- 8 Mayıs 2009
- 17.745
- 5.182
- 2.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roberto Mancini gelsin de kurtarsin bizi terimden .
Mancini kadar mal bir hoca varmi ya te allam
juventusdan 7 yeriz istifa eder
Fatih Terim futboldan anlamiyor diyorum, bilmem kaç kupa aldi diyorlar. Geçen sene Muslera ve Drogba kurtardi Terimi. Terimin istemedigi transferler bunlar. zamaninda Hagi, Popescu, taffarel kurtariyordu. Bunlarinda transfer edilmesini istemediydi.
Fatih Terim harika bir kaymak yiyicidir. Kendisine ragmen gelen başarilarin kaymagini semirir. Bu kadroyla 90 puan alamayan TD benim için yetersizdir
Fatih hoca kazık çaktı sanırsam bazılarına.Bu acı oradan geliyor olmalı,başka açıklaması yok çünkü.
Şampiyonlar ligini kazanmadığı sürece bu adama rahat yok.
Ben zaten şans , bal diyen tiplerden değilim.Bu konuda daha önce attığım mesajlara bakarsan görürsün.Ama son zamanlarda cidden büyük hatalar yapıyor ve inatla devam ediyor.Burak konusunda attığım mesajlarada bakarsan o konu hakkında düşündüklerimide görebilirsin.Burak'ı severim ve katkısı azımsanmayacak kadar çoktu.Ama geçen sezonki gibi artık belli bir dönemi yedek geçirmesi gerekiyor.Ve takımın 4-2-3-1 de verdiğin reaksiyonda daima iyi. :encouragement:
Biz fatih hocayi hak etmiyoruz.
Milli takim ediyor bence.