Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın kafası biraz karışık ve inatçı karakteri dolayısıyla yanlışlarında ısrar ediyor ancak yinede şampiyon olucaz ve avrupada devam edicez hoca doğru sistemi bulucak,yanlışlarını ve hatalarını telafi edicek buna eminim rahat olun.

hocanin dedigi bir cümle vardi basina..

Aslolan Galatasaray ama varolanda Türkiye. ordaki tff icin degil milli takim icin gittiginide para almayarak kanatladi zaten. bunun tartismanin anlami yok. o köpeklerin massli elemani degilim olmam mesajidir bu resmen. Milli takimin durumu zor durumda . birileride rica etti üst taraflardan bende milli görevden kacmak istemedim fatih terim olarak.

ama bu pisliklerin altinda calismam diyerek 1 kurusda almam dedi. bunu hoca millet anlar diye umut etti ama anlayamadik galiba

Birilerinin üst taraftan ricası üzerine milli takıma o TFF'de ki sahtekarlara rağmen geçiyorsa,Galatasarayla da taraftarların isteği üzerine yönetimle sorunları olmasına rağmen 2 yıllık sözleşmeyi imzalaması lazımdı.GS taraftarının bi dikdatör kadarda mı değeri yok ?

göremedim kusuruma bakma. neydi sorun ?:)

Yok bugün degil bir kac gün öncesinde sormustum soruyu.Diyelim táyip denen padisah seni cagiriyor yanina ,fatih haci seni akp´nin falanca yerinde görmek istiyoruz sana cok ihtiyacimiz var,ülkemizin yararina,bu milli meseleden kacmazsan sevinirim dese cevabin ne olur?:):)diyelim ki kabul ettin ,seni sevenlerin hali nasil olur?

Yok bugün degil bir kac gün öncesinde sormustum soruyu.Diyelim táyip denen padisah seni cagiriyor yanina ,fatih haci seni akp´nin falanca yerinde görmek istiyoruz sana cok ihtiyacimiz var,bu milli meseleden kacmazsan sevinirim dese cevabin ne olur?:):)diyelim ki kabul ettin ,seni sevenlerin hali nasil olur?

Parti ile milli takım bir mi hocam, partide görev almak milli bir görev midir? Ha dese ki gel sen dışarıdan spor bakanı ol, partiyle işin yok, Türkiye'ye spor alanında hizmet et dese belki anlaşılır da, "gel partiye bu milli bir görevdir" biraz komik olmuş :)

bana sormamışsınız ama cvp vermek istedim.

Parti ile milli takım bir mi hocam, partide görev almak milli bir görev midir? Ha dese ki gel sen dışarıdan spor bakanı ol, partiyle işin yok, Türkiye'ye spor alanında hizmet et dese belki anlaşılır da, "gel partiye bu milli bir görevdir" biraz komik olmuş

bana sormamışsınız ama cvp vermek istedim.

yok olayin asli farkli kardes .Sonra anlatirim.:)

Birilerinin üst taraftan ricası üzerine milli takıma o TFF'de ki sahtekarlara rağmen geçiyorsa,Galatasarayla da taraftarların isteği üzerine yönetimle sorunları olmasına rağmen 2 yıllık sözleşmeyi imzalaması lazımdı.GS taraftarının bi dikdatör kadarda mı değeri yok ?

o konuda gurur yapti veya durus sergiledi. yani bu haberleri yapan pislikler yüzünden ben Galatasarayimiza imza atma zorunlugunda bulunmam dedi resmen. bu bir fatih terim durusudur. bu durus tartisilir tabiki.

bu durusu belliki herkez anlayamadi maalesef ki tartisilir. herkez anlamis olsaydi zaten benim gibi bütün taraftar arkasinda durmasinida bilirdi.

Yok bugün degil bir kac gün öncesinde sormustum soruyu.Diyelim táyip denen padisah seni cagiriyor yanina ,fatih haci seni akp´nin falanca yerinde görmek istiyoruz sana cok ihtiyacimiz var,ülkemizin yararina,bu milli meseleden kacmazsan sevinirim dese cevabin ne olur?:):)diyelim ki kabul ettin ,seni sevenlerin hali nasil olur?

af edersin ama okadar fantezim yok benim :DD Akp ve ben :confused:

cevaplayamam pardon. mümkün degil :)

Hocanın kafası biraz karışık ve inatçı karakteri dolayısıyla yanlışlarında ısrar ediyor ancak yinede şampiyon olucaz ve avrupada devam edicez hoca doğru sistemi bulucak,yanlışlarını ve hatalarını telafi edicek buna eminim rahat olun.

dogru systemi buldu zaten ama o systemi oynatacak elemanlari daha hazir degil maalesef. bruma gibi birisine öylesine 13 milyon harcatirmadi sonucda herhalde. kanatli systeme kesin olarak gececek ama B systemide simdiki cift forvetli systemide kunlana bilir duruma göre.

af edersin ama okadar fantezim yok benim :DD Akp ve ben :confused:

cevaplayamam pardon. mümkün degil

Zaten biliyordum cevabini:),demek tayip milli mesele var deyip seni cagirsa gitmezsin ama fatih hocayi piyasada 1000 lerce bosta gezen hoca olmasina ragmen cagiran demirörenin teklifini kabul eden Fatih terim anlayislan karsilamamiz gerekiyor diyorsun.Senin zit görüslü oldugun bir kisinin teklifini kabul etmemen ne kadar dogruysa,fatih hocaninda beni bitirmeye calisiyorlar dedigi tff´nin teklifini ayni sekilde kabul etmemesi lazimdi.O sözde milli meseleye ragmen.Cünkü futbolda milli mesele olmaz.:)Bu da sözün bittigi yerdir.

Keşke tekrar ceza alsada tribüne çıksa. Hatta Taffarel hariç kimse kalmasa teknik heyetten.

Zaten biliyordum cevabini:),demek tayip milli mesele var deyip seni cagirsa gitmezsin ama fatih hocayi piyasada 1000 lerce bosta gezen hoca olmasina ragmen cagiran demirörenin teklifini kabul eden Fatih terim anlayislan karsilamamiz gerekiyor diyorsun.Senin zit görüslü oldugun bir kisinin teklifini kabul etmemen ne kadar dogruysa,fatih hocaninda beni bitirmeye calisiyorlar dedigi tff´nin teklifini kabul etmemesi lazimdi.O sözde milli meseleye ragmen.Cünkü futbolda milli mesele olmaz.

futbolda da milli meseledir. en azindan bir cok ülkede ve insanlarda bu gecerlidir. bir seyi ögrenmeye calisalim mümkünse. ben nasil bir konuyu düsünüyorsam o kanundur demekden vaz gecelim.

yani bir konuda ben öyle düsünüyorsam herkez öyle düsünmelidir ve o öyledir olayi cok yanlis ki bu hatayi ama herkez yapior bende dahil .

bu insanin bir zafiyeti belkide. yani sen mesela bu konuda milli mesele degildir diyerek düsünüyorsun ama ben öyle düyünmüyorum. ben milli mesele diyorum. ee hocada benim gibi düsünüyor belli ki o zaman. biz böyle düsünüyoruz diye simdi konu sacma olamaz mi oluyor ?!

anlata bildimi bilemiyorum. biraz karisik konu galiba :) hayata her insanin bakis acilari farklidir demek istiyorum lafin kisasi.

önemli olan o bakis acilarini anlamakdan ziyade saygi göre bilmektir.

futbolda da milli meseledir. en azindan bir cok ülkede ve insanlarda bu gecerlidir. bir seyi ögrenmeye calisalim mümkünse. ben nasil bir konuyu düsünüyorsam o kanundur demekden vaz gecelim.

yani bir konuda ben öyle düsünüyorsam herkez öyle düsünmelidir ve o öyledir olayi cok yanlis ki bu hatayi ama herkez yapior bende dahil .

bu insanin bir zafiyeti belkide. yani sen mesela bu konuda milli mesele degildir diyerek düsünüyorsun ama ben öyle düyünmüyorum. ben milli mesele diyorum. ee hocada benim gibi düsünüyor belli ki o zaman. biz böyle düsünüyoruz diye simdi konu sacma olamaz mi oluyor ?!

anlata bildimi bilemiyorum. biraz karisik konu galiba hayata her insanin bakis acilari farklidir demek istiyorum lafin kisasi.

önemli olan o bakis acilarini anlamakdan ziyade saygi göre bilmektir.

Valla fatih bu isin sonunda ilaki birisi zararli cikacaksa o fatih terim olur Galatasaray degil.Serefli camiamiz yikilmaz en fazla calkalanir ama yere düsmez.Sampiyonluktan cok Galatasaray sevgisi önemli bir yer tutuyor benim hayatimda.Sampiyon olmasada sevicem ,Fatih terim olsada/olmasada sevicem Galatasarayimi.Dogru diyorsun fazla uzatmaya gerek yok ,kendi kendini zora sokan o galatasaray degil.Hele biz taraftarlar hic suclu degiliz.Bir iki kötü sonuc yüzünden sallayanlardan degilim sende biliyorsun,takima sövecek yada basarisiz diye birakacak serefsizlerden hic degilim Allaha sükür.:)

Valla fatih bu isin sonunda ilaki birisi zararli cikacaksa o fatih terim olur Galatasaray degil.Serefli camiamiz yikilmaz en fazla calkalanir ama yere düsmez.Sampiyonluktan cok Galatasaray sevgisi önemli bir yer tutuyor benim hayatimda.Sampiyon olmasada sevicem ,Fatih terim olsada/olmasada sevicem Galatasarayimi.Dogru diyorsun fazla uzatmaya gerek yok ,kendi kendini zora sokan o galatasaray degil.Helwe biz taraftarlar hic suclu degiliz.Bir iki kötü sonuc yüzünden sallayanlardan degilim sende biliyorsum,takimi sövecek yada basarisiz diye birakacak serefsizlerden hic degilim Allaha sükür.:)

ya okadarda kötü gidern bir sey yok ortada aslinda. lig daha yeni baslamis. real maci talihsiz bir sonuc olsada öyle skora göre rezil bir futbol oynamadik aslinda. sorunlar varmi var karakterli bir takima sahibiz. toparlaniriz. ama yazdiklarinla ayni fikirdeyim bende. fatih hocanin kalmasindan ne kadar istiyorsam o gitse bile bize bir sey olmaz sadece zaman kaybina ugrariz az cok.

Terim düşmanları yine çok pişman olacak.

İçerden kuyusunu kazan şerefsizlerde ayık olsun.Bir bakarlar ki kazdıkları kuyuya düşmüşler.

Hocanın etrafında ki önemli adamları uzaklaştırarak hocayı açık hedef haline getrdi başkan...Belkide onca yaptığı doğru bu yanlış hamlesi yüzünden gelecekte sadece yıldız getiren başkanlardan olduğunu kanıtlayacak.

Yazık oldu.Halbuki çok çok iyi başlamıştık.

ya okadarda kötü gidern bir sey yok ortada aslinda. lig daha yeni baslamis. real maci talihsiz bir sonuc olsada öyle skora göre rezil bir futbol oynamadik aslinda. sorunlar varmi var karakterli bir takima sahibiz. toparlaniriz. ama yazdiklarinla ayni fikirdeyim bende. fatih hocanin kalmasindan ne kadar istiyorsam o gitse bile bize bir sey olmaz sadece zaman kaybina ugrariz az cok.

Evet 6-1 yakismadi bize ama galatasarayin oynadigi takim mersin idmanyurdu degil.Realin bize 6 atmasina avrupada kimse sasirmaz ve sasirmadida.Bu skor bizim kalitesiz bir takim oldugumuzdan olmadi .Asil sevep adamlarin cok kaliteli bir takim olduklari icindir.Bir sneijder ve drogbayi almaklan Reali dize getiremezsin.Ha yenersin orasi ayri ,futbolda cok etkenler var bunlardan bir kaci gerceklestigi an yenebilirsin her takimi .Uzun lafin kisasi real macindan daha cok üzen seyler var.Eksiklerimizi adam akili tamamliyamadik(tff saolsun),türk oyuncularini alamadik,arayi acma firsatini hem kendimiz hemde dis etkenler yüzünden gerceklisteremedik.Tabi her sey bitmis degil,lig ve avrupa arenasi yeni basliyor:)ve ben halen cok umutluyum her seye ragmen.

Dunku macin buyuk bolumunde resmen doldur bosalt oynadik.

Drogba alirsa ne ala alamazsa top bjkde.

Ayrica Sneijder de o kadar kosmasina ragmen ortasahada yine hep eksik kaldik.

20 yil oncesinin futbolu resmen ve boyle oyuncularla boyle bir sistem beni uzuyor.

Rakip geriden top yaparken 2 pas yapip drigba burak sneijderi gectimiydi onunde hep 30-40 mtlik bosluklar buldu.

Ne zaman Bruma'yi oyuna alip buraki saga cekti ve 4-3-3 gibi oynamaya basladik, burakin kanattaki etkisizligi ve forvet gibi oynamaya devam etmesine ragmen tek kanat bize yetti ve 2. Golu bulana kadar biraz top yapmaya basladik.

Bunda ondeki 3luye yaklasip alan daraltan selcuk melonun da faydasi oldu tabi ki.

Dunku 2. yari bize gosterdi ki bu takim 4-2-3-1 oynar. Hatta Bruma gibi bir de sag kanat alinirsa 4-3-3 oynar.

4-2-3-1'de Burak kanat gibi oynayamayacagi icin Umut daha akillica olur, hatta Amrabat bile olabilir.

Dunku mac yaniltmasin, karsimizda genellikle kapanan takimlar oluyor ve uzun toplar hicbir ise yaramiyor.

Bu kapanan takimlara karsi topu yere indirmeden, kanatlara yaymadan, verkaclara girmeden isimiz cok zor.

Hocanin cift forvet inadindan vazgecerek artik kanatli ve tek forvetli sisteme donmesi umudunu hep tasiyacagim.

kulubun teklifini askida biraktigi icin , dedim herhalde sonuca bakmadan Besiktas macindan sonra istifa edecek

ee o da olmadi , derdi ne bilen var mi

Evet 6-1 yakismadi bize ama galatasarayin oynadigi takim mersin idmanyurdu degil.Realin bize 6 atmasina avrupada kimse sasirmaz ve sasirmadida.Bu skor bizim kalitesiz bir takim oldugumuzdan olmadi .Asil sevep adamlarin cok kaliteli bir takim olduklari icindir.Bir sneijder ve drogbayi almaklan Reali dize getiremezsin.Ha yenersin orasi ayri ,futbolda cok etkenler var bunlardan bir kaci gerceklestigi an yenebilirsin her takimi .Uzun lafin kisasi real macindan daha cok üzen seyler var.Eksiklerimizi adam akili tamamliyamadik(tff saolsun),türk oyuncularini alamadik,arayi acma firsatini hem kendimiz hemde dis etkenler yüzünden gerceklisteremedik.Tabi her sey bitmis degil,lig ve avrupa arenasi yeni basliyor:)ve ben halen cok umutluyum her seye ragmen.

Türk oyunculari bilerek almadik. AB konusunda bizimkiler baya ekin ki normalde kanunlara ve nihat emsal kararinide göz ününe alirsak pekde haksiz degil bizimkiler.

simdi yabanci konusu serbest kalirsa en gec hadi 1 sene icinde nyie bizimkiler bir ton para cöpe atsin ki?!

seneye naniler bilmem kimleri ala biliyorsam ayni paraya hemen hemen neden gidip cok daha az kalitede bir türk oyuncuya Galatasarayimizin parasini harcayim ?!

cok dogru bir düsünce ama türkiyedeki haksiz hukuksuz olan konlarida var sayarsak biraz kumar oynadi bizimkiler.

Real macini 2 kere izledim vallahi. bir kere canli tabiki bide bantan. ben bu maci inan halen anlayamadim . savunmamiz okadar berbatmiski o macda. akhisar gelseydi yine 3-4 tane atardi galiba.

Real pek bir sey oynamadi vallahi bence. adamlarin skorer etkili hucum ayaklari var ama takim oyunu olarak hic bir sey oynamadilar hata biz daha iyidik tam skor olarak error olmadan.

3-4 oldukdan sonra bizimkiler resmen motivasyon olarakda havlu atmislardi zaten maalesef. bunu kabul etmek ne kadar güc olsada taraftar olarak oyuncularin hayal kirikliginide o anda anlamak gerekir. bu takimda öyle gelen gidenden kim olursa olsun böyle fark yigen takim degil. tokat gibi oldu birazda soguk dus oldu.

ama bjk macinda belli olduki havada ucan burunlar biraz yere basmaya baslamis. bjk macinda cok iyi oynamasakda mücadele anlayisimiz ve ciddiyetimiz cok iyidi. bu ciddiyeti simdi devamli üst seviyede tutmak gerekir rakibin ismine bakmaksinin. en büyük sorunumuz bu hele hele türkiye liginde.

Reali yenersin ama iyi takim olman gerekiyor ve yere saglam basman gerekiyor. dortmund ile realin arasinda baya takim deger farki var ama adamlar 4 tane firlati gecen sene bunlara. az cok kaliteli ayaklarin varsaki bizde bu ayaklar aslinda her takimi yene bilirsin yeterki takim ola bilme seviyen üst noktalara gelsitire bil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt