Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hm tamam senin icin baya nefret ile dolmus kardesim bu adamlardan yüzünden. senin görüsünüde bu dolaydan dolayi anliyorum biraz ve saygi duyuyorum duygularina.

Eyv ama hocaya karşı nefret dolu değilim hala seviyorum ama kızgınım da. Aklını başına alıp üzerimize oyun oynayanları görmesi lazım. Ona göre hareket etmesi lazım.

Emirates Cup olsun adam gibi tek forvet olarak oynadığımız maçlar olsun Fatih Terim Ancelotti'nin dediği gibi BBG evlerinde ne yapıldığını falan mı düşünüyor da takımın güzelliğini görmüyor.

Bıktırdın artık hocam bıktırdın.

tek forvet oynadigin en son bolumde 5 yedin

-duzluk-

Milliyetçilik adı altında hocayı korumaya çalışanlar var. Haklılar çünkü tutunacakları başka dal yok. Bahane üretmeye çalışıyorlar.

Milli takımı Galatasaray mı kurtaracak ? Milli takım uğruna Galatasaray feda mı edilecek ? Terim buna alet mi olacak ?

Gidin işinize. Belki kendinizi rahatlatıyorsunuz bu tip saçmalıklara inanmaya çalışıp ama biz yemeyiz kardeşim.

Terim imza atmazsa, kapı orada. Kendi bilir. Yalvaracak halimiz yok. ( Belki sizin vardır. )

2 hafta önce çok iyi hatırlıyorum burda hocaya herkes tapıyordu şimdi adamı itin bir tarafına sokuyorlar.tmm hata yaptı yanlışta yaptı ağır yenilgide aldırdı bize ama bu adam fatih terim be kardeşim bir snejder yüzüne hoca bunları haketmiyor.iyi gün taraftarlığı yapmayın ayıp ayıp.o bizim yaşayan efsanemiz başka takımlar gibi vefasız olmayalım arkadaşlar.galatasaray taraftarı bu olmamalı

Eyv ama hocaya karşı nefret dolu değilim hala seviyorum ama kızgınım da. Aklını başına alıp üzerimize oyun oynayanları görmesi lazım. Ona göre hareket etmesi lazım.

evet haklisin genelikle ki hocada farkli düsünmüyordur bence ama onun bakis acisini anlamaya calisdim ki bence o bakis acisi kesinlikle dogru. Türkiye milli takimi böyle komplu oyunlarin kunlanacak yer degildir. hoca temiz duygulari ile bu görevi kbaul etmisdir resmen.

bunu konusmalarindan aciklamarindan mesaji veriyor resmen zaten.

ama sadece Galatasaray taraftari olarak benimde hosuma gitmiyor tabiki olaylar. Milli takimi kunlanarak bukadar serefsizce oyunlar oynancagini basin yolu bilmem öyle yada böyle hic aklimin ucundan gelmezdi benimde.

ama belki ben veya benim gibiler fazla milliyetci duygulara sahibiz ve herkez kendimiz gibi görmek istiyoruz. neyse. umarim her sey Galatasarayimizin lehine ile sonuclanir. Aslolan Galatasarayimiz sonucda.

Hocada gitmek zorunda kalirsa en dogrusu oysa ne kadarda cok üzülüo hata cok yanlis karar olarak nitetenlendirsem Galatasarayimiz er yada gec yine ayaga kalkmasini bilir.

ama büyük bir yara aliriz söyleyim yani. zamandan öte zarar görürüz .

Başkan dünkü kutlamasından sonra hocaya güzel gönderme yapmış ama Adeta hocaya bu senin değil oyuncuların zaferi der gibi

Başkan cidden bilerek bunu yapıyorsa ki öyle gözüküyor bu hocayı küstürmekten başka bir şeye yaramaz. Geçen seneden hiç ders almadığını gösterir ve hocayı kaybeder.

Fatih Terim'i karakterinden dolayı inanılmaz severdim. Ama bu YD şerefsizi ile ''milli duygular'' dahi olsa aynı çatı altında calısmayacaktı.

Ve bu süreçte hiç net konusmuyor,bu komplo teorilerinin cıkması bundan kaynaklı.

Hoca onu sevenleri üzdü..

Türkiye Fatih Terimi 40 senedir tanıyor peki Ünal Aysalı hanginiz tanıyor ben baskana bir turlu ısınamadım guven vermiyor ama daha oncedende belirttim Fatih hoca Galatasarayı zor durumda bırakacak hic bir olusumun ıcınde bulunmaz hata yapabılır hatalı kadro cıkartabılır ama zarar verecek davranısda bulunmaz ama baskan oyle degıl yarın bırgun en ufak bır olumsuz durumda gider ve bir daha geri falan gelmez sallamaz yani o bizim takımı ticarethane mantıgıyla yonetiyor oyle bır adam yani ama Fatih hoca baska

Türkiye Fatih Terimi 40 senedir tanıyor peki Ünal Aysalı hanginiz tanıyor ben baskana bir turlu ısınamadım guven vermiyor ama daha oncedende belirttim Fatih hoca Galatasarayı zor durumda bırakacak hic bir olusumun ıcınde bulunmaz hata yapabılır hatalı kadro cıkartabılır ama zarar verecek davranısda bulunmaz ama baskan oyle degıl yarın bırgun en ufak bır olumsuz durumda gider ve bir daha geri falan gelmez sallamaz yani o bizim takımı ticarethane mantıgıyla yonetiyor oyle bır adam yani ama Fatih hoca baska

zaten kendiside diyor. basarisiz oldugum zaman kacar giderim diye. net cekilde söyledi bunu. $irket olarak bakiyor Galatasarayimizi sadece resmen.

daha öncede dedim. systemi kurumsalasmayi ve saire kursun sonra cekip gitsin bir zahmet mümkünse.

ali dürüstü baskan olarak görmek istiyorum yada hata fatih hocayi ama onun baskan ola bilmesi icin galiba daha 10 sene beklememiz gerekir.

4231 veya 4411'e gecmeli artik. 4411 belki bizim icin daha iyidir, cünkü böylece Selcuk ve Melo ilk sezon'da oynadiklari mevkilerde olacaklardir. Sol Bruma, sag Amrabat.

Muslera

Hamit/Sabri Semih Gökhan Hakan

Amrabat Selcuk Melo Bruma

Sneijder

Drogba​

Rotasyon yapilir, örnegin sag bek Hamit, Amrabat yerine Sabri, Gökhan yerine Chedjou veya Hakan yerine Riera ... gibi.

Milliyetçilik adı altında hocayı korumaya çalışanlar var. Haklılar çünkü tutunacakları başka dal yok. Bahane üretmeye çalışıyorlar.

Milli takımı Galatasaray mı kurtaracak ? Milli takım uğruna Galatasaray feda mı edilecek ? Terim buna alet mi olacak ?

Gidin işinize. Belki kendinizi rahatlatıyorsunuz bu tip saçmalıklara inanmaya çalışıp ama biz yemeyiz kardeşim.

Terim imza atmazsa, kapı orada. Kendi bilir. Yalvaracak halimiz yok. ( Belki sizin vardır. )

Yahu bu nasıl sığ bir bakış açısıdır..Milli takım uğruna neden Galatasaray feda edilsin iki takım birden çalıştırıp başarılı olanlar insan değil mi?Adam zaten ne olursa olsun Galatasaray'ı bırakmam diyerek tavrını koydu ama milli takımı da reddetmek istemedi orayı da dipten kurtarmak istedi federasyonun başında kim olursa olsun aynısını yapardı..Fatih Terim'e Galatasaray'a milli takım değil böyle sizin gibi medyanın gazına gelenler komplo teorilerine inananlar vefa göstermeyenler yüzünden zarar görür..Bu oyuna gelenleri gördükçe üzülüyorum sadece halbuki ben bu oyunlara gelmeyecek yıpratma kampanyalarına kanmayacak kadar akıl fikire sahip olduğumuzu düşünüyordum ama yanılmışım malesef..

zaten kendiside diyor. basarisiz oldugum zaman kacar giderim diye. net cekilde söyledi bunu. $irket olarak bakiyor Galatasarayimizi sadece resmen.

daha öncede dedim. systemi kurumsalasmayi ve saire kursun sonra cekip gitsin bir zahmet mümkünse.

ali dürüstü baskan olarak görmek istiyorum yada hata fatih hocayi ama onun baskan ola bilmesi icin galiba daha 10 sene beklememiz gerekir.

Yönetim kuruluna aldığı isimlere bakılacak olursa başkanın niyetinin kurumsallaşma olmadığı açık. Hocamıza yakın isimler kurumsallaşma bahanesiyle gönderildi, yerine gelen isimler son derece silik insanlar. Galatasarayımızın hakkını çıkıp çatır çatır savunacak kimse kalmadı hemen hemen. Kuralı değiştirmeyenler gidecek lafları da havada kaldı başkanın. Sermaye artışına izin verilmezse kulübün ekonomik sıkıntıları aşması da zor. Borcun arttığı söyleniyor. Hisse satarak kulübü düzlüğe herkes çıkarırdı. Başkan geçmişte stad için senelerce uğraşanların kaymağını kendi yiyor. 2,5 senedir Fatih Terim olmasa o koltukta da bu kadar oturabilir miydi acaba? Ama şimdi hocamıza reva görülenlere bakın. Ben başkanın artık kulübe zarar vermeye başladığı görüşündeyim.

Milyon Euro'ları da Fatih Terim değil Ünal Aysal alıyor zaten. Verme bakalım parasını duruyor mu Fatih Terim.

O hatalar birike birike dağ gibi oldu ama.Bu zamana kadar bize yaşattığı zaferler,gururlar bir yana yaşattığı fiyaskolar ve olumsuzluklarda bir hayli fazla.

Abi Sneijder i ilk 11 de oynatıyosan çift forvet oynayamazsın..Adamın etkinliğini yok edersin..Kanatlı 4-2-3-1 sisteminde bu adam coşar..Bunu göremeyen adamın taktik bilgisinden şüphe ederim..Ki forvetlerinizde pres yapan forvetler değil

Yönetim kuruluna aldığı isimlere bakılacak olursa başkanın niyetinin kurumsallaşma olmadığı açık. Hocamıza yakın isimler kurumsallaşma bahanesiyle gönderildi, yerine gelen isimler son derece silik insanlar. Galatasarayımızın hakkını çıkıp çatır çatır savunacak kimse kalmadı hemen hemen. Kuralı değiştirmeyenler gidecek lafları da havada kaldı başkanın. Sermaye artışına izin verilmezse kulübün ekonomik sıkıntıları aşması da zor. Borcun arttığı söyleniyor. Hisse satarak kulübü düzlüğe herkes çıkarırdı. Başkan geçmişte stad için senelerce uğraşanların kaymağını kendi yiyor. 2,5 senedir Fatih Terim olmasa o koltukta da bu kadar oturabilir miydi acaba? Ama şimdi hocamıza reva görülenlere bakın. Ben başkanın artık kulübe zarar vermeye başladığı görüşündeyim.

bilmiyorum acikcasi ama baskan degisik profil sergiledigi icin biraz tuhafima gitmiyor degil. bide öyle de byölede söyledigi laflar sözlere hafada kalmadi yani ki bir örnekde sen verdin zaten. Ama pek fazla konusmak istemiyorum baskan konusunu cünkü bu baskan mesleleri cok hasas konular.

tam emin olmadan konusmak ne kadar dogru bilemiyorum yani. ama pis kokular gelmiyor degil yani.

külhanbeyi değil adam gibi ne yaptığını bilen teknik direktör istiyoruz bu kadar net

faydalı eleman lafı zoruna gidiyor adamın ya nasıl bir kaprisse

FAYDALI DEMİŞLER SANA FAYDALI

hakkaten kendini imparator sandı galiba

ŞAKA YAPTIK GİT EPL TAKIMLARINI ÇALIŞTIR

O hatalar birike birike dağ gibi oldu ama.Bu zamana kadar bize yaşattığı zaferler,gururlar bir yana yaşattığı fiyaskolar ve olumsuzluklarda bir hayli fazla.

yasatigi fiyaskolar ?! hoca 7 sene hocalik yapmis bizde. 6sinda sampionluk yasatirmis. 1 sene gümbürteye gitti bildigimiz gibi. real maci giib oldu biraz ama 6ya1 . aldigimiz bir kac agir yenilgileride sayacaksak isimiz is o zaman.

biz kupalar ile övünürüz bazilari gibi mac sonuclari ile degil.

İkinci Fatih Terim dönemini hatırlayın, acaba keramet kimde? Son iki senedeki başarıda ve ekonomik rahatlamada başkanın mı payı daha büyük Fatih Terim'in mi? Karşılıksız olarak belki Galatasaray tarihinin en büyük finansal hizmetini veren Ünal Aysal'a karşı küstahlık yapmayın. O Fatih Terim dediğiniz ikinci döneminde parasını alıp gitti, bugün de parasını alır gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt