Enteresan adamdır Fatih Terim. İnsanı ikilemde bırakır. Hele Galatasaraylı iseniz, 33 bin bilinmeyenli denklemin ta kendisidir. Bu takımın formasını yıllarca terletmiş, oynadığı yıllarda şampiyonluğu mumla aramış ama bulamamıştır. Bazıları bu yüzden kendisini uğursuz ilan etmiş, camia'nın kara kedisi olarak yıllarca kasap dükkanının önünde ciğer beklemiştir.
Eline fırsat geçtiğinde ise kendisine uğursuz yakıştırması yapan zevattan intikamını fena almıştır. 4 sene üst üste şampiyonluk ve Uefa kupası camiada kendisine duyulan saygıyı arttırmış, baş tacı edilmiştir. Tribünler imparator diye inlemeye başlamış ve bu durum aslında hiç hayırlı olmamıştır. Zira Hoca imparator Neron sendromu yaşamış, Galatasaray'ı yakarsam ben yakarım arkadaş diyerek kamikaze pilotlarına aratmayacak bir geri dönüşe imza atmış ve camiadaki ikinci sortisinde mort olmuştur.
Geçtiğimiz iki sezon Zümrütü Anka kuşu gibi göklerde süzülen hoca, ne oldu ise bu sene yine Neron travmasına kapılmış, camiayı ateşe vermek için işe soyunmuştur. Ben yaptım olduları ile meşur olmaya başlamıştır ki, bu egosal travma bizi hayırlı yerlere götürmemektedir. Tarihe ikinci 6 vakıası olarak geçen Madrid maçı sonrası yaptığı açıklamalar ise kafaları iyice bulandırmıştır.
İki 6'nın üzerine bir 6 daha eklerse 666 rakamı karşımıza çıkacaktır ki, bu durumda hep beraber ''Number of beast'' dinleyip head bang yapmaya başlayabiliriz. Hoca da bu potansiyelin varlığı en azından metal müzik seven Galatasaraylıları az da olsa sevindirmektedir.
Kurtul hoca artık şu içindeki ego şeytanından. Vallahi pabucu ters giydik. 666'lara geliyoruz haberin ola. Bunaltma artık bizi gözünü seveyim.