Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takım yaşlı

kaldıki 2 haftadır antrenörsüz

sürekli spor yapan birinin 2 hafta hiç çalışmadığını düşünün

sonuç cheju,dany özelliklede eboue olur

takım yaşlı genç oyunclara yatırım yapalım, Alpaslan Öztürk,frei,alper falan filan diye kıcımızı yırtarken imparatorun futbol bilgisi 30 yaşındaki erman , fransanın en iyi stoperi cedju dedi.. bu yılı geçtim esas bomba seneye ,takım sıfırdan yeniden yapılandırılmalı ama oda zor eldeki hurdalıklara kimse talip olmaz.. ikinci terim dönemi aynen gercekleşdi,batırdı,yaktı bizi terimm..

Hoca kalacaksa da, artık radikal kararlar vermeli. Kimi kesiyorsa kessin ve formayı hak eden alsın.

Başlamışlar kıvranmaya bakalım nereye kadar. Böyle devam .....

İlk yarı tek forvet çıkıp oyunu tutacaktık, sonra skora göre forveti çiftlerdik.

Hayvan gibi koşturdu Burak'ı da. Sonra 2.yarı da gitti taraftara ıslıklatı.

Milli takım olayı gereğinden fazla abartılıyor Onur. Kaldı ki hoca milli takımdayken takımın yüzde doksanı da milli takımlarındaydı. Aydın-Emre Çolak'ı falan mı kendisi çalıştırmadı diye oluyor bunlar?

Bu kadar bireysel hata, hele de bir ŞL maçında yapılır mı? 1 değil, 3 değil, 5 değil. 15-20 tane bireysel gollük hata yapılır mı yahu? 1 gol yedin diye koskoca Galatasaray takımı neredeyse sahada oturup ağlayacak hale gelir mi? Teknik taktik, millli takım falan değildi bugün sorun. Armaya sahip çıkamadı oyuncular sahada. Asıl sorun oydu. Bunu da başka hoca getirerek çözemezsin. Arızalı parçaları kesip atacaksın acımadan. Chedjou, Dany, Eboue. Bu adamlarla bu iş gitmez. Semih-Gökhan bile olsa bu derece dağılmazdık eminim.

Yiğit Chejunun hali ebouenin hali içler acısıydı bugün,Dany bir nebze diyecem 2-0 dan sonra oda kaydı

Bunlar nağbali adamlar

Bu adamları hasana ümite emanet etmek kuzuyu kurta emanet etmek gibi

Hoca bu maça kafasını geçen perşembeden itibaren vermeye başladı

Gruptaki en krtitik maçlarımızdan 4 gün öce yani

Hoca cemaat meselesi bu ne yazıkki

El birliğiyle içine ettiler takımın

Bu maçın sorumlusu değil bence.

Ama geçen sezondan bu yana takımın genel durumu (şampiyonluk, çeyrek final ve süper kupaya rağmen) hiç iyi değil ve gittikçe kötüye gidiyor. Geçen sene kazanan takım kimliği ile işi götürüyorduk onu da kaybettik ve kaybedene dönüşüyoruz.

Eğer düzeltebilirse ne ala. Ama benim pek inancım yok. Belki de bırakması daha iyi olacak.

Bırakınca iyi olur muyuz o da ayrı mesele. Hoca dışında da bir sürü problem var takımda. Ama şu aşamada bir şoka ihtiyaç var gibi.

Kac mactir takimin en iyisi meloydu. O zaman gelip konussaydinya.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Neyoi anlamiyorsun onu anlat anlatalim. Adami almamaliyiz diyen ben, fizik olarak kondisyon olarak eksik olan Melo takimin tokezlemesine neden olan kisi diye yazan benim.

Bizim ligde 30 metrede oynadigi topu begenenler var.

Ilk senesindeki melo'yu bugunku melo ile karistiranlar var.

Yerine cok daha iyisi alinirdi.

Yine MELO'NUN FIZIGINI TOPARLAMASINI BEKLEYECEGIZ..

Kac mactir takimin en iyisi meloydu. O zaman gelip konussaydinya.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Neyoi anlamiyorsun onu anlat anlatalim. Adami almamaliyiz diyen ben, fizik olarak kondisyon olarak eksik olan Melo takimin tokezlemesine neden olan kisi diye yazan benim.

Bizim ligde 30 metrede oynadigi topu begenenler var.

Ilk senesindeki melo'yu bugunku melo ile karistiranlar var.

Yerine cok daha iyisi alinirdi.

Yine MELO'NUN FIZIGINI TOPARLAMASINI BEKLEYECEGIZ..

hoca hala ilk 30 dakika şablon alırım diyor...4-3-1-2 style devam......

bu yaşlı takımdan,devasa açıklardan zor dikiş tutar mevcut kadro,artık ligdede işimiz zor, terim trip yapıp kaçar ve seneye yeniden yapılanmaya çalışırız artık mevcut devasa hurdalık ve maliyeti ile birlikde..

Bence artık ayrılmalı diyeceğim de yerine kimi bulabiliriz şu an bilmiyorum. Takım daha kötü oynayamaz zaten.

Toparlar mıyız bilmiyorum ama öyle görünmüyor.

2 yıldır defansı adam edemessen sana sorarlar hoca.Defanstaki adamların hepsi hocanın tercihi.

.Çokmu zor .bilic 2 ayda taş gibi defans yaptı valla ya.İmparator dediğimiz bağrımıza bastığımız adam ... maalesef

kimile çıkacakmış ,cevaba bak sanki bu oyuncuları ben aldırdım takıma, hoca aynen ikinci terim döneminde olduğu gibi 2 yıldır yanlış transferlerle takımı hurdalığa çevirirken mali olarakda bizi batırmışdır, her şey, gecdimde dünya üzerinde kimsenin talip olmadığı aydın yılmaza yıllık 1 milyon euorodan imza attırıp birde onu savunan adamın Galatasarayda işi yok artık, gitsin demiröreninin yanına..

Iki seneden beri sampiyon olurken, gecen sene ceyrek final oynarken iyidi ama. Sanki elimizde limitsiz bütcemiz varda, Hoca'ya git istedigin oyuncuyu al dediler, hoca'da gitti bunlari aldi. Adam 2 seneden beri bana solbek lazim diye bagrirken, Aysal bey Riera'ya yollamadan bek alamayiz diyordu. Madem o kadar istedigi adami aliyolardi, gidip Arda'yi alsalardi ya o zaman. Alper Potuk'u alsalardi. Hoca bana bunlari sakin almayin, elimdekiler bana yeter dedi. Bana kimse 2. dönemden bahsetmesin. Ergün Gürsoy kendi cikti ve aciklama yapti, biz o dönem hoca'nin hic bir istedigi oyuncuyu alamadik, hep liste sonlardakini aldik diye.

Havalara girmişti,ayakları biraz yere basar artık.Yoksa kuşlardan biri alır ligi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt