Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünkü tüm heyecanımın içine ettin hocam bravo artık git artık lütfen daha ağırını söylemek istemiyorum sadece git isterse bugün yenelim (ki imkansız gözüküyo) egoların bütün iyi giden şeyleri bozdu sadece git

Riera'ya haksızlık yapıyor. Diğer konular hakkında iyi kötü veya yapılması gereken ne ise maç sonrası konuşuruz artık..

20 milyona kanat al oynatma.

6m a defana al oynatma.

Bu sene zararin yararindan fazla

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

içimden söylediklerimi şuraya yazsam süresiz ban alırım

rezalet bir kadro.. aynı hatalar

Seni Ferguson olarak bu takımda yıllarca lider beyin olarak görmek isterdim ama gerek bu yaz yaptıklarınla,gerek başkanlar ve yöneticlerle yaptığın kavgalarla hem medyada hem de bizlerde huzursuzluk yarattığın için, gerekse yanlış taktiklerinden dolayı, bu takımda drumamamlısın artık,senle uzun yıllar çalışmanın imkanı yok!!

Hocam her güzel şeyin bir sonu varmşı ne yazık ki...

Milli takımdan sonra açık ve net ki Galatasaray'da yanlış tercihler yapıldı...

Bence hakedene verilmedi genel maç performanslarıyla...

Bu maç ya yeni bir yol açar ya sana yolun sonu gözüküyor...

Seni Ferguson olarak bu takımda yıllarca lider beyin olarak görmek isterdim ama gerek bu yaz yaptıklarınla,gerek başkanlar ve yöneticlerle yaptığın kavgalarla hem medyada hem de bizlerde huzursuzluk yarattığın için, gerekse yanlış taktiklerinden dolayı, bu takımda drumamamlısın artık,senle uzun yıllar çalışmanın imkanı yok!!

Renktaş senin yorum tam Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybetmiş takımın birini yazarken yorum yapması gibi olmuş. :D

Aydın-Erman olayı, inatla ve sürekli yanlış sistem ve taktik anlayışları, yanlış kadro seçimleri, oyun içindeki yanlış hamleler söyleyin bana arkadaşlar bu seneki hocanın Aykut Kocaman dan ne farkı var?

hocam herşey için teşekkürler ayrılıkta iyi olsaydı iyiydi ama hayırlısı olsun

Lütfen biraz saygı ya dalga mı geçiyorsunuz SÜREKLİLİK=BAŞARI neden insanlar anlamakta zorluk çekiyor anlamıyorum ya bu sene kaybedilen bir şey yok 3. olsan dahi sampıyonlar ligine gitme imkanın var her sene cok iyi olacaz diye bir şey yok artık TÜRKİYE'de bir ilk olmalıyız bir bütün olmalıyız aile gibi olmalıyız kısacası her zaman DESTEK OLMALIYIZ KÖSTEK DEĞİL!!!

Bugün sonuç ne olursa olsun taraftarın büyük bir bölümünün imparatorun arkasında olduğuna inanıyorum çünkü artık GALATASARAY taraftarı bilinçlendi tabiki her zaman olacağı gibi bu zamanda da çürük elmalar çıkacaktır (bu duygusal nedenlerle veya kıskanclıktan dolayı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt