya kupasina gitmek ister ama baskanla konusmadan anlasmadan bunu direk söyleyemez ki.

Tamam işte bende diyorum ki samimi olan insan açıklamasını yapar. Der ki zamanı gelince oturur konuşuruz başkanla. Ama Fatih Terim hemen suç bastırmaya çalışıyor, sağa sola saldırıyor.

Kendisini şöyle toparlaması gerek, bu imza konusunu bu kadar uzatan hocadır.

Atacak imzayı konu kapanacak bu kadar basit.

He olur da dünya kupasına gidersek 1 aylığına daha izin verir başkan.

+1905

o mu uzati acaba ?! milli takim icin anlastikdan sonra hemen ertesi gündü galiba floryada basina aciklamasi vardi.

" ben Galatasaraydan kovulmadikca Galatasaraydan ayrilmam söz konusu degil!!!"

NOKTA !!!

uzatan telegolcüler bilmem kimlerdi. yok hoca 4 yilik imzaladi yok hoca söyle yapti...

kim uzatmis acaba ?

Senin için demiyorum ama diğer arkadaşların yorumlarına bakarsak Fatih Terim en büyük Galatasaray düşmanı gibi görünüyor. Herkes biraz sakinleşsin artık. Tamam eleştirinizi yaptınız, haklı olduğunuz noktalar var. Ama bir şeyi 15 kere söylemenin de bir anlamı yok. İsteseniz de istemeseniz de bu takımın teknik direktörü şu anda Fatih Terim. Bu kadar önemli bir maç öncesinde de taraftar destek vermek zorundadır.

Uzamasının sebebi hocanın körü körüne savunulması. Açık açık batırdığı cümleleri bile gelip hayra yoranlar oldukça haliyle mevzu uzuyor da uzuyor.

Yav arkadaş herşeyi geçiyorum, basın toplantısında deniyor ki hocam neden sözleşme imzalamıyorsun? Gerçekten Galatasaray'ı düşünüyorsa hoca çıkar çat çat söyler sebebini yada çat diye koyar imzayı. Bin dereden su getiriyor, masal anlatıyor insanlara. Biz de çocuk değiliz heralde insan ciddi soğuyor ya böyle yapınca.

Tff yoneticisi cikiyor gulerek Terim 5 10 yil bizee diyor. Ciksin duzgunce nerenizden uyduruyorsunuz 4 mac icin geldim sonra Galatasaray a doncem desin.

Ne zaman sozlesme konusu acilsa lagi uzatiyor yuvarliyor ama sonuca baglamiyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

oluyor bazilari icin demek ki.

aysal baskan icin olyuor. basin süzcümüz icin oluyor..fatih hoca icin oluyor...

kendileri yaptiklari aciklamardan yol cikarak yazdim bu isimleri. sen görmeye bilirsin hakli veya haksiz olarak kendine göre ama bu olayi milli mesele görenleride yargilamayiz bence. saygi görmek lazim bu düsünceye.

Ülkemizde günde 1 dollar ile gecinen milyonlarca insanimizin futbolu milli mesele olarak görmedigini biliyorum.yapilan Demogoji artik sökmüyor beyler "maymun gözünu acti artik".

o mu uzati acaba ?! milli takim icin anlastikdan sonra hemen ertesi gündü galiba floryada basina aciklamasi vardi.

NOKTA !!!

uzatan telegolcüler bilmem kimlerdi. yok hoca 4 yilik imzaladi yok hoca söyle yapti...

kim uzatmis acaba ?
Kovulmanında bir yolunu bulur terim .Zaten şu anda açıklamalarıyla oraya doğru hızla gidiyor.

Tamam işte bende diyorum ki samimi olan insan açıklamasını yapar. Der ki zamanı gelince oturur konuşuruz başkanla. Ama Fatih Terim hemen suç bastırmaya çalışıyor, sağa sola saldırıyor.

zamani gelince bakariz dedi isde zaten. mucize olan ortada böyle bir konu yokken öyle aciklama yapmayi gerek duymadi.

saga sola saldirmasi normal. hocanin yapmadigi bir seyi orda burda yaptigi gibi lanse edenler olursa tv lerde bilmem orda burda oda salar.

salamasa belki daha iyi ama hocayi az cok taniyoruz. hocamiz bu cekilde isde. banane diyemiyor.

Zaten önce bir 2. olsun takım , sonra daha play off var, en son konuşulacak konu o. Bizim basında dereyi görmeden bırak paçaları sıvamayı. daha da ileri gidiyorlar.

O konuda verecek cevapta yok ki. Neyse Fatih hoca kötü, tüü kaka Fatih hoca, adam 10 defa aynı şeyi söylüyor yok yine hala imza nerde...

Sanki imza olşa bişey değişecek, imza olsa başarısız olsa kulüpte gönderebilecek, imza olsa hoca gitmek istese kulüpte tutmayacak. Yani bu 3 sene hoca bu takımda 1 yıllık imzayla kaldı.

Son açıklaması gayet net 30 yıl da kalsam 1 yıllık imzalarla diyor. ben mi yanlış anlıyorum millet mi hocayı dinlemiyor . yada ben farklı anlıyorum. neyse sorun bende herhalde.

Forumda bile taraftar bölündü ki bu bazı kişilerin istediği bir durumdu..

Süreci Terim hoca berbat yönetti resmen..

Geçen hafta Tff yöneticisinin Galatasaray'a hala hocanın sözleşmesini göndermediklerini ve göndermeyeceklerini söylemesi koca bir soru işareti..

Ne olursa olsun isterse kalsın isterse gitsin ama bu süreç gün geçtikçe takıma zarar verme eğiliminde devam ediyor,ben şahsen başkandan hamle bekliyorum artık..

Ülkemizde günde 1 dollar ile gecinen milyonlarca insanimizin futbolu milli mesele olarak görmedigini biliyorum.yapilan Demogoji artik sökmüyor beyler "maymun gözünu acti artik".

bu biraz rte in 50% meselesine dönmeye basladi :) ülkenin 50% senin gibi düsünüyorsa ama diger 50% fatih hoca gibi düsünüyorsa... ne yapacagiz o zaman ?!

Tff yoneticisi cikiyor gulerek Terim 5 10 yil bizee diyor. Ciksin duzgunce nerenizden uyduruyorsunuz 4 mac icin geldim sonra Galatasaray a doncem desin.

Ne zaman sozlesme konusu acilsa lagi uzatiyor yuvarliyor ama sonuca baglamiyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Doğr renktaş terim bizim başkana laf geçireceğine uzun süreli elsıkıştık diyen fenerasyon yöneticilerine ve huca uzun süre bizimle kalacak diyen fenevli milli oyunculara laf geçirsin.2 kelam etsin. Ha birde her isteyene sözleşme gönderilmez lafıyla resmen dalga geçen bir fenerasyon var.

Tff yöneticisi çıkıp ağzını yaya yaya 5-10 sene bizde hoca diyor, ki o kadar sinirlendim ki ağzına çakardım karşımda olsa. Bizim hoca hala buna net cevap vermiyor. Evet doğru veya hayır yalan demiyor. Demezler mi adama o zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye?

NOKTA !!!

kim uzatmis acaba ?

Yasanan olaylar soylenen sozlerden daha gercektir diye Terim'in kendi lafi var. Fiorentina'dan ayrilirken soylemisti.

Baskan hocamizi birakmayacagiz deyip de kontrat onermeseydi dedigi lafin cok da bir gecerliligi, onemi olmazdi. Gonderilmeden gitmeyecekse sozlesme onerildi, Terim de atsin imzayi takimin gelecegi belirsizlikten ciksin.

NOKTA !!!

kim uzatmis acaba ?

Bak hacı ben bu sürecin en başından beri hocaya destek vermiş biriyim.

Neticede hatalı da olsa hocanın kredisi sonsuzdur bende.

Ama bu Galatasaray beni kovmadikça gitmem diyip sana gelen 3 yıllık sözleşmeyi de imzalamazsan herkes bi komplo teorisi üretir.

Hoca perşembe günü sözleşmesini 2016 ya kadar uzatan imzayı atsa bugün sadece madrid maçını konuşurduk.

+1905

bu biraz rte in 50% meselesine dönmeye basladi :) ülkenin 50% senin gibi düsünüyorsa ama diger 50% fatih hoca gibi düsünüyorsa... ne yapacagiz o zaman ?!

Olay rte degil.Mesele bazi arkadaslar ve medya bu isi baska yerlere cekmesi.Ft´ nin demirören diye bir serefsiz ile ayni cati da bulusmasidir.

Kovulmanında bir yolunu bulur terim .Zaten şu anda açıklamalarıyla oraya doğru hızla gidiyor.

bilmiyorum ola bilir. yani kovula bilir bu sürecde. biraz taraftarin durusu ile ilgili ve sonuclar ile ilgili bir durum belkide.

bu olaylardan sonra bir cok taraftar sirtini dönmüs durumunda hocaya izledigim kadari ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt