Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada ben hocanı kalacağını düşünüyorum.

Asolan Galatasaraydir - Milli Takima gitti.

Galatasaray beni birakmadikca, ben Galatasaray'i birakmam. - 2000'de bir sabah Faruk Suren Flo ile anlastigini ogrendi.

Galatasaray'a oyun oynayanlarla mucadele edecegim - Simdi onlarla calisiyor.

Buna niceleri eklenebilir.

Fatih Terim suslu laflarla o kadar boyamis ki insanlarin beynini hala takima olumlu etkisi oldugunu dusunenler var.

Sadece 5 mac sayin son 50 mac icince iyi oynadigimiz. Sistemimizi soyleyin, kadromuzu soyleyin. Emre Colak nasil hala sahaya cikar onu soyleyin, neden yedek kalecimiz yok onu soyleyin, aydin yilmaz i soyleyin

6 şampiyonluk 1 uefa kupası sen açıkla bunları

Fatih Terim suslu laflarla o kadar boyamis ki insanlarin beynini hala takima olumlu etkisi oldugunu dusunenler var.

Sadece 5 mac sayin son 50 mac icince iyi oynadigimiz. Sistemimizi soyleyin, kadromuzu soyleyin. Emre Colak nasil hala sahaya cikar onu soyleyin, neden yedek kalecimiz yok onu soyleyin, aydin yilmaz i soyleyin

fatih terim süslü laflarla beynını yıkamadı kimsenin 6 şampiyonluk 1 uefa kupası ile beynımız yıkandı.varsa tarihinde bu kadar başarılı antrenör söyle bilelim.fatih terim giderse takım kaosa sürüklenir ve bundan eminim.bizim başkan efendi adam kurumsallaşma falan diyorda bu Türkiyede olmaz.maçı yoneten hakem bir kere bizim yedek klubemize baktıgında fatih hocayı göruyor ve korkuyor.

fatih terim süslü laflarla beynını yıkamadı kimsenin 6 şampiyonluk 1 uefa kupası ile beynımız yıkandı.varsa tarihinde bu kadar başarılı antrenör söyle bilelim.fatih terim giderse takım kaosa sürüklenir ve bundan eminim.bizim başkan efendi adam kurumsallaşma falan diyorda bu Türkiyede olmaz.maçı yoneten hakem bir kere bizim yedek klubemize baktıgında fatih hocayı göruyor ve korkuyor.

Her sey gulluk gulustanlik ya suan kaosa suruklenecek. Unal Aysal kadar zeki bir adam bir daha bu takimin basina gelmez. Cok zor.

bu yalancı basının dediği gibi başkanın tlf larını açmama vb hareketler yaptıysa bende katılıyorum gitmeli.ama takımın şu an ki gidişatı yada real madrid maçındaki sonuç yuzunden gönderilmeye çalışıyorsa kalmalıdır.rakiplerimiz en parlak dönemlerını yaşarken aramızda sadece 3 puan fark var.fatih terimin Türk futbolunda çok buyuk agırlıgı var Türkiye liginde şampiyon olmak ıstıyorsak Fatih hoca kalmalı.takım düzelecektir.

bir kere umarim anlasir artik hoca. baskaninda dedigi gibi artik ne olursa olsun sözlesme uzatmali bu hafta icinde mümkünse.

bunun abusu susu yok artik. yönetim belki yanlis adim atmis olmus ola bilir sözlesme uztama tarzinda ama artik ciddi cekilde zarar veriliyor camiaya. ya imzalacak ya imzalayacak. baska yolu yok artik bunun yada gidecek ki buda demek oluyor ki seneyi resmen hibe etmis oluruz büyük ihtimalde.

yeni hoca gelecekde, kendisi düsündügü systemi kuracakda.. istemedigi oyuncularda belki olacak... ölme gülüm ölme... fatih hocanin ayrilisina birileri sevinecek ama bunlar Galatasaraylimi acaba cok merak ediyorum.

1 ayda fatih terimi gönderelim diyorsunuz ya helal olsun.drogba 3 maç gol atamazsa onu da yollarsınız.zaten buragı da bitirdiniz.yenı hoca sizle nasıl başa çıkar ben bundan kaosa girer takım diyorum.yenı gelecek adam 3 maç yenilsin futbolda bugun vardır diyip onu da yollarsınız.biz bunları yaşadık tekrar yaşamak istemiyorum.bu takım şl de ne yapar bilmiyorum ama Türkiye ligini alır Fatih hoca kalırsa.

Burda Terim'i savunan zihniyet gecen hafta 5-0 yenikken imparator Fatih Terim diye bagıran zihniyetle aynı . Zaten ne zaman oyle bagırdılar stadı terkettim boyle bir rezalet olamaz

1. Hoca gitse de bu takıma doğru, kaliteli adam gelirse çökmeyiz hatta daha iyi olabiliriz.

2. Hoca kalırsa ve egosunu törpülerse yine başarılı olabiliriz.

3. Ayrılırsak da adama vefasızlık etmeyelim. Souçta ilk sezonda emeği büyüktür. O kadrodan verim almak gerçekten zordu.

4. Kalırsa transfere karışmama ve 2011-2012 devre arasındaki gibi sakin ve egosuz olma şartıyla kalmalı. Milli takım defterini 2 maçtan sonra kapatmalı.

5. Başkanın da sürekli basın önünde bu işleri konuşması yakışıksız.

6. Galatasaray menfaatleri Aysal ve Terim'in şahsi menfaatlerinin önünde olmalı.

Burda Terim'i savunan zihniyet gecen hafta 5-0 yenikken imparator Fatih Terim diye bagıran zihniyetle aynı . Zaten ne zaman oyle bagırdılar stadı terkettim boyle bir rezalet olamaz

Kimse size stadda durun demiyor. 5-0 da olsa Galatasaray'ı terkeden zihniyet galibiyetinde de sevinmesin.

bunları maalesef kimse gündeme getirmez.basın mensupları bırak bunları daha kadrolar belli olmadan Galatasarayın 11'i bu diyor ve kadro aynen o şekilde çıkıyor.bir kulübün içinde ki her şey bu kadar net bir şekilde basına servis ediliyorsa orada sıkıntı vardır.böyle bir durumun oluştuğu yerde de kimse kusura bakmasın kurumsallıktan falan bahsedilmez.

Aynen öyle. İçeride ne oluyorsa anında servis.

Fatih Terim milli takımı kabul etmekte hatalıdır hatasızdır o ayrı tartışma konusu. (ki bence de hatalı, ne olursa olsun yerinde olsam kabul etmezdim, kaosa giden yolda yeni bir cephe açtı)

Ama bu talimatla haber yapan şahıslara GS taraftarı nasıl inanıyor, nasıl bunlarla aynı amaca hizmet ediyor, üzüldüğüm nokta bu. Plan program her şey ortada, o kadar zekice bir strateji izlendi ki millet olanı biteni sorgulamadan hocayı suçlu ilan etti. Durumun vehameti yakında ortaya çıkacak ama iş işten geçmiş olacak.

Bu saatten sonra Fatih Terim'le devam edilme ihtimali %1 bile değil bence, bu iş bitti.

buradaki zihniyet 6 kere şampiyon yaparken uefayı alırken nasıl hocanın arkasında duruyorsa hocanın 2-3 maçlık kötu gidişinde de arkasında duran zihniyet.biz istemezük diyip padişah üstüne padişah değiştiren yeniçeri ocagı zihniyeti değil siniz gibi.

buradaki zihniyet 6 kere şampiyon yaparken uefayı alırken nasıl hocanın arkasında duruyorsa hocanın 2-3 maçlık kötu gidişinde de arkasında duran zihniyet.biz istemezük diyip padişah üstüne padişah değiştiren yeniçeri ocagı zihniyeti değil siniz gibi.

Yahu banane gecmisten ben bugune bakıyorum . Galatasaray sezon basından beri akhisar gibi oynuyor Drogba da Gekas gorevi goruyor . Pardon Akhisar'a haksızlık ettim galiba onlar bile bizden daha iyi oynuyorlar suan

Yahu banane gecmisten ben bugune bakıyorum . Galatasaray sezon basından beri akhisar gibi oynuyor Drogba da Gekas gorevi goruyor . Pardon Akhisar'a haksızlık ettim galiba onlar bile bizden daha iyi oynuyorlar suan

yeni hoca gelecek real gibi oynacaz sanıyorsun herhalde.şampiyon oldugumuz ilk sene ilk 5-6 hafta takım berbattı bu takımdan bir şey olmaz diyorduk bilmem hatırlarmısın.rieraya elmandere hepsine kızıyorduk.o takım 4-4-2 ye geçti ve o sene muthiş futbol oynadık ve bunu Fatih Terim başardı.bu adam Türkiye liginde her zaman bizi şampiyon yapıyor mu yine yapacak.çıktı en önemli bjk maçını kazanmadı mı.beşiktaşı yenmışız burda basına inanan 3-5 kişi koskoca fatih hocayı yolluyor hayret bir şey ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt