Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim der ya hani ben her çağırıldığında geldim diye, hikaye! 8. olduğumuz sene seni çağırdı A.Polat gelmedin? Neden? Kadro iyi değildi. Mesajda geldi bir yerlerden seneye Polat yok, yeni yönetimle gelirsin diye.

21 nisandaki gibiyim hocam..o fener yenilgisinden sonraki gibi hisler..hastaydım,ağırlaştım..hastahaneye kaldırdılar..12 mayıs günü ameliyat oldum.maçı izleyemedim. gözümü açtığımda elimi kalbime götürüyorum demiştin tüm GSlılar için..

o fatih terimden eser yok şu an.tffye laf eden sen onların teklifini kabul ederek önce ihanet ettin,sonra takımı yalnız bıraktın 10 gün..

gider misin bilmem ama gitmeni de istemiyorum.bu yaşananların geri dönüşümü olmalı.ne yap et,takımı iyi hale sok.

Terimin kalibresi bu ,daha fazlasi degil.6 kere katilip 1 kere gruptan cikabildi.Bu sevyelerin hocasi degil kabul etmek lazim.Her geldiginde arkasinda enkazla gidiyor,sistemsizlik,basina buyruk hareketler almis basini gitmis..Aysalin gozunun yasina bakmadan gondermesi lazim.

hoca birak artik bu inadi bu takim 4-3-1-2 oyniyamiyor cok igrenc bir taktik, bizim oyniyacagimiz tek bir taktik var bu kadroya göre oda 4-2-3-1. artik burak mi yedek olur drogba mi orasi hic önemli degil. kanatlar is gördükten sonra ha burak ha drogba ha umut nasil olsa atariz.

hoca birak artik bu inadi bu takim 4-3-1-2 oyniyamiyor cok igrenc bir taktik, bizim oyniyacagimiz tek bir taktik var bu kadroya göre oda 4-2-3-1. artik burak mi yedek olur drogba mi orasi hic önemli degil. kanatlar is gördükten sonra ha burak ha drogba ha umut nasil olsa atariz.

Burak o ettiği küfürden sonra Arena'ya zor çıkar bence. Islıklanması yanlıştı ama küfür etmesi fiyasko

Takımı ve kendini bu maça hazırlayacağana gidip başka işlerle uğraşırsan sonuç tabiki böyle olur. Sezonun en önemli dönemi başıdır. Takım ve taktik daha hazır değil.

Yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş zaten çok yetersiz.

Takımı ve kendini bu maça hazırlayacağana gidip başka işlerle uğraşırsan sonuç tabiki böyle olur. Sezonun en önemli dönemi başıdır. Takım ve taktik daha hazır değil.

fatih terimin yaninda ne zmn iyi bir yardimci olduki yada simdiye kadar ikinci bir adam yetistirmismi davala ve sas ta formalite icabi duruyolar orda zaten bir takimin bir macta hem td hemde yardimcilari atilirmi ama ft oldugu yerde hepsi mümkün

bjk maçında hakan-riera, semih-dany, sabri-engin, umut-burak değişir yine aynı sistem aynı hamam oynar. değişen sadece oyuncuların adı olur. suçuda dany ile riera ya atar. sanki dany ve riera sezon başından beri mükemmel oynuyorduda bu maçta kötü oynadı! sezon başından beri oynamayan adamları hemde defansı bozup oynatmak neyin nesi? ben söyliyim kazansaydık kahraman olacaktı ya

Reale farkli yenildik diye elestiremem fatih hocayi.Reale karsi onlarca takim bu sekilde kaybetmis ama bu milli takim rezilikleri cok puan kaybetirdi sana.Bjk maci realden daha önemlidi benim icin.Gecen sene ki sansli ceyrek final bazi forumdaki arkadaslari havaya soktu ,kendimizi realen boy ölcücecek durumda oldugumuzu zannediyorlar.Adamlarim bir transferi tüm takimiza bedel.Yasli drogba ile bitik sneijderle real kafa tutacagimizi sananlar uyanmistir insallah uykularindan.

Basın toplantılarında bir kişi de çıkıp milli takım olayından beri Galatasaray'ın galibiyeti yok, sizce bu tesadüf mü gibi bir soru sormuyor mu ya? Yoksa televizyonda mı vermiyorlar ne yapıyorlar anlamıyorum..

Mustafa sarplı,Ayhanlı,Barışlı,Cana'lı,Pinolu,Uğur ucarlı bir kadro ile Real madridin karşısına cıksak ve 6 gol yesek cok normal ama şuan belkide Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu ile bu skor olmadı hocam olmadı yakışmadı....

bu hezimeti ancak grupta 3. olup alınacak bir yeni UEFA kupası kapatır,ligte şampiyojn olmak bile kapatamaz bu utancı....

Hasan oyunculara abilik yapar, Umit de kim hangi gece kulubunde sabahlamis Terim'e bildirir diye gorev verildi kendilerine herhalde. En azindan rakipleri iyi analiz edecek birine ihtiyac var kesinlikle.

Mustafa sarplı,Ayhanlı,Barışlı,Cana'lı,Pinolu,Uğur ucarlı bir kadro ile Real madridin karşısına cıksak ve 6 gol yesek cok normal ama şuan belkide Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu ile bu skor olmadı hocam olmadı yakışmadı....

bu hezimeti ancak grupta 3. olup alınacak bir yeni UEFA kupası kapatır,ligte şampiyojn olmak bile kapatamaz bu utancı....

Galatasaray tarihinin en pahalı kadrosu olabilir ama kesinlikle en iyi kadrosu değil,son derece dengesiz,bir cok mevkide çok kötü oyuncularla doldurulmuş ve çok yaşlı bir kadro, bu yılı kayıp ederiz,imparatore arkasına bakmadan çekip giderde ya sonrası ?? 2 yıldan beri takımı batırdılar yaptıkları transferlerle resmen..

Maçları izlediğine bile inanmıyorum. Zaten bi sistemi var kafasında. Allah'tan vahiy gelse değiştirmez onu takmış ya kafaya. İnsanları, takımları küçümser ligi küçümser gider bi de milli takımı falan alır üzerine. Yok yani saygınlık bırakmadı kendisine, tam dalga konusu şu an.

Terimin kalibresi bu ,daha fazlasi degil.6 kere katilip 1 kere gruptan cikabildi.Bu sevyelerin hocasi degil kabul etmek lazim.Her geldiginde arkasinda enkazla gidiyor,sistemsizlik,basina buyruk hareketler almis basini gitmis..Aysalin gozunun yasina bakmadan gondermesi lazim.

evet büyük bir enkaz bırakır,özelliği bu ,sistemsizlik,gazla takımı oynatmak ve devasa transfer yanlışları..

hiç kimse kusura bakmasın ben hala hocanın arkasındayım...rierayi dany ı oynatamıyoruz federasyonun kararı sayesınde...semıh sakat mecburen dany oynadı hakan oynasa nıe riera oynamadı dıceksınız...hoca mı eboueye yere at kendını dedı? o ana kadar gumbur gumbur bı galatasaray vardı gayette ıyı oynuyorduk emınım herkeste begenmıstır..drogba sakatlandı top tutamadık chedjou dany nın hataları da bu sonuc oldu ama dıp yapmamız gerekıyordu bı bakıma ıyı oldu...canımız sagolsun kaybolan bı uc puandır herkes cıkarılacak derslerı cıkarmıstır...fatih terım gelmeden once nerelerde oldugumuzu suan nerelerde oldugumuzu ve galıbıyet beklerken bu hale geldıgımızı unutmayın fenerbahceden cok madrıdle mac yapar olduk...

federasyonun kararı imiş, üç kuruş para ile garga denilen reziller adam gibi takım kurdu sen hala federasyonun kararı diyorsun, stoper kaliteli stoper diyoruz yaz dönemi tek transfer yapılıyor chedjou neymiş izlemişler beğenmiişler,adam balon?? bumu kardo mühendisliği , komik savunmalar bunlar yerli kim varsa elinden kaçırıyorsun ondan sonra federasyon diyorsun.. yazık..

Daha once de yazdim ulan bir macta da diyelim ki helal olsun nasil cozmus rakibi adamlari nasil da kitledi. Yok abi boyle birsey. Rakibi okuyamaz, cozemez, rakibe ozel taktik gelistiremez. Adamin kariyerinde yok boyle bir durum. Anca kafasinda bir sablon vardir oniu uygular. Antalyaya da ayni sablon ve takimla cikar reale de. Ben onlem almam kendi oyunumu oynarim. He oynatirlar sana oyununu. Ya gerekiyorsa Baltayla Rierayi onlu arkali oynatirsin, istersen 5li defans 10lu orta saha oynarsin ama birseyler yaparsin ya. Yok iste oyle bir zihniyet yok. Ulan lucescu neydi be. Adam gunlerce calisir, rakipleri cozer sonra da sahada adamlara adim attirmazdi. Ha bu planlarin tutar tutmaz o ayri ama en azindan bir planin olsun. Biz saldim cayira hadi oyna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt