Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter be Galatasaray taraftarı kadar kafanıza taş düşsün sizin. Şu şerefsizlerle yaptığı iş birliği 150 tane avrupa kupasını gözümden siler ulan ne anlatıyosun sen? Bu adamlar Selçuk'a bile ceza vermeye yeltenirken hoca bunların kıçını kurtarmaya çalışıyor, taraftar laf edince de nankör oluyor. Hadi ordan be!

hop hop.. senin gibi veya sizin gibiler gibi herkez öyle olaya kisitli bakmiyor. yildirim demirören mi Türkiye ?!

Hoca oraya Türkiye Ay yildizi icin gitmis resmen üstün ricalardan dolayi ordan burdan. sizin milli duygu degerleriniz yoksa o zamanda olanlara saygi gösterin bir zahmet.

Yapar yapar Kovdurmaya çalışıyor hala kendini.

Açıkçası Fatih Terim'in kendini kovdurmaya çalışacağını zannetmiyorum ama bir sıkıntı olduğu da aşikar...

bence artık Fatih Terim yönetilmek değil, yönetmek istiyor

esasında buna da hakkı varmış gibi duruyor hele ki ülke futbolunu yönetenleri görünce

sonuçta Fatih Terim'in bu ülke futboluna verdikleri tartışılmaz

ve TFF başkanlığı için galiba üst düzey bir yerlerden söz almış gibi

yoksa Mayıs ayına kadar beklemesinin başka bir açıklaması olamaz

Mayıs ayında ona verilen söz tutulursa TFF Başkanlığına geçebilir

aksi takdirde Galatasaray ile sözleşme imzalayacaktır...

hop hop.. senin gibi veya sizin gibiler gibi herkez öyle olaya kisitli bakmiyor. yildirim demirören mi Türkiye ?!

Hoca oraya Türkiye Ay yildizi icin gitmis resmen üstün ricalardan dolayi ordan burdan. sizin milli duygu degerleriniz yoksa o zamanda olanlara saygi gösterin bir zahmet.

Benim için şu an Türkiye demirören. Bunu milli duygulara falan çekme.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=QcqvGylySNw[/media]

neredesin hocaaam

-Tapatalk-

Benim için şu an Türkiye demirören. Bunu milli duygulara falan çekme.

senin icin her kisinin kanunu mu oluyor acaba ?! Fatih hoca onlarin hizmetinde degil türkiyenin hizmetinde oldugunu para almayarak resmilestirmisdir NET cekilde.

hoca milli duygulari icin görevü kabul ettiyse sen ne düsünmüsün umrumda degil acikcasi ve hocaninda olmamalidir.

onlarin altinda calisa bilmesi icin maasli elemanida olmasi egrekir okadar pro bakiyorsunuz bu ise. senin icin Türkiye demirören ise buda senin fikrindir. demirören Türkiyenin boku bile olamaz anladin mi boku bile olamaz.

senin icin her kisinin kanunu mu oluyor acaba ?! Fatih hoca onlarin hizmetinde degil türkiyenin hizmetinde oldugunu para almayarak resmilestirmisdir NET cekilde.

hoca milli duygulari icin görevü kabul ettiyse sen ne düsünmüsün umrumda degil acikcasi ve hocaninda olmamalidir.

onlarin altinda calisa bilmesi icin maasli elemanida olmasi egrekir okadar pro bakiyorsunuz bu ise. senin icin Türkiye demirören ise buda senin fikrindir. demirören Türkiyenin boku bile olamaz anladin mi boku bile olamaz.

Boku bile olamaz dediğin adam Türk Futbolun zirvesinde ya güldürme lütfen beni

bence Fatih hoca demirören istedigi için değil milli duygular ve kıramayacagı kişiler yuzunden milli takımı kabul etmıştır.ama bunun geçiçi oldugunu ve sadece GS td olarak kalacagını açıklaması lazım.ve taraftara biraz kulak vermeli drogba ve buragı çift forvet olarak oynatmamalı rieranın da bu formayı hakketiği gayet net şekilde belli

Bence Fatih Terim artık yönetilmek değil, yönetmek istiyor

ve sanki üst düzey bir yerden TFF başkanlığı için söz almış gibi...

Boku bile olamaz dediğin adam Türk Futbolun zirvesinde ya güldürme lütfen beni

onu oraya koyanlar utansin. Ay yildizli milli takimin sucu ne ?! bilmem ne adalarinin arkasinda olmayi hangimisindire biliyor Allah askina fifa siralamasinda ?!

Milli takim o tff den de üstün bir yer ve farkli bir yer oldugunu unutmyalim yada ayrimi yapa bilelim ilk önce lütfen.

hoca israrla bunlarda para istemesinin de nedenleri var zaten. hoca aptal birisi degil. bosuna kac kez üstüne basarak demedi ben para almiyorum almayida düsünmüyorum. MILLI TAKIM zor durumda oldugu icin türkiye vatnadasi olarak elimden geldigi kadar bu rezil durumdan cikartmaya calisacagim dedi resmen.

bunun demiröreni onun bunu karistirmayalim ki zaten hoca para almayarak bunun isaretini verdi vermek istedi bizlere. ama anlayana artik olmus resmen maalesef.

ha su konuda elestire biliriz belki. iki takimi kaldira bilecekmi diye ?! kendisine güvendigi icin o mesur egosundan dolayi ki ,bu ego hem iyidir ve mecburiyetir bir elit hoca icin , görevi üstlendi.

bir seyi kesinlikle hesap edemedi. bukadar serefsizce bu konuda basin yolu ile komplo teoriler ile kurulacagini hesap edemedi hoca maalesef. Milli takimi kunlanarak resmen hocayi ve böylece bize saldirmaya ugrasiyorlar.

ve burda olsun baska platformlarinda olsun görüyorum ki az da basari olmuyorlar.

Başka bi federasyon olsa bu duygularına saygı duyabilirdim, belki gene kızardım eleştirirdim ama saygı duyardım en azından.

Ama bu federasyonla yan yana su içse saygı duymuyorum. Dediği lafları yuttu, hedeflerimizi unuttu, bin bela okuduğumuz adama nefes aldırdı.

O yüzden ben saygı duymuyorum bunu iki de bir de tartışma konusu yapmanın anlamı yok Fatih. Gayet açık olduğumu düşünüyorum.

Yenilelim de fatih hocaya sallayim diyenler var maalesef bjk deplasmaninda yeniyoruz ikinci yari kendi sahasindan cikarmiyoruz daha ne istersiniz ki anlamiyorum

Kusura bakmayın ama ben hayatımda sizin kadar nankör bir taraftar görmedim..Adam yine en zor zamanımızda taşın eline altını koydu rezil takımı ligin dibinden çıkarıp 2 sene üst üste şampiyon yaptı Şampiyonlar Liginde neler neler yaptı süper kupaları falan saymıyorum bile..Kendisi hepimizden daha çok Galatasaray'lıdır kendisini babam kadar çok severim ama şurada hakkında yazılanları görünce ben utandım..

Herkes saçma sapan komplo teorileri üretiyor bi tarafından herkes şerefsiz basının federasyonun oyununa geliyor..

Milli takım konusunda bana göre yapması gerekeni yaptı..Bizim gözümüz fanatiklikten Galatasaray>Türkiye oldu ama milli takım bu sonuçta Galatasaray'lı olduğu kadar da milliyetçi bir insan Fatih Terim..20 sene sonra Yıldırım Demirören Ali Veli falan değil olan başarılar yada başarısızlıklar dünya kupasına gidip gitmediğimiz hatırlanır..Günahım kadar sevmem bu adamı federasyonun şerefsizin önce gideni olduğunu ben de biliyorum ama milli takım diyince akan sular duruyor bazı insanlar için Fatih Terim de böyle bir insan..

Teknik taktik meselelerine gelince de takımda şişkinlik var ve yabancı sınırı yüzünden elimiz kolumuz bağlı bir şekilde kadro kurmak zorunda kalıyor malesef ve formsuz oyuncuları da keserek değil oynatarak kazanmaya çalışıyor saygı duyup beklemek lazım umarım takım için en iyisi olur..

Lütfen oyunlara gelmeyin en başta bu adama sahip çıkmamız gerekiyor..

Başkan dünkü kutlamasından sonra hocaya güzel gönderme yapmış ama Adeta hocaya bu senin değil oyuncuların zaferi der gibi

Emirates Cup olsun adam gibi tek forvet olarak oynadığımız maçlar olsun Fatih Terim Ancelotti'nin dediği gibi BBG evlerinde ne yapıldığını falan mı düşünüyor da takımın güzelliğini görmüyor.

Bıktırdın artık hocam bıktırdın.

Başka bi federasyon olsa bu duygularına saygı duyabilirdim, belki gene kızardım eleştirirdim ama saygı duyardım en azından.

Ama bu federasyonla yan yana su içse saygı duymuyorum. Dediği lafları yuttu, hedeflerimizi unuttu, bin bela okuduğumuz adama nefes aldırdı.

O yüzden ben saygı duymuyorum bunu iki de bir de tartışma konusu yapmanın anlamı yok Fatih. Gayet açık olduğumu düşünüyorum.

hm tamam senin icin baya nefret ile dolmus kardesim bu adamlardan yüzünden. senin görüsünüde bu dolaydan dolayi anliyorum biraz ve saygi duyuyorum duygularina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt