Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suan takimin iyi degil , normal oldugu en ufak birsey yok neyse insallah toparlariz ama zor isler

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Galatasaray 6 gol ile yenildi diye mi üzülmüştür, kendisinin takımı 6 tane yedi diye yedirememiş midir kendine?

Kesinlikle yedirememiştir benim de en çok güvendiğim olay bu. Eboue, Burak,(Dany zaten bitti,şiir var ya zaten yoktular diye) gibi adamların kredileri bitti. Daha iyi oynamak zorundalar artık

2011-2012 sezon sonu korku filmi gibi geçtikten sonra, zafer sarhoşluğuna kapılmak yerine ciddi bir kadro planlaması idi, yapılması gereken...

Biz gidip Hamit-Amrabat için olmadık külfetin altına girdik, yarı maliyetle bile alınmalarına karşı oldum bu ikisinin...PSV nin 24 yaşında 1 milyon euroya gözden çıkardığı adama 8.6 verilmezdi ki oyun tarzı belliydi...Bayern-Real etiketli Hamit o takımların önemli bir parçası olamamıştı hiç bir zaman, birkaç mevkiide vasat performans gösterebilecek olması uğruna verilen paralara gerçek bir kanat ya da gerçek bir orta saha oyuncusu alınabilirdi, şimdi bonservisini eline alsa yıllık 1 milyon verecek tek kulüp bulamaz, çok sevdiği Bundesliga dan...

Takımın sahadaki tek gerçek lideri Ujfalusi nin geçen sezon başındaki ağır sakatlığı sonrası yaşı itibariyle geri dönemeyeceği belliyken, gidipte 35 yaşındaki Cris mi alınırdı?, Cris i oynatmak uğruna şans bulamayan Zan, iyi profesyonel olduğunu ispatladı da ihtiyaç duyulduğunda aslan gibi mücadele etti Allahtan...

Geçen sezon devre arası transfer dönemi...Hamit-Amrabat fiyaskolarından sonra takımın hala kanat oyuncusuna ihtiyacı var haliyle, Ligin tek kayda değer kanat oyuncusunun Olcan olduğunu bilmeyen yok, üstelik kulübü de ekonomik zorluk yaşamakta...Olcan a tercih edilende futbolcu olduğu tartışılır, Süper Lig oyuncusu olmadığı tartışılamaz Yiğit...

Çift forvet oynamaya kararlısın, adam gibi tek kanat oyuncun yok, en önemlisi takım olarak defans organizasyonun zayıf...Bu formatta Sneijder in verimli olamayacağı açıkken Başkan çok diretirse de ''S..mışım çileğine'' diyip bu transferi veto edebilmen gerekirdi; Fatih Terim sin sen, Aykut Kocaman değil!...

Kontenjan kuralı böyleyken defans için dört kişilik kontenjan harcıyorsun; CL ni geçtim, Süper Lig için bile vasat performans...Geçen gün yorumcu diye geçinen hıyarın biri ''Chedjou 3. tercih ti'' diyebiliyor!...2 yıldır peşinden koşulup 6.3 milyon euroya alınan adam 3. tercih ise 1. si Pique/David Luis/Hummels den biri idi herhalde,Allah akıl fikir versin...Ki onlardan biri bile olsa defanstaki arızayı tek başına gideremezdi,geçen yıl 3-3 lük BJK maçında Sivok un, karşısında rakip takım yokmuşcasına yaptığı kafa vuruşlarını sayamamıştım; ''Ossonğ, kaleyi tutturamadı ya''...

Herşeyin Milli Takım olayına bağlanmasını net bir ''Aymazlık'' olarak görüyorum...Bunca hatadan sonra daha sezon başlamadan da bu takımdan iyimser beklentilere sahip değildim, iki yıldır üstüste beş anlamlı pas yapamaz mı bir takım?...Benim Hocada gördüğüm ''Tıkanmışlık hali'' ni hoca da gördü diye düşünüyorum, zeki adamdır, bir o kadar da şanslı...Milli takım olayının kendisine verdiği açmazdan kurtulma şansını değerlendirdi...Olayı organize edenlerin, Brezilya şansı sona ermiş olsa da kendisine ''Uzun vadeli bir yeniden yapılanmaya önderlik etme'' teklifini sunduğuna,hocanında bayıla bayıla kabul ettiğine kaniyim...

''Galatasaray' ı yüzüstü bırakıp gitti'' de dedirtmemek lazım elbette...Böyle durumlarda taraftara oynamakta çok mahirdir, medyadaki dalkavuklarınında desteğiyle sözümona ''Vuruşarak çekil,mağduru oyna'' taktiğine başladı bile...Bütün teknik adamlık kariyerini ayrıntısıyla takip eden biri olarak ben yemem bu tür taktikleri de -bu forumda olduğu gibi- yemeye hazır bir çoğunluk var...Afiyet olsun!!!...

B_4c58fe7e84c5fafd497ff347507b5f42.jpg

B_2d8fed0cb1548a3653a81ea564ce8430.jpg

şu dandik takımlara karsı iki senedir ıkına ıkına kalp krizinden gidecegiz. şikeciler 4'er 5'er atabiliyor ama Terimin takımı yenebilirse 2-1 yeniyor. ben 1996'dan beri Terimin Galatasarayin üretken oldugunu görmedim. Çogu zaman diken üstünde izledik maçları. Çogu zaman ya Hagi, ya Taffarel ipten aldi bizi. Terimde kaymagını yedi gelen başarıların.

Yensende yenilsende mac sonunda istifani ver hoca.

Hedeflerimiz farkli artik.

Senin icin oncelik milli takimda.

Adim gibi eminim Galatasaray ile lig sampiyonlugumu yoksa milli takim ile Brezilya mi dense milli takimi secersin.

Cunku milli takim daha fazla tatmin eder egonu.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocam, Sistem inadını bırakırsan tekrar güzel günlere döneceğiz. Bu şansımız sezon elden gitmesin. Şans da bizimle olur umarım. Doğrular her zaman 3 puan getirmiyor ama bugün gelmek zorunda telafi yok.

TEK Forvetli oyuna hakim sakin bir GS istiyoruz. Maceraya gerek yok.

Lig bakımından Fatih Terim bir takım için biçilmiş kaftandır,ligi ve oyuncuları tanır,tecrübelidir,ters gelebilecek bir futbol tarzı vardır rakiplere karşı vb. ama Avrupa özellikle de C.L. bakımından aynı şeyi düşünmüyorum artık.Bunu da geçen seneki Real Madrid ile bu seneki Real Madrid karşısına çıkan takım formasyonundan anlayabilirsiniz. Hoca riskli işleri seviyor ve C.L.'de bu affedilmez. Kaldı ki hatalarından maalesef ders çıkarmamış ve çıkarmıyor.

şu dandik takımlara karsı iki senedir ıkına ıkına kalp krizinden gidecegiz. şikeciler 4'er 5'er atabiliyor ama Terimin takımı yenebilirse 2-1 yeniyor. ben 1996'dan beri Terimin Galatasarayin üretken oldugunu görmedim. Çogu zaman diken üstünde izledik maçları. Çogu zaman ya Hagi, ya Taffarel ipten aldi bizi. Terimde kaymagını yedi gelen başarıların.

Siz hakkaten bu yorumları yazarken 1 saniye olsun düşünüyor musunuz ? Yoksa canım ne isterse yazarım mı diyorsun..

Ne demek Terim'in takımı üretken olmadı 96 dan beri..

96-97 : 90 gol

97-98 : 86 gol

98-99 : 85 gol

99-00 : 77 gol

Bu mu kısırlık? Saçmalama da tavan yaptınız artık.. İki dakika huzur verin..

Yok yahu 96-2000 arasındaki takım resmen eziyordu geleni geçeni...Son 1,5 sene desen katılırım da Fatih terim zaten hücum yönü ağır basan bir T.D. ve bu ünü de boşuna kazanmadı. O takım orta sahası ve hücumuyla oldukça üretkendi ve hatta bir ara 103 gollük rekoru kırma üzerine iddialar bile vardı. Nitekim ligin ilk yarında 50 veya 50 + gol atmıştık tam hatırlamıyorum...

Fakat C.L. performansları maalesef bu mantalite ile stratejik S.O.S. verdi her zaman.

Siz hakkaten bu yorumları yazarken 1 saniye olsun düşünüyor musunuz ? Yoksa canım ne isterse yazarım mı diyorsun..

Ne demek Terim'in takımı üretken olmadı 96 dan beri..

96-97 : 90 gol

97-98 : 86 gol

98-99 : 85 gol

99-00 : 77 gol

Bu mu kısırlık? Saçmalama da tavan yaptınız artık.. İki dakika huzur verin..

Hemen istatistiklerle karşi saldiriya geçmek gereksiz. Öyleyse bende bir kaç istatistik vereyim

96-97 : bjk 88 gol (62 averaj, yani bizden fazla)

97-98 : Ts 68 gol

98-99 : Fb 84 gol

99-00 : Bjk 74 gol

97-98 haricinde rakiplerde bize yakin gol atmiş. Terimin ilk sezonu haricinde çok farkli galibiyetler alamadik. 4 tane atiyorsak 3 tane yiyorduk.

Ama benim asil söylemek istedigim hiçbir sezon ligi erkenden kopartamadi. Önüne gelene vuran makina takim yaratabilirdi.Elinde bu imkan varken bunu yapamadi.

Peki, diyelim geçmiş konusunda siz haklisiniz. Gelecekte Terim bize ne verebilir? bunu konuşalim. Biz kimsenin huzurunu kaçirmak için konuşmuyoruz. Huzurumuz kaçtigi için konuşuyoruz.

Yok yahu 96-2000 arasındaki takım resmen eziyordu geleni geçeni...Son 1,5 sene desen katılırım da Fatih terim zaten hücum yönü ağır basan bir T.D. ve bu ünü de boşuna kazanmadı. O takım orta sahası ve hücumuyla oldukça üretkendi ve hatta bir ara 103 gollük rekoru kırma üzerine iddialar bile vardı. Nitekim ligin ilk yarında 50 veya 50 + gol atmıştık tam hatırlamıyorum...

Fakat C.L. performansları maalesef bu mantalite ile stratejik S.O.S. verdi her zaman.

Onlarin 30 maçta 103 gol atabildigi bir futbol ligi amatör ligtir ancak. Yani bugünki standartlara göre. O dönemde havuz mavuz yoktu. Anadolu kulüpleri bugünki gibi futbolcu alacak güçleri yoktu. En büyük gelirleri FBJK'den gelecek teşvik ve şike parasiydi.

96-97 sezonunda ilk yari 50 gol atmişiz 15 yemişiz. Sadece o sezon sistemi verimli olabilmiş. Daha sonraki sezonlarda atilan goller düşüyor yenilen goller yükseliyor. O sezon haricinde ligi bir türlü erkenden kopartamiyoruz.

milli takıma el atmayacaktın fatih hoca 3/4 tane boşta hoca varken,takımı malesef sabote ettin.... noldu olan bize oldu

Terimspor lular, gerçek GALATASARAY dır, ASLOLAN GALATASARAY dır eleştiriyi kabul edemeyip eleştirenleri yargılayıp başka takım tutun laflarına sığınmak artık saçmaladığınızın son noktasının geldiğinin kanıtıdır. Varsa son dönemdeki Terim hareket, söz ve davranışlarına savunmanız yapın, yok takımı basamak olarak kullanışına ve her zaman olduğu gibi işine gelmediği için gitmek seçeneğini hemen masaya yatırmasına varsa bir sözünüz söyleyin yoksa SUSUN .SUSMAK da bir ERDEMDİR.... Ama eleştirenler hakkında saçma sapan yazılar yazmayı da bi zahmet bırakın. Takımınızı belli ediyorsunuz.....

Galatasaray seçenek değildir, kukla hiç değildir. Bu da böyle biline.

-Tapatalk-

Terimspor lular, gerçek GALATASARAY dır, ASLOLAN GALATASARAY dır eleştiriyi kabul edemeyip eleştirenleri yargılayıp başka takım tutun laflarına sığınmak artık saçmaladığınızın son noktasının geldiğinin kanıtıdır. Varsa son dönemdeki Terim hareket, söz ve davranışlarına savunmanız yapın, yok takımı basamak olarak kullanışına ve her zaman olduğu gibi işine gelmediği için gitmek seçeneğini hemen masaya yatırmasına varsa bir sözünüz söyleyin yoksa SUSUN .SUSMAK da bir ERDEMDİR.... Ama eleştirenler hakkında saçma sapan yazılar yazmayı da bi zahmet bırakın. Takımınızı belli ediyorsunuz.....

elestirenlere ben misali bir sey demiyorum . ama elestirinde bir ayari olmalidir ki hakarete varan kücük gören yazilar var burda forumda. en basda sende güzel bir örnek vermisin. fatih hocayi savunan seveni senin hadinde mi terimsporcu olarak lanse ediyorsun ?!

belki baskalarina sus emri veya erdemlik dersini verirken kendi aynanada baksaydin öncede öyle gelip yazsaydin buraya.

bazilari nasil hem elestire biliyorsa hocayi bende veya baskasida elestirenide elestire bile bilir herhalde. isine veya isinize gelmiyorsa böyle demokratik bir tartisma o zaman ... SUSUN .SUSMAK da bir ERDEMLIKTIR !!!

;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt