Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca ve yardımcıları gitsin.

Yerine Di Matteo gelir gibi sanki basına bakarsak.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

imparator burdaki kendini bilmezlerin aksine sen kalıp bu takımı şampiyon yapacaksın inşallah

Fatih Terim futboldan anlamiyor diyorum, bilmem kaç kupa aldi diyorlar. Geçen sene Muslera ve Drogba kurtardi Terimi. Terimin istemedigi transferler bunlar. zamaninda Hagi, Popescu, taffarel kurtariyordu. Bunlarinda transfer edilmesini istemediydi.

Fatih Terim harika bir kaymak yiyicidir. Kendisine ragmen gelen başarilarin kaymagini semirir. Bu kadroyla 90 puan alamayan TD benim için yetersizdir

başkan'ın telefonlarını açmıyormuşsun hacı ayıp oluyor :trollfacce.gif: şaka bir yana hoca bu kafayla devam ederse işimiz zor. biran önce G.Saray ile devam edip etmeyeceğinin kararını vermeli ve devam edecekse eğer 4-3-1-2 sistemi ve burak takıntısından vazgeçmeli. yoksa işimiz cidden çok zor.

Bekleri Sabri ve Balta olan 11'e 4312 oynatan hocanın yazık o futbola verdiği 50 yıla. Eboue'li, Riera'lı bir şablonda yine saçma ama hadi tamam diyelim. Ama derbide, yenilirsen puan farkı 9 olacak bir maça hangi akla hizmet böyle başlanır? Bu inat niye, kime? Hala mı tatmin olmadı o bitmez, tükenmez ego? Çok mu zor yanlışını görmek, düzeltmek. Tamam hoca, biliyoruz çok büyük lidersin, karaktersin. Ama neden bilmezsin yanlışından dönersen dahada büyüyeceğini? Elde o kadar potansiyelli bir kadro varken niye 6 yiyoruz durduk yere ya da neden lig tablosunda iti köpeği kovalıyoruz, onların bize aşağıdan bakacağı yerde? Git artık hoca yahu, 2000 sonrası gibi enkaza dönüşmeden bırak. Hazır Milli Takım yoluda açılmışken git.

Hadi Baltayi anladim, ama Dany yada Sabri ne oluyor hoca ? Gecen sezon Engin e muhtac ken bir kere CL de oynatmadin, simdi pilli biterken mi kiymete bindi ?

Burak o kadar pozisyon yedi, Bruma yi soktun bak nasil oyun degisti, Wesley i begenmedin adam canavar gibi kostu, ve buraka okadar iki tane güzel pas atti ki...

Bu takimin Oyunculari cok kaliteli, tabi bir cogu da okadar beceriksiz, ama onda sende suclusun, Töre yi Milli Takima al, ama Galatasaraya alma...

Chedjou, Melo, Selcuk, Wesley, Bruma ve Drogba gibi ayagina top gelince ne yapacaklarini bilen kisi varsa, onlara göre kurcaksin takimi kusura bakma, yoksa her mac bam bam bam ve hemen rakip takim kontra gol yiyelim olmaz, bugün kurtardin, ama oda adamlarimizin bireysel daha yetenekli olduklari icin.

-------------------------------Muslera-------------------------------

Hamit/Eboue----------Zan/Chedjou--------Semih------------Balta/Riera

-------------Melo(daha defansiv)-Selcuk(daha offansiv)----------------

Aydin/Engin---------------------Wesley----------------------Bruma

-------------------------Drogba---------------------------------------

Maca göre bir yabanci dinlendirebilir, ama artik yap, hadi imzaladin Aydin la ona bile raziyim ki iki kanat oynat. Bu Takimda zaten bir daha Sabri yi görmek istemiyorum, Futbolu bilmeyen, saygi göstermeyen kisi zaten bi is yaramaz, keske zamaninda Uefa o golü atmasaydi, yoksa bugünlerde daha burda olmazdi. Aydina laf atiyoruz da, Sabri ondan beter !

Bize Modern bi Hoca lazigm, ben olsam Rijkaard riskine yine girerdim yanina Sportif olarak denizliyi koyarim ve bi 5 yil rahat kurtulurz... Bilic Rijkaard dan iyi mi ?

Bize Kontrollü Futbol lazigm, su vur öne agam, önde Hakan Sükür var Droba var indirir topu 80 li yillarin topu, artik o dönemler bitti. Real Madrid bizi bu sefer ciddi aldi ve param parca etti, havamiz ilk 30 dakika yetti, tamam orda atsaydik 3 gol, yine de bize giren bi 6 gol var, hemde göstere göstere

Fatih Terim futboldan anlamiyor diyorum, bilmem kaç kupa aldi diyorlar. Geçen sene Muslera ve Drogba kurtardi Terimi. Terimin istemedigi transferler bunlar. zamaninda Hagi, Popescu, taffarel kurtariyordu. Bunlarinda transfer edilmesini istemediydi.

Fatih Terim harika bir kaymak yiyicidir. Kendisine ragmen gelen başarilarin kaymagini semirir. Bu kadroyla 90 puan alamayan TD benim için yetersizdir

Abi böyle adamlarla şimdi oturup ne tartışılır ki ? ondan sonra forumdan kovulan biz oluyoruz. Tamam anladık düşünce özgürlüğü diye bir şey var ama bokunu çıkartanlar ne olacak ?

Biz fatih hocayi hak etmiyoruz.

Milli takim ediyor bence.

Fatih hoca kazık çaktı sanırsam bazılarına.Bu acı oradan geliyor olmalı,başka açıklaması yok çünkü.

Şampiyonlar ligini kazanmadığı sürece bu adama rahat yok.

Ben zaten şans , bal diyen tiplerden değilim.Bu konuda daha önce attığım mesajlara bakarsan görürsün.Ama son zamanlarda cidden büyük hatalar yapıyor ve inatla devam ediyor.Burak konusunda attığım mesajlarada bakarsan o konu hakkında düşündüklerimide görebilirsin.Burak'ı severim ve katkısı azımsanmayacak kadar çoktu.Ama geçen sezonki gibi artık belli bir dönemi yedek geçirmesi gerekiyor.Ve takımın 4-2-3-1 de verdiğin reaksiyonda daima iyi. :encouragement:

Sorun şu ki yakın vadede Burak'a ihtiyacımız yok 1-2 ay fakat bu süre içinde Milli takımın Burak'a ihtiyacı olacak.Hoca bazı Burak'a sabır göstermesinin en büyük sebebi bu.Bence doğrusunu yapıyor, burak form tutunca zaten lig de de işimize çok yarayacak.

Fatih Hoca nin isi zaten belli, aman bari Milli Takima isinik gelsin ler, yoksa Burak i yüz de yüz keserdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt