Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz istemiyormuyuz Galatasarayımız yensin ha.Yanlışa yanlış dedğimiz içinmi Gereksiz olduk?

Siz yanlışa yanlış demeyi bilmiyorsunuz. Sıkıntı orada.

Teşhisi doğru koyamayıp boş yazıyorsunuz sorun orada.

Ben mesela Galatasaray'In menfeati için Burak Bu takımda olmamalı diyorum.

Hatta Fatih Terim milli takımı kabul ettiği için çok büyük hayal kırıklılığı yaşamadım. Çünkü bu klübü benden daha çok sevmediğini biliyordum. Ünal Aysal bu konuda daha kötü.

Buradaki üslup adamı sinerlendiriyor. başkanı ilahlaştırıp Fatih Terimi yerin dibine sokmak sinirlendiriyor.

Biz bunları iki senedir söyleyince herkes atıp tutuyordu.

Malesef inanılmaz iş bilmez taraftara sahibiz. Başımızdakiler zaten hata yapmaktan bıkmıyıorlar.Teşhisler o kadar kötü konuluyorki şu süper giden sezondan sonra bile kendi kendimize ortalığı karıştırabiliyoruz.

Bunun en büyük nedeni tepedekilerin Galatasaraya bağlılıklarının zayıf olması.

Real macina herkes uzuldu. Biraz agir olun, bebe gibi konuya dalip aglamayin. Bu tur elestiriler henuz erken.

Sovup stress atmak kolay yol.

Şuan fatih terimin askerleri bekliyor.

ve olurda beşiktaş derbisini kazanırsak eminim biri çıkacak tüm eleştirileri alıntı yapıp bir tane kuş yemi resmi yollayacak. :(

ama senaryo yazmissin arkadas bende o zaman sana derim fatih terimde abdullah avcinin altini oydu bunlarda konusuluyo ortalikta madem komplo teorileri uretcez 7-8 mactir yatan milli oyunculara ne olduysa birden canlandilar ha belki terim yalaka albayrakin kicina basti tekmeyi diye baskana inat takimi sabote ediyodur ne dersin

O da olabilir. Terim yapmasa bile etrafındaki saçma,sapan kişiler yapmış olabilir. Futbolda ki hiç bir adama güvenim yok artık benim. Terim dahil.

1 ay öncesine kadar en çok güvendiğim insandı ama artık o da sarstı o güveni. Seni kovsalar bile Galatasaray'dan o TFF başkanının takımında onu kurtarmak için çalışmayacaktı.

Şuan fatih terimin askerleri bekliyor.

ve olurda beşiktaş derbisini kazanırsak eminim biri çıkacak tüm eleştirileri alıntı yapıp bir tane kuş yemi resmi yollayacak. :(

Ya yeter ki takım kazansın da ondan sonra napıyorlarsa yapsınlar, o çok önemli değil. Bu takım bir şekilde düzlüğe çıksın. Elaleme skor taraftarı demeyi biliyorlar, ama maşallah maç kaybedince de ortalıktan arazi oluyorlar. Terim sevgisi Galatasaray sevgisini aşmış o kadar çok kişi var ki. İlle de biat, ille de biat.

Kimse skor taraftarlığı yapıp Fatih Terim'i asıp kesmiyor. Fatih Terim'i artık istemeyenlerin tek dayanağı Terim'in milli takım görevini kabul edip kendi kulübünü ikinci planda tutmasıdır. On günlük arada takımla olma, ondan önceki hafta içi 2-3 günlüğüne Kayseri'ye milli takım seminerlerine git, kendi takımını taktik konularda çalıştırma sonuç berbat futbol oynayan bir takım. Fatih Terim'i artık istemeyen herkes adına konuşuyor ve iddia ediyorum: Fatih Terim'in milli takım gibi bir olayı olmasa ve aynı skorlar alınsa kimse hocaya laf etmezdi. Takımın oynadığı futbolun bu milli takım işinden olumsuz etkileneceğini bilen taraftar haklı olmanın öfkesini yaşıyor.

Diyorsunuz da Fatih Hoca nin istendigi adamlar alinmadi, bana göre en dogurusu yapilmistir, gördük nasil kazik yediklerimizi, Amrabat gibi adama 8 milyon ödedik, Dany kazik, Carlinhosu illa tuturmustu ve cidden mutlu oldum gelmedi diye, benim bir bildigim vardir oda Fatih Hoca transfer den 0 anliyor

Milli Takımı kabul etmesi sözleşme felan zaten gergindi herkes.6 da yiyince ipler koptu.Bence Fatih Hoca cok büyük hatalar yapıyor.Ama dönülmeyecek bir nokta da değil.Bizimle sözleşmeyi imzalayıp,şu takımın üzerine eğildiği takdirde ben Beşiktaş maçıyla çıkışa geçebileceğimize inanıyorum.

2.5 sezondur beraber oynayan son 2 sezonun sampiyonu takima evinde 6 gol yedirten ilk hoca olarak elite premium kategorisine girmistir SUBHANALLAH

Sene sonu milli takım gruptan çıksın çıkmasın şampiyon olalım olmayalım gönderilmesi gereken teknik adam.

Bunu yenilgiler için falan söylemiyorum.Terim takımlarının her zaman bir mantalitesi vardır ama o mantalitenin gerektirdiği incelikleri öğretemez.Misal hücum futbolunda top bendeci bir anlayış vardır.Ama o anlayışın gerektirdiği verkaçlar ceza alanı içi paslaşmaları yoktur.Öyle boyuna paslaşır durur takım.Halı sahada yaptığın paslaşmaları yapar.İkili oyunları yapsa bile anca oyuncu yeteneği kadar yapabilir.Misal o al verleri sneijder drogba kendi arasında yapar.Takımı ortalama yeteneğinden daha iyi oynatamaz.Hani deriz ya adı sanı duyulmamış takım için kötüler ama iyi kontra atak yaparlar diye.Kötü oyuncularının üzerinde sistemleri vardır.Terim onu asla yapamaz işte.Duran top çalıştırmaz zira duran toplar taçlar falan onun için angaryadır.Modern futbol taçtan bile gol bulmak için hızlı kullanır bi anda sıfıra falan atar ama terim için önemsizdir bu.Duran topun kimin kullanacağına bile karışmaz. Dedim ya duran top önemsizdir onun için.

Takıma defans anlayışı getiremez.Modern futbolda savunurken alan parselleyip pas trafiği kesme vardır.Nisbeten az koşup pas yollarını kapayarak savunabilirsin.Bizim hoca top rakibe geçince hurra diye oyuncuya basacaksınız der.Takım alan kapatmayı öğrenmediği için basan adamlarımız atletik olmadığından çalımı yer diğerleri yer tutamaz böylece her kontra atak kalemizde tehlikedir.Dikkat edin biz ilk defa 6 yedik bu 3 yılda belki ama ligde bile 6 lık maçlarımız oldu tek fark o 6yı atacak adamları yoktu o takımların.Real'in vardı ve attılar.

Takıntıları vardır terim hoca'nın. Çift forveti hiç uygun olmayan burak gibi bir adamla oynatmaya çalışır. Önceden forma adaleti var sanırdık ama erman-aydın olayları çolak'ın girip yekta'nın giremediği 11ler,ceyhun'un iyi hazırlık dönemine rağmen hiç sahaya çıkamaması bunlardandır.Yahu vefa diye oynamayacak kalecinin alındığı nerde görülmüştür.

Terim en son ne zaman bir genç adam geliştirmiştir acaba.Olan bruma'ya olacak ona yanarım.Burak yılmaz için drogba biraz daha geride oynuyor selçuk beklere yardıma geliyor sneijder deli gibi koşuyor kanada meyletmek zorunda kalıyor dolayısıyla maçı şut atmadan bitiriyor bu seneki lig maçlarında da melo 3. stopere kayıyor.Bir burak için kaç kişi asıl yerlerinden uzaklaşıyor farkında mı taraftarımız acaba? Hani şairin dediğini ben bunun üzerine uyarlayabilirim.

Mevkisinden koparılmış temiz alnından uzanmış yatıyor

Bir burak uğruna ya rab ne güneşler batıyor

Diğer yandan terim artık büyük iskender sendromuna yakalanmış durumda.Hani soruyor ya iskender o kadar zaferden sonra söylesenize ben tanrı mıyım diyor onlar da evet efendim siz tanrısınız diyorlar ya o hesap.Yavuz bu duruma düşmemek için mağrurlanma padişahım senden büyük allah var dedirtirdi her gün.Ama terim'in yanında ona bunu söyleyecek kimse kalmadı.Etrafı yalakalarla dolu.

Abartmıyorum şu an kendini futbolun tanrısı gibi görüyor.O yüzden bu takıntılar.iç sesi ona hayır sen yanılamazsın diyor.Bu yüzden her maç sonrası yok ilk atakları goldü yok şu yok bu diyor.Zira tanrının hatası olmaz terim'in de olmamalı diye düşünüyor. Ciddi manada psikolojik bir yardıma ihtiyacı var.

Son açıklamaları ise azizden farksız.yok ben bilmem kaçta attım imzayı falan filan.Popülist söylemler açık söyleyeyim milli takım çıkarsa gruptan iki takımı da isteyecek terim aysal olmaz tek takım derse de bırakacak bizim takımı.Zira terim her yerde kendi adamını istiyor.Alt yapıya müfit falan filan.Aysal ise oralara bile muhtemelen işin uzmanlarını getirebilecek bir antrenör hoca peşinde.Sorun burdan çıkıyor.

Fatih terim hepimiden fazla üzülüyor yok hepimizden büyük cimbomlu diyenler var.Beyler kimsenin ne kadar taraftar olduğunu ölçen bir cihaz yok.Ama çok merak ediyorsanız terim, maç izlerken işi gereği para alan terim maç için para veren taraftardan daha cimbomlu olamaz. Ağar'la masaya oturmayan bir emirle siyasilerin propaganda belgesellerine katılmayan ağzına geleni söylediği tüpçünün hocası olmayan hele hele cebindeki son parasını bilete yatıran adamdan daha galatasaraylı olamaz ben bunu bilir bunu söylerim.

Terim'in eline verilen kadro kimin eline verildi acaba.İki yıldır iyi oynadığımız maç sayısı çok az.Diğerleri rezilleri oynayınca şampiyon oluyoruz.İlk yıl bir tek iyi oynadık.terim çerkes ethem gibi alaylı çete lideridir.Kloop ise misal okullu mustafa kemal gibidir.Ethem ile anca gerilla savaşı kazanırsın.Atatürk sana muharebe kazandırır.Uefa demeyin bana zira orada bir türlü ölmeyen cünayt arkın hagi ile tarkan popescumuz falan vardı. Artık bizim taktik bilgisi yüksek kloop gibi bielsa tarzı avrupa ekolünden gelen hocalar lazım.Alt yapıdan türk hocaları çıkarıp avrupalı taktik bilen hocalar getirmek lazım.Sistem ne olacak ise barca gibi o sistemin gerekleri daha alt yapıdan verilmeye başlanan bir anlayış olması lazım. Burda pek yazmıyorum galatasaray ile ilgili sözlüklerdeyim genelde bi yazayım dedim saygılar.

Milli takimla Brezilya mi yoksa Galatasaray ile lig sampiyonlugu mu ?

Tercih hakki olsa hangisini secerdi merak ediyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sene sonu milli takım gruptan çıksın çıkmasın şampiyon olalım olmayalım gönderilmesi gereken teknik adam.Bunu yenilgiler için falan söylemiyorum.Terim takımlarının her zaman bir mantalitesi vardır ama o mantalitenin gerektirdiği incelikleri öğretemez.Misal hücum futbolunda top bendeci bir anlayış vardır.Ama o anlayışın gerektirdiği verkaçlar ceza alanı içi paslaşmaları yoktur.Öyle boyuna paslaşır durur takım.Halı sahada yaptığın paslaşmaları yapar.İkili oyunları yapsa bile anca oyuncu yeteneği kadar yapabilir.Misal o al verleri sneijder drogba kendi arasında yapar.Takımı ortalama yeteneğinden daha iyi oynatamaz.Hani deriz ya adı sanı duyulmamış takım için kötüler ama iyi kontra atak yaparlar diye.Kötü oyuncularının üzerinde sistemleri vardır.Terim onu asla yapamaz işte.Duran top çalıştırmaz zira duran toplar taçlar falan onun için angaryadır.Modern futbol taçtan bile gol bulmak için hızlı kullanır bi anda sıfıra falan atar ama terim için önemsizdir bu.Duran topun kimin kullanacağına bile karışmaz.Dedim ya duran top önemsizdir onun için.Takıma defans anlayışı getiremez.Modern futbolda savunurken alan parselleyip pas trafiği kesme vardır.Nisbeten az koşup pas yollarını kapayarak savunabilirsin.Bizim hoca top rakibe geçince hurra diye oyuncuya basacaksınız der.Takım alan kapatmayı öğrenmediği için basan adamlarımız atletik olmadığından çalımı yer diğerleri yer tutamaz böylece her kontra atak kalemizde tehlikedir.Dikkat edin biz ilk defa 6 yedik bu 3 yılda belki ama ligde bile 6 lık maçlarımız oldu tek fark o 6yı atacak adamları yoktu o takımların.Real'in vardı ve attılar.Takıntıları vardır terim hoca'nın.Çift forveti hiç uygun olmayan burak gibi bir adamla oynatmaya çalışır.Önceden forma adaleti var sanırdık ama erman-aydın olayları çolak'ın girip yekta'nın giremediği 11ler,ceyhun'un iyi hazırlık dönemine rağmen hiç sahaya çıkamaması bunlardandır.Yahu vefa diye oynamayacak kalecinin alındığı nerde görülmüştür.Terim en son ne zaman bir genç adam geliştirmiştir acaba.Olan bruma'ya olacak ona yanarım.Burak yılmaz için drogba biraz daha geride oynuyor selçuk beklere yardıma geliyor sneijder deli gibi koşuyor kanada meyletmek zorunda kalıyor dolayısıyla maçı şut atmadan bitiriyor bu seneki lig maçlarında da melo 3. stopere kayıyor.Bir burak için kaç kişi asıl yerlerinden uzaklaşıyor farkında mı taraftarımız acaba?Hani şairin dediğini ben bunun üzerine uyarlayabilirim.

mevkisinden koparılmış temiz alnından uzanmış yatıyor

bir burak uğruna ya rab ne güneşler batıyor

Diğer yandan terim artık büyük iskender sendromuna yakalanmış durumda.Hani soruyor ya iskender o kadar zaferden sonra söylesenize ben tanrı mıyım diyor onlar da evet efendim siz tanrısınız diyorlar ya o hesap.Yavuz bu duruma düşmemek için mağrurlanma padişahım senden büyük allah var dedirtirdi her gün.Ama terim'in yanında ona bunu söyleyecek kimse kalmadı.Etrafı yalakalarla dolu.Abartmıyorum şu an kendini futbolun tanrısı gibi görüyor.O yüzden bu takıntılar.iç sesi ona hayır sen yanılamazsın diyor.Bu yüzden her maç sonrası yok ilk atakları goldü yok şu yok bu diyor.Zira tanrının hatası olmaz terim'in de olmamalı diye düşünüyor.Ciddi manada psikolojik bir yardıma ihtiyacı var.Son açıklamaları ise azizden farksız.yok ben bilmem kaçta attım imzayı falan filan.Popülist söylemler açık söyleyeyim milli takım çıkarsa gruptan iki takımı da isteyecek terim aysal olmaz tek takım derse de bırakacak bizim takımı.Zira terim her yerde kendi adamını istiyor.Alt yapıya müfit falan filan.Aysal ise oralara bile muhtemelen işin uzmanlarını getirebilecek bir antrenör hoca peşinde.Sorun burdan çıkıyor.Fatih terim hepimiden fazla üzülüyor yok hepimizden büyük cimbomlu diyenler var.Beyler kimsenin ne kadar taraftar olduğunu ölçen bir cihaz yok.Ama çok merak ediyorsanız terim, maç izlerken işi gereği para alan terim maç için para veren taraftardan daha cimbomlu olamaz.Ağar'la masaya oturmayan bir emirle siyasilerin propaganda belgesellerine katılmayan ağzına geleni söylediği tüpçünün hocası olmayan hele hele cebindeki son parasını bilete yatıran adamdan daha galatasaraylı olamaz ben bunu bilir bunu söylerim.Terim'in eline verilen kadro kimin eline verildi acaba.İki yıldır iyi oynadığımız maç sayısı çok az.Diğerleri rezilleri oynayınca şampiyon oluyoruz.İlk yıl bir tek iyi oynadık.terim çerkes ethem gibi alaylı çete lideridir.Kloop ise misal okullu mustafa kemal gibidir.Ethem ile anca gerilla savaşı kazanırsın.Atatürk sana muharebe kazandırır.Uefa demeyin bana zira orada bir türlü ölmeyen cünayt arkın hagi ile tarkan popescumuz falan vardı. Artık bizim taktik bilgisi yüksek kloop gibi bielsa tarzı avrupa ekolünden gelen hocalar lazım.Alt yapıdan türk hocaları çıkarıp avrupalı taktik bilen hocalar getirmek lazım.Sistem ne olacak ise barca gibi o sistemin gerekleri daha alt yapıdan verilmeye başlanan bir anlayış olması lazım.Burda pek yazmıyorum galatasaray ile ilgili sözlüklerdeyim genelde bi yazayım dedim saygılar.

Renktaş cevap verecektim ama ne paragraf var ne cümleler arasında boşluk var. Zaten cevap yazmaya kalksam sabahı ederiz herhalde :D

2.5 sezondur beraber oynayan son 2 sezonun sampiyonu takima evinde 6 gol yedirten ilk hoca olarak elite premium kategorisine girmistir SUBHANALLAH

Real ve Barca, Dortmund ve Bayern'den 4 yediğinde hocalarını asmak lazımdı o zaman. United'tan 8 yiyen Arsenal hocası da kendisini köprüden atsın, hiç uğraştırmasın bizi.

Keşke olmasaydı bu sonuç. Ama bu skorun son derece suni olduğunu da unutmamak lazım. 2. golü yedikten sonra takım kayıtsız şartsız teslim olmuş gibiydi. Skordan ziyade üzücü olan taraf oydu.

Renktaş cevap verecektim ama ne paragraf var ne cümleler arasında boşluk var. Zaten cevap yazmaya kalksam sabahı ederiz herhalde :D

fatih hocayı bu kadar küçümsememek gerek bizi 6 kez şampiyon yapmış,uefa kupası aldırmış bi hocadan bahsediyorsak sevmesek bile hocalığına laf etmemeliyiz.....

Son oynadığımız 5 maçta 5 gol atabildik ve 9 gol yedik. Üstelik çift forvet oynuyoruz bu bile taktiksel anlamda ne kadar sıkıntılı olduğumuzun bir göstergesi. Real Madrid maçından sonra ısrarla bu dizilişi devam ettirse bize geçmiş olsun demek kalır.

Terim hep sorumlulugu üstüme aliyorum der, ama bir türlü istifa etmez. Sorumlulugu üstüne almak ne demek bir anlatsa? Ne malum yarin kargalardan 4 tane yemiyecegin. yine maçtan sonra "sorumluluk bende" der, olur biter.

4. yildiz gitti, sampiyonlar ligide gitti. Neyi bekliyor bu adam, peki ya taraftarimiz neyi bekliyor? ligi 6. veya 7. bitirmeyimi? Terim kapasitesini bundan 10 sene önce göstermisti. Hata ettik tekrar musallat ederek.

Son oynadığımız 5 maçta 5 gol atabildik ve 9 gol yedik. Üstelik çift forvet oynuyoruz bu bile taktiksel anlamda ne kadar sıkıntılı olduğumuzun bir göstergesi. Real Madrid maçından sonra ısrarla bu dizilişi devam ettirse bize geçmiş olsun demek kalır.

aynen devam ettirir. Çünkü adam Galatasaray'la rahat rahat hovardalik yapabiliyor. Bizimkiler nasilsa "imparatore, grande Terim" diye yikama yaglama yapiyorlar. Bakin Avrupa dan bir tane resmi gelmiyor Terime. gelse hemen gidecekti zaten. Taffarel söylemisti hatta "hoca Roma ya gidecek" diye. Hiç bir Avrupa kulübü Terimdeki cevheri göremiyor demekki. bir biz görüyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt