Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hoca giderse tek ve mükemmel bir çözüm: LUCESCU
boyle kaotik bir ortama bence hayatta gelmez , gelecek olsa Fener'e gelirdi adamlar hem sinirsiz butce onerirdi hem de malum sike ve lobi faaliyetleri var

Ukrayna'da disiyle , tirnagiyla olusturdugu bir takim var , imkansiz gibi

bence en makul sonuc Senol Gunes olur

Bende isterim ama orda düzeni kurmuş herşey yolunda giderken gelirmi sence ? Sonuçta herkes Fatih Terim değil.

Türkiye'deki futbolu seviyorum,özledim diye çok açklama yaptı. hatta fenerin teklifi için "geç kaldınız" gibi haberler vardı. Fener'e gider seneye büyük ihtimal.ondan ersunla 1 yıl imzaladılar. gitmezse,fatih hoca giderse ve biz teklif edersek kesinlikle gelir

boyle kaotik bir ortama bence hayatta gelmez , gelecek olsa Fener'e gelirdi adamlar hem sinirsiz butce onerirdi hem de malum sike ve lobi faaliyetleri var

Ukrayna'da disiyle , tirnagiyla olusturdugu bir takim var , imkansiz gibi

bence en makul sonuc Senol Gunes olur

sıkıldı ordan :) sözleşme yenilemeyi de son zamanlarda yaptı.

Türkiye'deki futbolu seviyorum,özledim diye çok açklama yaptı. hatta fenerin teklifi için "geç kaldınız" gibi haberler vardı. Fener'e gider seneye büyük ihtimal.ondan ersunla 1 yıl imzaladılar. gitmezse,fatih hoca giderse ve biz teklif edersek kesinlikle gelir

Sen destek oluyorsun da sana destek olmamı diyorlar eleştirdiğin kişiler?

Benim yazdıklarım bir maçla yerden yere vuranlara, 3 sene evvelini unutanlara yönelikti destek olana da destek olma diyecek bir taraftar kitlesine sahip olduğumuzu düşünmüyorum. Her koşulda destek olmayı görev edinmiş bir yapıda taraftar olmayı kendi naçizane fikrimce daha doğru bulmayı öneriyorum sadece bu bir hata mı sence renktaş?

Rakibe göre sistem geliştirmiyor.

R.Madrid veya bu kalibrede güçlü takımlar ile oynuyorsan 0-0 için çıkacaksın ilk önce , içeride dışarıda.

Bu huyundan vazgeçmezse Juventus'ta fark atar bize.

Antalyaspor'a karsi ayni taktik , Real'e karsi ayni taktik ; Barcelona falan miyiz biz

Defansif anlayis bu kadar boslanmaz, boslanmamali. Bu tip takimlara karsi oynadigimiz "saygisiz" futbol cezalandirilir.

Nitekim cok agir sekilde cezalandirildik. Camianin bu durumda olmasinin cok sebebi var, ama ben burda sadece teknik meseleleri konusayim.

Belki Real Madrid, Bayern Münih kalitesinde degiliz, ama bu kadronun 6 gol yemeye hakki yok. Rakip kim olursa olsun.

Formda yada formsuz. Senin takiminda Drogba, Sneijder, Muslera, Melo, Eboue gibi isimler varken, o kadro 6 yiyemez.

Bu durumda tabiki hoca da sucludur. Baska bir aciklamasi olamaz dogal olarak.

Sanki takimin ruhunu süpürge makinesiyle cekmisler. Taniyamiyorum takimi. Bu düsüsün nedenleri olmali ve var.

yazıklar olsun bunu bu taraftara yaşatan hocayada oyuncularada aldığınız paralar haram olsun ben galatasarayımı istiyorum kardeşim imanla ruhuyla oynayan oyuncuları istiyorum yılda 2 milyonu 3 milyonu cebe indirip yatan adam istemiyorum yine söylüyorum haram olsun kazandıklarınız

Ortada taktik filan yok ki Antalya maçında aynı taktik, Madrid maçında aynı taktik diyorsunuz..

https://s5.directupload.net/images/110302/jumk93bt.swf

Tarihimizde 6 yediğimiz maçları çıkartabilirmi biri? Oyuncuykende 6 yemişmiyiz merak ettim. Gerçi yemedik ya...

Milli takımdaki son maçı 6-0 Macaristan'dı diye hatırlıyorum. fenere karşı deprem kupasında 6-1, tsydde 5-0 kaybettiğimiz maçlarda da vardı kendisi. Başka maçlar da vardır muhtemelen. Bir de ilk maçında berbat oynadığı söylenen ve içeride dışarıda Anderlecht'in 5-1 yendiği eleme maçları var ikisinde de şeref golü Gökmen'dendi :)

Yemedik yemedik, vallaha simdi o Besiktasli elemanin halini daha iyi anliyorum ve hiç komik degilmis :(

FT kendine korktu dedirtmez. Skor 0-4 olmasina ragmen hala forvet alan tek TD'dir. Dün de korkmadi ve bizi rezil etti. Bravo.

Yav cidden yenildik, farkta yedik tmm da 6 nedir ya Allah kahretsin hepinizi, hala inanamıyorum içerde 55 bin taraftarın önünde nasıl 6 yeriz biz ya?

diyorum ya ilk yari soyle 4-0 falan bitse , 10 tane yedirir adama

cumle aleme maskara eder adami

Skoru bir kenara koyuyorum daha can sıkıcı olan hoca ders almamış gibi konuştu maçtan sonra.6 tane yemiş takımın öyle yada böyle.Sen hala kalkmış 30 dakikanın değerlendirmesini yapıyorsun,takım çok iyiydi diyorsun.

Fatih Terim'e olan inancım her geçen gün daha da azalıyor.İsmi Fatih Terim değil başka biri olsaydı çok daha ağır şeyler yazar,ceza alırdım bugün bu forumda.

Hiç mi akıllanmadın Dany-Chedjou tandeminin yaptığı hatalardan.Hiç mi fark etmedin çift forvetli kanatsız sistemin işlemediğini.Ne diyeyim sen biraz daha analiz yap.Yada en iyisi hepsini bırak Estonya maçını düşün hocam.

Benim yazdıklarım bir maçla yerden yere vuranlara, 3 sene evvelini unutanlara yönelikti destek olana da destek olma diyecek bir taraftar kitlesine sahip olduğumuzu düşünmüyorum. Her koşulda destek olmayı görev edinmiş bir yapıda taraftar olmayı kendi naçizane fikrimce daha doğru bulmayı öneriyorum sadece bu bir hata mı sence renktaş?

Bak renktaş, Bahsettiğimiz kişi ''Fatih Terim varsa adaletin olduğu yerde vardır'' dedi. Üzerinden biraz zaman geçtikten sonra Bu lafı söylediği kişilerle aynı masada oturup sözleşme imzaladı. Gitti Milli takıma, 1 yıllık danışman olarak anlaşmaya vardı. Spor programları günlerce sözleşme 1+3 yıl dedi. Ünal Aysal Federasyondan sözleşmeyi istedi. Federasyon Galatasaray bizim muhatabımız değil, isterse Fatih Terimden sözleşme detaylarını öğrenebilirler dedi. Ünal Aysal 2 yıl sözleşme uzatma teklifinde bulundu. Daha önce Galatasaray beni yollayana kadar buradayım diyen adam, Kimse istiyor diye sözleşme imzalayacak değilim dedi. Basının eline bir malzeme daha verdi böylelikle. Telegol, beyaz futbol gibi ucuz programların 3-4 saatlik yayın akışlarında sadece Galatasaray konuşulmaya başlandı. Gelelim saha içine. Hamit ve Melo geçen senenin hazır olmayan oyuncularıydı. ilk 11'de sahaya sürüp, 50-60-70'de oyundan alarak yani oynatarak açıklarını kapatmalarını sağladı. Bunu kendisi de söylemiştir. Neden Brumaya da aynısını yapmıyor? Şuan ki durumu 20 dakikaya mı yetiyor sadece acaba? Bak biz futbolu Fatih Terim kadar bilmeyiz. Bu halimizle bile Reale karşı çift forvet arkalarında Sneijder ile başlarsak elek oluruz dedik günlerce. Bunu sadece hoca görmedi. Gördü de işine gelmedi. Yine bildiğini uyguladı. Sanırım karşısındaki takımı antep falan sandı. Bu mağlubiyetten ders çıkarır mıyız? Hayır! Beşiktaş maçında maça Umut burak arkada Sneijder ile başlar yine.

Birde yabancı sınırı kalkacakmış gibi hareket ettik.Doğru düzgün yerli takviyeler yapmadık.

Bruma transferine lafım yok.5 yabancılı sistem olsa bile böyle genç bir yeteneğe hayır denmez.

Melo'da uygun fiyata alındı zaten.Inler için 10-13m istenmişti sanırım.Ciddi bir maliyet farkı olduğu için buda normal karşılanabilir.

Fakat mesela kadroda Dany-Chedjou yerine Aykut Demir,Serdar Taşçı ve Ömer Toprak üçlüsünden herhangi ikisi olabilirdi.Kalite olarak daha kötü olabilirler ama en azından her hafta defans kurgusunu değiştirmek zorunda kalmazdık.Özellikle defans hattında kadro istikrarı çok daha önemli.

Şimdi Dany ligde hep tribünde , Chedjou ise 2 haftada bir oynuyor.Cl de bu defansın dağılması çok normal.

Geçen sezon ise Eboue-Semih-Dany-Riera dörtlüsü ligde ve cl de çoğu maçta beraber oynadı.

Birde hazırlık maçlarında Dany-Chedjou ikilisinin ne kadar uyumsuz olduğunu defalarca görmüşken bu kadar önemli bir maçta ikisini beraber oynatması ayrı bir skandal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt