Cemal Köroğlu
Aslan Üye
- 17 Mart 2012
- 9.466
- 2.049
- 1.298
Galatasaray taraftarı kadar nankör 2. bir taraftar topluluğu da yoktur.
Aynı zamanda bir adama körü körüne bağlanan bir taraftar topluluğu da yoktur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı zamanda bir adama körü körüne bağlanan bir taraftar topluluğu da yoktur
Yeter be Galatasaray taraftarı kadar kafanıza taş düşsün sizin. Şu şerefsizlerle yaptığı iş birliği 150 tane avrupa kupasını gözümden siler ulan ne anlatıyosun sen? Bu adamlar Selçuk'a bile ceza vermeye yeltenirken hoca bunların kıçını kurtarmaya çalışıyor, taraftar laf edince de nankör oluyor. Hadi ordan be!
Oyuncu tercihlerini, transferlerini, kaprislerini her zaman eleştirdim ama Fatih hoca futbolu bilmiyor demedim çünkü bu eleştiri değil. 19 şampiyonluğun var 6'sı bu adamla gelmiş son 2'si yoktan var edilmiş. Hoca gelmese 8.likten buraya bu kadar kısa sürede çıkabileceğimize inanan var mı çok merak ediyorum.
Ben de karşıyım milli takıma gitmesine içim de acıyor ama bu federasyonu kurtarmak için orada olduğunu göstermiyor. He 4 maç sonra Galatasaray'ı bırakıp gider milli takımın başına geçer o zaman bunları dersiniz, hatta hep beraber söyleriz.
Federasyonu kurtarmak için orda. Belki ben kurtarayım düşüncesinde değil ama yaptığı bu. Göremiyor kendisi bazı güdüleri gözüne perde indirmiş. Ve bu şerefsizler Selçuk'u sevk ederken disiplin kuruluna eminim kuzu kuzu tüpçü denilen herifin peşinde başkanım başkanım diye koşmaya devam edecek. Yeter ya midem bulanıyor artık benim.
Oyuncu tercihlerini, transferlerini, kaprislerini her zaman eleştirdim ama Fatih hoca futbolu bilmiyor demedim çünkü bu eleştiri değil. 19 şampiyonluğun var 6'sı bu adamla gelmiş son 2'si yoktan var edilmiş. Hoca gelmese 8.likten buraya bu kadar kısa sürede çıkabileceğimize inanan var mı çok merak ediyorum.
.
Milli takım kupaya gitmese federasyon başarısız sayılacak mı sanıyorsunuz? Bu federasyonun neden ve nasıl başa getirildiği açık, isterse milli takım 0 çeksin yine de birileri istemezse başta kalırlar. Hocanın milli duyguları kullanıldı bu açık ama Galatasaray'ı bırakmayacağını da açıkça söylüyor, başkan bu kadar dedikoduya rağmen hala önüne bir sözleşme koyamadıysa onun hatasıdır.
bu sirada baskan napcak acaba
kimin gorevi yuzunden kimi sucluosun bi anlatsana
-duzluk-
Başkan kendi ağzıyla söyledi 2 senelik sözleşme imzalatmak istiyorum, hoca da canlı yayında birileri istiyor diye imzalamam dedi. Ne sözleşmesi ne koymaması. Ya cidden savunmak için bu kadar komik duruma düşmeyin Allah aşkına
Kimse rahat etsin diye imza atmam dedi onu ne için söylediğini iyi analiz edin bence. Galatasaray beni bırakmadıkça ben bırakmam diyor bir insan daha ne söyleyebilir? Gelin kadro seçimlerini eleştirin, kötü oynamamızı eleştirin, yüksek egosunu eleştirin ama bunlarla hocayı karalamayın, biraz saygınız olsun.
Kusura bakma. Galatasaray'a ve taraftarına saygısı olmayan adama ben de saygı duymam. Çıkacak açık açık tarafını seçecek. Milli takımı seçiyorum bile dese en fazla eleştirir gene de saygı duyarım. Ama hem nalına hem mıhına taktiğini uygulayan birine saygı duymuyorum.
Yapmayın Allah aşkına 2-3 oyuncu maç getirir ama kupaları getiremez. Bunlar takım olgusuyla ve iyi bir hocayla olur. Adam 6 tane şampiyonluk almış onu da geçtim Avrupa kupası getirmiş hala futboldan anlamıyor. Dünya kabul etmiş biz hala çekemiyoruz. Eleştirseniz anlayacağım ben de çok eleştiriyorum ama futboldan anlamıyor demek eleştiri değil.
Kimse rahat etsin diye imza atmam dedi onu ne için söylediğini iyi analiz edin bence. Galatasaray beni bırakmadıkça ben bırakmam diyor bir insan daha ne söyleyebilir? Gelin kadro seçimlerini eleştirin, kötü oynamamızı eleştirin, yüksek egosunu eleştirin ama bunlarla hocayı karalamayın, biraz saygınız olsun.
Galatasaray'a hocanın saygısı yok sizin var yani anlıyorum. O laf çarpıttığınız açıklamayı tekrar izleyin bence aradan laf seçmeye gerek yok.‘Birileri rahat etsin diye imza atmam’ | Amk Spor Gazetesi
Baskan itiraz eder karara.
Ben Terim ne yapacak onu merak ediyorum. Gercek baskani Demiroren nasilsa.
Gerci Terim in isine gelir. Estonya Hollanda maci oncesi Selcuk u dinlendirmis olur.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi