Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Otoriter hoca lazım Aydın yandaşı değil !!!!!

Sadece hoca suçlanıyor neden futbolculara bakan yok ben onu anlamıyorum

tamam hoca hatalı ama . Melo berbat, selçuk önündeki topa hamle yapmıyor,Eboue yerde, dany herzamanki gibi anlamsız hareketler,

sneijder yok,burak yok, sahada bir topçu RİERA var.

Drogba çıktı takımın inancı bitti. sonra saçma sapan hatalar, takım iki pas yapamıyor ve evet hocanın gitmesini istiyorlar herhalde diyeceğim sanki bilerek bu kadar kötü oynuyorlar.

eğer hoca gidince takım şahlanacaksa hoca bir dakka durmaz gider.

not: bir Ronaldoyu 3 kişi tutamıyorsan daha ne diyeyim bu defansa.

Nereye gidiyorsan git ama git yeter bu ne lan dalga mı geçion bizle tipe bak GİDECEKSİN !!!!!!!!!!!

"Beni göndermedikleri sürece gitmem."

Zorla kendini gönderteceksin. Bravo :005:

Milli takım meselesini geçtim neden bu takımı 4-5-1 düzeninde çıkarmıyorsun..Elinde Bruma gibi bir kanat varken 4-5-1 çık ve organize atak..Geçen sene bu adamlardan yediğin goller yetmedi mi..Hala kötü düzende ısrarla devam ediyorsun..Nasıl bir inattır bu arkadaş..Yazık ya..

Keşke taraftarın kafa yapısını değiştirme gibi bir şansımız olsaydı.

Giderken saçma transferlerini ve manevi evlatlarını da yanında götür.

Şu yenilen goller ancak halı sahada yenir. İstersen Mourinho-Ferguson-Klopp beraber çalıştırsın. Bu maçtaki kadar vurdumduymaz, futbola yeni başlamış gibi oynayan adamlara ne yapsan kar etmez. Hoca suçluysa futbolcular da en az onun kadar suçlu. 3 kişi bir adamı tutamadıktan sonra neyin sistemi, neyin taktiği?

Eboue-Chedjou-Dany bir daha düğünde bile yan yana birlikte oynamamalı hocam

Ninen hazı

Sadece hoca suçlanıyor neden futbolculara bakan yok ben onu anlamıyorum

tamam hoca hatalı ama . Melo berbat, selçuk önündeki topa hamle yapmıyor,Eboue yerde, dany herzamanki gibi anlamsız hareketler,

sneijder yok,burak yok, sahada bir topçu RİERA var.

Drogba çıktı takımın inancı bitti. sonra saçma sapan hatalar, takım iki pas yapamıyor ve evet hocanın gitmesini istiyorlar herhalde diyeceğim sanki bilerek bu kadar kötü oynuyorlar.

eğer hoca gidince takım şahlanacaksa hoca bir dakka durmaz gider.

not: bir Ronaldoyu 3 kişi tutamıyorsan daha ne diyeyim bu defansa.

Ninen hazırlamayacak onları hoca hazırlayacak. Pardon Hoca fb li bjk li oyuncuları hazırlar.Milli takımda yani as takımında.yedek takımını ne yapsın

Şimdi git bir tane daha kompozisyon yaz ve oku ayarları ver. Galatasaray mı önemsiz milli takım dururken o da ne

Tapatalk ile gönderildi.

Arkadaş onu bunu bilmem bekleri berbat oyunda kanat yok. Real gibi takıma karşı çift forver. BU NEYİN KAFASI ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt