Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya fatih haci düsünsene ,sen pislik icinde yüzen türk futbolunun tek temiz kalmis camiasi olan galatasarayin basinda hocasin,sana bu sikeci yagci seref yoksunlar milli hocaligi teklif ediyorlar,sen bu pislik heriflere ragmen kabul edermiydin?Hadi diyelim kabul ettin ,hic düsünmezmisin benim taraftarim/camiam bunu kabul eder mi ?Bu pislilerlen ayni catida olmami isterler mi?Ha düsünmem bana ne diyorsan o zaman imparator olamazsin maalesef.

simdi bir örnek verecem sana. milli duygulari yüksek birisi olarak oraya gitti diyorum ya ben. ve hocada bu cekilde gitti diyoruz.

(tamam simdi senin görüsünü soran yok bu konuda gökhan hemen atlama ne milli meselesi ve saire diye :DD )

savasdasin diyelim örnek olarak. generelin ama serefsizin teki bilmem ne. sen bu adam serefsiz diye savasmiyorum mu diyeceksin ?!

Abi bugün bi öküz muhabbetidir gidiyor sende, anlamsızca gülüyorum sürekli :D

Valla bende Gökmen özdenak gibiyim ,o nasil tv de kendini sIkIyorsa küfür etmemek icin ,bende küfürbaz oldugum icin böyle "light" küfür ve hakaretler kullaniyorum forumda:happy::happy:.Özel hayata karsilassak böyle hafif light küfürler duymazsin benden , bu öküzler icin daha agirlarini kullanirim.:DD

simdi bir örnek verecem sana. milli duygulari yüksek birisi olarak oraya gitti diyorum ya ben. ve hocada bu cekilde gitti diyoruz.

(tamam simdi senin görüsünü soran yok bu konuda gökhan hemen atlama ne milli meselesi ve saire diye :DD )

savasdasin diyelim örnek olarak. generelin ama serefsizin teki bilmem ne. sen bu adam serefsiz diye savasmiyorum mu diyeceksin ?!

Hem atlama diyorsun sonrada böyle seyler yazip mecbur edip atlatiriyorsun beni:DDAslinda sende biliyorsun hakli oldugumu,ha ben hakli oldugum icin sevinmiyorum ama haksizda degilim be fatih.

Valla bende Gökmen özdenak gibiyim ,o nasil tv de kendini sIkIyorsa küfür etmemek icin ,bende küfürbaz oldugum icin böyle "light" küfür ve hakaretler kullaniyorum forumda:happy::happy:.Özel hayata karsilassak böyle hafif light küfürler duymazsin benden , bu öküzler icin daha agirlarini kullanirim.:DD

Aman abi tut kendini :happy: Ya öküz de laf mı zaten, forum çerçevesinde en fazla bu kadar oluyor :D Normalde bunlara öküz demek öküze hakaret aslında :D

hemen hemen butun Galatasaraylılar Hocayı sever ve saygı duyar..ben sahsen uzun yıllar çalışmasını isterim bizde...

ama körü körüne savunmanın anlamı yok her hamlesini Hocadan cok savunuyorlar bazı renktaşlar...hatalı demek zor değil...aynısı Başkanı savunan kesim içinde geçerli...zaten dışardan Bölünmemiz isteniyor zaten....yapmayalım bunu...

Eger Tanju'da bu konuda Terim ile Galatasaray'in yollarini ayrilacagina dair bir yorumu varsa ki var..Bu is harbiden ciddi boyutda'dir...

Triplere devam hoca. Elin 3 kuruşluk beşiktaşını şampiyon yaptın, tebrikler.

Hem atlama diyorsun sonrada böyle seyler yazip mecbur edip atlatiriyorsun beni:DDAslinda sende biliyorsun hakli oldugumu,ha ben hakli oldugum icin sevinmiyorum ama haksizda degilim be fatih.

senin görüsne göre haklisin. benim görüsüme göre ben hakliyim. olaya hangi duygular ile bakdigimiz ile ilgili bir konu.

:)

senin görüsne göre haklisin. benim görüsüme göre ben hakliyim. olaya hangi duygular ile bakdigimiz ile ilgili bir konu.

:)

Tamam.Sana o zaman o sevmedigin komutanin ile savasda bol sanslar:)Ben adam gibi serefli komutan ile savasa girmeye tercih ederim.Her gün o köpeklerin altinda kral olmaktansa serefli kulübümde cayci olmayi tercih ederim.

Nakadarda sevsek hocayi...yavas,yavas taraftarin tepkisini cekmeye basladi.

Gelecek hafta BJK gomecek bizi!

Tamam.Sana o zaman o sevmedigin komutanin ile savasda bol sanslar:)Ben adam gibi serefli komutan ile savasa girmeye tercih ederim.Her gün o köpeklerin altinda kral olmaktansa serefli kulübümde cayci olmayi tercih ederim.

yani demek istedigin komutan serefsiz diye Türkiyen icin savasmaszin :) ok ola bilir :)

caylar senden olsun o zaman . tek seker lütfen :coffee:

Doğru bir karar olur mu olmaz mı bilemiyorum ama Ünal Aysal her an tekmeyi vurabilir gibi geliyor bana. Tamam seviyoruz ediyoruz ama bu kadar kaprisi çekmek zorunda değil kimse. Gitti Yıldırım Demirören'in elemanı oldu, bir şey demedik. Şimdi sözleşme teklif ediyoruz, tripten tribe giriyor. Bu sene elimizden kayıp gidiyor, beyimiz hala kendi egosunun peşinde.

Doğru bir karar olur mu olmaz mı bilemiyorum ama Ünal Aysal her an tekmeyi vurabilir gibi geliyor bana. Tamam seviyoruz ediyoruz ama bu kadar kaprisi çekmek zorunda değil kimse. Gitti Yıldırım Demirören'in elemanı oldu, bir şey demedik. Şimdi sözleşme teklif ediyoruz, tripten tribe giriyor. Bu sene elimizden kayıp gidiyor, beyimiz hala kendi egosunun peşinde.

:bid::bid::bid::bid:

yani demek istedigin komutan serefsiz diye Türkiyen icin savasmaszin :) ok ola bilir :)

caylar senden olsun o zaman . tek seker lütfen :coffee:

Evet.Serefsiz oldugunu düsündügüm kimse ile birlikte savasa girmem.Sen rte´nin genclik kollarinda yada danismanlik bürosunda calisirmisin türkiye icin faydali bir sey olursa?Seni cagirsalar gidermisin?

fatih haciya cay yok:happy:

hoca taraftarının gözünde kendini bitirdin nasıl bir taraftarın gözünden düşersin örneğini çok başarılı birşekilde uyguladın ve yolu fb ile bjk ye bıraktın temennim şu 2 3 hafta içinde milli takımına gitmen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt