Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim adaletli forma dağıtır diye biliriz. O zaman Umut'un Burak'ı kesmesi lazım. Sniedjerin türbünde ki dört yabancıdan biri olması lazım. Bakalım göreceğiz.

Yav belli hiç izlememişsin sen bu R.Madridi Ancelotti geldiğinden beri bari geçen seneki madridle oynadığımız maçların özetine baksaydın ne zaman çift forvet oynasak gol yedik teke döndük gol attık pas yaptık takım kendini bulmuştu sonra 3-1 olunca yine çift forvete döndün gene gol yedik 2 senedir böyle illa böyle birinin gelip seni delik deşik etmesi mi lazım bunu anlamak için

Hoca'nın oyuncu seçimlerine taktik anlayışına büyük saygım var. Mutlaka bir bildiği vardır. Sonuçta o kadar zaferi biz değil kendisi ve oyuncuları kazandı.

Buraya kadar eyvallah ama hocam dün neredeyse hiçbir ikili mücadeleyi kazanamadık. Kondüsyon yerlerde geziyor. Serbest vuruş organizasyonları hiç yok. Çok övdüğümüz Piri ve Fatih hoca 2.5 aydır bu takımı nasıl çalıştırdı anlamak mümkün değil.

Bir de şu var ki Fatih hocam emrinde girdiğin ve arkalarını kurtardığın adamlar dün kıs kıs senin maçını izleyip ellerini ovuşturuyorlardı. Eminim sonuçtan çok memnun olmuşlardır. Bir an önce eski formuna geri dönmelisin ve artık bir karar vermelisin...

Dün Real 5 saniyede 6-7 pas yaptı bizim topçuların başı döndü, sorun orda. O esnada güldüm resmen halimize, acınacak haldeydik. Sonra bizim atakları dikkatle seyrettim, atağa çıkana kadar asırlar geçti. Oyuncularımız rakibi hataya zorlayacak hareketler falan yapmıyorlar, hep standart hareketler. E bunu halı sahadakiler de yapar. Orta sahada topu döndür, kanada at, ileri şişir vs vs... Bu basit. Rakibi dengesiz yakaladığımız, hataya zorladığımız tek an sanırım Engin'in Sneijder'a pasıydı, başka hatırlamıyorum. Bi de presle Burak topu kapmıştı Khedira'dan, Drogba tek topla Burak'a atmıştı ama Pepe kesmişti.

Ama Real'e bak, korkmadan topla oynayıp yapılan bi koşuya atılan ince bi pasla pozisyona giriyorlar. Ha "Onlar koskoca Real" diyebilirsiniz, ama bunu sadece Real yapmıyor. Futbol oynamayı bilen her takım yapıyor, Swansea bile yapıyor.

takıma bir yığın gereksiz adamı dizersen alacağın sonuç bu olur. istediğin kadar taktik diziliş yap bu oyuncu kadrosuyla bu kadar olur. geçen sene ligde rakibimiz yoktu şampiyon olduk şampiyonlar liginde cluj lu braga lı şampiyonlar ligi tarihinin en kolay grubundan burun farkıyla çıktık. bunlar sanki başarı gibi göründü transfer yapmadık. aama bu sene takke düştü kel göründü. daha önümüzde juventus var çık onada 2 forvet arkasında sneijder o da seni 5 lemesse ben hiçbirşey bilmiyorum. maçtan önce kadroyu görünce 5 yeriz demiştim 6 yedik. haklı çıkmak istemiyorum ama hoca saolsun bizi medyum yaptı geleceği çok rahat tahminleyebiliyoruz

E madem öyle Drogba sakatlandığında Umut'u alsaydı hoca. Ne de olsa harika oynuyormuşuz çift forvetle. O zaman bu mantığa göre yine hoca suçlu, çift forvet sistemini bozduğu için. Yani savunulacak herhangi bir tarafı yok, zorlamayın artık.

E sizin savunduğunuz sistem de bir işe yaramadı dün gece. O zaman sen de çık özeleştirini yap. Ne kadar kolay değil mi dizilişler üzerinden hocayı ve takımı eleştirmek?

koskoca Real Madrid bile yeri geldi kontrollu oynadi , hizli cikmaya calisti

bunlar mal herhalde ki bizde Ronaldo ,Bale ,Benzema ,Isco var diye apaci gibi saldirmiyorlar

kacamak cevap degil soyledim iste , takim mactan tamamen koptugu icin taktik dizilis vs. islevsiz kaldi

2-0 olunca mac orada bitti , oyuncular mucadele etmeyi birakti

Scott Piri geleli sakatliklar minimuma indi ona lafim yok , takimdaki sinerji ortami kaybolmus bana gore

su an Besiktas macini izlerken adamlar piranha gibi olumune saldiriyor , ama bizim takim kapasitesini sahaya koyamiyor bu yil

Tamam işte ben de onu söylüyorum. Taktik ve dizilişten ziyade bireysel hataları ve bir gol yiyince hemen çözülme huyumuzu düzeltmemiz gerekiyor. Bunu yapmadan sorunu başka yerlerde aramanın bir faydası yok.

Ya kafasını versin yada daha fazla zarar vermeden ayrılsın.

Terim Egosunu tatmin edecek diye GALATASARAY'ı 5 para etmez kişilerin diline düşürmesin.

En cok üzüldügüm nokta su; gercekten camia yi karistirmayi basardilar, gercekten. Iyi giden takim karisti, taraftar Burak'i islikladi, Sneijder'i yerin dibine sokuyoruz, Drogba yi aynen, Fatih Terim'e küfür ediliyor, baskan elestiriliyor.

Gercekten basardilar yani tebrikler.

Bireysel hatalara neden olan hocanın taktiksel kıtlığı. 2 senedir takımda 2 senedir. Defans kurgusu yok, ofans taktiği yok. Böyle bi takımda bireysel hatalar kaçınılmaz.

Bize Avrupa ve Dünya futboluna hakim,insani ilişkileri iyi olan bir Futbol Direktörü lazım. Tugay Kerimoğlu bunun için biçilmiş kaftandı fakat Fatih Terim gelir gelmez adamı yolladı. Üstelik adamın göreve getirilişinde imza sırasında yanında oturduğu kişiydi. İngiltere ve İskoçya'da yıllarca oynamış birisi olarak çok başarılı olabilirdi ama Fatih Terim'in egosuna yem edildi. Bakın işte Beşiktaş'ta Önder Özen ve Slaven Bilic ne kadar doğru işler yapıyorlar. Egoları bir yere kullanmalısın,bir yerden sonra kulübün için bir kenara bırakacaksın.

O kadar basit değil işte, formsuz burak'ı oynat, ayağına haftalardır top değmemiş bir dany'i oyuna sür. Ki Dany ve Chedjou acaip uyumsuz hazırlık maçlarında gördük. Orta sahan bu kadar formsuz olmasına rağmen hala çift forvet+Sneijder çıkarıp onları güçsüz bırak ondan sonra yok şöyle yok böyle.

Milli takım olayında senin inanmaman olmadığı anlamına gelmez. Kimse motive edilmemiş, hazırlanmamış. Sorumlu kim, Terim? Çalıştırmıyorsa da defolup gidecek.

Diyelim her şeyi kabul ettik. Bir milli takıma gidip geldi diye mi hocanın o çok övülen motivasyon özelliği birden uçup gitti?

Motivasyon özelliği gitmedi, önceliğinin hangi takım olduğu görüldü.

Ya adam daha Drogba'dan frikikleri alamadı yahu bu kadar umursamazlık olur mu? :D

Dalga geçtiğimiz Ersun bile Sow gibi bi adamı kesebiliyorken Terim daha kendi takımında yapılması gereken tek bişeyi yapamadı, kötü giden tek birini kesemedi. İmparatormuş falan filan hepsi üfürükten teyyare lakaplar işte.

Evet, kendi bile maçlara konsantre değil. Geçen sene de kötü oynuyorduk da en azından mücadele vardı. Şimdi her maç sürünüyoruz

Şu söylediğininin mantıklı bir tarafı yok. Önceden hoca müthiş motive ediyordu takımı. Ama milli takıma gidip gelince vazgeçti motive etmekten.

Dany-Chedjou ikilisini oynatması hataydı bana göre. Onun dışında Eboue motive edilmedi diye mi yapıyor her seferinde aynı işi?

E sizin savunduğunuz sistem de bir işe yaramadı dün gece. O zaman sen de çık özeleştirini yap. Ne kadar kolay değil mi dizilişler üzerinden hocayı ve takımı eleştirmek?

Biz tek forvet oynasın derken, defansa 1 aydır oynamayan Dany'i, Riera'yı koysun demiyorduk, veya tek forvette Burak oynasın demiyorduk. Ha ama şunu rahatlıkla söylerim, en iyi oyuncuları da koysan bu çift forvet düzeni artık işlemez. Ama doğru adamları koyarsan tek forvet düzeninde mutlaka iş yaparsın. Emirates Cup'ta ve Süper Kupa maçından sonra herkesin ağzının suyu akıyordu hatırlatırım. Ayrıca senin takımın 1 gol yiyince çöküyor, sistem mistem hak getire. Ne motivasyon kalmış ne birşey. Adaletsizlik almış başını gidiyor. E bu durumda kimi eleştiricez?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt