Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk oyunculari bilerek almadik. AB konusunda bizimkiler baya ekin ki normalde kanunlara ve nihat emsal kararinide göz ününe alirsak pekde haksiz degil bizimkiler.

simdi yabanci konusu serbest kalirsa en gec hadi 1 sene icinde nyie bizimkiler bir ton para cöpe atsin ki?!

seneye naniler bilmem kimleri ala biliyorsam ayni paraya hemen hemen neden gidip cok daha az kalitede bir türk oyuncuya Galatasarayimizin parasini harcayim ?!

cok dogru bir düsünce ama türkiyedeki haksiz hukuksuz olan konlarida var sayarsak biraz kumar oynadi bizimkiler.

Real macini 2 kere izledim vallahi. bir kere canli tabiki bide bantan. ben bu maci inan halen anlayamadim . savunmamiz okadar berbatmiski o macda. akhisar gelseydi yine 3-4 tane atardi galiba.

Real pek bir sey oynamadi vallahi bence. adamlarin skorer etkili hucum ayaklari var ama takim oyunu olarak hic bir sey oynamadilar hata biz daha iyidik tam skor olarak error olmadan.

3-4 oldukdan sonra bizimkiler resmen motivasyon olarakda havlu atmislardi zaten maalesef. bunu kabul etmek ne kadar güc olsada taraftar olarak oyuncularin hayal kirikliginide o anda anlamak gerekir. bu takimda öyle gelen gidenden kim olursa olsun böyle fark yigen takim degil. tokat gibi oldu birazda soguk dus oldu.

ama bjk macinda belli olduki havada ucan burunlar biraz yere basmaya baslamis. bjk macinda cok iyi oynamasakda mücadele anlayisimiz ve ciddiyetimiz cok iyidi. bu ciddiyeti simdi devamli üst seviyede tutmak gerekir rakibin ismine bakmaksinin. en büyük sorunumuz bu hele hele türkiye liginde.

Reali yenersin ama iyi takim olman gerekiyor ve yere saglam basman gerekiyor. dortmund ile realin arasinda baya takim deger farki var ama adamlar 4 tane firlati gecen sene bunlara. az cok kaliteli ayaklarin varsaki bizde bu ayaklar aslinda her takimi yene bilirsin yeterki takim ola bilme seviyen üst noktalara gelsitire bil.

Türk oyunculari icin yazdiklarina katilmiyorum fatih.Caglar ve hakana misal iki üc yil bosyere katlandi hoca.U19 dan herhangi bir solbeki alsaydi o bile adam olurdu bu zaman icinde,semih cok mu iyidi ?Simdi iyi kötü oynuyor cocuk aynisi solbekte de denebilirdi.Yigit sercan furkan vs alicagina bir tane genc bek alinabilirdi,ha diyebilirsin iyi bek yok türkiyede,e bende sorarim o zaman furkan vs cok mu iyidi ki aldi takima.YAni demek istedigim gereksiz kanat ve hucuma türkleri almaktansa bi kerede bek icin alip denenebilirdi.Buda fatih hocanin en büyük hatasi.

Türk oyunculari icin yazdiklarina katilmiyorum fatih.Caglar ve hakana misal iki üc yil bosyere katlandi hoca.U19 dan herhangi bir solbeki alsaydi o bile adam olurdu bu zaman icinde,semih cok mu iyidi ?Simdi iyi kötü oynuyor cocuk aynisi solbekte de denebilirdi.Yigit sercan furkan vs alicagina bir tane genc bek alinabilirdi,ha diyebilirsin iyi bek yok türkiyede,e bende sorarim o zaman furkan vs cok mu iyidi ki aldi takima.YAni demek istedigim gereksiz kanat ve hucuma türkleri almaktansa bi kerede bek icin alip denenebilirdi.Buda fatih hocanin en büyük hatasi.

evet haklisin ama son baskanin aciklamarinida unutmyalim.

bos transfer hatali transferler yapmak istemiyoruz artik...

yani yapilan hatalari bizimkilerde biliyor ve ders almaya calisiyorlar. hangi türke el atiysak elimizde kaldi misali :)

biraz beklerim AB olayini sonra avrupada kendisini kanatlamis veya kalitesi cümle alemden bilenen genc oyuncuda alirim veya tercübeli oyuncuda alirim. risk her transferde vardir tabiki ama bu riski en aza indire bilmek meselesidirki yabanci transferlerimiz genelikle cogu iyi cikdi % olarak bakarsak.

Unal baskan takimi buyutmek istiyosa bu ise once teknik direktoru degistirerek baslamali

Dunku macin buyuk bolumunde resmen doldur bosalt oynadik.

Drogba alirsa ne ala alamazsa top bjkde.

Bu gerçekten hayal kırıklığıydı, derbi maçta ilk dakikadan itibaren doldur boşalt oynamaya çalışmanın mantıklı bir izahatı yok.

maçlardan önce ne alıyor cok merak ediyorum

Fatih terim yatsız kalksın drogba'ya ve de bjk kazmalarına dua etsin derim ben.Fernandes'in gökhan'ın kaçırdıkları gol olsa farka gidebilirlerdi.Real maçı ile bir farkı yoktu bu maçın.Orda yıldızlar vardı burda yoktu.Fazla heyecanlıydı bjk.Almeida'nın attıktan sonra deli gibi sevinmesi bundandı.Aşırı bilendiler bu maça.Ama konsantre olayını abartırsan iyi oynayamazsın.Nitekim sonradan teslim ettiler maçı bize.Bizim sahada ekseriyetle yaptığımız at fink'e misali drogba'ya top şişirmekti.Bence bu maçta terim sınıfta kaldı.5li orta sahaya çok koşan takıma 4lü orta sahayla oynuyoruz ki bunun içinde sneijder de var.Göbekli enginle beraber sıkıntı oldu defansif yönden.Kanatsız düzende bek artı kanadı solda balta ile karşılamak zorunda olmak saçmalıktı.Sabri de kötüydü gol de hatalıydı ama şimdiki eboue'ye yüz kere tercih ederim en azından çabalıyor.Eboue oynasa o da yedirirdi bir gol kesin.Dany hızıyla iş yaptı ama kendisi stoper değildir net oğlu net.Ha dany ile oynamışsın ha halı sahada bir ay defans oynamış usain bolt ile.Fark yok arada.

Terim düşmanları yine çok pişman olacak.

İçerden kuyusunu kazan şerefsizlerde ayık olsun.Bir bakarlar ki kazdıkları kuyuya düşmüşler.

Hocanın etrafında ki önemli adamları uzaklaştırarak hocayı açık hedef haline getrdi başkan...Belkide onca yaptığı doğru bu yanlış hamlesi yüzünden gelecekte sadece yıldız getiren başkanlardan olduğunu kanıtlayacak.

Yazık oldu.Halbuki çok çok iyi başlamıştık.

gören de sanki albayraksiz tek forvete gecemiyor mus gibi yorumlar atiyorsunuz ,terim kendisi kuyusunu kaziyor, bari daha hizli yapsin da kurtulsak

Bugünkü gazetelerde de var. Başkan aramış, sms atmış. İmparatore cevap bile vermemiş. Bu haber doğru heralde.

Terim ipleri koparıyor. Kimbilir TFF ile cillop bir anlaşma yaptı.

Amkspor'da hocanın geleceği bugün belli olacak diyor.

Bence sözleşme uzar ama aksi bir durum olması belirsizlik halinden iyidir.

Belirsizlik sürdüğü sürece her hafta Aysal Terim'i istemiyor , yabancı adaylarla görüşülüyor , milli takımda devam edecek mi haberleri devam edecek.

Hoca söylemleri ile benim bağlılığım için imzaya gerek yok demeye getiriyor belki ama milli takımı kabul etmesiyle bu sözleşme olayının büyümesine sebep olanda kendisi.

Her şey tamamen netleşsin , kalacaksa atsın şu imzayı artık.

Başkan aramış açmamış, bi de ben elemanım bana başka türlü de ulaşabilirdi demiş. Hey Allah'ım ya. Bu nasıl bir egodur, kindir? İnsanları kendisinden böyle soğutuyor işte haberi yok.

Tüpçü başkanı arasa ne yapardı acaba :asd:

Terim'in gitmesini istiyorum ama basının yazdıklarını doğru kabul eden adamları görünce de gülüyorum.

telefon muhabetine inanlar mi var ciddiden yahu :) ya bu basina inana inana zaten bu hale geldik biz ya neyse....

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında yeni bir gerilimin daha ortaya çıktığı iddia edildi.

Galatasaray'da sular durulmuyor. Sarı-kırmızılı takımda son dönemde saha sonuçları ne olursa olsun medya üzerinden bazı isimler aracılığıyla yapılan manipülasyonlara bir yenisi daha eklendi.

İddialara göre Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'i aramış ancak Terim telefona cevap vermediği gibi Aysal'ın mesajlarına da geri dönüş yapmamıştı.

Söz konusu iddiaların asılsız olduğu bugün ortaya çıktı. Galatasaray'ın Real Madrid'e farklı mağlup olduğu maç sonrasında adeta kendisini Florya'ya kapatan ve Beşiktaş maçına konsantre olan Fatih Terim'in hafta boyunca telefonunu kapattığı öğrenildi.

Terim'in Ünal Aysal'ın aramalarına ya da mesajlarına cevap vermeme ya da dönüş yapmama gibi bir durum söz konusu değil. Galatasaray'ın Başkanı Ünal Aysal'ın asistanları ya da sekreterleri aracılığıyla Fatih Terim'in yardımcıları ya da basın danışmanlarına ulaşma girişiminin bulunmadığı da belirtildi.

Galatasaray'da camia şimdi Aysal ile Terim arasında sanal bir gerilim yaratma amacıyla servis edilen bu haberlerin arkasındaki ismi merak ederken, bu konuda sarı-kırmızılı kulüpten herhangi bir yalanlamanın gelmemesi de hem Galatasaray yönetiminin bir kısmı hem de taraftarlar arasında kafa karışıklığına neden oluyor.

TurkFutbol.Com / Ozan TAŞDEMİR

Başkan aramış açmamış, bi de ben elemanım bana başka türlü de ulaşabilirdi demiş. Hey Allah'ım ya. Bu nasıl bir egodur, kindir? İnsanları kendisinden böyle soğutuyor işte haberi yok.

Tüpçü başkanı arasa ne yapardı acaba :asd:

Hocanın telefon numarasını bana da yollasana renktaş. Telefonunu ele geçirmişsin görünüşe göre.

Son derece doğru yazmışsın. Bu nasıl bir egodur, kindir?

hahahhah baskan floryada kampta olan terime ulasamiyor:)

hahahahha klube bak

bizde maliz ya inandik

-duzluk-

Antalya maçından sonra 2014'den sonra 2 sene sözleşme teklifini kabul etmemiş.

Ünal aysal söyledi daha demin.

Bence bugünkü toplantıda ya devam ya da bırakır Terim. Öyle gözüküyor.

Ünal Aysal: Terim, 'Bir yıl bir yıl gidiyorduk neden iki oldu bu teklif' dedi. Hakkıdır. Emek onun emeği.

Aysal: Fatih hocamız Antalyaspor maçı sonrası sözleşme yenilemeyi kabul etmeyeceğini söyledi. Nedenini ise sözleşme süresine bağladı

Basın oturduğu yerden pembe dizi yazıyor. Fatih Hoca 6 şampiyonluk alan bir adam beyler. Büyük adam. Öyle kolay değil ondan vaz geçmek. Ben de kızmıstım milli takıma gittiği için ama adamı rahat bırakıp, işine karışmayalım bence.

Ünal Aysal'ın açıklamalarının tamamını dinleyemedim ama "İletişim sorunu var" dedi diyorlar. yani o telefonu açmama olayı doğru olabilir.

Galatasaray beni bırakmadıkca gitmem diyen Fatih terim sözleşmeyi yenilememesi ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt