Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı zamanda bir adama körü körüne bağlanan bir taraftar topluluğu da yoktur

Oyuncu tercihlerini, transferlerini, kaprislerini her zaman eleştirdim ama Fatih hoca futbolu bilmiyor demedim çünkü bu eleştiri değil. 19 şampiyonluğun var 6'sı bu adamla gelmiş son 2'si yoktan var edilmiş. Hoca gelmese 8.likten buraya bu kadar kısa sürede çıkabileceğimize inanan var mı çok merak ediyorum.

Yeter be Galatasaray taraftarı kadar kafanıza taş düşsün sizin. Şu şerefsizlerle yaptığı iş birliği 150 tane avrupa kupasını gözümden siler ulan ne anlatıyosun sen? Bu adamlar Selçuk'a bile ceza vermeye yeltenirken hoca bunların kıçını kurtarmaya çalışıyor, taraftar laf edince de nankör oluyor. Hadi ordan be!

Ben de karşıyım milli takıma gitmesine içim de acıyor ama bu federasyonu kurtarmak için orada olduğunu göstermiyor. He 4 maç sonra Galatasaray'ı bırakıp gider milli takımın başına geçer o zaman bunları dersiniz, hatta hep beraber söyleriz.

Galatasaray taraftarı kadar nankör 2. bir taraftar topluluğu da yoktur.

Yanlıslarımızda olsa asıl en mantıklı en doğru taraftar topluluğu bizde (şikeci kardeşlere göre)

Nankör olmamak şikeci,pislik bir başkanı savunmaksa biz nankörüz doğrudur.

Bizde Aziz Yıldırım gibi klübü lekeleyecek bir başkan olsa anında asarlardı o adamı.

Yanlısı eleştireceğiz tabi adamın inadı yakıyor takımı işte,+ olarak önümüzü kesmek için her fırsatı en üst derecede değerlendiren bir federasyon ile aynı çatı altında calısarak kendi kendini bitirdi zaten.

Eleştiri olmadan başarı gelmez. Burada yapılanların cogu yapıcı eleştiriler,futbolun doğrularını uygulasın doğru kadroyu cıkartsın.

Burada ki yorumlar tamamiyle tersine döner.

Oyuncu tercihlerini, transferlerini, kaprislerini her zaman eleştirdim ama Fatih hoca futbolu bilmiyor demedim çünkü bu eleştiri değil. 19 şampiyonluğun var 6'sı bu adamla gelmiş son 2'si yoktan var edilmiş. Hoca gelmese 8.likten buraya bu kadar kısa sürede çıkabileceğimize inanan var mı çok merak ediyorum.

Ben de karşıyım milli takıma gitmesine içim de acıyor ama bu federasyonu kurtarmak için orada olduğunu göstermiyor. He 4 maç sonra Galatasaray'ı bırakıp gider milli takımın başına geçer o zaman bunları dersiniz, hatta hep beraber söyleriz.

Federasyonu kurtarmak için orda. Belki ben kurtarayım düşüncesinde değil ama yaptığı bu. Göremiyor kendisi bazı güdüleri gözüne perde indirmiş. Ve bu şerefsizler Selçuk'u sevk ederken disiplin kuruluna eminim kuzu kuzu tüpçü denilen herifin peşinde başkanım başkanım diye koşmaya devam edecek. Yeter ya midem bulanıyor artık benim.

Bak beyim, sana iki çift lafım var! Koskoca adamsın, paran var, pulun var, onca başarın, tecrüben var... Yakışır mı sana 4-3-2-1 sisteminde ısrarcı olmak, yakışır mı bunca taraftarı, çoluğu çocuğu yalvartmak. :crushed:

:dogrun:

Federasyonu kurtarmak için orda. Belki ben kurtarayım düşüncesinde değil ama yaptığı bu. Göremiyor kendisi bazı güdüleri gözüne perde indirmiş. Ve bu şerefsizler Selçuk'u sevk ederken disiplin kuruluna eminim kuzu kuzu tüpçü denilen herifin peşinde başkanım başkanım diye koşmaya devam edecek. Yeter ya midem bulanıyor artık benim.

Milli takım kupaya gitmese federasyon başarısız sayılacak mı sanıyorsunuz? Bu federasyonun neden ve nasıl başa getirildiği açık, isterse milli takım 0 çeksin yine de birileri istemezse başta kalırlar. Hocanın milli duyguları kullanıldı bu açık ama Galatasaray'ı bırakmayacağını da açıkça söylüyor, başkan bu kadar dedikoduya rağmen hala önüne bir sözleşme koyamadıysa onun hatasıdır.

.

Fatih Hoca ya ben hiçbir zaman futbolu bilmiyor diye eleştiri yapmadım zaten yapan arkadaşlar varsa yakınlarındaki en yüksek binaya çıkıp atlasın aşağıya hemen kendisi şu anda TR'deki en başarılı ve en iyi teknik direktördür.

Ama artık bizde miadı doldu şu tff işi çıktığından beri takım top oynamıyor taktik,sistem diye birşey yok paldır küldür top oynuyor takım kadro seçimleri yanlış takım tamamen kendi yetenekleriyle gol arıyor ve bunu bilen Fatih Hoca inatla hiçbirşey yapmıyor H

Hoca resmen kendini kovdurmak için uğraşıyor bunu da artık tüm taraftarlarımızın görmesi lazım ki başkan gereğini yapabilsin yoksa sonumuz kötü

Milli takım kupaya gitmese federasyon başarısız sayılacak mı sanıyorsunuz? Bu federasyonun neden ve nasıl başa getirildiği açık, isterse milli takım 0 çeksin yine de birileri istemezse başta kalırlar. Hocanın milli duyguları kullanıldı bu açık ama Galatasaray'ı bırakmayacağını da açıkça söylüyor, başkan bu kadar dedikoduya rağmen hala önüne bir sözleşme koyamadıysa onun hatasıdır.

Başkan kendi ağzıyla söyledi 2 senelik sözleşme imzalatmak istiyorum, hoca da canlı yayında birileri istiyor diye imzalamam dedi. Ne sözleşmesi ne koymaması. Ya cidden savunmak için bu kadar komik duruma düşmeyin Allah aşkına

bu sirada baskan napcak acaba

kimin gorevi yuzunden kimi sucluosun bi anlatsana

-duzluk-

Baskan itiraz eder karara.

Ben Terim ne yapacak onu merak ediyorum. Gercek baskani Demiroren nasilsa.

Gerci Terim in isine gelir. Estonya Hollanda maci oncesi Selcuk u dinlendirmis olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Başkan kendi ağzıyla söyledi 2 senelik sözleşme imzalatmak istiyorum, hoca da canlı yayında birileri istiyor diye imzalamam dedi. Ne sözleşmesi ne koymaması. Ya cidden savunmak için bu kadar komik duruma düşmeyin Allah aşkına

Kimse rahat etsin diye imza atmam dedi onu ne için söylediğini iyi analiz edin bence. Galatasaray beni bırakmadıkça ben bırakmam diyor bir insan daha ne söyleyebilir? Gelin kadro seçimlerini eleştirin, kötü oynamamızı eleştirin, yüksek egosunu eleştirin ama bunlarla hocayı karalamayın, biraz saygınız olsun.

Hala Gs'yi bırakmam lafına takılmışsınız yahu Fatih Terim için verilen sözler boştur anlayın artık . Bulunduğu konumdan bir tık üstü bile olsa anında bırakır gider , yıllardır böyle oldu bundan sonra da böyle olacak .

Kimse rahat etsin diye imza atmam dedi onu ne için söylediğini iyi analiz edin bence. Galatasaray beni bırakmadıkça ben bırakmam diyor bir insan daha ne söyleyebilir? Gelin kadro seçimlerini eleştirin, kötü oynamamızı eleştirin, yüksek egosunu eleştirin ama bunlarla hocayı karalamayın, biraz saygınız olsun.

Kusura bakma. Galatasaray'a ve taraftarına saygısı olmayan adama ben de saygı duymam. Çıkacak açık açık tarafını seçecek. Milli takımı seçiyorum bile dese en fazla eleştirir gene de saygı duyarım. Ama hem nalına hem mıhına taktiğini uygulayan birine saygı duymuyorum.

Kusura bakma. Galatasaray'a ve taraftarına saygısı olmayan adama ben de saygı duymam. Çıkacak açık açık tarafını seçecek. Milli takımı seçiyorum bile dese en fazla eleştirir gene de saygı duyarım. Ama hem nalına hem mıhına taktiğini uygulayan birine saygı duymuyorum.

Galatasaray'a hocanın saygısı yok sizin var yani anlıyorum. O laf çarpıttığınız açıklamayı tekrar izleyin bence aradan laf seçmeye gerek yok. :) ‘Birileri rahat etsin diye imza atmam’ | Amk Spor Gazetesi

Yapmayın Allah aşkına 2-3 oyuncu maç getirir ama kupaları getiremez. Bunlar takım olgusuyla ve iyi bir hocayla olur. Adam 6 tane şampiyonluk almış onu da geçtim Avrupa kupası getirmiş hala futboldan anlamıyor. Dünya kabul etmiş biz hala çekemiyoruz. Eleştirseniz anlayacağım ben de çok eleştiriyorum ama futboldan anlamıyor demek eleştiri değil.

Cidden bilmiyor. Çift santrafor oynatacagim diye sahanin 60% kullanan bir hoca. 4 ay oynamayan Elmanderi 3. forvet çikarir. Bizi heryerde elek eden dany'i en Önemli maçlarda oynatir. Hamit Amrabat Dany Riera gibi futbolculara servet döktürdü. Balta, Aydin, Engin gibi gereksizlerin maasini ikiye katlayip kontrat yeniletti. Bizim aldigimiz ürünlerin biletlerin paralari bunlara gidiyor.

Böyle futbol bilgisimi olur? Terim'in futbol sahasinin yanindan geçmemesi gerekiyor.

Roma takimi ciddi bir teklifle gelse gidecekti. Taffarel kendi agziyla söyledi. Nisan ayinin arsivlerine bak bulursun

Galatasaray'a hocanın saygısı yok sizin var yani anlıyorum. O laf çarpıttığınız açıklamayı tekrar izleyin bence aradan laf seçmeye gerek yok. :) ‘Birileri rahat etsin diye imza atmam’ | Amk Spor Gazetesi

Terim farkında değil ama burda saygısızlık yapıyor. Bilerek saygısızlık yapmaz biliyorum onu. Ama farkında olmadan yaptıklarının bedelini de biz ödüyoruz. Ben gitsin, istifa etsin demiyorum ama bu şekilde ikili oynamaya devam edecekse defolsun gitsin diyorum. Arada ciddi fark var.

Baskan itiraz eder karara.

Ben Terim ne yapacak onu merak ediyorum. Gercek baskani Demiroren nasilsa.

Gerci Terim in isine gelir. Estonya Hollanda maci oncesi Selcuk u dinlendirmis olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

baskan kadar seninde cumrun var iste anca senin kadar itiraz eder

bu isten zararli cikarsak tek sorumlusu bu zavalli baskandir

-duzluk-

Umarım bu maça aldanıp da Juventus maçına çift forvet çıkma gibi bir hata yapmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt