Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana Galatasarayli oldugundan beri en güzel Galatasaray ile ilgili ani kim yasatti ?

Bir düsün, sonra burayi terk et, ve kendini as, bi zahmet.

fatih terim sonsuza dek bizle olamaz.inadı,egosu galip geldi.bende gitmesin istiyorum ama hatalarını ölse farkedemez bu adam.

Muslera

Eboue-Gökhan-Semih-Riera

Melo-Selçuk

Hamit - Sneijder - Bruma

Umut

11i bekliyorum hocadan.

fatih terim sonsuza dek bizle olamaz.inadı,egosu galip geldi.bende gitmesin istiyorum ama hatalarını ölse farkedemez bu adam.

Adam özür diledi, daha ne yapsin ?

Ilk 30 dakikada o kadar gol kacirdik ki, onlardan biri girseydi, isler cok degisik olacakti. Cok berbat bir defans hatasindan golü yedikten sonra, takim resmen cöktü.

Sezon daha erken, daha iyi günler de gelecek elbet. Besiktas'a hafta sonu koyacagiz. Juve, Kopenhag'a da koyacagiz !

Ilk 30 dakikada o kadar gol kacirdik ki, onlardan biri girseydi, isler cok degisik olacakti. Cok berbat bir defans hatasindan golü yedikten sonra, takim resmen cöktü.

Sezon daha erken, daha iyi günler de gelecek elbet. Besiktas'a hafta sonu koyacagiz. Juve, Kopenhag'a da koyacagiz !

şu an deplasmanda alacağımız galibiyetler unutturur bu yenilgiyi ama umudum yok.hayal kurmanın alemi de yok

Milli takım olayını en fanatik FT hayranı bile açıklayamaz resmen sattı bizi takımı 2. plana attı ve düştüğümüz durum ortada.Bu yaşanan rezaletin 1 numaralı sorumlusu Fatih Terim'dir.Hani aslolan Galatasaray'dı?Fatih Terim adaletin olduğu yerde olurdu hani?Bulduğun ilk fırsatta bizi sat sonra Galatasaraylıyım şöyleyim böyleyim diye gez HE TAMAM

six.jpg

Hocanın uğurlu rakamı

fatih'in fedaileri ortalıkta gözükmüyor çıkıp savunun hocanızı.fatih terim gibi arabesk düşüncede olan bir insanla dünya kulübü olunmaz maalesef fenere benziyoruz onlarda 2003-2008 arası farkı açmak için ellerinde fırsat varken kaçırmışlardı şimdi de biz aynı şansı teptik.umarım fatih terim süleyman demirel gibi 6 defa gelip 7 defa gitmez kendisi mümkünse sadece efsaneleri anma gecelerine gelsin.

Fatih hocaya en çok sahip çıkanlardandım ama çok hata yaptı hemde çok. Tff seni 10 maç tribüne gönderiyor ama sen onların teklifini kabul ediyorsun neden çünkü ünal aysal'a ayar vereceksin he verdin ayarı takımın hali ortada. estonyayı mı düşeneceksin real'i mi ? yola çıksak real madrid'in en etkili silahı hangisi desek %99'u kanatlar der çünkü bu net belli ama sen egonun tatmin etmek için hücum oynatıyorsun. fatih terim'i en çok sevenlerden biriyim ama artık takıma zarar veriyor yollar bir an önce ayrılmalı.

Bana ne sallıyorsunuz be, o rakam bugün her yeri süsledi terim efendi sayesinde. Bırakın da o kadar takılalım bizde

tabi koyarız he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt