Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar size tavsiyem Hocayı teknik konularda, Başkanı yetersiz olduğu konularda eleştirin ama kisi arasındaki meselelerde taraf olmayın. Çünkü hepimiz eksik bilgilerle konuşuyoruz.

her neyse. hadi 100 olsun. bunu hesaplamasini veya izin vermesi gerekenler kim ?! bütcen buna izin vermiyorsa yönetim olarak buna nasil izin vere bilirsin. ilaki basari garanti ile bu kumari Galatasarayimizin gelecegi ile oyanyamazsin sen yönetim olarak.

basarida degil sadece kötü gitti zamanda hesabini kitabini yapman lazim. yapamazsan sonra bu borc 200de olur zamanla 300de.

Topragi bol olsun ama bu camiayi atese atan bir Canaydin baskanimiz oldu maalesef. neyse rahmetlinin arkasindan konusmakda istemiyorum simdi.

Kesinlikle haklisin. Baskanlar heerzaman 1. sorumludur. Ama 2. derecedeki sorumlu bugün hala takimi yönetiyor.

Keyfi olsunu kendi soyledi ben degil

evet onu konusmasini ben dinledim hata iki kere. o konusmayi kimler icin dedi neden söyledi sence ?! taraftara veya yönetime mi söyledigini zanediyorsun ?! o zaman yaniliyorsun söyleyimde baskada bir sey demiyorum.

ama evet biraz talihsiz aciklama oldu cünkü ayni dönemde taraftarin cogu bu sözeslmeyi diretiyordu.

yani ister istemez kendi kalesinide gol atti ama hedefi biz degildik bu aciklamasi ile.

Kesinlikle haklisin. Baskanlar heerzaman 1. sorumludur. Ama 2. derecedeki sorumlu bugün hala takimi yönetiyor.

2ci sorumlu dedigimiz kiside o dönem yaptigi borcu saolsun kapati hata artiya gecirtmisdir son 2 senede.

ama tabikide haksizlik yapmadan kendiside tek basina yapti diyemeyiz. bu sonucda aslinda takim oyunu. yani yönetim-hoca-takim-taraftar.

evet onu konusmasini ben dinledim hata iki kere. o konusmayi kimler icin dedi neden söyledi sence ?! taraftara veya yönetime mi söyledigini zanediyorsun ?! o zaman yaniliyorsun söyleyimde baskada bir sey demiyorum.

ama evet biraz talihsiz aciklama oldu cünkü ayni dönemde taraftarin cogu bu sözeslmeyi diretiyordu.

yani ister istemez kendi kalesinide gol atti ama hedefi biz degildik bu aciklamasi ile.

Sozlesmeyi medya degil yonetim teklif ediyor geeec..

2ci sorumlu dedigimiz kiside o dönem yaptigi borcu saolsun kapati hata artiya gecirtmisdir son 2 senede.

ama tabikide haksizlik yapmadan kendiside tek basina yapti diyemeyiz. bu sonucda aslinda takim oyunu. yani yönetim-hoca-takim-taraftar.

Futbol takimina harcanan para ve gelen gelir arasinda maximum 10-15 milyon fark vardir. Gorende milyonlari kazandik sanacak. Bu kadar harcamaya bir zahmet basarili olalim rakipte yokken

Türkiye gerçekleri ile örtüşen bir yaklaşım değil bu. Bir kere hoca gitsin şu antrenör gelsin dediğimiz türdeki antrenörlerden Türkiye'ye gelenlerin hepsi arkasına teneke bağlanarak gönderildi. Burası Türkiye. Buranın kuralları çok başka. O tür adamlar iki ay dayanabiliyorlar en fazla. Sonra hepsinin şirazesi kayıyor. Ben Fatih Terim'den daha iyi bizi yönetebilecek bir hoca olduğunu düşünmüyorum Türkiye şartlarında. Belki Lucescu, o da bizi artık iyi tanıdığı için. O da aklı varsa bu ülkede bir daha çalışmaz zaten.

Futboldan bahsediyoruz. Türkiye 'nin gerçeklerini siyasi topiclerde tartisabiliriz. Avrupa takimlari nasilda her seferinde bize ögretiyor futbolun gerçeklerini. Getir Arsenal'i süperlige koy. Sampiyon olamazmi? gerçekci olalim, sistemsizlikten kapasitemizi kullanamiyoruz.

Sozlesmeyi medya degil yonetim teklif ediyor geeec..

evet ama neye dayanarak birden teklifi öneriyor yönetim ?! medajada cikan komplo haberlerden dolayi. hocanin arka sokaklarda bir seyler cefiriyor haberlerden ve bu tür komplo haberlere inanan taraftarin tepkisinden dolayi öneriyor yönetim bu sözlesmeyi hocaya. Hocada bu tür komplo haberlerden dolayi sözlesmemi lneriyorsunuz bana ?! bana ?! bukadarmi güvenmiyorsunuz bana ?!

Aslolan Galatasaray diyen 40 yilini Galatasaraya veren bir insana bu hakaretir resmen !!!

imzalamiyorum o bu istedi diye yada daha dogrusu bu onun haberlerinden dolayi imzalamiyorum !

Gurur meselesi veya prensip meslesini yapior hoca ve buna saygi duyuyorum acikcasi. Fatih terim bir durus sergilemisdir orda ama tabiki anlayana.

Futbol takimina harcanan para ve gelen gelir arasinda maximum 10-15 milyon fark vardir. Gorende milyonlari kazandik sanacak. Bu kadar harcamaya bir zahmet basarili olalim rakipte yokken

play offlu dönemini cabuk unutuk galiba. öyle cepte garanti gibi olay da yokdu. fener ciddi ciddi rakipti öyle yada böyle.

o harcanan paralar ile basari gelmeseydi simdiki borc yine yerinde kalirdi büyük ihtimalde.

play offlu dönemini cabuk unutuk galiba. öyle cepte garanti gibi olay da yokdu. fener ciddi ciddi rakipti öyle yada böyle.

o harcanan paralar ile basari gelmeseydi simdiki borc yine yerinde kalirdi büyük ihtimalde.

Deplasmanda mac kazanamayan bir takimi sen rakip yaparsan tabi ki rakibin olur.

evet ama neye dayanarak birden teklifi öneriyor yönetim ?! medajada cikan komplo haberlerden dolayi. hocanin arka sokaklarda bir seyler cefiriyor haberlerden ve bu tür komplo haberlere inanan taraftarin tepkisinden dolayi öneriyor yönetim bu sözlesmeyi hocaya. Hocada bu tür komplo haberlerden dolayi sözlesmemi lneriyorsunuz bana ?! bana ?! bukadarmi güvenmiyorsunuz bana ?!

Aslolan Galatasaray diyen 40 yilini Galatasaraya veren bir insana bu hakaretir resmen !!!

imzalamiyorum o bu istedi diye yada daha dogrusu bu onun haberlerinden dolayi imzalamiyorum !

Gurur meselesi veya prensip meslesini yapior hoca ve buna saygi duyuyorum acikcasi. Fatih terim bir durus sergilemisdir orda ama tabiki anlayana.

Yonetimde hata zaten ne diye sozlesme teklif ediyorlar :D

Deplasmanda mac kazanamayan bir takimi sen rakip yaparsan tabi ki rakibin olur.

ya feneride simdi öfmek istemiyorum ama avrupa liginde bu takim yari final oynamis sonucda. ve az cok türkiye liginin üstünde bir takimlar vardi ve var. deplasman demisinde bunlar play offda bizide yenmisdi. neyse.

4 ay önce yerden yere vurduğu,bize komplo kuruyorlar,hiçbirisine zerre güvenmiyorum dediği adamlarla masaya oturuyor,milli takımın başına geçiyor,orada gurur yapmıyor,duruş sergilemiyor ama Aslolan Galatasaray'dır dediği yere gurur yapıyor.Bizim için Milli takımdan önce Galatasaray gelir,hocanın önceliği Galatasaray değil Milli takımsa zaten söylenecek birşey yok,Aslolan Galatasaraydır diyip taraftara oynamaktan başka birşey değildir bu.

Yonetimde hata zaten ne diye sozlesme teklif ediyorlar :D

evet hata yönetimde kesinlikle. bir kere sen hocayla önce konusmadan bu teklifi nasil resmi kanalardan yayinliyorsun ?! yönetim kurulu olarak karar aldik hocamiz ile 2 sene uzatacagiz.

bu nedir yahu ?! böyle rezilik ben daha görmedim bizde vallahi. hoca sanki bilmem sey. sen hocayla oturup konussana arkadas. albayrakin isyani bu konuda full haklidir yani. ya hadi yabanci birisi olsa neyse diyecemde bu fatih hoca yahu. cok talihsiz bir girisim olmusdur yönetimden.

ya feneride simdi öfmek istemiyorum ama avrupa liginde bu takim yari final oynamis sonucda. ve az cok türkiye liginin üstünde bir takimlar vardi ve var. deplasman demisinde bunlar play offda bizide yenmisdi. neyse.

Ya fatih ben sana bir soru sormustum halen cevabini alamadim:)Bu fatih hoca konusunda.

Fatih Terim hala daha bazı şeyleri görmeyecekse çeksin gitsin yav. Sezon başı hazırlık kampında ve süper kupada Sneijder bu yılın transferi diyorduk. Çift forvet ve kanatsız oynadıkça adamın performansı kötü gibi bir durum ortaya çıkıyor. Ne var kardeşim, her maç 2-3 tane yüzde 100 net pozisyon kaçıran adamı mı kesemiyorsun? Demedi demeyin, zaten başında milli takım belası var, hala daha bu sistemde ısrarcı olursa, en fazla ara dönemi görür...

4 ay önce yerden yere vurduğu,bize komplo kuruyorlar,hiçbirisine zerre güvenmiyorum dediği adamlarla masaya oturuyor,milli takımın başına geçiyor,orada gurur yapmıyor,duruş sergilemiyor ama Aslolan Galatasaray'dır dediği yere gurur yapıyor.Bizim için Milli takımdan önce Galatasaray gelir,hocanın önceliği Galatasaray değil Milli takımsa zaten söylenecek birşey yok,Aslolan Galatasaraydır diyip taraftara oynamaktan başka birşey değildir bu.

hocanin dedigi bir cümle vardi basina..

Aslolan Galatasaray ama varolanda Türkiye. ordaki tff icin degil milli takim icin gittiginide para almayarak kanatladi zaten. bunun tartismanin anlami yok. o köpeklerin massli elemani degilim olmam mesajidir bu resmen. Milli takimin durumu zor durumda . birileride rica etti üst taraflardan bende milli görevden kacmak istemedim fatih terim olarak.

ama bu pisliklerin altinda calismam diyerek 1 kurusda almam dedi. bunu hoca millet anlar diye umut etti ama anlayamadik galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt