Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.608
- 21
- 353
Türk oyunculari bilerek almadik. AB konusunda bizimkiler baya ekin ki normalde kanunlara ve nihat emsal kararinide göz ününe alirsak pekde haksiz degil bizimkiler.
simdi yabanci konusu serbest kalirsa en gec hadi 1 sene icinde nyie bizimkiler bir ton para cöpe atsin ki?!
seneye naniler bilmem kimleri ala biliyorsam ayni paraya hemen hemen neden gidip cok daha az kalitede bir türk oyuncuya Galatasarayimizin parasini harcayim ?!
cok dogru bir düsünce ama türkiyedeki haksiz hukuksuz olan konlarida var sayarsak biraz kumar oynadi bizimkiler.
Real macini 2 kere izledim vallahi. bir kere canli tabiki bide bantan. ben bu maci inan halen anlayamadim . savunmamiz okadar berbatmiski o macda. akhisar gelseydi yine 3-4 tane atardi galiba.
Real pek bir sey oynamadi vallahi bence. adamlarin skorer etkili hucum ayaklari var ama takim oyunu olarak hic bir sey oynamadilar hata biz daha iyidik tam skor olarak error olmadan.
3-4 oldukdan sonra bizimkiler resmen motivasyon olarakda havlu atmislardi zaten maalesef. bunu kabul etmek ne kadar güc olsada taraftar olarak oyuncularin hayal kirikliginide o anda anlamak gerekir. bu takimda öyle gelen gidenden kim olursa olsun böyle fark yigen takim degil. tokat gibi oldu birazda soguk dus oldu.
ama bjk macinda belli olduki havada ucan burunlar biraz yere basmaya baslamis. bjk macinda cok iyi oynamasakda mücadele anlayisimiz ve ciddiyetimiz cok iyidi. bu ciddiyeti simdi devamli üst seviyede tutmak gerekir rakibin ismine bakmaksinin. en büyük sorunumuz bu hele hele türkiye liginde.
Reali yenersin ama iyi takim olman gerekiyor ve yere saglam basman gerekiyor. dortmund ile realin arasinda baya takim deger farki var ama adamlar 4 tane firlati gecen sene bunlara. az cok kaliteli ayaklarin varsaki bizde bu ayaklar aslinda her takimi yene bilirsin yeterki takim ola bilme seviyen üst noktalara gelsitire bil.
Türk oyunculari icin yazdiklarina katilmiyorum fatih.Caglar ve hakana misal iki üc yil bosyere katlandi hoca.U19 dan herhangi bir solbeki alsaydi o bile adam olurdu bu zaman icinde,semih cok mu iyidi ?Simdi iyi kötü oynuyor cocuk aynisi solbekte de denebilirdi.Yigit sercan furkan vs alicagina bir tane genc bek alinabilirdi,ha diyebilirsin iyi bek yok türkiyede,e bende sorarim o zaman furkan vs cok mu iyidi ki aldi takima.YAni demek istedigim gereksiz kanat ve hucuma türkleri almaktansa bi kerede bek icin alip denenebilirdi.Buda fatih hocanin en büyük hatasi.