Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koydukmu

Şu adamı rahat bırakın işini yapsın

Buydu demi ligin en iyi top oynayan takımı

Adamsın Fatih Hoca!Seni 2 maçta satanlardan değiliz,bir imzayı dert edenlerden değiliz,arma sevdalısıyız Hocam!Düşmanların çatlasın!

4-2-3-1 e dönünce takım nasıl oynadı görüyorsun hocam.Lütfen , lütfen ve lütfen artık 4-2-3-1.

Sana rağmen kazanıldı bu maç, hani bir ara Cola Turka reklamı vardı ya, oradaki deyişle kiss çoluk çocuk Terim! İlk yarı sayende 3-0'a geliyordu maç, yat kat Muslera'ya dua et. 2.yarıda da Aydınus'a dua et ki Burak'ın koluna çarpmasını es geçti, günü kurtardın hadi şimdi zahmet olmazsa istifanı ver, Dany'i, Burak'ı, Balta'yı da yanına al giderken, zahmet olmazsa. Yeterince sinir krizi geçirttin zaten.

Not: Arena'yı paylaşalım dediğin Bjk taraftarını bugün görmüşsündür inşallah. Hatta hızını alamayıp GsStore'un da yarısını verecektik sana kalsa. Sen dua et bu taraftar bu kulübü tinercilere yem etmedi. Bir zahmet sen ve fantastik fikirlerin artık milli takıma hizmet etsin.

Sana rağmen kazanıldı bu maç, hani bir ara Cola Turka reklamı vardı ya, oradaki deyişle kiss çoluk çocuk Terim! İlk yarı sayende 3-0'a geliyordu maç, yat kat Muslera'ya dua et. 2.yarıda da Aydınus'a dua et ki Burak'ın koluna çarpmasını es geçti, günü kurtardın hadi şimdi zahmet olmazsa istifanı ver, Dany'i, Burak'ı, Balta'yı da yanına al giderken, zahmet olmazsa. Yeterince sinir krizi geçirttin zaten.

Not: Arena'yı paylaşalım dediğin Bjk taraftarını bugün görmüşsündür inşallah. Hatta hızını alamayıp GsStore'un da yarısını verecektik sana kalsa. Sen dua et bu taraftar bu kulübü tinercilere yem etmedi. Bir zahmet sen ve fantastik fikirlerin artık milli takıma hizmet etsin.

İlginç..

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Eleştirilerde haklı olan kısımlar var, fakat sen yapıyorsan vardır bir bildiğin.

Hocam , seviyoruz seni.Saygılar

Hocam bu sefer iyi ki erken müdahalede bulundun gerçekten 2. yarı yaptıklarımız önemliydi.

Her maç yanlış 11 ile çıkıp ikinci yarıda düzeltmeye çalışıyor hoca.

Baştan düzgün çıksak kendisi de uğraşmayacak halbuki.

Umuyorum ki artık aynı hatayı tekrar etmez.

Yine aynı şey devam ederse bunu bilinçli yaptığını ''bakın kötü takımı nasıl düzelttim ikinci yarıda'' algısını oluşturmaya çalıştığını düşünmeye başlayacağım. Her maç 45 dakikayı çöpe atıyoruz yahu.

Bakın buraya yazıyorum, bu takım ligi domine edecek. Bunu dip not olarak bırakıyorum.

Yenmemize rağmen gitmeli gitmeli gitmeli kaç haftadır akıllanmayıp gene maça 4-3-1-2 başlamak nasıl bir mantıktır bunun izahı yok!!

Hocam bu sefer iyi ki erken müdahalede bulundun gerçekten 2. yarı yaptıklarımız önemliydi.

Erken müdahale mi ? saçmalama bence geç kaldı maçın başında 4-2-3-1 başlıyacak'tı kaç haftadır 4-3-1-2 olmuyo işte hala neyin ısrarıdır bu ? maçın ilk yarısında savunmanın yaptığı hatadan sonra Muslera o golü yeseydi maç 2-0 olsaydı yorumların ne yönde dönecekti merak ediyorum...

Bu galibiyet ile takımın yeniden yükselişe geçme ihtimali var. Ayrıca çok zor deplasmanları da atlattık sayılır. Hocaya mecbur destek olmak zorundayız. Ha hoca da yaptığı yanlışları artık elbet görmeli. Yoksa bu taraftar yine haklı olarak gitmesini isteyebilir. Ben geçen sene sonu hocanın ayrılacağını düşünüyordum. Beni şaşırttı. Bu sene sonu şampiyon yapar ve bırakır. Herkeste rahatlar. Umarım bundan sonra da bir kaza yaşamayız ve ligi domine ederiz.

Hoca Drogbaya dua etsin. Birde BJK nin ikinci yarı 1-0 ın üstüne yatmaya kalkmasına.

İstifaya falan gerek yok. Milli takımı bıraksın yeter. Çünkü bu maç takımın ruh halini değiştirebilir. Şampiyonluk havasına sokabilir. Terim bundan sonrasını halledebilir. Takım bence havaya girdi.

Ama ikili oynamaya devam ederse, kendisine teşekkür edilir.

Valla brumayı 65'te falan bekliyordum, helal olsun şaşırttı beni.

ama hocam haftaya şu adamı ve riera'yı 11'e koy ne olur ?

Haftaya 4-3-1-2 ile rizenin karsısına cıkacagız ve yine sac bas yolacagız . Brumayı sol icte oynatabilir . :dejection: İnsallah fatih hocam eski haline doner bugunku durumu bildigimiz hali degildi . 2-1 olana kadar hic oyunun icinde degildi o meshur hareketlerini yapmadı hic .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt